Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.10.2012.

10:15

“Od Dinama nam pravite Zvezdu”

Dinamo je u utorak eliminisan iz Kupa Hrvatske već u osmini finala, a navijači zagrebačkog kluba nezadovoljstvo su izrazili poredeći ’modre’ sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednjih godina, Dinamo je dominirao kako u domaćem prvenstvu, tako i Kupu, ali je ovogodišnje učešće u najmasovnijem takmičenju završio iznenađujućim porazom od Zadra, posle preokreta sa 3:2.

Taj meč je na „Maksimiru“ pratilo svega oko 200 navijača, a Bed Blu Bojsi su bili smešteni na istoku i nekoliko minuta pre isteka regularnog dela meča došlo je do njihovog sukoba sa redarima. Oni su potom napustili stadion, ali su prethodno aplaudirali igračima Zadra, da bi na zvaničnoj stranici na Fejsbuku objavili navijački osvrt, kroz prizmu sudijske pomoći koju su ’modri’ imali protiv Zadra. Navijači su Dinamo uporedili sa Zvezdom, koja je po njihovim rečima u ligi bivše države imala veliku sudijsku pomoć.

Nije problem u porazu, zaista nije, to je sastavni deo fudbala, problem je što od našeg Dinama pravite Crvenu Zvezdu u Hrvatskoj. Sedam žutih kartona za Zadrane, jedan crveni, izmišljanje prekršaja u zoni udarca, produžavanje utakmice pet minuta, produžavanje produžetka šest minuta... To ste napravili od našeg kluba. Dok kriminalci i lopovi svih sorti sede u loži, policija i redari BBB na istoku“.

I bravo momci za iskren aplauz Zadranima na postignutim golovima. To su momci koji su iskrvarili i sa igračem manje za svoj klub i čestitamo im od srca. Jednog dana čestitaćemo i veseliti i sa našim Dinamom. Jer, ovo nije Dinamo, ovo je mafijaško leglo koje služi za bogaćenje jedne porodice i ispoljavanje frustracije šačici d****a sa zapada koji nisu ni kartu platili. Našeg Dinama nema, ali vratiće se u svoj svojoj veličini i mi ćemo ga dočekati sa rukama u vazduhu, jer odustati ne mislimo. To je i poruka Bed Blu Bojsima koji su još jednom morali proći maltretiranje, samo zato jer se ne slažu sa samovoljom onog koji misli da je Dinamo nastao njegovim ukazanjem. Do pobede...“, kaže se u navijačkom osvrtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve