Nova vest
Fudbal

Subota, 31.08.2013.

23:27

Juventus ponovo razbio Lacio

Fudbaleri Juventusa deklasirali su Lacio sa 4:1 (2:1) u drugom kolu Serije A, a heroj meča bio je dvostruki strelac Arturo Vidal.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

On je postigao prva dva gola na utakmici – prvo je u 14. minutu smestio loptu ispod golmana Marketija posle ubacivanja Pogbe, a u 26. minutu Vidal je još jednom bio miran u završnici, ovoga puta posle dodavanja Bonučija.

Samo tri minuta kasnije Miroslav Klose iskoristio je odbijenu loptu posle udarca Ernanesa i smanjio je na 2:1, što je rezultat sa kojim se otišlo na poluvreme.

U 49. minutu Mirko Vučinić je kaznio promašaje Kandreve i Ernanesa – ponovo je asistent bio Bonuči, a crnogorski centarfor je dobio duel sa čuvarom pre nego što je savladao Marketija.

U 63. minutu Ernanes je dobio crveni karton i tada je meč bio rešen, a do kraja je Teves golom učinio trijumf Stare Dame još ubedljivijim. Zanimljivo, u poslednjih 46 ligaških mečeva u kojima je Teves dao gol, njegov tim ostao je neporažen.

Nedavno u Superkupu Juve je bio još ubedljiviji protiv Lacija - 4:0.



Juventus posle dva kola ima šest, a Lacio tri boda. Ranije u toku dana pobedu je ostvario i Napoli nad Kjevom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu