Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.10.2012.

19:36

Miha naknadno pozvao Jorgačevića

Selektor Srbije Siniša Mihajlović naknadno je u reprezentaciju pozvao Bojana Jorgačevića za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Orlovi’ u petak dočekuju Belgiju, a četiri dana kasnije gostuju Makedoniji, a Jorgačević je dobio poziv pošto je prvi golman našeg tima Vladimir Stojković doživeo težu povredu.

Stojković se povredio u prvom poluvremenu duela Partizana i Javora, kada je pri padu doživeo prelom ključne kosti, zbog čega će duže vreme odsustvovati sa terena.

Mihajlović je u nedelju saopštio spisak na kojem su se pored Stojkovića na poziciji golmana našli i Željko Brkić i Damir Kahriman, ali se selektor odlučio da za svaki slučaj pozove i Jorgačevića.

Jorgačević od dolaska Mihajlovića nije dobio priliku u reprezentaciji, a poslednji meč u dresu ‘orlova’ odigrao je u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo u Mariboru, protiv Slovenije. Taj susret, odigran pre godinu dana, odlučila je baš njegova greška, kada je primio gol sa oko 40 metara.

Za Mihajlovića Jorgačević bi mogao da bude poseban adut, pošto već godinama igra u Belgiji, a trenutno brani za Klub Briž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu