Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.12.2011.

19:38

Jovičić: Krstajić želeo Vignjevića

Potpredsednik UO FK Partizan Mile Jovičić izjavio je da je Krstajić želeo da smeni trenera Stanojevića, a obrazložio je odluku o prodaji Nastasića i Savića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Smenjeni sportski direktor Krstajić je prilikom kritika prema upravi pitao gde je novac od prodaje Nastasića i zašto je bez konsultovanja sa njim prodat Savić.

Jovičić je posle sednice Upravnog odbora u Zemunelu takođe otkrio da je smenjeni Krstajić u septembru tražio smenu trenera Stanojevića, a dolazak Nebojše Vignjević na njegovu poziciju.

"Gospodin Krstajić je noć pred prethodnu sednicu Upravnog odbora tražio da smenimo Aleksandra Stanojevića i da dovedemo Nebojšu Vignjevića iz Hajduka. Predsednik Đurić nije dao, to je istina", rekao je Jovičić i nastavio o Stanojeviću:

"Stanojević ima puno poverenje kluba i mi želimo da ostane. On će odlučiti da li želi ili ne. Prema nekim informacijama on će se povući sa funkcije".

Član Upravnog odbora srpskog šampiona je potom obrazložio odluke od transferima Nastasića i Savića.

"U leto 2010. godine imali smo ponude za Klea i Nemanju Tomića. Nismo hteli da ih prodamo zbog ambicija u Ligi šampiona pa je odluka pala na Nastasića. To je fenomenalan transfer za njegove godine jer je prodat za 4 miliona evra, a taj novac nije otišao u ruke menadžerima", rekao je Jovičić koji je potom objasnio zašto je otišao i Savić.

"Nerealno je bilo da zadržimo Stefana Savića. Partizan ne može da se takmiči sa jednim Menčester Sitijem ili Arsenalom. Savić je došao iz BSK-a i njima je trebalo da pripadne 30% od transfera. A morali smo da budemo fer i prema njemu", istakao je Jovičić.

On je potvrdio da je Mladen Krstajić smenjen jer nije želeo da se izvini upravi zbog izrečenih kritika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu