Fudbal 72

Nedelja, 19.08.2012.

23:57

Prosinečki: Golovi iz dva kiksa

Trener Zvezde Robert Prosinečki kasnio je na konferenciju za novinare i istakao da je njegov tim bio bolji, dominantniji, ali da je iz dva kiksa primio golove.

Prosineèki: Golovi iz dva kiksa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

nislija

pre 11 godina

Lukica bi trebale Delije da sacekaju ispred stadiona i da ga fizicki izbace iz prostorija ako vec milom nece da ode.....Robi ostani!!!!!

legend

pre 11 godina

Robi je nasa legenda. Ponasanjem i harizmom ima beskonacan kredit pravih delija. Ne brinite vi,covek se bori i veoma dobro zna kada je dosta i to ce na vreme sam proceniti. Nije on od onih bangavih koji ne znaju gde udaraju...

evoga

pre 11 godina

pustite Robija...on je bog, a limitirani igrači su druga priča..ni murinjo od ovih poluigrača ne bi složio ekipu..mafija, mafija..poz, delije vž-hr

kad vec forsira barsin stil igre

pre 11 godina

prosinecki da je neki trener ne bi racunao na krnetu do kraja sezone makar morao babalj ili neko drugi da mu bude stoper. Kod gvardiole su svi mogli da igraju na svakoj poziciji. Pujol se povredi na njegovo mesto dodje buskec, a ne tamo neki krneta.

banana drzava

pre 11 godina

Ne znam sto sad toliko kritikujete Maestra, ponosnog vlasnika srpskog pasosa, svecano urucenog iz ruku ministra unutrasnjih poslova.

Srbijo, oce i majko, Srbijo najlepsa bajko...
Cirkus...

Nemanja

pre 11 godina

Šta ga koji đavo spremaš, za Bordo, kad tu nemamo šanse... zar je bitno da li ćemo izgubiti sa tri ili četiri razlike... posle će u Pazaru biti odmaranje od Bordoa i novi kiks... i zbog Bordoa, ode 4 boda... Koji bre Bordo, fokusiraj se na prvenstvo, od Bordoa smo se već oprostili, neće nam Jovanović tu mnogo pomoći... Što se mene tiče, na Bordo pusti omladince, bitan je Pazar!!

svi smo druga liga

pre 11 godina

Jedna zanimljivost iz Slovenije. Drugoligaš Krško, koji je u pripremnoj utakmici pobedio Zvezdu, u ovom kolu poražen je od novaka u ligi (Krka Novo mesto) sa 5:0 i nalazi se posle tri kola bez pobede na predposlednjem mestu.

zoran

pre 11 godina

No, odakle je sve pochelo..? Pa, od velikog Ramba. Chovek je uvalio nevidjene krsheve Zvezdi, omiljenom klubu, te sada mi ne mozemo da izvuchemo jedan jedini dinar. To je teshko priznati. Zbog toga moraju da ga velichaju da navijachi ne bi krenuli protiv uprave.
Pa onaj mali Ninkovic iz grobarskog tima je za Evandra sam Pele. Sta se radi u omladinskoj shkoli ??? Pa zar nemamo jednog klinca koji igra bolje od ovog manekena koji nas je, pre par meseci, onako bezobrazno ucenjivao..??

antiglobalista

pre 11 godina

Ne pratim baš sa velikom pažnjom utakmice domaćeg prvenstva, ali Robijeve izjave su skoro iste posle svake utakmice. Dominirali smo, dobro smo trčali ali nismo imali sreće. Tako nešto otprilike. Čoveče, igra se fudbal, nije dovoljno samo dobro trčanje. Vodi ih da trče maraton ako dobro trče.

Dejan

pre 11 godina

Sve mogu da razumem, ali gde nadjoste ovog Krnetu i odakle njemu decku ideja da igra fudbal, e to ne mogu.
(Ivan, 20. avgust 2012 06:20)

U Partizanu.
Je li sad jasnije?

Mr.Dule

pre 11 godina

Iskreno mi je zao Robija.Ja licno ne smatram njega kao glavnog krivca vec fudbalere koji su ocajni.Razmisljao sam sta bih ja uradio da sam na mestu trenera i shvatio da resenja nema.Jako losi fudbaleri ti suzavaju izbor a bolje bez para ne mozes da dovedes.Bio sam na Marakani sinoc kao i proteklih mesec dana i kad mi sin od 10.godina kaze da sacekamo tata dok malo nauce da igraju sta reci.I ako uspeju da probiju po boku niko od njih ne zna da izvede centarsut koji bi bio upotrebljiv,lopta ili ide po zemlji ili preskoci sve koji su u sesnestercu.Cak ni Lazovic ne lici na sebe a jedino od njega covek moze nesto da ocekuje.Odbrana suplja i sem Maksimovica i Bajkovica ostali nebi imali mesta ni u Donjem Sremu.Sredina tuzna a Evandro umoran od zivota.U napadu Kasalica koji ne dobije dve lopte korisne za 90 minuta.Sve u svemu tuga i jad i na kraju uz sav moj patriotuzam i ljubav prema Zvezdi mislim da je kvota od 2,5 na Bordo poklon jer ovu ekipu ni pune dve Marakane ne mogu da pokrenu.

Sasa

pre 11 godina

Mi smo odigrali dobro drugo poluvreme... Vise puta se mogla cuti ovkva ili slicna izjava. Robi jarane, utakmica ima dva poluvremena i oba moraju biti dobro odigrana, mada po nekad ni to nije dovoljno. Videcete kakav ce zulum bordo da napravi... Srecno...

Aleksa

pre 11 godina

Kratko: Robi saberi se i daj ostavku: dva gola iz dva kiksa, nismo imali srece i tako godinama a igre nema ni od korova... Ne zavaravaj se prijatelju, istina je na zalost da je trener los, da nemamo nikakvu postavku igre, da smo bezopasni smesni i slicno, da ne nabrajam...

Demagogija

pre 11 godina

Kakvi kiksevi?! O cemu vi ljudi pricate i tugujete u svojoj umisljenosti?! Pa Kojic u obe akcije sam dolazi i izradjuje poziciju za sut, ili je on fizicki nepredodredjen da daje golove i sluzi da statira po terenu kad igra protiv Crvene zvezde?
Ne svidja vam se kad dodju ekipe da se brane, a ne svidja vam se ni kad vas napadne i bocne ekipa koji igra 70 minuta sa igracem manje?
Pa ko ce takvoj razmazenoj populaciji udovoljiti?
Kod vas bi Aleks Ferguson bio najuren.

Nemanja

pre 11 godina

Šta ga koji đavo spremaš, za Bordo, kad tu nemamo šanse... zar je bitno da li ćemo izgubiti sa tri ili četiri razlike... posle će u Pazaru biti odmaranje od Bordoa i novi kiks... i zbog Bordoa, ode 4 boda... Koji bre Bordo, fokusiraj se na prvenstvo, od Bordoa smo se već oprostili, neće nam Jovanović tu mnogo pomoći... Što se mene tiče, na Bordo pusti omladince, bitan je Pazar!!

Kane

pre 11 godina

Odmah po Robijevom dolasku u Zvezdu, dao sam komentar da je on, bez obzira na status vrsnog fudbalera, trenerski pripravnik i pokupio rekordan broj negativnih preporuka. Nije mi za negativne preporuke niti sto sam bio u pravu, vec mi je kao ''zvezdasu'' zao sto u ovom nasem posrnulom domacem fudbalu Zvezda ne moze da bude lider. Prosinecki stalno prica o nekoj novoj igri, kratkim pasovima, a sta imamo od toga kada ti kratki pasovi idu sporo kao ''zla godina''. Na utakmici protiv Omonije u pojedinim momentima sam zaborvljao na koju stranu Zvezda ''tera'', sto rekli stariji ljudi. Po osam igraca u pojedinim momentima bukvalno je stajalo na sredini terena. Dalo se primetiti i od laika.
Mislim da je Zvezdi potreban strucan strateg. Vremenski, Prosinecki je odradio pripravnički staž, neka čovek polaže, dajte mu uverenje ''licencu'' i neka ide brate. Srecno mu bilo.

DelijaHM

pre 11 godina

Sad bi vi genijalci najurili Prosineckog jer nema bolju rezervu za Jovanovica od Krnete??? Pa da dovodimo novog trenera i sve opet nanovo dok tu lakrdiju lepo iskoriste komsije i izjednace se sa nama po broju titula... Lepo, lepo...

Nikola

pre 11 godina

Da je Rad igrao sa jos dva igraca manje Zvezda bi jos bolja bila. Odlicna taktika Prosineckog ali strateski i za Zvezdu i Patizan najbolji potezi sruke bi bili odlazak.

l'alchimiste

pre 11 godina

Robi je potrošio sav kredit,što mu je velikodušno 2010godine uplatio vlasnik kluba,ops. izvinite ,direktor Vladan čestiti i blatom ne okaljani Lukić...pričao ,pričao i kredit se istopio , a dobri Lukić mu još uzeo megagigafull prenesi-surfuj paket,pričaš koliko hoćeš i surfuješ po glavama navijača...E PA DOSTA JE BILO...Zbogom i sve najbolje,nek Robi ide doma i trenira hrvatski dragovoljac (gde mi pade napamet)...
sportski pozdrav

Неша Србин

pre 11 godina

Добро, би шта би. Крнета је киксер и зато добисмо 2 комада. У четвртак ће играти високи Ели, Милан се враћа на штопера, играће Милуновић, биће боље, надам се. Треба да изненадимо фаворизовани Бордо по мом мишљењу тако што ћемо их напасти на сваком делу терена, форсирати центар шутеве на високог Елија, играти што брже и конкретније. Шта буде, биће, напред Звездо ...

No Name

pre 11 godina

Nisu dva kiksa, kiks je samo jedan, i to kiks Prosinečkog, kad je stavio Krnetu da igra, pa čovek nas ubi ove sezone, 75% golova su njegova greška do sada.

Nikola VŠ

pre 11 godina

Evandro ti je delovao dobro protiv rada???? Stvarno žalosno da nam najbolji igrač, čarobnjak sa loptom, majstor završnog pasa deluje dobro protiv rada koji igra sa igračem manje i gde ima prostora koliko voliš. Ej bre Robi, pa šta će da radi u četvrtak kad izadju 11 igrača Bordoa koji grizu i kidaju svih 90 minuta. Ja znam šta će da radi, 95% svojih lopti vratiće unazad štoperima ili Bajku a ti gledaj pa ćeš videti. Sramota da Zvezda nema ovakvog igrača kao Evandro (ili boljeg) u omladisnkoj školi. Ako je tako odma i ključ u bravu omladinske škole i gotovo. SRAM VAS BILO !!!

Неша Србин

pre 11 godina

Ја разумем да је Роби хтео да одмори и специјално припреми М.Јовановића за Бордо, али стварно овог Крнету више не би требало држати ни на клупи за резерве. Многи ће нам са њим у тиму узети драгоцене бодове. Нема појма о фудбалу (немам ни ја па га не играм). Велика је штета што нам се повредио потенцијално наш најбољи играч Лаза. Много среће и желим храбру, нападачку игру против апсолутног фаворита у овом тренутку, Бордоа. Напред Звездо!!!

TheObradovic

pre 11 godina

Naftan (dve utakmice) i sinoc Rad.
Nisu igrali Mijailovic(defanzivni vezni) i Jovanovic(stoper).
Primljenih golova:8.
Omonija (dve utakmice).
MIjailovic i Jovanovic igrali.
Primljenih golova:0.
Sve je jasno,majstore.

PS:Evandro se ne ceka,Robi. On je za prodaju. Bilo kome,za bilo koje pare. Upropastice i tebe i nas dok ga cekamo. Alternativa-mozda mali Bakic iz Mogrena. Nije nista losiji.
Pozdrav.

milan

pre 11 godina

Kao što ste i vi iz njihovih kikseva dali golove.Pa mora neko da pogreši da bi se postigao gol.Postoje veći ili manji kiksevi.Kako me nerviraju ovakve izjave ma sa čije strane dolazile.

milan nis

pre 11 godina

Roberte odlazi iz nase zvezde i vodi sa sobom tvog ljubimca.Covece koliko samo gluposti izgovori veceras.Pa kada da ga kritikujemo i ko je on da njega to nesmemo raditi.Posle Naftana govorio si da je kvalitetan igrac i da ti eto nije jasno sta mi imamo protiv njega,pa covek je igrao 3 tekme a mi primili 8 golova.Isto i za tvog maestra vazi oni su kod tebe nedodirljivi i bitno je da si Mihajlovica oterao,da Spajic ne igra a gori od Krnete nemoze biti, da Vukan Savicevic decko koji je na pripreme bio naljbolji eto ni medju 18 za njega nema mesta.Robi odlazi dok je vreme.

Mozzart

pre 11 godina

Cuvao Jovanovica za Bordo? Pa, Bordo ce nas odrati u svakom slucaju, a Rad smo MORALI pobediti, jer u takvim utakmicama se gubi, ili osvaja titula!

stari navijač

pre 11 godina

Svi koji se iole razumeju u fudbal, "školovani" stručnjaci ili oni kafanski, kažu da odluke treba donositi hladne glave. Ono što meni nije jasno - da li je moguće da rukovodstvo kluba kluba ne vidi trenerske limite Prosinečkog? On ih je dostigao još prve sezone rada u Zvezdi. Kada nema napretka u igri ni posle 18 meseci, koliko još treba vremena da prodje, pa da ljudi koji vode klub priznaju sebi da su u zabludi? Ili su možda nedovoljno kompetentni da sagledaju tu činjenicu? I ova sezona kreće kao prošla... Hoće li se čekati decembar, pa opet priča o nezalaganju igrača?

LUNI70

pre 11 godina

@ WOW : Ne slazem se sa tobom za ono SVE SAMO NE FUDBAL. Da se razumemo, navijac sam Zvezde. Fudbala je bilo, al' na nasu zalost igrao ga je RAD. Sa igracem manje dati dva gola u gostima i odigrati muski, svaka im cast. Nije fer omalovazavati njihov ucinak zato sto mi nismo zadovoljni. Za ljubav je potrebno dvoje, za fudbal je dovoljan jedan tim, a to je sinoc bio Rad, ponavljam na nasu zalost.

fudbal volim da igram

pre 11 godina

Evandro je najgori stranac u istoriji domaćeg fudbala, čovek ni ne primi loptu a već je izgubi, svaki pas mu ide u noge protivnika ili eventualno aut. Kad je na terenu, isto je kao da imamo igrača manje, ustvari još gore, jer svojim prisustvom samo ometa igru. Spram njega, onaj "bugarski Bebeto", koji je odigrao 45 minuta u dresu partizana pre par godina, deluje kao neviđena akvizicija.

Vlado

pre 11 godina

U jednom se slazemo Robi, nije Krneta kriv, jedi krivac za ovaj remi si iskljucivo ti!!! Cuvas Jovanovica za Bordo, pa budimo realni kolike su nam sanse? Umesto da sve snage usmeris na prvenstvo i iskoristis kiks partizana ti se kockas sa Krnetom, pa si zadovoljan i sa bodom.... tuga. Ponavljam ovoga puta smo izgubili bodove iskljucivo zbog tvoje lose procene......... Nisam verovao da cu ovo napisati, ali mozda je vreme da i ti odes.....

RubyRed

pre 11 godina

Evandro, hahahaha. Ljudi, taj doslovce nije odigrao nijednu utakmicu otkako je na Marakani.
Gledao sam ga bar na 20 tekmi. Vezara. On nije ni blizu da je igrač. Ko god da ga je uvalio nama, napravio je posao.

marko_bgd

pre 11 godina

Robi,jel si razmisljao mozda o tome da dobijemo neku utakmicu ove sezone?ovaj fudbal sto igramo,je najgori u istoriji zvezde....jel uprava zajedno sa tobom razmislja da angazuje neka pojacanja da obezbedi novac,ili su nesposobni,ili jednostavno nece?ako su nesposobni,neka idu nek vode neke manje treceligaske klubove...ako imaju i malo casti i postenja,lukic i ovi ostali politicari oko njega neka napuste klub...ali naravno oni to nemaju,ni cast ni postenje...nego ce i dalje da upropascavaju zvezdu..

Kumasin

pre 11 godina

Realna postava Bajkovic Mikic Maksimovic Jovanovic Mladenovic Lazovic Evandro Dimitrijevic Vesovic Kasalica Babalj ne znam sto babalja ne pusta a doveo ga u zvezdu toliko o nasem treneru!!!

Pobesneo Maks

pre 11 godina

Robi,ja ne znam da li je tebe žena čekala kao mi Evandra,ali ne tražimo od njega da ga volimo kao bračnog druga,nego da uputi koju loptu napred,a ne kao Dimitrijević,koji kao da svaki put traži zamišljenog Šćepovića ili Lazara Markovića kad prosleđuje loptu!

majstor

pre 11 godina

ko sme da se kladi da RP podnisi sutra ostavku???
ja ga gotivim, ali kao igraca, kao trener je prosecan jer definitivno imamo najbolji tim za ovu nasu bednu ligu.

simpatizer

pre 11 godina

Uvek istu pricu pricas Robi! Izigravas Gvardiolu nekog i nameces 'Barselonin stil' ali ne moze to da prodje u Srbiji,kad ces to shvatiti!? Bio sam medju prvima koji su te podrzali kao mladog i talentovanog trenera sa vizijom,ali evo prodje godinu i po i uzeli smo samo kup na jedvite jade! Pocinju da iritiraju te tvoje opustene izjave kao da sve cveta u Zvezdi!!! Sto se mene tice,dajem ti poslednju sansu u cetvrtak(ni u snu ne mislim posle ovoga da mozemo da prodjemo Francuskog prvoligas,i to kakvog)ali zelim da vidim konacno neki fudbal da igramo! A ne da se dodaju Bajko i Krneta pola meca -.- ako ne bude nista od toga,i ponize nas(kao sto se plasim da oce),uprava na celu sa Lukicem i Robijem da se pakuje. U svakom slucaju,bicu na tekmi,i sto se tice nas cigana-IAKO JE DVOJKA KO VRATA,PEVACEMO IZ INATA! Do kraja Zvezdi verni...

G

pre 11 godina

Ne zna se sta je veca tragedija i komedija u jednom.

Da li RP ego, sa igranjem taktike za koju mi nemamo i igrace i za pustanje igraca da sede na klipi, a kamoli da igraju, koji nisu dorasli Omladincima

ili

Halapljivost i bezobrazluk onih koji uzimaju pare da drze u CZ ljudi koji su opasniji da strovale sve od onih koji su terani posle godinu dana sa iste, konkretno, te tribine. Pametnom dosta.

zvrk

pre 11 godina

Sablonske izjave mogu donekle da se blebecu..Ali u ovom slucaju treba sloziti samostalne 3-4 recenice i objasniti bre sta se desava sa vama ljudi,jel su u pitnaju,plate,penzije,bre,ganjate tu loptu vekovima,silne pripreme,kesa kolko hocete,vozikate se od treninga do treninga,sta je problem? Bre svaki iole ozbiljan klub,iole ozbiljan klub kad ima igraca vise razbije protivnika,razbijeeee...U cetvrtak ima da bude takav Bordolom,pa 4 gola sigurno primate..I kakva bre povreda Lazovica,dokle vise to foliranje Bordoa,sad ce da pomisle da nam nece igrati vazan sraf u ekipi,bole ih djon i ko ce nam igrati i gde smo,i ko nas trenira,ima da nas rasture ko mozaik...

Floro Flores

pre 11 godina

Krneti treba zabraniti da gleda fudbal,kako ne bi u nekom trenutku ponovo pomislio da i on to moze.. U cetvrtak ce nam obrazi biti bordo!

igor

pre 11 godina

bio sam na tekmi i stvarno su se momci trudili cak su i manje vracali loptu nazad!!! mislum da je robi pogresio sto je cuvao jovanovica i milunovica za bordo, morali smo veceras da pobedimo rad!!!

Znaisha

pre 11 godina

1.Sram te bilo za konferenciju...obrazlozenje je bezobrazno
2.Zbog kojih zasluga da vise cekamo Evandra i koja je to koncepcija?
3.Kad da kritikujemo Krnetu? Kad nas zakopa kao Tutoric ili Djordjevic..

predrag

pre 11 godina

Slažem se da ne treba kritikovati Krnetu. Treba kritikovati Prosinečkog. Neverovatno je da konstantno u tim stavlja dečka koji je strašno loš. Ako Zvezda nema boljeg igrača od Krnete onda smo zaista pala na veoma, ali veoma niske grane. Ako pri tome nema ni nekog iz omladinskog pogona koji je bolji od njega, onda je to baš strašno. Bitno je sa je Danijel Mihajlović izbačen iz tima, ipak je Krneta naša budućnost.

Floro Flores

pre 11 godina

Krneti treba zabraniti da gleda fudbal,kako ne bi u nekom trenutku ponovo pomislio da i on to moze.. U cetvrtak ce nam obrazi biti bordo!

Znaisha

pre 11 godina

1.Sram te bilo za konferenciju...obrazlozenje je bezobrazno
2.Zbog kojih zasluga da vise cekamo Evandra i koja je to koncepcija?
3.Kad da kritikujemo Krnetu? Kad nas zakopa kao Tutoric ili Djordjevic..

predrag

pre 11 godina

Slažem se da ne treba kritikovati Krnetu. Treba kritikovati Prosinečkog. Neverovatno je da konstantno u tim stavlja dečka koji je strašno loš. Ako Zvezda nema boljeg igrača od Krnete onda smo zaista pala na veoma, ali veoma niske grane. Ako pri tome nema ni nekog iz omladinskog pogona koji je bolji od njega, onda je to baš strašno. Bitno je sa je Danijel Mihajlović izbačen iz tima, ipak je Krneta naša budućnost.

zvrk

pre 11 godina

Sablonske izjave mogu donekle da se blebecu..Ali u ovom slucaju treba sloziti samostalne 3-4 recenice i objasniti bre sta se desava sa vama ljudi,jel su u pitnaju,plate,penzije,bre,ganjate tu loptu vekovima,silne pripreme,kesa kolko hocete,vozikate se od treninga do treninga,sta je problem? Bre svaki iole ozbiljan klub,iole ozbiljan klub kad ima igraca vise razbije protivnika,razbijeeee...U cetvrtak ima da bude takav Bordolom,pa 4 gola sigurno primate..I kakva bre povreda Lazovica,dokle vise to foliranje Bordoa,sad ce da pomisle da nam nece igrati vazan sraf u ekipi,bole ih djon i ko ce nam igrati i gde smo,i ko nas trenira,ima da nas rasture ko mozaik...

igor

pre 11 godina

bio sam na tekmi i stvarno su se momci trudili cak su i manje vracali loptu nazad!!! mislum da je robi pogresio sto je cuvao jovanovica i milunovica za bordo, morali smo veceras da pobedimo rad!!!

G

pre 11 godina

Ne zna se sta je veca tragedija i komedija u jednom.

Da li RP ego, sa igranjem taktike za koju mi nemamo i igrace i za pustanje igraca da sede na klipi, a kamoli da igraju, koji nisu dorasli Omladincima

ili

Halapljivost i bezobrazluk onih koji uzimaju pare da drze u CZ ljudi koji su opasniji da strovale sve od onih koji su terani posle godinu dana sa iste, konkretno, te tribine. Pametnom dosta.

Mozzart

pre 11 godina

Cuvao Jovanovica za Bordo? Pa, Bordo ce nas odrati u svakom slucaju, a Rad smo MORALI pobediti, jer u takvim utakmicama se gubi, ili osvaja titula!

TheObradovic

pre 11 godina

Naftan (dve utakmice) i sinoc Rad.
Nisu igrali Mijailovic(defanzivni vezni) i Jovanovic(stoper).
Primljenih golova:8.
Omonija (dve utakmice).
MIjailovic i Jovanovic igrali.
Primljenih golova:0.
Sve je jasno,majstore.

PS:Evandro se ne ceka,Robi. On je za prodaju. Bilo kome,za bilo koje pare. Upropastice i tebe i nas dok ga cekamo. Alternativa-mozda mali Bakic iz Mogrena. Nije nista losiji.
Pozdrav.

Неша Србин

pre 11 godina

Добро, би шта би. Крнета је киксер и зато добисмо 2 комада. У четвртак ће играти високи Ели, Милан се враћа на штопера, играће Милуновић, биће боље, надам се. Треба да изненадимо фаворизовани Бордо по мом мишљењу тако што ћемо их напасти на сваком делу терена, форсирати центар шутеве на високог Елија, играти што брже и конкретније. Шта буде, биће, напред Звездо ...

No Name

pre 11 godina

Nisu dva kiksa, kiks je samo jedan, i to kiks Prosinečkog, kad je stavio Krnetu da igra, pa čovek nas ubi ove sezone, 75% golova su njegova greška do sada.

RubyRed

pre 11 godina

Evandro, hahahaha. Ljudi, taj doslovce nije odigrao nijednu utakmicu otkako je na Marakani.
Gledao sam ga bar na 20 tekmi. Vezara. On nije ni blizu da je igrač. Ko god da ga je uvalio nama, napravio je posao.

Vlado

pre 11 godina

U jednom se slazemo Robi, nije Krneta kriv, jedi krivac za ovaj remi si iskljucivo ti!!! Cuvas Jovanovica za Bordo, pa budimo realni kolike su nam sanse? Umesto da sve snage usmeris na prvenstvo i iskoristis kiks partizana ti se kockas sa Krnetom, pa si zadovoljan i sa bodom.... tuga. Ponavljam ovoga puta smo izgubili bodove iskljucivo zbog tvoje lose procene......... Nisam verovao da cu ovo napisati, ali mozda je vreme da i ti odes.....

Nikola VŠ

pre 11 godina

Evandro ti je delovao dobro protiv rada???? Stvarno žalosno da nam najbolji igrač, čarobnjak sa loptom, majstor završnog pasa deluje dobro protiv rada koji igra sa igračem manje i gde ima prostora koliko voliš. Ej bre Robi, pa šta će da radi u četvrtak kad izadju 11 igrača Bordoa koji grizu i kidaju svih 90 minuta. Ja znam šta će da radi, 95% svojih lopti vratiće unazad štoperima ili Bajku a ti gledaj pa ćeš videti. Sramota da Zvezda nema ovakvog igrača kao Evandro (ili boljeg) u omladisnkoj školi. Ako je tako odma i ključ u bravu omladinske škole i gotovo. SRAM VAS BILO !!!

Dejan

pre 11 godina

Sve mogu da razumem, ali gde nadjoste ovog Krnetu i odakle njemu decku ideja da igra fudbal, e to ne mogu.
(Ivan, 20. avgust 2012 06:20)

U Partizanu.
Je li sad jasnije?

Неша Србин

pre 11 godina

Ја разумем да је Роби хтео да одмори и специјално припреми М.Јовановића за Бордо, али стварно овог Крнету више не би требало држати ни на клупи за резерве. Многи ће нам са њим у тиму узети драгоцене бодове. Нема појма о фудбалу (немам ни ја па га не играм). Велика је штета што нам се повредио потенцијално наш најбољи играч Лаза. Много среће и желим храбру, нападачку игру против апсолутног фаворита у овом тренутку, Бордоа. Напред Звездо!!!

stari navijač

pre 11 godina

Svi koji se iole razumeju u fudbal, "školovani" stručnjaci ili oni kafanski, kažu da odluke treba donositi hladne glave. Ono što meni nije jasno - da li je moguće da rukovodstvo kluba kluba ne vidi trenerske limite Prosinečkog? On ih je dostigao još prve sezone rada u Zvezdi. Kada nema napretka u igri ni posle 18 meseci, koliko još treba vremena da prodje, pa da ljudi koji vode klub priznaju sebi da su u zabludi? Ili su možda nedovoljno kompetentni da sagledaju tu činjenicu? I ova sezona kreće kao prošla... Hoće li se čekati decembar, pa opet priča o nezalaganju igrača?

Aleksa

pre 11 godina

Kratko: Robi saberi se i daj ostavku: dva gola iz dva kiksa, nismo imali srece i tako godinama a igre nema ni od korova... Ne zavaravaj se prijatelju, istina je na zalost da je trener los, da nemamo nikakvu postavku igre, da smo bezopasni smesni i slicno, da ne nabrajam...

LUNI70

pre 11 godina

@ WOW : Ne slazem se sa tobom za ono SVE SAMO NE FUDBAL. Da se razumemo, navijac sam Zvezde. Fudbala je bilo, al' na nasu zalost igrao ga je RAD. Sa igracem manje dati dva gola u gostima i odigrati muski, svaka im cast. Nije fer omalovazavati njihov ucinak zato sto mi nismo zadovoljni. Za ljubav je potrebno dvoje, za fudbal je dovoljan jedan tim, a to je sinoc bio Rad, ponavljam na nasu zalost.

simpatizer

pre 11 godina

Uvek istu pricu pricas Robi! Izigravas Gvardiolu nekog i nameces 'Barselonin stil' ali ne moze to da prodje u Srbiji,kad ces to shvatiti!? Bio sam medju prvima koji su te podrzali kao mladog i talentovanog trenera sa vizijom,ali evo prodje godinu i po i uzeli smo samo kup na jedvite jade! Pocinju da iritiraju te tvoje opustene izjave kao da sve cveta u Zvezdi!!! Sto se mene tice,dajem ti poslednju sansu u cetvrtak(ni u snu ne mislim posle ovoga da mozemo da prodjemo Francuskog prvoligas,i to kakvog)ali zelim da vidim konacno neki fudbal da igramo! A ne da se dodaju Bajko i Krneta pola meca -.- ako ne bude nista od toga,i ponize nas(kao sto se plasim da oce),uprava na celu sa Lukicem i Robijem da se pakuje. U svakom slucaju,bicu na tekmi,i sto se tice nas cigana-IAKO JE DVOJKA KO VRATA,PEVACEMO IZ INATA! Do kraja Zvezdi verni...

Nikola

pre 11 godina

Da je Rad igrao sa jos dva igraca manje Zvezda bi jos bolja bila. Odlicna taktika Prosineckog ali strateski i za Zvezdu i Patizan najbolji potezi sruke bi bili odlazak.

Pobesneo Maks

pre 11 godina

Robi,ja ne znam da li je tebe žena čekala kao mi Evandra,ali ne tražimo od njega da ga volimo kao bračnog druga,nego da uputi koju loptu napred,a ne kao Dimitrijević,koji kao da svaki put traži zamišljenog Šćepovića ili Lazara Markovića kad prosleđuje loptu!

fudbal volim da igram

pre 11 godina

Evandro je najgori stranac u istoriji domaćeg fudbala, čovek ni ne primi loptu a već je izgubi, svaki pas mu ide u noge protivnika ili eventualno aut. Kad je na terenu, isto je kao da imamo igrača manje, ustvari još gore, jer svojim prisustvom samo ometa igru. Spram njega, onaj "bugarski Bebeto", koji je odigrao 45 minuta u dresu partizana pre par godina, deluje kao neviđena akvizicija.

milan nis

pre 11 godina

Roberte odlazi iz nase zvezde i vodi sa sobom tvog ljubimca.Covece koliko samo gluposti izgovori veceras.Pa kada da ga kritikujemo i ko je on da njega to nesmemo raditi.Posle Naftana govorio si da je kvalitetan igrac i da ti eto nije jasno sta mi imamo protiv njega,pa covek je igrao 3 tekme a mi primili 8 golova.Isto i za tvog maestra vazi oni su kod tebe nedodirljivi i bitno je da si Mihajlovica oterao,da Spajic ne igra a gori od Krnete nemoze biti, da Vukan Savicevic decko koji je na pripreme bio naljbolji eto ni medju 18 za njega nema mesta.Robi odlazi dok je vreme.

l'alchimiste

pre 11 godina

Robi je potrošio sav kredit,što mu je velikodušno 2010godine uplatio vlasnik kluba,ops. izvinite ,direktor Vladan čestiti i blatom ne okaljani Lukić...pričao ,pričao i kredit se istopio , a dobri Lukić mu još uzeo megagigafull prenesi-surfuj paket,pričaš koliko hoćeš i surfuješ po glavama navijača...E PA DOSTA JE BILO...Zbogom i sve najbolje,nek Robi ide doma i trenira hrvatski dragovoljac (gde mi pade napamet)...
sportski pozdrav

marko_bgd

pre 11 godina

Robi,jel si razmisljao mozda o tome da dobijemo neku utakmicu ove sezone?ovaj fudbal sto igramo,je najgori u istoriji zvezde....jel uprava zajedno sa tobom razmislja da angazuje neka pojacanja da obezbedi novac,ili su nesposobni,ili jednostavno nece?ako su nesposobni,neka idu nek vode neke manje treceligaske klubove...ako imaju i malo casti i postenja,lukic i ovi ostali politicari oko njega neka napuste klub...ali naravno oni to nemaju,ni cast ni postenje...nego ce i dalje da upropascavaju zvezdu..

milan

pre 11 godina

Kao što ste i vi iz njihovih kikseva dali golove.Pa mora neko da pogreši da bi se postigao gol.Postoje veći ili manji kiksevi.Kako me nerviraju ovakve izjave ma sa čije strane dolazile.

nislija

pre 11 godina

Lukica bi trebale Delije da sacekaju ispred stadiona i da ga fizicki izbace iz prostorija ako vec milom nece da ode.....Robi ostani!!!!!

majstor

pre 11 godina

ko sme da se kladi da RP podnisi sutra ostavku???
ja ga gotivim, ali kao igraca, kao trener je prosecan jer definitivno imamo najbolji tim za ovu nasu bednu ligu.

DelijaHM

pre 11 godina

Sad bi vi genijalci najurili Prosineckog jer nema bolju rezervu za Jovanovica od Krnete??? Pa da dovodimo novog trenera i sve opet nanovo dok tu lakrdiju lepo iskoriste komsije i izjednace se sa nama po broju titula... Lepo, lepo...

Demagogija

pre 11 godina

Kakvi kiksevi?! O cemu vi ljudi pricate i tugujete u svojoj umisljenosti?! Pa Kojic u obe akcije sam dolazi i izradjuje poziciju za sut, ili je on fizicki nepredodredjen da daje golove i sluzi da statira po terenu kad igra protiv Crvene zvezde?
Ne svidja vam se kad dodju ekipe da se brane, a ne svidja vam se ni kad vas napadne i bocne ekipa koji igra 70 minuta sa igracem manje?
Pa ko ce takvoj razmazenoj populaciji udovoljiti?
Kod vas bi Aleks Ferguson bio najuren.

legend

pre 11 godina

Robi je nasa legenda. Ponasanjem i harizmom ima beskonacan kredit pravih delija. Ne brinite vi,covek se bori i veoma dobro zna kada je dosta i to ce na vreme sam proceniti. Nije on od onih bangavih koji ne znaju gde udaraju...

evoga

pre 11 godina

pustite Robija...on je bog, a limitirani igrači su druga priča..ni murinjo od ovih poluigrača ne bi složio ekipu..mafija, mafija..poz, delije vž-hr

Kumasin

pre 11 godina

Realna postava Bajkovic Mikic Maksimovic Jovanovic Mladenovic Lazovic Evandro Dimitrijevic Vesovic Kasalica Babalj ne znam sto babalja ne pusta a doveo ga u zvezdu toliko o nasem treneru!!!

Nemanja

pre 11 godina

Šta ga koji đavo spremaš, za Bordo, kad tu nemamo šanse... zar je bitno da li ćemo izgubiti sa tri ili četiri razlike... posle će u Pazaru biti odmaranje od Bordoa i novi kiks... i zbog Bordoa, ode 4 boda... Koji bre Bordo, fokusiraj se na prvenstvo, od Bordoa smo se već oprostili, neće nam Jovanović tu mnogo pomoći... Što se mene tiče, na Bordo pusti omladince, bitan je Pazar!!

antiglobalista

pre 11 godina

Ne pratim baš sa velikom pažnjom utakmice domaćeg prvenstva, ali Robijeve izjave su skoro iste posle svake utakmice. Dominirali smo, dobro smo trčali ali nismo imali sreće. Tako nešto otprilike. Čoveče, igra se fudbal, nije dovoljno samo dobro trčanje. Vodi ih da trče maraton ako dobro trče.

Kane

pre 11 godina

Odmah po Robijevom dolasku u Zvezdu, dao sam komentar da je on, bez obzira na status vrsnog fudbalera, trenerski pripravnik i pokupio rekordan broj negativnih preporuka. Nije mi za negativne preporuke niti sto sam bio u pravu, vec mi je kao ''zvezdasu'' zao sto u ovom nasem posrnulom domacem fudbalu Zvezda ne moze da bude lider. Prosinecki stalno prica o nekoj novoj igri, kratkim pasovima, a sta imamo od toga kada ti kratki pasovi idu sporo kao ''zla godina''. Na utakmici protiv Omonije u pojedinim momentima sam zaborvljao na koju stranu Zvezda ''tera'', sto rekli stariji ljudi. Po osam igraca u pojedinim momentima bukvalno je stajalo na sredini terena. Dalo se primetiti i od laika.
Mislim da je Zvezdi potreban strucan strateg. Vremenski, Prosinecki je odradio pripravnički staž, neka čovek polaže, dajte mu uverenje ''licencu'' i neka ide brate. Srecno mu bilo.

svi smo druga liga

pre 11 godina

Jedna zanimljivost iz Slovenije. Drugoligaš Krško, koji je u pripremnoj utakmici pobedio Zvezdu, u ovom kolu poražen je od novaka u ligi (Krka Novo mesto) sa 5:0 i nalazi se posle tri kola bez pobede na predposlednjem mestu.

Mr.Dule

pre 11 godina

Iskreno mi je zao Robija.Ja licno ne smatram njega kao glavnog krivca vec fudbalere koji su ocajni.Razmisljao sam sta bih ja uradio da sam na mestu trenera i shvatio da resenja nema.Jako losi fudbaleri ti suzavaju izbor a bolje bez para ne mozes da dovedes.Bio sam na Marakani sinoc kao i proteklih mesec dana i kad mi sin od 10.godina kaze da sacekamo tata dok malo nauce da igraju sta reci.I ako uspeju da probiju po boku niko od njih ne zna da izvede centarsut koji bi bio upotrebljiv,lopta ili ide po zemlji ili preskoci sve koji su u sesnestercu.Cak ni Lazovic ne lici na sebe a jedino od njega covek moze nesto da ocekuje.Odbrana suplja i sem Maksimovica i Bajkovica ostali nebi imali mesta ni u Donjem Sremu.Sredina tuzna a Evandro umoran od zivota.U napadu Kasalica koji ne dobije dve lopte korisne za 90 minuta.Sve u svemu tuga i jad i na kraju uz sav moj patriotuzam i ljubav prema Zvezdi mislim da je kvota od 2,5 na Bordo poklon jer ovu ekipu ni pune dve Marakane ne mogu da pokrenu.

banana drzava

pre 11 godina

Ne znam sto sad toliko kritikujete Maestra, ponosnog vlasnika srpskog pasosa, svecano urucenog iz ruku ministra unutrasnjih poslova.

Srbijo, oce i majko, Srbijo najlepsa bajko...
Cirkus...

zoran

pre 11 godina

No, odakle je sve pochelo..? Pa, od velikog Ramba. Chovek je uvalio nevidjene krsheve Zvezdi, omiljenom klubu, te sada mi ne mozemo da izvuchemo jedan jedini dinar. To je teshko priznati. Zbog toga moraju da ga velichaju da navijachi ne bi krenuli protiv uprave.
Pa onaj mali Ninkovic iz grobarskog tima je za Evandra sam Pele. Sta se radi u omladinskoj shkoli ??? Pa zar nemamo jednog klinca koji igra bolje od ovog manekena koji nas je, pre par meseci, onako bezobrazno ucenjivao..??

Nemanja

pre 11 godina

Šta ga koji đavo spremaš, za Bordo, kad tu nemamo šanse... zar je bitno da li ćemo izgubiti sa tri ili četiri razlike... posle će u Pazaru biti odmaranje od Bordoa i novi kiks... i zbog Bordoa, ode 4 boda... Koji bre Bordo, fokusiraj se na prvenstvo, od Bordoa smo se već oprostili, neće nam Jovanović tu mnogo pomoći... Što se mene tiče, na Bordo pusti omladince, bitan je Pazar!!

kad vec forsira barsin stil igre

pre 11 godina

prosinecki da je neki trener ne bi racunao na krnetu do kraja sezone makar morao babalj ili neko drugi da mu bude stoper. Kod gvardiole su svi mogli da igraju na svakoj poziciji. Pujol se povredi na njegovo mesto dodje buskec, a ne tamo neki krneta.

Sasa

pre 11 godina

Mi smo odigrali dobro drugo poluvreme... Vise puta se mogla cuti ovkva ili slicna izjava. Robi jarane, utakmica ima dva poluvremena i oba moraju biti dobro odigrana, mada po nekad ni to nije dovoljno. Videcete kakav ce zulum bordo da napravi... Srecno...

majstor

pre 11 godina

ko sme da se kladi da RP podnisi sutra ostavku???
ja ga gotivim, ali kao igraca, kao trener je prosecan jer definitivno imamo najbolji tim za ovu nasu bednu ligu.

igor

pre 11 godina

bio sam na tekmi i stvarno su se momci trudili cak su i manje vracali loptu nazad!!! mislum da je robi pogresio sto je cuvao jovanovica i milunovica za bordo, morali smo veceras da pobedimo rad!!!

Неша Србин

pre 11 godina

Добро, би шта би. Крнета је киксер и зато добисмо 2 комада. У четвртак ће играти високи Ели, Милан се враћа на штопера, играће Милуновић, биће боље, надам се. Треба да изненадимо фаворизовани Бордо по мом мишљењу тако што ћемо их напасти на сваком делу терена, форсирати центар шутеве на високог Елија, играти што брже и конкретније. Шта буде, биће, напред Звездо ...

Kumasin

pre 11 godina

Realna postava Bajkovic Mikic Maksimovic Jovanovic Mladenovic Lazovic Evandro Dimitrijevic Vesovic Kasalica Babalj ne znam sto babalja ne pusta a doveo ga u zvezdu toliko o nasem treneru!!!

l'alchimiste

pre 11 godina

Robi je potrošio sav kredit,što mu je velikodušno 2010godine uplatio vlasnik kluba,ops. izvinite ,direktor Vladan čestiti i blatom ne okaljani Lukić...pričao ,pričao i kredit se istopio , a dobri Lukić mu još uzeo megagigafull prenesi-surfuj paket,pričaš koliko hoćeš i surfuješ po glavama navijača...E PA DOSTA JE BILO...Zbogom i sve najbolje,nek Robi ide doma i trenira hrvatski dragovoljac (gde mi pade napamet)...
sportski pozdrav

Znaisha

pre 11 godina

1.Sram te bilo za konferenciju...obrazlozenje je bezobrazno
2.Zbog kojih zasluga da vise cekamo Evandra i koja je to koncepcija?
3.Kad da kritikujemo Krnetu? Kad nas zakopa kao Tutoric ili Djordjevic..

G

pre 11 godina

Ne zna se sta je veca tragedija i komedija u jednom.

Da li RP ego, sa igranjem taktike za koju mi nemamo i igrace i za pustanje igraca da sede na klipi, a kamoli da igraju, koji nisu dorasli Omladincima

ili

Halapljivost i bezobrazluk onih koji uzimaju pare da drze u CZ ljudi koji su opasniji da strovale sve od onih koji su terani posle godinu dana sa iste, konkretno, te tribine. Pametnom dosta.

No Name

pre 11 godina

Nisu dva kiksa, kiks je samo jedan, i to kiks Prosinečkog, kad je stavio Krnetu da igra, pa čovek nas ubi ove sezone, 75% golova su njegova greška do sada.

Floro Flores

pre 11 godina

Krneti treba zabraniti da gleda fudbal,kako ne bi u nekom trenutku ponovo pomislio da i on to moze.. U cetvrtak ce nam obrazi biti bordo!

milan nis

pre 11 godina

Roberte odlazi iz nase zvezde i vodi sa sobom tvog ljubimca.Covece koliko samo gluposti izgovori veceras.Pa kada da ga kritikujemo i ko je on da njega to nesmemo raditi.Posle Naftana govorio si da je kvalitetan igrac i da ti eto nije jasno sta mi imamo protiv njega,pa covek je igrao 3 tekme a mi primili 8 golova.Isto i za tvog maestra vazi oni su kod tebe nedodirljivi i bitno je da si Mihajlovica oterao,da Spajic ne igra a gori od Krnete nemoze biti, da Vukan Savicevic decko koji je na pripreme bio naljbolji eto ni medju 18 za njega nema mesta.Robi odlazi dok je vreme.

stari navijač

pre 11 godina

Svi koji se iole razumeju u fudbal, "školovani" stručnjaci ili oni kafanski, kažu da odluke treba donositi hladne glave. Ono što meni nije jasno - da li je moguće da rukovodstvo kluba kluba ne vidi trenerske limite Prosinečkog? On ih je dostigao još prve sezone rada u Zvezdi. Kada nema napretka u igri ni posle 18 meseci, koliko još treba vremena da prodje, pa da ljudi koji vode klub priznaju sebi da su u zabludi? Ili su možda nedovoljno kompetentni da sagledaju tu činjenicu? I ova sezona kreće kao prošla... Hoće li se čekati decembar, pa opet priča o nezalaganju igrača?

DelijaHM

pre 11 godina

Sad bi vi genijalci najurili Prosineckog jer nema bolju rezervu za Jovanovica od Krnete??? Pa da dovodimo novog trenera i sve opet nanovo dok tu lakrdiju lepo iskoriste komsije i izjednace se sa nama po broju titula... Lepo, lepo...

predrag

pre 11 godina

Slažem se da ne treba kritikovati Krnetu. Treba kritikovati Prosinečkog. Neverovatno je da konstantno u tim stavlja dečka koji je strašno loš. Ako Zvezda nema boljeg igrača od Krnete onda smo zaista pala na veoma, ali veoma niske grane. Ako pri tome nema ni nekog iz omladinskog pogona koji je bolji od njega, onda je to baš strašno. Bitno je sa je Danijel Mihajlović izbačen iz tima, ipak je Krneta naša budućnost.

marko_bgd

pre 11 godina

Robi,jel si razmisljao mozda o tome da dobijemo neku utakmicu ove sezone?ovaj fudbal sto igramo,je najgori u istoriji zvezde....jel uprava zajedno sa tobom razmislja da angazuje neka pojacanja da obezbedi novac,ili su nesposobni,ili jednostavno nece?ako su nesposobni,neka idu nek vode neke manje treceligaske klubove...ako imaju i malo casti i postenja,lukic i ovi ostali politicari oko njega neka napuste klub...ali naravno oni to nemaju,ni cast ni postenje...nego ce i dalje da upropascavaju zvezdu..

fudbal volim da igram

pre 11 godina

Evandro je najgori stranac u istoriji domaćeg fudbala, čovek ni ne primi loptu a već je izgubi, svaki pas mu ide u noge protivnika ili eventualno aut. Kad je na terenu, isto je kao da imamo igrača manje, ustvari još gore, jer svojim prisustvom samo ometa igru. Spram njega, onaj "bugarski Bebeto", koji je odigrao 45 minuta u dresu partizana pre par godina, deluje kao neviđena akvizicija.

Aleksa

pre 11 godina

Kratko: Robi saberi se i daj ostavku: dva gola iz dva kiksa, nismo imali srece i tako godinama a igre nema ni od korova... Ne zavaravaj se prijatelju, istina je na zalost da je trener los, da nemamo nikakvu postavku igre, da smo bezopasni smesni i slicno, da ne nabrajam...

Vlado

pre 11 godina

U jednom se slazemo Robi, nije Krneta kriv, jedi krivac za ovaj remi si iskljucivo ti!!! Cuvas Jovanovica za Bordo, pa budimo realni kolike su nam sanse? Umesto da sve snage usmeris na prvenstvo i iskoristis kiks partizana ti se kockas sa Krnetom, pa si zadovoljan i sa bodom.... tuga. Ponavljam ovoga puta smo izgubili bodove iskljucivo zbog tvoje lose procene......... Nisam verovao da cu ovo napisati, ali mozda je vreme da i ti odes.....

zvrk

pre 11 godina

Sablonske izjave mogu donekle da se blebecu..Ali u ovom slucaju treba sloziti samostalne 3-4 recenice i objasniti bre sta se desava sa vama ljudi,jel su u pitnaju,plate,penzije,bre,ganjate tu loptu vekovima,silne pripreme,kesa kolko hocete,vozikate se od treninga do treninga,sta je problem? Bre svaki iole ozbiljan klub,iole ozbiljan klub kad ima igraca vise razbije protivnika,razbijeeee...U cetvrtak ima da bude takav Bordolom,pa 4 gola sigurno primate..I kakva bre povreda Lazovica,dokle vise to foliranje Bordoa,sad ce da pomisle da nam nece igrati vazan sraf u ekipi,bole ih djon i ko ce nam igrati i gde smo,i ko nas trenira,ima da nas rasture ko mozaik...

simpatizer

pre 11 godina

Uvek istu pricu pricas Robi! Izigravas Gvardiolu nekog i nameces 'Barselonin stil' ali ne moze to da prodje u Srbiji,kad ces to shvatiti!? Bio sam medju prvima koji su te podrzali kao mladog i talentovanog trenera sa vizijom,ali evo prodje godinu i po i uzeli smo samo kup na jedvite jade! Pocinju da iritiraju te tvoje opustene izjave kao da sve cveta u Zvezdi!!! Sto se mene tice,dajem ti poslednju sansu u cetvrtak(ni u snu ne mislim posle ovoga da mozemo da prodjemo Francuskog prvoligas,i to kakvog)ali zelim da vidim konacno neki fudbal da igramo! A ne da se dodaju Bajko i Krneta pola meca -.- ako ne bude nista od toga,i ponize nas(kao sto se plasim da oce),uprava na celu sa Lukicem i Robijem da se pakuje. U svakom slucaju,bicu na tekmi,i sto se tice nas cigana-IAKO JE DVOJKA KO VRATA,PEVACEMO IZ INATA! Do kraja Zvezdi verni...

milan

pre 11 godina

Kao što ste i vi iz njihovih kikseva dali golove.Pa mora neko da pogreši da bi se postigao gol.Postoje veći ili manji kiksevi.Kako me nerviraju ovakve izjave ma sa čije strane dolazile.

Nikola

pre 11 godina

Da je Rad igrao sa jos dva igraca manje Zvezda bi jos bolja bila. Odlicna taktika Prosineckog ali strateski i za Zvezdu i Patizan najbolji potezi sruke bi bili odlazak.

RubyRed

pre 11 godina

Evandro, hahahaha. Ljudi, taj doslovce nije odigrao nijednu utakmicu otkako je na Marakani.
Gledao sam ga bar na 20 tekmi. Vezara. On nije ni blizu da je igrač. Ko god da ga je uvalio nama, napravio je posao.

TheObradovic

pre 11 godina

Naftan (dve utakmice) i sinoc Rad.
Nisu igrali Mijailovic(defanzivni vezni) i Jovanovic(stoper).
Primljenih golova:8.
Omonija (dve utakmice).
MIjailovic i Jovanovic igrali.
Primljenih golova:0.
Sve je jasno,majstore.

PS:Evandro se ne ceka,Robi. On je za prodaju. Bilo kome,za bilo koje pare. Upropastice i tebe i nas dok ga cekamo. Alternativa-mozda mali Bakic iz Mogrena. Nije nista losiji.
Pozdrav.

Dejan

pre 11 godina

Sve mogu da razumem, ali gde nadjoste ovog Krnetu i odakle njemu decku ideja da igra fudbal, e to ne mogu.
(Ivan, 20. avgust 2012 06:20)

U Partizanu.
Je li sad jasnije?

antiglobalista

pre 11 godina

Ne pratim baš sa velikom pažnjom utakmice domaćeg prvenstva, ali Robijeve izjave su skoro iste posle svake utakmice. Dominirali smo, dobro smo trčali ali nismo imali sreće. Tako nešto otprilike. Čoveče, igra se fudbal, nije dovoljno samo dobro trčanje. Vodi ih da trče maraton ako dobro trče.

kad vec forsira barsin stil igre

pre 11 godina

prosinecki da je neki trener ne bi racunao na krnetu do kraja sezone makar morao babalj ili neko drugi da mu bude stoper. Kod gvardiole su svi mogli da igraju na svakoj poziciji. Pujol se povredi na njegovo mesto dodje buskec, a ne tamo neki krneta.

Pobesneo Maks

pre 11 godina

Robi,ja ne znam da li je tebe žena čekala kao mi Evandra,ali ne tražimo od njega da ga volimo kao bračnog druga,nego da uputi koju loptu napred,a ne kao Dimitrijević,koji kao da svaki put traži zamišljenog Šćepovića ili Lazara Markovića kad prosleđuje loptu!

LUNI70

pre 11 godina

@ WOW : Ne slazem se sa tobom za ono SVE SAMO NE FUDBAL. Da se razumemo, navijac sam Zvezde. Fudbala je bilo, al' na nasu zalost igrao ga je RAD. Sa igracem manje dati dva gola u gostima i odigrati muski, svaka im cast. Nije fer omalovazavati njihov ucinak zato sto mi nismo zadovoljni. Za ljubav je potrebno dvoje, za fudbal je dovoljan jedan tim, a to je sinoc bio Rad, ponavljam na nasu zalost.

Mozzart

pre 11 godina

Cuvao Jovanovica za Bordo? Pa, Bordo ce nas odrati u svakom slucaju, a Rad smo MORALI pobediti, jer u takvim utakmicama se gubi, ili osvaja titula!

Неша Србин

pre 11 godina

Ја разумем да је Роби хтео да одмори и специјално припреми М.Јовановића за Бордо, али стварно овог Крнету више не би требало држати ни на клупи за резерве. Многи ће нам са њим у тиму узети драгоцене бодове. Нема појма о фудбалу (немам ни ја па га не играм). Велика је штета што нам се повредио потенцијално наш најбољи играч Лаза. Много среће и желим храбру, нападачку игру против апсолутног фаворита у овом тренутку, Бордоа. Напред Звездо!!!

Demagogija

pre 11 godina

Kakvi kiksevi?! O cemu vi ljudi pricate i tugujete u svojoj umisljenosti?! Pa Kojic u obe akcije sam dolazi i izradjuje poziciju za sut, ili je on fizicki nepredodredjen da daje golove i sluzi da statira po terenu kad igra protiv Crvene zvezde?
Ne svidja vam se kad dodju ekipe da se brane, a ne svidja vam se ni kad vas napadne i bocne ekipa koji igra 70 minuta sa igracem manje?
Pa ko ce takvoj razmazenoj populaciji udovoljiti?
Kod vas bi Aleks Ferguson bio najuren.

Kane

pre 11 godina

Odmah po Robijevom dolasku u Zvezdu, dao sam komentar da je on, bez obzira na status vrsnog fudbalera, trenerski pripravnik i pokupio rekordan broj negativnih preporuka. Nije mi za negativne preporuke niti sto sam bio u pravu, vec mi je kao ''zvezdasu'' zao sto u ovom nasem posrnulom domacem fudbalu Zvezda ne moze da bude lider. Prosinecki stalno prica o nekoj novoj igri, kratkim pasovima, a sta imamo od toga kada ti kratki pasovi idu sporo kao ''zla godina''. Na utakmici protiv Omonije u pojedinim momentima sam zaborvljao na koju stranu Zvezda ''tera'', sto rekli stariji ljudi. Po osam igraca u pojedinim momentima bukvalno je stajalo na sredini terena. Dalo se primetiti i od laika.
Mislim da je Zvezdi potreban strucan strateg. Vremenski, Prosinecki je odradio pripravnički staž, neka čovek polaže, dajte mu uverenje ''licencu'' i neka ide brate. Srecno mu bilo.

banana drzava

pre 11 godina

Ne znam sto sad toliko kritikujete Maestra, ponosnog vlasnika srpskog pasosa, svecano urucenog iz ruku ministra unutrasnjih poslova.

Srbijo, oce i majko, Srbijo najlepsa bajko...
Cirkus...

evoga

pre 11 godina

pustite Robija...on je bog, a limitirani igrači su druga priča..ni murinjo od ovih poluigrača ne bi složio ekipu..mafija, mafija..poz, delije vž-hr

nislija

pre 11 godina

Lukica bi trebale Delije da sacekaju ispred stadiona i da ga fizicki izbace iz prostorija ako vec milom nece da ode.....Robi ostani!!!!!

Nikola VŠ

pre 11 godina

Evandro ti je delovao dobro protiv rada???? Stvarno žalosno da nam najbolji igrač, čarobnjak sa loptom, majstor završnog pasa deluje dobro protiv rada koji igra sa igračem manje i gde ima prostora koliko voliš. Ej bre Robi, pa šta će da radi u četvrtak kad izadju 11 igrača Bordoa koji grizu i kidaju svih 90 minuta. Ja znam šta će da radi, 95% svojih lopti vratiće unazad štoperima ili Bajku a ti gledaj pa ćeš videti. Sramota da Zvezda nema ovakvog igrača kao Evandro (ili boljeg) u omladisnkoj školi. Ako je tako odma i ključ u bravu omladinske škole i gotovo. SRAM VAS BILO !!!

zoran

pre 11 godina

No, odakle je sve pochelo..? Pa, od velikog Ramba. Chovek je uvalio nevidjene krsheve Zvezdi, omiljenom klubu, te sada mi ne mozemo da izvuchemo jedan jedini dinar. To je teshko priznati. Zbog toga moraju da ga velichaju da navijachi ne bi krenuli protiv uprave.
Pa onaj mali Ninkovic iz grobarskog tima je za Evandra sam Pele. Sta se radi u omladinskoj shkoli ??? Pa zar nemamo jednog klinca koji igra bolje od ovog manekena koji nas je, pre par meseci, onako bezobrazno ucenjivao..??

Sasa

pre 11 godina

Mi smo odigrali dobro drugo poluvreme... Vise puta se mogla cuti ovkva ili slicna izjava. Robi jarane, utakmica ima dva poluvremena i oba moraju biti dobro odigrana, mada po nekad ni to nije dovoljno. Videcete kakav ce zulum bordo da napravi... Srecno...

legend

pre 11 godina

Robi je nasa legenda. Ponasanjem i harizmom ima beskonacan kredit pravih delija. Ne brinite vi,covek se bori i veoma dobro zna kada je dosta i to ce na vreme sam proceniti. Nije on od onih bangavih koji ne znaju gde udaraju...

Nemanja

pre 11 godina

Šta ga koji đavo spremaš, za Bordo, kad tu nemamo šanse... zar je bitno da li ćemo izgubiti sa tri ili četiri razlike... posle će u Pazaru biti odmaranje od Bordoa i novi kiks... i zbog Bordoa, ode 4 boda... Koji bre Bordo, fokusiraj se na prvenstvo, od Bordoa smo se već oprostili, neće nam Jovanović tu mnogo pomoći... Što se mene tiče, na Bordo pusti omladince, bitan je Pazar!!

Mr.Dule

pre 11 godina

Iskreno mi je zao Robija.Ja licno ne smatram njega kao glavnog krivca vec fudbalere koji su ocajni.Razmisljao sam sta bih ja uradio da sam na mestu trenera i shvatio da resenja nema.Jako losi fudbaleri ti suzavaju izbor a bolje bez para ne mozes da dovedes.Bio sam na Marakani sinoc kao i proteklih mesec dana i kad mi sin od 10.godina kaze da sacekamo tata dok malo nauce da igraju sta reci.I ako uspeju da probiju po boku niko od njih ne zna da izvede centarsut koji bi bio upotrebljiv,lopta ili ide po zemlji ili preskoci sve koji su u sesnestercu.Cak ni Lazovic ne lici na sebe a jedino od njega covek moze nesto da ocekuje.Odbrana suplja i sem Maksimovica i Bajkovica ostali nebi imali mesta ni u Donjem Sremu.Sredina tuzna a Evandro umoran od zivota.U napadu Kasalica koji ne dobije dve lopte korisne za 90 minuta.Sve u svemu tuga i jad i na kraju uz sav moj patriotuzam i ljubav prema Zvezdi mislim da je kvota od 2,5 na Bordo poklon jer ovu ekipu ni pune dve Marakane ne mogu da pokrenu.

Nemanja

pre 11 godina

Šta ga koji đavo spremaš, za Bordo, kad tu nemamo šanse... zar je bitno da li ćemo izgubiti sa tri ili četiri razlike... posle će u Pazaru biti odmaranje od Bordoa i novi kiks... i zbog Bordoa, ode 4 boda... Koji bre Bordo, fokusiraj se na prvenstvo, od Bordoa smo se već oprostili, neće nam Jovanović tu mnogo pomoći... Što se mene tiče, na Bordo pusti omladince, bitan je Pazar!!

svi smo druga liga

pre 11 godina

Jedna zanimljivost iz Slovenije. Drugoligaš Krško, koji je u pripremnoj utakmici pobedio Zvezdu, u ovom kolu poražen je od novaka u ligi (Krka Novo mesto) sa 5:0 i nalazi se posle tri kola bez pobede na predposlednjem mestu.