Nova vest
Fudbal

Subota, 06.12.2014.

21:48

Pečnik: Možda odem u januaru

Slovenački reprezentativac iz redova Crvene zvezde Nejc Pečnik otkrio je u razgovoru za 'Novosti' da bi u zimskom prelaznom roku mogao da napusti Marakanu.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Da završimo meč u Lučanima, pa ćemo onda nešto više znati. Moram da popričam sa ljudima iz kluba i vidim kakva će biti situacija. Znamo da postoji problem i oko finansija. Ako bude nešto ispalo, i budemo svi zadovoljani, otići ću. Inače, ostaću ovde do leta", rekao je Pečnik za Novosti.

Ekipa Nenada Lalatovića ima četiri boda manje od lidera Partizana, a tačku na jesenju polusezonu stavlja u nedelju od 13 sati gostovanjem u Lučanima.

"Teško je porediti prošlu i ovu jesen, ali se jasno vidi da imamo problema sa igrom. Moramo da nađemo svu snagu i da dobijemo Lučane, što će biti teško. Samo tako ćemo moći na pauzu da odemo malo mirniji. Kako igramo, morali bismo da budemo zadovoljni bodovnim saldo", objašnjava Pečnik.

Slovenački reprezentativac je svestan da ni on ne pruža partije na nivou prošle jeseni, kad je u turbulentnoj polusezoni sigurno bio najbolji igrač tima, iako je ova ekipa Crvene zvezde osvojila samo bod manje od prošlosezonske šampionske, a u Lučanima ima priliku i da osvoji dva boda više.

"Na poslednje tri utakmice imao sam veliki broj prilika i ne znam zašto me neće gol. Ja sam po naravi miran u tim situacijama, pogotovo na te centaršuteve sa strane. Protiv OFK Beograda sam izašao jedan na jedna sa golmanom, pa sam i to promašio. A, već sam loptu video u golu", zaključio je Pečnik. "Igrao sam već u karijeri na mestu špica. U Rusiji desetak utakmica, zatim nekoliko i u Celju. Više puta sam rekao da je na treneru da odluči na kojoj ću poziciji igrati, a da je na meni da uvek dam maksimum. Samo da pobedimo Mladost, sve će biti lakše".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu