Nova vest
Fudbal

Subota, 01.12.2012.

23:51

Real i dalje gazda u Madridu

Fudbaleri Real Madrida pobedili su gradskog rivala Atletiko na Bernabeu sa 2:0, u poslednjem subotnjem meču 14. kola Primere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tim Žozea Murinja je tako učinio uslugu Barseloni pošto sada Katalonci imaju šest bodova više upravo od ’jorgandžija’.

Atletiko je došao u goste najvećem rivalu sa puno optimizma nakon odličnih izdanja ove sezone, ali Real je ipak pokazao da je još uvek mnogo kvalitetniji.

Uvek originalni Žoze Murinjo održao je obećanje, izašao je 40 minuta pre početka utakmice na teren kako bi mu navijači zviždali i to je očigledno pozitivno delovalo na njegovu ekipu.

U centru pažnje bio je Kristijano Ronaldo koji je u 16. minutu i postigao prvi gol nakon odlično izvedenog slobodnog udarca. Real je u nastavku utakmice dominirao, Ronaldo je pogodio i prečku i stativu, a konačan rezultat postavljen je u 66. minutu.

Ronaldo je odličnim dodavanjem proigrao Mesuta Ozila koji je prihvatio loptu i iz poluvoleja je savladao golmana Kurtou. Real je ovom pobedom prišao Atlatiku na pet bodova zaostatka, dok od Barselone ima 11 bodova manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu