Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.08.2012.

20:36

Prijović: Dovoljno će nam biti 2-0

Heroj trijumfa Trumsea nad ukrajinskim Metalurhom bio je 22-godišnji Aleksandar Prijović, strelac pobedničkog gola u Donjecku.

Izvor: B92, itromso.no

Autor:B92, itromso.no

Default images

Prijović, koji je rođen u Sankt Galenu, bio je juniorski reprezentativac Srbije, ali je kasnije prešao u švajcarski nacionalni tim.

Prirodno, Prijović odlično poznaje šampiona Srbije i jasno mu je koliko je težak posao pred crveno-belima sa severa Norveške. U razogovru sa lokalnim sajtom itromso.no on je rekao da Trumseu treba pobeda od dva razlike.

“Ako dobro odradimo posao kod kuće, siguran sam da možemo da prođemo”, kaže igrač pozajmljen iz Siona.

“Pobeda od 2:0 bila bi odlična polazna osnova za revanš u Beogradu. Računajte sa tim da nas dole čeka pakao, ako ne budemo imali bar gol, ali bolje dva prednosti, uz pritisak sa tribina, mislim da nemamo mnogo izgleda”.

Prijivić iznosi i interesantan pogled na srpski kluski fudbal.

“Fudbalski klubovi u Srbiji nisu ujednačeni po kvalitetu. Mnogi od onih u najvišem rangu nisu sastavljeni od profesionalnih igrača. U poslednjih desetak godina Partizan je tamo najbolji tim, i ima mnogo dobrih mladih igrača, gladnih uspeha. Međutim, siguran sam da možemo da im se suprotstavimo”.

Prijović se osvrnuo i na gol koji je dao u Donjecku.

Bilo bi sjajno da učinim isto i ovog puta, ali najvažnije je da kao ekipa odradimo posao i izborimo se za plasman u grupnu fazu”, zaključio je Prijović.

Meč Trumse – Partizan na programu je u četvrtak od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu