Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.08.2015.

09:55

Partizan želi Đurđevića, odbio 8 mil. za Živkovića

Partizan traži pojačanja za nastup u Evropi predstojeće jeseni, a jedna od želja srpskog šampiona je i Uroš Đurđević, prenose "Večernje novosti".

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
foto: StarSport

Doskorašnji mladi reprezentativac je bio želja crno-belih i pre godinu dana, ali je on tada iz Rada prešao u holandski Vitese.

Kako prenose "Novosti", Partizan planira pozajmicu Đurđevića, što ne bi trebalo da bude problem s obzirom da je naš mladi igrač opet u drugom planu u Arnhemu, a i on traži šansu za većom minutažom.

Đurđević je retko dobijao šansu u Viteseu, postigao je samo jedan gol na 24 utakmice, ali fantastičan protiv Ajaksa.

U međuvremenu, Mocartsport spekuliše da Partizan opet pregovara sa bivšim igračem Markom Lomićem, jer Zoran Milinković traži pouzdanije rešenje na levom beku od Nemanje Petrovića.

Isti portal prenosi da su crno-beli odbili ponudu Sent Etjena za Andriju Živkovića vrednu 8 miliona evra.

Partizan poseduje samo 25% vlasništva nad ugovorom Živkovića, koji inače ističe na kraju sezone, što znači da će od januara moći da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Drugih 25% poseduje njegov otac, a 50% fond Pinija Zahavija. Uprava crno-belih pokušava da otkupi ostatak ugovora kako bi bila apsolutni vlasnik njegovog ugovora, čime bi mogla da računa na veći profit od prodaje Živkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu