Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.02.2014.

22:08

Pavićević: Nije loše za početak

Štoper Crvene zvezde Savo Pavićević kaže da će on i njegov partner u odbrani Dejan Kelhar igrati još bolje kako vreme bude proticalo.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

Zvezda je savladala Javor sa 2:1, ali je primetan bio pad u drugom poluvremenu.

"Rešenje tog problema leži u napornom radu na treninzima. Kelhar i ja smo prvi put zaigrali zajedno i sigurno da možemo i pojedinačno i kao tandem mnogo bolje. Mislim da nije bilo loše za početak i verujem da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji“.

"Nikad nisam želeo sebe da ističem u prvi plan, pa ni sada. I nikada pojedinac ne sme da bude ispred kolektiva. Pristao bih da svaku utakmicu odigram loše, a da pritom Crvena zvezda pobedi. Trudiću se da dam sve od sebe u nastavku šampionata“, rekao je Pavićević za zvanični sajt kluba.

Zvezda je trijumfom nad Javorom izbila na prvo mesto na tabeli.

"Prvi utisci su fenomenalni. Imali smo tokom meča i dobrih i loših perioda igre, međutim, najvažnija je pobeda i osvojena tri boda. Tačno je i da smo osećali pritisak koji sa sobom nosi prvi susret u polusezoni, što je i normalno s obzirom na veliki ulog i to što u svakoj utakmici imamo imperativ trijumfa. Takođe, još jednom želim da se zahvalim navijačima na podršci, ovo u karijeri nisam doživeo, iako sam igrao i pred 70 i 80 hiljada ljudi. Zaista je fenomenalan osećaj biti deo spektakla koji prave naši navijači“, kaže crnogorski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu