Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.11.2013.

17:03

Samo u Srbiji – crveni pomoćnom

Susret 12. kola Prve opštinske lige Lazarevca između Rudara iz Zeoke i Dimitrija Tucovića (3:1) ostaće upamćena po novom bizarnom incidentu u srpskom fudbalu.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Ovoga puta, u glavnoj ulozi bili su Marko Jakovljević (glavni sudija), Đorđe Janković (igrač Dimitrija Tucovića) i pomoćnog sudije Miloša Pavlovića.

Igrač domaćih i pomoćni arbitar ušli su u verbalni sukob, koji je na kraju morao da rešava glavni delilac pravde. Prvo je pokazao direktan crveni Jankoviću, da bi odmah zatim istom merom kaznio i svog pomoćnika.

Kako je Jakovljević rekao u neformalnom razgovoru za "Žurnal", tako je želeo da spreči veći incident jer je procenio da bi došlo do fizičkog obračuna da ih nije ohladio isključenjem.

Kako se u propisima dozvoljava ovakva odluka glavnog sudije, ostaje da se vidi, kao i odluka sudijske komisije jer se retko dešava da sudija zbog psovki bude isključen.

Rudaru je ovo bila deseta pobeda u 12 kola ove sezone i sada zaostaju samo dva boda u odnosu na vodeću Mladost iz Čibutkovice. S druge strane, domaćim tim iz Šušnjara je već deseti put izgubio meč ove sezone, i biće mu vrlo teško da sačuva svoj status u Prvoj opštinskoj ligi Lazarevca, jer zauzima poslednju poziciju sa samo dva osvojena boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve