Nova vest
Fudbal

Subota, 10.05.2014.

20:37

"Omela nas turbulentna nedelja"

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš ocenio je da je "turbulentna nedelja" sprečila njegove fudbalere da se bolje koncentrišu na susret sa Čukaričkim i pobede.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Imali smo turbulentnu nedelju u kojoj nismo mogli 100 odsto da se okrenemo ovoj utakmici i da budemo fokusirani. Sledi nam utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca, a nemamo puno vremena. Oni se bore za opstanak, a mi ćemo pokušati pobedom da se oprostimo od svojih navijača u ovoj sezoni", rekao je Njeguš.

Pazar je na svom terenu igrao nerešeno bez golova sa Čukaričkim i tako dva kola pre kraja ostao sa malim šansama da izbori izlazak u kvalifikacije za Ligu Evropa naredne sezone.

Trener Čukaričkog Vlada Milojević kazao je da mu nije jasno kako njegovi fudbaleri ne realizuju veliki broj šansi.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, a neverovatno je iz kakvih šansi ne dajemo golove. Imamo krizu rezultata, ne i igre. Znali smo da domaćin na svom terenu teško prepušta bodove, ali idemo dalje", kazao je Milojević.

Prema njegovim rečima, Čukarički će sledeće sezone pokazati pravolice, kada budu stasali mladi igrači tog kluba.

"Imamo još dve utakmice, rivali su nam u poslednja četiri kola iz četiri šuta dali četiri gola, a za to vreme mi smo osvojili samo jedan bod. To je možda i normalno jer imamo puno mladih igrača, momci stasavaju i privikavaju se na Superligu", rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu