Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.04.2012.

16:10

Milivojević: Igraćemo kao da je 0:0

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević rekao je da njegov tim u revanš polufinala Kupa sa Partizanom mora da uđe kao da u prvoj utakmici nije bilo golova.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Zvezda sa Marakane nosi veliku prednost od 2:0, zbog čega je veliki favorit za plasman u finale Kupa.

Međutim, poslednjih godina Partizan je potpuno dominirao u večitim derbijima, a pobeda na Marakani pre tri nedelje je tek druga za Zvezdu u poslednje četiri godine.

"Moramo da uđemo u meč kao da je na Marakani bilo 0:0. Napad je nabolja odbrana, i mislim da, ukoliko postignemo jedan gol, bićemo na korak do željenog plasmana", rekao je Luka Milivojević za sajt kluba.

Zvezda je u dobroj formi, od početka proleća dobila je sve mečeve, osim remija u Kragujevcu. Veliki zaostatak u ligi čini da je kup apsolutni prioritet za ekipu Roberta Prosinečkog.

"Kup je takmičenje u kojem imamo najveće šanse da dođemo do trofeja i tu priliku moramo da iskoristimo. Pritisak postoji, osećamo ga sa raznih strana, ali mislim da smo ekipa koja je pokazala da ima kvalitet i karakter i ne sumnjam da ćemo i u sredu pokazati koliko smo jaki", kazao je Milivojević.

Strelac prvog pogotka u prvoj utakmici sa crno-belima bio je mladi napadač Luka Milunović.

"Na Marakani smo odigrali veoma dobru utakmicu i zasluženo smo stekli prednost od 2:0, koja je velika uoči revanša na stadionu Partizana. Zato nikako ne bismo smeli da je prokockamo i moramo da damo sve od sebe", istakao je Milunović.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u sredu od 19.30 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu