Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.02.2015.

10:39

Vojislav Stanković u Interu

Povremeni kapiten Partizana Vojislav Stanković otkrio je za Sport da ga očekuje put u Azerbejdžan i potpis dvogodišnjeg ugovora sa Interom iz Bakua.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images
StarSport

"Postojala je mogućnost da se vratim u Partizan, ali samo ukoliko ni klub, a ni ja ne pronađemo drugo rešenje do sredine tekuće sedmice. Ipak, tokom vikenda mi je stigao predlog, zatim 'nacrt', pa i konkretna ponuda Intera iz Bakua, koju sam prihvatio. Već danas putujem za Tbilisi, kako bismo utanačili detalje", kaže Vojislav Stanković za Sport.

Stanković kaže da su ga čelnici tima iz Bakua pratili još od duela dva tima u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Rečeno mi je da su me pratili još od međusobnog okršaja Partizana i Intera u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Raspitivali su se nedavno i kod trenera Bojana Leontijevića, a onda se u subotu pojavio agent, koji me je upitao da li sam zainteresovan da im se priključim. Procenio sam da je vreme za novi izazov i pristao", dodao je Stanković. "Ponuđen mi je dvogodišnji ugovor i već danas putujem na lekarske preglede, dok je potpis, ukoliko sve prođe kako treba, a nadam se da hoće, zakazan za utorak".

On je krajem prošle godine bio na korak do prelaska u Lacio, ali je na kraju transfer ipak propao. Stanković je pre crno-belih, nosio dres OFK Beograda i matičnog Dinama iz Vranja.

Danas je poslednji dan prelaznog roka u većini liga sveta, a sve informacije vezane za fudbalsku pijacu pratite na jednom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu