Nova vest
Tenis 0

28.5.2024.

23:40

Đoković na konferenciji: Ne želim da budem previše uzbuđen

Nakon pobede na startu Rolan Garosa protiv Pjer-Iga Erbera, Novak Đoković je govorio na konferenciji za medije u Bulonjskoj šumi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Bio je zadovoljan uvodnim trijumfom i ništa više od toga.

Iz Pariza za B92.sport – Milan Tomić

"Ništa se nije promenilo od prošle konferencije. Monte Karlo, Rim, Ženeva, tamo sam dobio prve mečeve. Onda su drugi, treći bili drugačiji. Ne želim da budem previše uzbuđen. Bio sam solidan. Mogao sam bolje da riterniram. Svaka mu čast na odličnim servisima, video je kako se krećem na riternu, kik servis je fenomenalan, jedan od najboljih. Izlazi napred, menja igru, odličan je tehnički. Odigrao sam najbolje kada je bilo najpotrebnije. Dobro sam se osećao na početku meča u odnosu na neke prethodne nedelje. Krećem se u dobrom pravcu", rekao je Đoković.

Potom se novinarima i javnosti obratio i na srpskom jeziku.

"Zadovoljan sam izdanjem, uvek može bolje. Za prvi meč, odlično, posebno na mojim servis gemovima. Većinu razmena sam dobijao. Servirao je izuzetno dobro, pogađao je dobro. Njegov kik servis je jedan od boljih protiv kojih sam igrao. Mislio sam da u noćnim uslovima neće odskakati. Svaki put je izlazio na mrežu, završavao volejima. Svaka mu čast na preciznim servisima. Mogao sam možda da završim meč ranije, ali je on nalazio pravi servis i druge udarce. Ima dosta stvari koje mogu da izvučem iz ovog nastupa", poručio je Đoković.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu