Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.01.2012.

22:15

Četiri gola Žigića u Lidsu!

Srpski reprezentativac Nikola Žigić postigao je čak četiri gola na gostovanju Birmingema u Lidsu! Žigić je u prethodnih 60 nastupa postigao samo 12 golova.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Domaći tim vodio je od 19. minuta golom Mekormaka na “Eland roudu”, Žigić je izjednačio u 31, a onda napunio mrežu rivala sa tri gola u periodu od 61. do 68. minuta.

Poslednjih dana se spekuliše da li će Žigić ostati u Birmingemu, s obzirom da ga je klub nudio španskim prvoligašima Espanjolu i Levanteu. Sada je verovatno zacementirao startno mesto kod Krisa Hjutona.

Birmingem je ovom pobedom stigao do 46. boda u sezoni i došao do četvrtog mesta na tabeli sa bodom više, a utakmicom manje od Redinga.

Po 45 bodova imaju još Mildsbro i Hal Siti, koji imaju po 27 utakmica, kao i Birmingem. Lider Čempionšipa je Vest Hem sa 53 boda, tri manje ima Sautempton, dok je treći Kardif Siti sa 49.

Prva dva tima idu direktno u Premijer ligu, dok će se ekipe od trećeg do šestog mesta boriti u plejofu za poslednje mesto u elitnom rangu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu