Nova vest
Fudbal

Petak, 23.08.2013.

13:19

Stojanović: Bez Daude na pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Napretka u Kruševcu u 3. kolu Jelen Superlige, a "crveno-beli" će biti oslabljeni neigranjem Abiole Daude.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nakon lošeg starta i poraza u Ivanjici (4:2), ekipa Slaviše Stojanovića gostuje "Pod Bagdalom" povratniku u elitni rang srpskog fudbala.

"Očekuje nas novi ispit i novo dokazivanje. Cilj je jasan i u Kruševac idemo da pobedimo. Igramo protiv dobre i iskusne ekipe koja je seriju pobeda iz protekle sezone u Prvoj ligi, prenela i na najjače takmičenje", rekao je Stojanović.

Šef štručnog štaba "crveno-belih" dodao je još da su on i njegovi saradnici dobro upoznati sa kvalitetima Kruševljana.

"Moramo posebnu pažnju obratiti na Mirosavljevića. Izuzetno je opasan fudbaler i ne smemo mu ostaviti ni najmanju šansu. Sa druge strane, za sutrašnji duel sigurno ne mogu da računam na Daudu koji je zbog povrede aduktora otpao iz konkurencije za tim" , istakao je Stojanović i dodao:

"Mnogo problema nam zadaju prekidi. Tri od pet pogodaka primili smo nakon centaršuteva iz kornera ili poludistance i moramo brzo da pronađemo recept kako da otklonimo taj problem", jasan je bivši selektor Slovenije.

Za razliku od Nigerijca koji neće moći da nastupi protiv Napretka, u tim se nakon oporavka od povrede vraća Nikola Mijailović koji bi trebao da donese dodatnu sigurnost poslednjoj liniji tima.

"Protiv Jagodine u prethodnom kolu odigrali smo dva različita poluvremena, prvo u kojem smo bili dosta dobri i drugo koje je bilo loše. Radimo na otklanjanju problema, da ne bismo u suprtotnom, strepeli u svakom meču do poslednjeg minuta", zaključio je Stojanović.

Napredak i Crvena zvezda igraće u subotu od 19:00 časova u Kruševcu, u meču 3. kola Jelen Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu