Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.07.2014.

15:22

Nikolić našao štopera na TV

Trener Partizana Marko Nikolić najavio je dolazak štopera iz Slovenije, Branka Ilića, koji mu se svideo dok je gledao utakmicu na televiziji.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Ilić ima 31 godinu, prošle sezone je igrao za Hapoel Tel Aviv, tokom karijere je nastupao za Betis, Moskvu i Lokomotivu, a stalni je reprezentativac Slovenije.

"To je igrač koji je dobar organizator igre, ima brzinu, mirnoću, iako desni, može da igra i levog štopera i beka. To je ono što treba Partizanu. Optimista sam u vezi sa njegovim dolaskom", rekao je Nikolić.

Slovenac je trenera crno-belih impresionirao na meču protiv Argentine, koji je Nikolić gledao na televiziji.

"Iako Ilića dugo znam i pratim, tu se zapravo rodila ideja da pokušam da ga angažujem. Prvo sam proverio kakav mu je status, ispostavilo se da mu ističe ugovor u Izraelu i da je momak Srbin sa slovenačkim pasošem i veliki navijač Partizan. Ima želju da dođe i da, ako treba, napravi finansijsku žrtvu da bismo se dogovorili", objasnio je Nikolić.

Partizan je već nekoliko dana u Sloveniji gde sprema forum za kvalifikacije za Ligu šampiona.

"U intenzivnom smo kontaktu već desetak dana i postoji realna mogućnost da nam se priključi već sada u Sloveniji", zaključio je Nikolić u izjavi za "Sport".

Prethodnih dana se spekulisalo da bi odbranu Partizana mogao da pojača Nikola Vujadinović iz Šturma, koga je crno-belima preporodučio i trener tima iz Graca Darko Milanič.

Partizan je u prvom test meču u Sloveniji savladao Šturm iz Graca 1:0, a sledeći rival biće mu rumunski Petrolul u petak od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu