Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.11.2015.

11:12

Otac: Nejmar ide ako vlast nastavi "progon"

Kapiten fudbalske reprezentacije Brazila Nejmar napustiće Barselonu ukoliko španske vlasti nastave da istražuju transfer iz Santosa, izjavio je njegov otac.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Nejmarov dolazak u Barselonu 2013. godine nalazi se pod sumnjom zbog utaje poreza, što istražuju Španija i Brazil.

"Pričamo sa klubom oko produžetka ugovora, ali još čekamo da rešimo neke stvari. Imamo neizvesnost oko poreza, radili smo časno i potrebno nam je da Španija prihvati tu situaciju. Teško nam je jer smo napadnuti sa više strana. Ne želimo da boravimo u Španiji tri, četiri, pet ili 10 godina i onda iznenada dobijemo ovakvu situaciju", rekao je Nejmar senior za Marku.

Prema njegovim rečima od velike važnosti je da Nejmar zadrži pozitivan imidž širom sveta, a pogotovo u domovini.

"Nejmar je brend koji posluje još od 2006. godine i želimo da radimo samo ispravne stvari. Nepravedno je da nam se ove stvari dešavaju, koje nas čine nesigurnim i nelagodnim. Ne želim da koristim reč ’progon’, ali ako nemamo komfornu situaciju ne možemo da ostanemo ovde", dodao je Nejmarov otac.

Nejmar je za katalonski tim do sada odigrao 107 utakmica i dao 67 golova, a osvojio je titulu Primere, Ligu šampiona, Kup kralja, Superkup Španije i UEFA Superkup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve