Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.11.2013.

08:32

Ibra: Bez mene, SP ne vredi ništa

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović izjavio je da Svetsko prvenstvo u Brazilu neće biti vredno gledanja, pošto on neće igrati na njemu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Švedska nije uspela da obezbedi svoje mesto na planetarnom šampionatu, pošto je u baražu poražena od Portugala ukupnim rezultatom 4:2.

U prvom susretu, Portugal je u Lisabonu slavio sa 1:0, da bi mu Švedska u revanšu pružila veliki otpor, ali je na kraju morala da se preda i meč u Sulni je završen trijumfom gostiju sa 3:2.

Dvomeč između Portugala i Švedske obeležio je ’sudar’ dvojice fudbalera koji spadaju među najbolje na svetu – Ibrahimovića i Kristijana Ronalda, ali je portugalska zvezda ta koja na kraju ide u Brazil.

Bio je ovo verovatno moj poslednji pokušaj da odem na Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom. Jedno je sigurno, Svetsko prvenstvo bez mene nije ni vredno gledanja. Čestitam Portugalu, ali smatram da su oba tima zaslužila da odu u Brazil. Razočaranje je, očekivano, veliko sada zato što je Svetsko prvenstvo u Brazilu ostalo samo san za švedski nacionalni tim“, rekao je Ibrahimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu