Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2012.

15:05

Kaplanović: Svi žele da se dokažu

Trener Hajduka iz Kule Veličko Kaplanović rekao je da na početku prvenstva sve ekipe žele da se dokažu i stave do znanja da su spremne za velike domete.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Hajduk u prvom kolu Jelen Superlige gostuje Jagodini, u subotu od 17:30 časova na Gradskom stadionu.

"U prvom kolu sve ekipe žele da se dokažu i stave do znanja da su spremne za velike domete. Od igrača samo tražim borbenost, da pruže maksimum i niko im ništa neće zameriti. Verujem da će nam takav pristup doneti i neki bod", rekao je Kaplanović za klupski sajt.

Kaplanović je kazao da je u utakmici sa Jagodinom sve moguće.

"Detaljno smo upoznali rivala. Jagodina je prošle sezone sa razlogom bila hit prvenstva. Oni gaje prepoznatljiv stil, imaju razrađen sistem igre i naročito su opasni na svom terenu. To je prva utakmica i sve je moguće", kazao je trener Kuljana.

Kaplanović je ocenio da će njegov tim biti nezgodan rival svim protivnicima i istakao da je cilj Hajduka da protiv njih niko ne dodje lako do bodova.

"Kako god da se okonča prva utakmica, mi ćemo nastaviti sa radom jer imamo još 29 utakmica. Nisam od onih koji razmišljaju kratkoročno. Siguran sam da je kipa kvalitetno ukomponovana. Cilj je da se protiv Hajduka niko ne naigra i ne dodje lako do bodova. Bićemo nezgodan rival", rekao je Kaplanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu