Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.10.2013.

18:14

Babić potpredsednik, Ružić u UO

Fudbalski klub Partizan imenovao je Ratomira Babića i Duška Jovanovića za nove potpredsednike na sednici Upravnog odbora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mesto potpredsednika ostalo je upražnjeno prošlog meseca, kada je Branko Ružić podneo ostavku na tu funkcija zbog obaveza u političkom životu.

Ružićeva ostavka je prihvaćena, ali je ostao u Upravnom odboru šampiona Srbije.

Na mestu potpredsednika ostao je Mile Jovičić, koji je podneo ostavku na tu funkciju, još pre nego što je to učinio Ružić, ali ona nije uvažena.

Babić je dugogodišnji funkcioner Partizana, dok je Jovanović predsednik kompanije „Sava osiguranje“.

Nisam bio za to da budem potpredsednik, ali su me ubedili. Dogovorili smo se da sledeće nedelje izađemo u javnost, jer su nam navijači opravdano ogorčeni zbog svih napisa o transferima. Oni nemaju prave informacije, tako da smo se dogovorili da to iznesemo u javnost. To je predsednik tražio od nas“, rekao je Babić.

Babić je kao primer naveo pisanje medija da je Partizan prodao Marka Šćepovića za 3,6 miliona evra, a dobio samo 600 hiljada.

Takođe, Babić je istakao da će fudbalski klub zajedno sa Sportskim društvom Partizan uložiti žalbu na presudu Višeg suda kojom je stadion Partizana proglašen za vlasništvo Vojske Srbije.

Babić je novinarima rekao da se nije razgovaralo o sudbini trenera Vuka Rašovića i ocenio da je uprava kriva za loše rezultate u Evropi.

Zašto bismo pričali o tome? Mi smo kao uprava pogrešili, jer smo kasnili sa pojačanjima tokom leta, i to je razlog neuspeha u Evropi. Nije se razgovaralo ni o povratku Ljubiše Tumbakovića, on ima drugačije planove“, naglasio je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu