Nova vest
Fudbal

Subota, 23.11.2013.

23:23

Novi Pazar se žalio na Mažića

Fudbalski klub Novi Pazar uložio je prigovor na suđenje Milorada Mažića i njegovih pomoćnika na utakmici s Čukaričkim u Beogradu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Čukarički i Novi Pazar su igrali nerešeno 1:1 u 13. kolu Super lige, a gosti su se žalili na izjednačujući gol domaćina.

"Drastično smo oštećeni kod izjednačenja. Lopta je pogodila stativu i odbila se do igrača koji je bio u ofsajdu i koji je postigao neregularan pogodak", rekao je portparol Novog Pazara Redžep Korać.

Glavnom sudiji Mažiću su na Banovom Brdu pomagali Dejan Petrović i Saša Živković, četvrti sudija bio Milan Mihajlović, dok su dodatni arbitri bili Majo Vujović i Dejan Santrač.

U zvaničnom protokolu utakmice stoji da je Novi Pazar poveo golom Miloša Obradovića u 38. minutu, a da je konačcnih 1:1 postavio je Lukas Piasentin u 85. minutu.

"Posle Piasentina, loptom je igrao Slavoljub Srnić. On se nalazio u nedozvoljenoj poziciji i bio je strelac neregularnog gola", ocenio je Korać.

On je dodao da se treći put ove sezone dešava da je Novi Pazar oštećen na gostovanjima.

"Na startu prvenstva, cela Srbija se smejala sudijskoj lakrdiji na našu štetu u Humskoj, a zatim je usledio sličan scenario i u Jagodini", kazao je Korać.

Novopazarci su šestoplasirani tim Super lige Srbije sa 21 bodom, a u sledećem kolu gostovaće kragujevačkom Radničkom 1923.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu