Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.05.2014.

21:53

CR7 nije želeo da rizikuje povredu

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo napustio je igru već u devetom minutu meča između Reala i Valjadolida u zaostalom meču 34. kola Primere.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prve informacije ukazuju da je Portugalac odigrao samo tih nekoliko minuta zbog problema sa mišićem i da je sam odlučio da traži zamenu, da ne bi rizikovao.

U trenutku kada je napuštao teren nije bilo nikakvog jasnog znaka povrede, pošto je samo nekoliko trenutaka ranije pretrčao gotovo celu protivničku polovinu, a potom se sudario sa jednim od defanzivaca Viljareala.

Portugalski internacionalac je pre nekoliko nedelja imao problema sa povredama levog kolena, ali se vratio na teren baš na vreme za revanš polufinala Lige šampiona sa Bajernom u Minhenu. ’Kraljevski klub’ je u tom duelu slavio sa 4:0 i ukupnim trijumfom 5:0 se plasirao u finale, u kojem će igrati sa gradskim rivalom Atletikom, 24. maja u Lisabonu.

Ronaldo je ove sezone u svim takmičenjima postigao 50 golova, od kojih 31 u Primeri. Zbog toga bi u slučaju da se potvrde informacije da je povređen to bio veliki udarac za Real, koji još ima šanse za titulu u Primeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu