Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.07.2015.

09:31

Ostao bez Primere zbog tvita iz 2012.

Hulija Reja je samo nekoliko trenutaka delio od toga da postane novi igrač Deportiva iz La Korunje, ali ga je od igranja Primeru sprečio 'tvit' iz 2012. godine.

Izvor:

Autor:

Default images
@Twitter/Futbol_Ahora

Tim sa Riazora je krajem prošle nedelje objavio da će Rej postati novi igrač njihovog tima, ali se posle pronalaska sporne objave povukao iz posla.

Rej je pre tri godine napisao 'Puta Depor, puta Riazor' – što u prevodu znači 'J**i Depor, j**i Riazor'.

Dvadesetogodišnjaku iz drugoligaša Pobla Mafumet nije mu pomogla ni činjenica da je obrisao svoj nalog u međuvremenu.

"Real klub Deportivo objavio je u popodnevnim časovima da će novi igrač ekipe postati Hulio Rej, pošto je igrač potpisao ugovor sa klubom. Međutim, u međuvremenu smo odlučili da otkažemo transfer posle analiziranja igračevih profila na društvenim mrežama", navodi se u saopštenju Deportiva, "Real Deportivo veruje da igrač koji nosi plavo-beli dres mora da bude oličenje sportsmena, koji poštuje svoje rivale. Takođe, mora da bude posvećen i da gaji pozitivna osećanja prema Deporu – njegovim bojama, grbu i svim vrednostima koje naša instituacija predstavlja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu