Nova vest
Fudbal

Subota, 19.09.2015.

15:07

Zar za ovo Kosta nije dobio crveni?!

Fudbaler Dijego Kosta poznat je po svom nesportskom ponašanju na terenu, a to je još jednom pokazao na meču sa Arsenalom.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Getty Images

Sporna situacija posle koje španski napadač nije najstrože kažnjen dogodila se krajem prvog poluvremena posle duela sa Košelnim. Njih dvojica su se međuobno gurali, Kosta je rukama po licu gurnuo Francuza, a zatim je u okretu ošamario Košelnog.

To je video Gabrijel i odmah krenuo da se obračuna sa Kostom, obojica su dobili po žuti karton. Tu nije bilo kraj. Fudbaler Čelsija uspeo je potpuno da isprovocira Brazilca koji je dobio i drugi žuti karton. Dok su stajali jedan iza drugog, Garbrijel ga je krišom šutnuo, španski fudbaler se odmah požalio, usledila je prepirka, sudija nije najbolje video šta se dogodilo, ali ga je o svemu informisao četvrti arbitar.

Deblji kraj izvukao je Brazilac, koji nije uspeo da se iskontroliše pa je morao da napusti teren. Niko iz tabora Arsenala nije mogao da veruje šta se dogodilo.

No Red Card For Diego Costa?

Posted by Troll Football on субота 19. септембар 2015.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu