Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2012.

23:57

Prosinečki: Golovi iz dva kiksa

Trener Zvezde Robert Prosinečki kasnio je na konferenciju za novinare i istakao da je njegov tim bio bolji, dominantniji, ali da je iz dva kiksa primio golove.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Izvinjavam se svima što ovoliko kasnim, imao sam sastanak sa igračima i stručnim štabom. Igrali smo odlično drugo poluvreme, dali smo dva gola, imali još nekoliko šansi. Prvo poluvreme je bilo loše, iz dva kiksa primili smo dva gola. Mislim da smo bili bolji, dominantniji, imali smo i igrača više na terenu."

Robert Prosinečki je objasnio razloge kašnjenja na konferenciju.

"Pričali smo posle utakmice o dešavanjima na terenu, predstoji analiza. Nismo zadovoljni, očekivali smo pobedu, ali posle 0:2 dobro je nismo izgubili. Fudbal je pun grešaka, dešavaju se stvari kao nama protiv Rada. Jednom će neko protiv nas tako kiksnuti, jednostavno dešava se."

Trener "crveno-belih" je prokomentarisao i igru neprimetnog Brazilca Evandra.

"Ne znam do kada ću imati strpljenja za Evandra. Meni je delovao dobro u utakmici protiv Rada. Nije bio baš tako loš. Dao je sve od sebe, kao i ostatak ekipe, naročito u drugom poluvremenu. On je važan igrač za nas, za moju koncepciju, nije možda u dobroj formi, ali je bitan za nas. Trebamo da ga sačekamo."

Posle kikseva u Belorusiji Jovan Krneta je ponovo napravio veliku grešku posle koje je Rad postigao drugi gol.

"Ne treba kritkovati sada Krnetu. Jovanovića spremamo za Bordo, biće spreman za četvrtak. Smatrao sam da je najbolje da Krneta odigra protiv Rada."

Prosinečki je rekao i da povreda Darka Lazović koji je teren napustio u 78. minutu nije ozbiljnija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu