Fudbal 98

Nedelja, 09.08.2015.

09:55

Partizan želi Đurđevića, odbio 8 mil. za Živkovića

Partizan traži pojačanja za nastup u Evropi predstojeće jeseni, a jedna od želja srpskog šampiona je i Uroš Đurđević, prenose "Večernje novosti".

Partizan želi Ðurðeviæa, odbio 8 mil. za Živkoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 8 godina

Pre bih da Žile ode bez obeštećenja nego da Zahavi zaradi bilo šta. Razmotriti novi ugovor sa Živkovićem, bolje mu dati 250.000-350.000 da ostane do leta, ali iz tog ugovora isključiti fond Zahavija.

samo zvezda

pre 8 godina

Nisam siguran ali mislim da Zivkovicu istice ugovor na zimu, kao i to, da je FK Partizan vlasnik samo 25% prava na njega. Ako je ovo tacno, onda budite sigurni da je ova prica o 8m izmisljena.
Iako decko nesumnjivo vredi vise od 8m, ne verujem da ovde ima i trunka istine.

zex

pre 8 godina

Sta ste se uhvatili za Jovica,decko ce biti vrhunski napadac samo nije on kriv sto je u slabom timu.ubedjen sam da ako nastavi da radi vredno vredece bar 20miliona

Somi

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva(krcunov sledbenik, 9. avgust 2015 11:46) Jel bese Jovic onaj veliki talenat u masenju golova?
(Kralj, 09. avgust 2015 15:53)

da da srpski falcao

Pozdrav iz Haniotija (prvi prst)

pre 8 godina

Evo ovi "izbacivači uprava" traže četiri miliona samo Partizanu ili ima da leti uprava. Oni koje niko ništa ne pita, ništa ne rade, nemaju dana radnog staža, oni koji su bez bilo kakvih diploma i svedočanstava, oni prave računice i ako tako ne bude - uprava napolje. Idite na Savu, ako već niste zaradili za more.

Darko 88

pre 8 godina

Najveci problem je sto se Partizan ne pita nista oko Zivkovica. 50% drzi fond,a 25% njegov otad. Samo 25% pripada Partizanu. Mislim da Andrija vredi najmanje 15 miliona. Samo neka nastavi sa dobrim radom,nas najveci potencijal.

bora

pre 8 godina

@proverena vest
Verovatno si u pravu,da će Živković od juna u Zvezdu.Obzirom da će mo vam uzeti Rajkovića (jer smo tako u mogućnosti),neko mora i za vas da brani,kolika god da ste sirotinja!!

misa 87

pre 8 godina

samo mi nije jasno sta ce sa Saponjicem...covek medju najtalentovanijim igracima Srbije a kod nas ce biti treca ili cetvrta opcija....ili su planirali i njega da uvaljaju

Kralj

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva
(krcunov sledbenik, 9. avgust 2015 11:46)

Jel bese Jovic onaj veliki talenat u masenju golova?

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 8 godina

Mozda bi bolje bilo da dovedemo dobrog stopera, a Dornelas da ide umjesto Petrovica jer moze igrati na toj poziciji. Dovesti ofanzivnog veznog prije nego klasicnog spica. Mali Lukic ce biti otkrovenje ove sezone.

Rade Kv.

pre 8 godina

Ako smo ozbiljan klub treba razmisljati o prodaji nekolicini iqraca koji su iqrali protiv N.Pazara a ne o Ziletu i njemu slicnim.Naprotiv treba se ozbiljno pojecati za L.S.ili L.E pa onda prodavati ako se ima sta prodati.Sretno.

gojko

pre 8 godina

Partizan od Žiletovog ugovora ima samo 10 ili maksimalno 20%.Zato ga i ne prodaju jer i da dobiju 10 miliona njima ne bi pripalo ni 2.Za ta 2 miliona ne mogu naći zamenu na njegovom nivou i zato bi najveće i najskuplje pojacanje za Partizan bilo da zadrže Živkovića.A onog koji je prodao za si siću 80 % ugovora igrača koji će uskoro vredeti 15-20 miliona njega treba obesio naglavačke na reflektor da visi.

zvezdas

pre 8 godina

Ako Zivkovica prodaju ispod 15 mil.€ sve iz uprave treba najuriti go.navom motkom. Klinac je suvo zlato I igrac kakav odavno nije vidjen na nasim terenima.

789

pre 8 godina

Uros Djurdjevic nam sada ne treba,i nije problem Petrović ( dobar je ) nego sistem ? Pogledajte snimke obe evropske utakmice,i videćete veliku "rupu" na našoj desnoj strani prilikom centaršuta protivnika - uvek dva slobodna igrača pred našim golom !

pojeo vuk magarca

pre 8 godina

izvor transfermarkt
17 Andrija Zivkovic Right Wing Jul 11, 1996 (19) Serbia £2.80m
2M i 800K funti je 4M eura.
Vrednost mu je 4M i narasla je zbog titule na SP.
A.Di Marija vredi 50M ali su ga prodali za skoro 63.
A.Vidal vredi 43M ali ga je Bajern platio 37M.
S obzirom da je mlad, pod uslovom da Partizan udje u LS a on odigra jako dobro, mogu da racunaju na transfer od 10-12 miliona eura.
Znaju i klubovi i agenti, ko smo i sta smo mi, sta se desava u nasoj ligi, ko kolo vodi i ko vodu nosi.
Da li moze da obori Kezmanov rekord(14.2M eura), tesko, mislim da ce biti skuplji od Markovica,Mijatovica,Jovetica, tu negde kao Stefan Savic(12M).
Naravno voleo bih da ga prodaju za 50M ali to je naucna fantastika.
Samo da ne bude ovih 8M od Sent Etjena i najveca ponuda!!!
LS bi mu digla cenu!!!
Da smo mi Brazilci(koji su najfudbalskija zemlja na svetu sa najvise talenata) e to je druga prica, za nedokazanu decu(Nilmar,Bernar,Paulinjo,Fernando,Sandro,Ilsinji) klubovi su davali 15-30 miliona.
Rekord JSL i dalje je D.Stankovic(15M), M.Kezman(14.2), G.Drulic(13), S.Savic i D.Pancev(12M), u evrima

Mi smo zemlja vaterpola,kosarke i odbojke(socijalni sportovi, gde nema leba i gde su transferi, ako ih uopste i bude, "mizerni" u odnosu na fudbal).

Jack

pre 8 godina

Pa Partizan ne dobija nista za Andriju ali da vredi , vredi preko 10 milki ali dovodjenje Djurdjevica pored Bozinova,Abubakara,Saponjica i Trujica je cisto bacanje para.
(pp aparat, 9. avgust 2015 10:12)

Ahaha, Trujica? :'D

Milos Pozarevac

pre 8 godina

Ne treba ga dati dok ne napuni 22-23 godine.Pa makar ga prodali za 1200 dinara.

Truguju sa zivi ljudi (Milorad Milkan Jovanovic)

Roki

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva
(krcunov sledbenik, 09. avgust 2015 11:46)

Mozda 80000 eura.To je ipak manje od 8 miliona eura.

McKifla

pre 8 godina

Za Zileta 50 miliona najmanje.
Em levak em zna da igra a pored toga covek tek pocinje sa karijerom. Malo se strpite doci ce neki velikan sa kesom punom para po njega. Pazite ga a mali da pokaze sve sto zna i moze u narednim utakmicama i eto para za sve.

Sinkegrof

pre 8 godina

(dddd, 9. avgust 2015 11:43 Ovo je prava informacija! Bravo! Partizan poseduje samo 25 posto ugovora i to je mnogo puta uprava izjavila....50 posto poseduje jedan investicioni fond a 25 posto Andijin otac tako da bi nama od ovih 8 miliona pripalo 2!

Petar

pre 8 godina

Ajme moji grobari pa Zivkovic je vec odavno prodan. Pitanje je samo koliko jos procenata drzi Partizan. I da ga prodate za 50 milijona dobili bi jih 5

Povidon

pre 8 godina

Ako je tačno ovo za 8 miliona za Živkovića, onda svaka čast. Tvrdim da bolji igrač nije igrao u našoj ligi zadnjih 20 godina...Ispod 15 mil. ga ne treba pustiti i to tek na zimu.(JeRemija, 09. avgust 2015 10:41)
Jos uvek je rano da tako pricate o Zivkovicu zato sto je mlad mnogo i pravite mu medvedju uslugu. Za sada Dejan Stankovic, a odbrambeni Nemanja Vidic.

blinki

pre 8 godina

odigrajte jos ovu sezonu sa ovim timom,imate osiguranu LE, mozda cak LS, posle prodajte Zivkovica za 15 m ulazite u tim. Mlade igrace postujte, dovedite kvalitetne strance,platite mladog Brazilca 5 miliona i napravite Evropa kontinuitet

Bata

pre 8 godina

Jonatan da potpise jer Vulicevic vec ne moze da stoji na nogama koliko trci, nece izdrzati u ovom tempu, levi bek sigurno treba da se menja sa Petrovicem, odbrana nam skripi za napad cemo nekako

neutralni felsh

pre 8 godina

levi bek i zadnji vezni. mada, ja bih malo sasu ilica gurnuo malo vise na zadnjeg veznog - tu se pokriva zona ne mora mnogo da trci aktivno. naravno, ako ga podrzi neki mladji prednji veznjak pri defanzivi za udvajanje. makar do 60. minuta, ili da on udje tada, za nagaz na loptu. ekipi fali jedan igrac koji ume da smiri igru, sto kazu treneri konkretizuje teziste. treba eksperimentisati, uvek.

curkape

pre 8 godina

Ama partizanu ne znaci nista ni 10 miliona da odbije posto ima vrlo mali procenat nad Zivkovicem i za 10 miliona da ga prodaju partizanu ako ostane 1 mozda 1,5 miliona, tako da je bolje drzati ga do isteka ugovora sledece godine ako sevec ne moze produziti ugovor sa njim

Jug

pre 8 godina

Realno, sada imamo para i mogli bi cigane da cerupamo. Trebali bi da kupimo Andjelkovica, on nam je dovoljan za Ls a njima da damo i 100k evra bili bi srecni i rekli "hvala kume". Ima kod njih jos 4-5 igraca koji stvarno imaju potencijal i mogu da se kupe za kilo kikirikija od cerge pa da ih uz malo "obuke" u nasoj fudbalskoj akademiji lansiramo u zvezde. Ne bi nas kostali vise od 1,5miliona evra a zaradili bi bar 20 miliona na njima.

M22

pre 8 godina

Steuu je Partizan pobedio jer je njen igrac dobio crven, cista sreca je bila. Vidim u komentarima se vec nalozili neki da su usli u LS, ja se iskreno nadam da ce ove godine u evropi osvojiti vise od 1. bod, jer se uvek obrukaju (LS-2010, 0 bodova) srpski klubovi nisu za evropu, nema tu sta da se prica. A sto se tice Zivkovica i 8m, partizan ne dobija nista jer je prodat investicionom fondu za 1.5m.

и ја носим клепетушу

pre 8 godina

како ложе своје навијаче... чуј, одбили 8м за неког живковића.

ZeKa

pre 8 godina

Ja ne znam sta je na kraju bilo sa Zivkovicem i pravima na njega. Ko ima koliki procenat i sta vec. 8 miliona je malo, a tek klub... 15 miliona i 30 posto od sledecege transfera, pa moze da se prica. I to neki klub koji prilici ovom malom fudbalskom geniju.
A da nam duva po levoj strani, duva nam. Treba nam levi bek, i to mnogo brzo. Sto se tice Fabrisija, mislim da uopste nije los igrac, samo mu treba vremena da se snadje.

only fools and horses

pre 8 godina

Svakom našem mladom igraču je u interesu da ga plate što više. Nije isto kad dođe u klub skoro za džabe, odnosno do milion - dva ili za 20 miliona. Ako ga više plate, mnogo će ga ozbijljnije tretirati, i sigurno će dobiti ozbijljnu šansu.

Chakotay

pre 8 godina

Grobari,govori vamZvezdas,ne daj te malog Zivkovica nista ispod 10,a usudio bih se reci i 15 miliona evra.Mali stvarno toliko vredi.Jednostavno pravi razliku.

pp aparat

pre 8 godina

Pa Partizan ne dobija nista za Andriju ali da vredi , vredi preko 10 milki ali dovodjenje Djurdjevica pored Bozinova,Abubakara,Saponjica i Trujica je cisto bacanje para.

danilo

pre 8 godina

Ovi naši, u Partizanu, čini se sve pametnije rade!
Ako nastave ovako, teško će im sudije i Terzine garancije oduzeti titulu jer postajemo ozbiljan klub!
P.S.
Živković ako odigra protiv Batea na pravom nivou, ide u zonu 15 miliona evra i više,i ne naravno S.Etjenu koji bi na preprodaji da zaradi desetak miliona.
Mamić koji je daleko od uzora osobe i sportskog radnika, igrače prodaje najbolje na Balkanu.
Mogli bismo i u toj oblasti da budemo najbolji?

realno

pre 8 godina

gomilaju špic igrače?
zbog rupe na levom beku fabrisio ostaje na talonu.
pa zar ne vide ono što vide SVI: urgent levi bek, makar na nivou vulićevića!
PS: zašto ne proba sa bandalovskim levo, ako nema boljeg ???

Dex Maximus

pre 8 godina

Znaci ako sad posle obezbjeđenih još 8 utakmica u Evropi (prilika za dokazivanje) na zimu ne budemo u stanju prodati Žileta za 15 do 20 miliona onda neka kompletna uprava podnese ostavku! Lomića pod hitno dovesti,a Đurđević nije loš ali samo ako se kupi, što da mi nekome razigravamo igrače!

Za zatvor

pre 8 godina

Kakav idiot treba biti da za milion evra prepustis 75% prava na Zivkovica. Jedino racionalno objasnjenje za to je da je neko iz prethodne uprave debelo naplatio pravljenje ovako stetnog ugovora.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Andrija vredi najmanje 20 miliona. Najveci talenat u poslednjih 20 godina na ovim prostorima. Glavni je igrac Partizana sa 19 godina, neresiva enigma za sve protivnike. Ucestvuje u 90% golova.

Max

pre 8 godina

Kakav bre Lomić,dajte ozbiljnog levog beka.Za LŠ nam treba ubica po levoj strani,ne mora biti previše ofanzivan ali defanzivno mora biti besprekoran da nam se i protiv Bate B. ne ponovi priča sa rumunima,ubili su nas po našoj levoj strani.Petrović je tanak a Umaru se ne vraća mnogo u odbranu da pomogne.
HOĆEMO DOBROG LEVOG BEKA

Grobar

pre 8 godina

Bolje bi bilo da angazujemo nekog dobrog stopera pa neka kostao i milion,2..Samo da ne trubimo u odbrani jer smo stvarno pretanki..Videli smo da Fabrisio bas i nije poseban jako je mlitav i neodgovoran u odbrani.

JeRemija

pre 8 godina

Ako je tačno ovo za 8 miliona za Živkovića, onda svaka čast. Tvrdim da bolji igrač nije igrao u našoj ligi zadnjih 20 godina...Ispod 15 mil. ga ne treba pustiti i to tek na zimu.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Andrija vredi najmanje 20 miliona. Najveci talenat u poslednjih 20 godina na ovim prostorima. Glavni je igrac Partizana sa 19 godina, neresiva enigma za sve protivnike. Ucestvuje u 90% golova.

Chakotay

pre 8 godina

Grobari,govori vamZvezdas,ne daj te malog Zivkovica nista ispod 10,a usudio bih se reci i 15 miliona evra.Mali stvarno toliko vredi.Jednostavno pravi razliku.

JeRemija

pre 8 godina

Ako je tačno ovo za 8 miliona za Živkovića, onda svaka čast. Tvrdim da bolji igrač nije igrao u našoj ligi zadnjih 20 godina...Ispod 15 mil. ga ne treba pustiti i to tek na zimu.

Za zatvor

pre 8 godina

Kakav idiot treba biti da za milion evra prepustis 75% prava na Zivkovica. Jedino racionalno objasnjenje za to je da je neko iz prethodne uprave debelo naplatio pravljenje ovako stetnog ugovora.

danilo

pre 8 godina

Ovi naši, u Partizanu, čini se sve pametnije rade!
Ako nastave ovako, teško će im sudije i Terzine garancije oduzeti titulu jer postajemo ozbiljan klub!
P.S.
Živković ako odigra protiv Batea na pravom nivou, ide u zonu 15 miliona evra i više,i ne naravno S.Etjenu koji bi na preprodaji da zaradi desetak miliona.
Mamić koji je daleko od uzora osobe i sportskog radnika, igrače prodaje najbolje na Balkanu.
Mogli bismo i u toj oblasti da budemo najbolji?

Max

pre 8 godina

Kakav bre Lomić,dajte ozbiljnog levog beka.Za LŠ nam treba ubica po levoj strani,ne mora biti previše ofanzivan ali defanzivno mora biti besprekoran da nam se i protiv Bate B. ne ponovi priča sa rumunima,ubili su nas po našoj levoj strani.Petrović je tanak a Umaru se ne vraća mnogo u odbranu da pomogne.
HOĆEMO DOBROG LEVOG BEKA

Dex Maximus

pre 8 godina

Znaci ako sad posle obezbjeđenih još 8 utakmica u Evropi (prilika za dokazivanje) na zimu ne budemo u stanju prodati Žileta za 15 do 20 miliona onda neka kompletna uprava podnese ostavku! Lomića pod hitno dovesti,a Đurđević nije loš ali samo ako se kupi, što da mi nekome razigravamo igrače!

pp aparat

pre 8 godina

Pa Partizan ne dobija nista za Andriju ali da vredi , vredi preko 10 milki ali dovodjenje Djurdjevica pored Bozinova,Abubakara,Saponjica i Trujica je cisto bacanje para.

gojko

pre 8 godina

Partizan od Žiletovog ugovora ima samo 10 ili maksimalno 20%.Zato ga i ne prodaju jer i da dobiju 10 miliona njima ne bi pripalo ni 2.Za ta 2 miliona ne mogu naći zamenu na njegovom nivou i zato bi najveće i najskuplje pojacanje za Partizan bilo da zadrže Živkovića.A onog koji je prodao za si siću 80 % ugovora igrača koji će uskoro vredeti 15-20 miliona njega treba obesio naglavačke na reflektor da visi.

pojeo vuk magarca

pre 8 godina

izvor transfermarkt
17 Andrija Zivkovic Right Wing Jul 11, 1996 (19) Serbia £2.80m
2M i 800K funti je 4M eura.
Vrednost mu je 4M i narasla je zbog titule na SP.
A.Di Marija vredi 50M ali su ga prodali za skoro 63.
A.Vidal vredi 43M ali ga je Bajern platio 37M.
S obzirom da je mlad, pod uslovom da Partizan udje u LS a on odigra jako dobro, mogu da racunaju na transfer od 10-12 miliona eura.
Znaju i klubovi i agenti, ko smo i sta smo mi, sta se desava u nasoj ligi, ko kolo vodi i ko vodu nosi.
Da li moze da obori Kezmanov rekord(14.2M eura), tesko, mislim da ce biti skuplji od Markovica,Mijatovica,Jovetica, tu negde kao Stefan Savic(12M).
Naravno voleo bih da ga prodaju za 50M ali to je naucna fantastika.
Samo da ne bude ovih 8M od Sent Etjena i najveca ponuda!!!
LS bi mu digla cenu!!!
Da smo mi Brazilci(koji su najfudbalskija zemlja na svetu sa najvise talenata) e to je druga prica, za nedokazanu decu(Nilmar,Bernar,Paulinjo,Fernando,Sandro,Ilsinji) klubovi su davali 15-30 miliona.
Rekord JSL i dalje je D.Stankovic(15M), M.Kezman(14.2), G.Drulic(13), S.Savic i D.Pancev(12M), u evrima

Mi smo zemlja vaterpola,kosarke i odbojke(socijalni sportovi, gde nema leba i gde su transferi, ako ih uopste i bude, "mizerni" u odnosu na fudbal).

zvezdas

pre 8 godina

Ako Zivkovica prodaju ispod 15 mil.€ sve iz uprave treba najuriti go.navom motkom. Klinac je suvo zlato I igrac kakav odavno nije vidjen na nasim terenima.

Grobar

pre 8 godina

Bolje bi bilo da angazujemo nekog dobrog stopera pa neka kostao i milion,2..Samo da ne trubimo u odbrani jer smo stvarno pretanki..Videli smo da Fabrisio bas i nije poseban jako je mlitav i neodgovoran u odbrani.

Bata

pre 8 godina

Jonatan da potpise jer Vulicevic vec ne moze da stoji na nogama koliko trci, nece izdrzati u ovom tempu, levi bek sigurno treba da se menja sa Petrovicem, odbrana nam skripi za napad cemo nekako

Somi

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva(krcunov sledbenik, 9. avgust 2015 11:46) Jel bese Jovic onaj veliki talenat u masenju golova?
(Kralj, 09. avgust 2015 15:53)

da da srpski falcao

blinki

pre 8 godina

odigrajte jos ovu sezonu sa ovim timom,imate osiguranu LE, mozda cak LS, posle prodajte Zivkovica za 15 m ulazite u tim. Mlade igrace postujte, dovedite kvalitetne strance,platite mladog Brazilca 5 miliona i napravite Evropa kontinuitet

realno

pre 8 godina

gomilaju špic igrače?
zbog rupe na levom beku fabrisio ostaje na talonu.
pa zar ne vide ono što vide SVI: urgent levi bek, makar na nivou vulićevića!
PS: zašto ne proba sa bandalovskim levo, ako nema boljeg ???

only fools and horses

pre 8 godina

Svakom našem mladom igraču je u interesu da ga plate što više. Nije isto kad dođe u klub skoro za džabe, odnosno do milion - dva ili za 20 miliona. Ako ga više plate, mnogo će ga ozbijljnije tretirati, i sigurno će dobiti ozbijljnu šansu.

Kralj

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva
(krcunov sledbenik, 9. avgust 2015 11:46)

Jel bese Jovic onaj veliki talenat u masenju golova?

Sinkegrof

pre 8 godina

(dddd, 9. avgust 2015 11:43 Ovo je prava informacija! Bravo! Partizan poseduje samo 25 posto ugovora i to je mnogo puta uprava izjavila....50 posto poseduje jedan investicioni fond a 25 posto Andijin otac tako da bi nama od ovih 8 miliona pripalo 2!

curkape

pre 8 godina

Ama partizanu ne znaci nista ni 10 miliona da odbije posto ima vrlo mali procenat nad Zivkovicem i za 10 miliona da ga prodaju partizanu ako ostane 1 mozda 1,5 miliona, tako da je bolje drzati ga do isteka ugovora sledece godine ako sevec ne moze produziti ugovor sa njim

McKifla

pre 8 godina

Za Zileta 50 miliona najmanje.
Em levak em zna da igra a pored toga covek tek pocinje sa karijerom. Malo se strpite doci ce neki velikan sa kesom punom para po njega. Pazite ga a mali da pokaze sve sto zna i moze u narednim utakmicama i eto para za sve.

Jug

pre 8 godina

Realno, sada imamo para i mogli bi cigane da cerupamo. Trebali bi da kupimo Andjelkovica, on nam je dovoljan za Ls a njima da damo i 100k evra bili bi srecni i rekli "hvala kume". Ima kod njih jos 4-5 igraca koji stvarno imaju potencijal i mogu da se kupe za kilo kikirikija od cerge pa da ih uz malo "obuke" u nasoj fudbalskoj akademiji lansiramo u zvezde. Ne bi nas kostali vise od 1,5miliona evra a zaradili bi bar 20 miliona na njima.

Roki

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva
(krcunov sledbenik, 09. avgust 2015 11:46)

Mozda 80000 eura.To je ipak manje od 8 miliona eura.

Rade Kv.

pre 8 godina

Ako smo ozbiljan klub treba razmisljati o prodaji nekolicini iqraca koji su iqrali protiv N.Pazara a ne o Ziletu i njemu slicnim.Naprotiv treba se ozbiljno pojecati za L.S.ili L.E pa onda prodavati ako se ima sta prodati.Sretno.

bora

pre 8 godina

@proverena vest
Verovatno si u pravu,da će Živković od juna u Zvezdu.Obzirom da će mo vam uzeti Rajkovića (jer smo tako u mogućnosti),neko mora i za vas da brani,kolika god da ste sirotinja!!

Darko 88

pre 8 godina

Najveci problem je sto se Partizan ne pita nista oko Zivkovica. 50% drzi fond,a 25% njegov otad. Samo 25% pripada Partizanu. Mislim da Andrija vredi najmanje 15 miliona. Samo neka nastavi sa dobrim radom,nas najveci potencijal.

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 8 godina

Mozda bi bolje bilo da dovedemo dobrog stopera, a Dornelas da ide umjesto Petrovica jer moze igrati na toj poziciji. Dovesti ofanzivnog veznog prije nego klasicnog spica. Mali Lukic ce biti otkrovenje ove sezone.

Milos Pozarevac

pre 8 godina

Ne treba ga dati dok ne napuni 22-23 godine.Pa makar ga prodali za 1200 dinara.

Truguju sa zivi ljudi (Milorad Milkan Jovanovic)

ZeKa

pre 8 godina

Ja ne znam sta je na kraju bilo sa Zivkovicem i pravima na njega. Ko ima koliki procenat i sta vec. 8 miliona je malo, a tek klub... 15 miliona i 30 posto od sledecege transfera, pa moze da se prica. I to neki klub koji prilici ovom malom fudbalskom geniju.
A da nam duva po levoj strani, duva nam. Treba nam levi bek, i to mnogo brzo. Sto se tice Fabrisija, mislim da uopste nije los igrac, samo mu treba vremena da se snadje.

Pozdrav iz Haniotija (prvi prst)

pre 8 godina

Evo ovi "izbacivači uprava" traže četiri miliona samo Partizanu ili ima da leti uprava. Oni koje niko ništa ne pita, ništa ne rade, nemaju dana radnog staža, oni koji su bez bilo kakvih diploma i svedočanstava, oni prave računice i ako tako ne bude - uprava napolje. Idite na Savu, ako već niste zaradili za more.

Igor

pre 8 godina

Pre bih da Žile ode bez obeštećenja nego da Zahavi zaradi bilo šta. Razmotriti novi ugovor sa Živkovićem, bolje mu dati 250.000-350.000 da ostane do leta, ali iz tog ugovora isključiti fond Zahavija.

Petar

pre 8 godina

Ajme moji grobari pa Zivkovic je vec odavno prodan. Pitanje je samo koliko jos procenata drzi Partizan. I da ga prodate za 50 milijona dobili bi jih 5

neutralni felsh

pre 8 godina

levi bek i zadnji vezni. mada, ja bih malo sasu ilica gurnuo malo vise na zadnjeg veznog - tu se pokriva zona ne mora mnogo da trci aktivno. naravno, ako ga podrzi neki mladji prednji veznjak pri defanzivi za udvajanje. makar do 60. minuta, ili da on udje tada, za nagaz na loptu. ekipi fali jedan igrac koji ume da smiri igru, sto kazu treneri konkretizuje teziste. treba eksperimentisati, uvek.

M22

pre 8 godina

Steuu je Partizan pobedio jer je njen igrac dobio crven, cista sreca je bila. Vidim u komentarima se vec nalozili neki da su usli u LS, ja se iskreno nadam da ce ove godine u evropi osvojiti vise od 1. bod, jer se uvek obrukaju (LS-2010, 0 bodova) srpski klubovi nisu za evropu, nema tu sta da se prica. A sto se tice Zivkovica i 8m, partizan ne dobija nista jer je prodat investicionom fondu za 1.5m.

Jack

pre 8 godina

Pa Partizan ne dobija nista za Andriju ali da vredi , vredi preko 10 milki ali dovodjenje Djurdjevica pored Bozinova,Abubakara,Saponjica i Trujica je cisto bacanje para.
(pp aparat, 9. avgust 2015 10:12)

Ahaha, Trujica? :'D

и ја носим клепетушу

pre 8 godina

како ложе своје навијаче... чуј, одбили 8м за неког живковића.

Povidon

pre 8 godina

Ako je tačno ovo za 8 miliona za Živkovića, onda svaka čast. Tvrdim da bolji igrač nije igrao u našoj ligi zadnjih 20 godina...Ispod 15 mil. ga ne treba pustiti i to tek na zimu.(JeRemija, 09. avgust 2015 10:41)
Jos uvek je rano da tako pricate o Zivkovicu zato sto je mlad mnogo i pravite mu medvedju uslugu. Za sada Dejan Stankovic, a odbrambeni Nemanja Vidic.

misa 87

pre 8 godina

samo mi nije jasno sta ce sa Saponjicem...covek medju najtalentovanijim igracima Srbije a kod nas ce biti treca ili cetvrta opcija....ili su planirali i njega da uvaljaju

789

pre 8 godina

Uros Djurdjevic nam sada ne treba,i nije problem Petrović ( dobar je ) nego sistem ? Pogledajte snimke obe evropske utakmice,i videćete veliku "rupu" na našoj desnoj strani prilikom centaršuta protivnika - uvek dva slobodna igrača pred našim golom !

zex

pre 8 godina

Sta ste se uhvatili za Jovica,decko ce biti vrhunski napadac samo nije on kriv sto je u slabom timu.ubedjen sam da ako nastavi da radi vredno vredece bar 20miliona

samo zvezda

pre 8 godina

Nisam siguran ali mislim da Zivkovicu istice ugovor na zimu, kao i to, da je FK Partizan vlasnik samo 25% prava na njega. Ako je ovo tacno, onda budite sigurni da je ova prica o 8m izmisljena.
Iako decko nesumnjivo vredi vise od 8m, ne verujem da ovde ima i trunka istine.

M22

pre 8 godina

Steuu je Partizan pobedio jer je njen igrac dobio crven, cista sreca je bila. Vidim u komentarima se vec nalozili neki da su usli u LS, ja se iskreno nadam da ce ove godine u evropi osvojiti vise od 1. bod, jer se uvek obrukaju (LS-2010, 0 bodova) srpski klubovi nisu za evropu, nema tu sta da se prica. A sto se tice Zivkovica i 8m, partizan ne dobija nista jer je prodat investicionom fondu za 1.5m.

и ја носим клепетушу

pre 8 godina

како ложе своје навијаче... чуј, одбили 8м за неког живковића.

Povidon

pre 8 godina

Ako je tačno ovo za 8 miliona za Živkovića, onda svaka čast. Tvrdim da bolji igrač nije igrao u našoj ligi zadnjih 20 godina...Ispod 15 mil. ga ne treba pustiti i to tek na zimu.(JeRemija, 09. avgust 2015 10:41)
Jos uvek je rano da tako pricate o Zivkovicu zato sto je mlad mnogo i pravite mu medvedju uslugu. Za sada Dejan Stankovic, a odbrambeni Nemanja Vidic.

Grobar

pre 8 godina

Bolje bi bilo da angazujemo nekog dobrog stopera pa neka kostao i milion,2..Samo da ne trubimo u odbrani jer smo stvarno pretanki..Videli smo da Fabrisio bas i nije poseban jako je mlitav i neodgovoran u odbrani.

Jack

pre 8 godina

Pa Partizan ne dobija nista za Andriju ali da vredi , vredi preko 10 milki ali dovodjenje Djurdjevica pored Bozinova,Abubakara,Saponjica i Trujica je cisto bacanje para.
(pp aparat, 9. avgust 2015 10:12)

Ahaha, Trujica? :'D

Jug

pre 8 godina

Realno, sada imamo para i mogli bi cigane da cerupamo. Trebali bi da kupimo Andjelkovica, on nam je dovoljan za Ls a njima da damo i 100k evra bili bi srecni i rekli "hvala kume". Ima kod njih jos 4-5 igraca koji stvarno imaju potencijal i mogu da se kupe za kilo kikirikija od cerge pa da ih uz malo "obuke" u nasoj fudbalskoj akademiji lansiramo u zvezde. Ne bi nas kostali vise od 1,5miliona evra a zaradili bi bar 20 miliona na njima.

zex

pre 8 godina

Sta ste se uhvatili za Jovica,decko ce biti vrhunski napadac samo nije on kriv sto je u slabom timu.ubedjen sam da ako nastavi da radi vredno vredece bar 20miliona

misa 87

pre 8 godina

samo mi nije jasno sta ce sa Saponjicem...covek medju najtalentovanijim igracima Srbije a kod nas ce biti treca ili cetvrta opcija....ili su planirali i njega da uvaljaju

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Andrija vredi najmanje 20 miliona. Najveci talenat u poslednjih 20 godina na ovim prostorima. Glavni je igrac Partizana sa 19 godina, neresiva enigma za sve protivnike. Ucestvuje u 90% golova.

789

pre 8 godina

Uros Djurdjevic nam sada ne treba,i nije problem Petrović ( dobar je ) nego sistem ? Pogledajte snimke obe evropske utakmice,i videćete veliku "rupu" na našoj desnoj strani prilikom centaršuta protivnika - uvek dva slobodna igrača pred našim golom !

pp aparat

pre 8 godina

Pa Partizan ne dobija nista za Andriju ali da vredi , vredi preko 10 milki ali dovodjenje Djurdjevica pored Bozinova,Abubakara,Saponjica i Trujica je cisto bacanje para.

Petar

pre 8 godina

Ajme moji grobari pa Zivkovic je vec odavno prodan. Pitanje je samo koliko jos procenata drzi Partizan. I da ga prodate za 50 milijona dobili bi jih 5

danilo

pre 8 godina

Ovi naši, u Partizanu, čini se sve pametnije rade!
Ako nastave ovako, teško će im sudije i Terzine garancije oduzeti titulu jer postajemo ozbiljan klub!
P.S.
Živković ako odigra protiv Batea na pravom nivou, ide u zonu 15 miliona evra i više,i ne naravno S.Etjenu koji bi na preprodaji da zaradi desetak miliona.
Mamić koji je daleko od uzora osobe i sportskog radnika, igrače prodaje najbolje na Balkanu.
Mogli bismo i u toj oblasti da budemo najbolji?

Max

pre 8 godina

Kakav bre Lomić,dajte ozbiljnog levog beka.Za LŠ nam treba ubica po levoj strani,ne mora biti previše ofanzivan ali defanzivno mora biti besprekoran da nam se i protiv Bate B. ne ponovi priča sa rumunima,ubili su nas po našoj levoj strani.Petrović je tanak a Umaru se ne vraća mnogo u odbranu da pomogne.
HOĆEMO DOBROG LEVOG BEKA

Dex Maximus

pre 8 godina

Znaci ako sad posle obezbjeđenih još 8 utakmica u Evropi (prilika za dokazivanje) na zimu ne budemo u stanju prodati Žileta za 15 do 20 miliona onda neka kompletna uprava podnese ostavku! Lomića pod hitno dovesti,a Đurđević nije loš ali samo ako se kupi, što da mi nekome razigravamo igrače!

JeRemija

pre 8 godina

Ako je tačno ovo za 8 miliona za Živkovića, onda svaka čast. Tvrdim da bolji igrač nije igrao u našoj ligi zadnjih 20 godina...Ispod 15 mil. ga ne treba pustiti i to tek na zimu.

zvezdas

pre 8 godina

Ako Zivkovica prodaju ispod 15 mil.€ sve iz uprave treba najuriti go.navom motkom. Klinac je suvo zlato I igrac kakav odavno nije vidjen na nasim terenima.

McKifla

pre 8 godina

Za Zileta 50 miliona najmanje.
Em levak em zna da igra a pored toga covek tek pocinje sa karijerom. Malo se strpite doci ce neki velikan sa kesom punom para po njega. Pazite ga a mali da pokaze sve sto zna i moze u narednim utakmicama i eto para za sve.

Chakotay

pre 8 godina

Grobari,govori vamZvezdas,ne daj te malog Zivkovica nista ispod 10,a usudio bih se reci i 15 miliona evra.Mali stvarno toliko vredi.Jednostavno pravi razliku.

Roki

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva
(krcunov sledbenik, 09. avgust 2015 11:46)

Mozda 80000 eura.To je ipak manje od 8 miliona eura.

Za zatvor

pre 8 godina

Kakav idiot treba biti da za milion evra prepustis 75% prava na Zivkovica. Jedino racionalno objasnjenje za to je da je neko iz prethodne uprave debelo naplatio pravljenje ovako stetnog ugovora.

pojeo vuk magarca

pre 8 godina

izvor transfermarkt
17 Andrija Zivkovic Right Wing Jul 11, 1996 (19) Serbia £2.80m
2M i 800K funti je 4M eura.
Vrednost mu je 4M i narasla je zbog titule na SP.
A.Di Marija vredi 50M ali su ga prodali za skoro 63.
A.Vidal vredi 43M ali ga je Bajern platio 37M.
S obzirom da je mlad, pod uslovom da Partizan udje u LS a on odigra jako dobro, mogu da racunaju na transfer od 10-12 miliona eura.
Znaju i klubovi i agenti, ko smo i sta smo mi, sta se desava u nasoj ligi, ko kolo vodi i ko vodu nosi.
Da li moze da obori Kezmanov rekord(14.2M eura), tesko, mislim da ce biti skuplji od Markovica,Mijatovica,Jovetica, tu negde kao Stefan Savic(12M).
Naravno voleo bih da ga prodaju za 50M ali to je naucna fantastika.
Samo da ne bude ovih 8M od Sent Etjena i najveca ponuda!!!
LS bi mu digla cenu!!!
Da smo mi Brazilci(koji su najfudbalskija zemlja na svetu sa najvise talenata) e to je druga prica, za nedokazanu decu(Nilmar,Bernar,Paulinjo,Fernando,Sandro,Ilsinji) klubovi su davali 15-30 miliona.
Rekord JSL i dalje je D.Stankovic(15M), M.Kezman(14.2), G.Drulic(13), S.Savic i D.Pancev(12M), u evrima

Mi smo zemlja vaterpola,kosarke i odbojke(socijalni sportovi, gde nema leba i gde su transferi, ako ih uopste i bude, "mizerni" u odnosu na fudbal).

samo zvezda

pre 8 godina

Nisam siguran ali mislim da Zivkovicu istice ugovor na zimu, kao i to, da je FK Partizan vlasnik samo 25% prava na njega. Ako je ovo tacno, onda budite sigurni da je ova prica o 8m izmisljena.
Iako decko nesumnjivo vredi vise od 8m, ne verujem da ovde ima i trunka istine.

neutralni felsh

pre 8 godina

levi bek i zadnji vezni. mada, ja bih malo sasu ilica gurnuo malo vise na zadnjeg veznog - tu se pokriva zona ne mora mnogo da trci aktivno. naravno, ako ga podrzi neki mladji prednji veznjak pri defanzivi za udvajanje. makar do 60. minuta, ili da on udje tada, za nagaz na loptu. ekipi fali jedan igrac koji ume da smiri igru, sto kazu treneri konkretizuje teziste. treba eksperimentisati, uvek.

Bata

pre 8 godina

Jonatan da potpise jer Vulicevic vec ne moze da stoji na nogama koliko trci, nece izdrzati u ovom tempu, levi bek sigurno treba da se menja sa Petrovicem, odbrana nam skripi za napad cemo nekako

curkape

pre 8 godina

Ama partizanu ne znaci nista ni 10 miliona da odbije posto ima vrlo mali procenat nad Zivkovicem i za 10 miliona da ga prodaju partizanu ako ostane 1 mozda 1,5 miliona, tako da je bolje drzati ga do isteka ugovora sledece godine ako sevec ne moze produziti ugovor sa njim

bora

pre 8 godina

@proverena vest
Verovatno si u pravu,da će Živković od juna u Zvezdu.Obzirom da će mo vam uzeti Rajkovića (jer smo tako u mogućnosti),neko mora i za vas da brani,kolika god da ste sirotinja!!

ZeKa

pre 8 godina

Ja ne znam sta je na kraju bilo sa Zivkovicem i pravima na njega. Ko ima koliki procenat i sta vec. 8 miliona je malo, a tek klub... 15 miliona i 30 posto od sledecege transfera, pa moze da se prica. I to neki klub koji prilici ovom malom fudbalskom geniju.
A da nam duva po levoj strani, duva nam. Treba nam levi bek, i to mnogo brzo. Sto se tice Fabrisija, mislim da uopste nije los igrac, samo mu treba vremena da se snadje.

Pozdrav iz Haniotija (prvi prst)

pre 8 godina

Evo ovi "izbacivači uprava" traže četiri miliona samo Partizanu ili ima da leti uprava. Oni koje niko ništa ne pita, ništa ne rade, nemaju dana radnog staža, oni koji su bez bilo kakvih diploma i svedočanstava, oni prave računice i ako tako ne bude - uprava napolje. Idite na Savu, ako već niste zaradili za more.

blinki

pre 8 godina

odigrajte jos ovu sezonu sa ovim timom,imate osiguranu LE, mozda cak LS, posle prodajte Zivkovica za 15 m ulazite u tim. Mlade igrace postujte, dovedite kvalitetne strance,platite mladog Brazilca 5 miliona i napravite Evropa kontinuitet

gojko

pre 8 godina

Partizan od Žiletovog ugovora ima samo 10 ili maksimalno 20%.Zato ga i ne prodaju jer i da dobiju 10 miliona njima ne bi pripalo ni 2.Za ta 2 miliona ne mogu naći zamenu na njegovom nivou i zato bi najveće i najskuplje pojacanje za Partizan bilo da zadrže Živkovića.A onog koji je prodao za si siću 80 % ugovora igrača koji će uskoro vredeti 15-20 miliona njega treba obesio naglavačke na reflektor da visi.

Kralj

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva
(krcunov sledbenik, 9. avgust 2015 11:46)

Jel bese Jovic onaj veliki talenat u masenju golova?

realno

pre 8 godina

gomilaju špic igrače?
zbog rupe na levom beku fabrisio ostaje na talonu.
pa zar ne vide ono što vide SVI: urgent levi bek, makar na nivou vulićevića!
PS: zašto ne proba sa bandalovskim levo, ako nema boljeg ???

only fools and horses

pre 8 godina

Svakom našem mladom igraču je u interesu da ga plate što više. Nije isto kad dođe u klub skoro za džabe, odnosno do milion - dva ili za 20 miliona. Ako ga više plate, mnogo će ga ozbijljnije tretirati, i sigurno će dobiti ozbijljnu šansu.

Darko 88

pre 8 godina

Najveci problem je sto se Partizan ne pita nista oko Zivkovica. 50% drzi fond,a 25% njegov otad. Samo 25% pripada Partizanu. Mislim da Andrija vredi najmanje 15 miliona. Samo neka nastavi sa dobrim radom,nas najveci potencijal.

Somi

pre 8 godina

Ako Zivkovic vredi 8 onda Jovic vredi 80ipak smo mi stub srpstva(krcunov sledbenik, 9. avgust 2015 11:46) Jel bese Jovic onaj veliki talenat u masenju golova?
(Kralj, 09. avgust 2015 15:53)

da da srpski falcao

Sinkegrof

pre 8 godina

(dddd, 9. avgust 2015 11:43 Ovo je prava informacija! Bravo! Partizan poseduje samo 25 posto ugovora i to je mnogo puta uprava izjavila....50 posto poseduje jedan investicioni fond a 25 posto Andijin otac tako da bi nama od ovih 8 miliona pripalo 2!

Rade Kv.

pre 8 godina

Ako smo ozbiljan klub treba razmisljati o prodaji nekolicini iqraca koji su iqrali protiv N.Pazara a ne o Ziletu i njemu slicnim.Naprotiv treba se ozbiljno pojecati za L.S.ili L.E pa onda prodavati ako se ima sta prodati.Sretno.

Milos Pozarevac

pre 8 godina

Ne treba ga dati dok ne napuni 22-23 godine.Pa makar ga prodali za 1200 dinara.

Truguju sa zivi ljudi (Milorad Milkan Jovanovic)

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 8 godina

Mozda bi bolje bilo da dovedemo dobrog stopera, a Dornelas da ide umjesto Petrovica jer moze igrati na toj poziciji. Dovesti ofanzivnog veznog prije nego klasicnog spica. Mali Lukic ce biti otkrovenje ove sezone.

Igor

pre 8 godina

Pre bih da Žile ode bez obeštećenja nego da Zahavi zaradi bilo šta. Razmotriti novi ugovor sa Živkovićem, bolje mu dati 250.000-350.000 da ostane do leta, ali iz tog ugovora isključiti fond Zahavija.