Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.06.2014.

15:47

Rad traži izuzeće sudije Grujića

Trener Rada Sladjan Nikolić rekao je da misli da je njegova ekipa igrački bolja od Metalca, kao i da očekuje defanzivnu taktiku protivnika u revanšu baraža.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Rad će u sredu u 17h na stadionu Čukaričkog dočekati Metalac u revanš susretu baraža za Superligu. Prvi duel u Gornjem Milanovcu završen je bez golova.

"Mislim da smo po igračkom kadru u prednosti u odnosu na Metalac. To smo u Gornjem Milanovcu i pokazali na terenu", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Rada.

"Fudbalski savez Srbije i sudijska organizacija očigledno nemaju isti odnos prema svim klubovima. Time što mi igramo na neutralnom terenu nas su stavili u podredjen položaj i Metalac doveli u malu prednost", kazao je Nikolić.

On je dodao da očekuje da će se Metalac braniti i da će ponovo igrati na nerešen rezultat.

"Očekujemo da će oni na Banovom Brdu igrati isto, da će se braniti i da će iz kontranapada pokušati da napadnu naš gol, da će igrati na to da sačuvaju tih 0:0 i da izbore penale", rekao je Nikolić.

Rad u revanšu neće moći da računa na Miloša Stanojevića i Nikolu Raspopovića zbog suspenzija, dok je neizvestan nastup Nenada Injca zbog povrede.

Fudbalski klub Rad je, u međuvremenu, tražio izuzeće sudije Danila Grujića jer misli da je on "svojim odlukama drastično i direktno uticao na rezultat" tri utakmice tog tima ove sezone.

"Odlukom da glavni sudija odlučujućeg meča za popunu Super lige bude Grujić budi sumnju da se Rad svim sredstvima onemogućuje da izbori opstanak medju superligašima", naveo je Rad u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

Rad je saopštio da bi u toku dana trebalo da stigne odluka Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije po tom pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu