Nova vest
Fudbal

Petak, 29.03.2013.

19:25

Mudrinski i Pantić van prvog tima

Ognjen Mudrinski i Aleksandar Pantić ne treniraju sa prvim timom Crvene zvezde pred utakmicu sa Radničkim 1923.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čelnici beogradskog kluba najavili su ove nedelje da sledi revizija ugovora koji su nepovoljni po Zvezdu.

Po rečima Slaviše Kokeze “igrači čiji ugovori su štetni neće biti u takmičarskom pogonu”. Nije izvesno da li će dva do sada standardna provtimca biti vraćena u tim za subotnji meč.

Mudrinski i Pantić stigli su na Marakanu poslednjih dana avgusta, neposredno pošto je na klupi ekipe Aleksandar Janković zamenio Roberta Prosinečkog. Mudrinski se odmah nametnuo kao strelac 10 golova na 17 mečeva, dok je Pantić pauzirao zbog povrede, pa je odigrao 10 mečeva, uz 1 gol.

Kokeza je u četvrtak izjavio za Žurnal da velika većina igrača Crvene zvezde ima ugovore koji su nepovoljni po klub, jer prilikom prodaje i do 50 posto novca ide menadžerima i bivšim klubovima. To je posebno upadljivo u situacijama u kojima su za te igrače isplaćene velike odštete.

Iako je iz kluba nagovešteno da će se tom temom baviti tek sledeće nedelje, prvi razgovori o reviziji ugovora obavljeni su već u petak, a tek će naredni dani pokazati koliko su uspešni bili.

Crvena zvezda dočekuje Radnički 1923 u subotu od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu