Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.04.2013.

23:13

Murinjo: Kažnjeni zbog prvog meča

Trener Real Madrida Žoze Murinjo smatra da je tim eliminacijom kaženjen zbog loše igre i rezultata iz prvog meča polufinala LŠ protiv Borusije Dortmund.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Real je pogocima u finišu revanša dobio Borusiju sa 2:0, ali se nije plasirao u finale LŠ zbog poraza u Dortmundu sa 4:1.

"Danas smo bili tim sa karakterom i željom i mogli smo da uspemo. Nisam zaboravio prvi meč, bili smo veoma loši i kažnjeni smo zbog tog rezultata", rekao je Murinjo.

Portugalac smatra da je Borusija svoje šanse imala zahvaljujući njegovom timu, ne zato što je ponovo bila dobra kao u prvom meču.

"U fudbalu pobediš ili izgubiš, mislim da smo mi mogli da pobedimo. Imali su nekoliko velikih šansi, ali to je bila posledica naše rizične igre", rekao je Murinjo.

Trener Reala je izrazio veliko razočaranje što sudija Hauard Veb nije svirao penal za njegov tim i isključio štopera Borusije Matsa Humelsa.

"Veoma sam tužan i razočaran zbog jednog od mojih omiljenih sudija Hauarda Veba. Trebalo je da pokaže crveni karton Matsu Humelsu, video je to. U tom trenutku on nije bio sudija, bio je ljudsko biće. Pomislio je: Ako dam crveni Humelsu, propustiće finale", istakao je Murinjo.

Portugalac nije želeo da pričao o tome da li će napustiti klub na kraju sezone, istakavši da je to teška odluka.

"Želim da osvojim Kup i završimo drugi u šampionatu. Nakon toga ću razgovarati sa prijateljima i predsednikom i odlučiti šta je najbolje zamene. Znam da me u Engleskoj vole navijače i neki klubovi, posebno jedan. Mediji me pravedno tretiraju. U Španiji je drugačija situacije jer me pojedini ljudi mrze. Mnogi od tih su u ovoj prostoriji (na pres konferenciji, prim. aut). Teško je doneti odluku jer mi se sviđa klub, napravili smo fantastičan tim koji je spreman za velike stvari. Moram biti iskren i fer. Pričaću na kraju sezone", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu