Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.11.2011.

11:20

Krasića žele u Rusiji i Turskoj

Menadžer Miloša Krasića Dejan Joksimović ponovo je najavio mogućnost da srpski reprezentativac u zimskom prelaznom roku napusti Juventus.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Joksimović je rekao da Krasić ima ponude od ruskih i turskih timova, ali da u ovom trenutku lige iz tih zemalja nisu toliko primamljive fudbaleru ’stare dame’.

„U ovom trenutku imamo ponude ruskih i turskih klubova. Ipak, Rusija nije prioritet za nas, dok bi u Turskoj Miloš mogao da igra za dve, tri godine“, rekao je Joksimović.

Nas zanimaju jaki timovi iz Engleske, Španije, Italije i Nemačke. Voleli bismo da Miloš igra fudbal na najvišem nivou u svom novom timu i da dobije priliku da dostigne neki novi nivo. I velike su šanse da će napustiti Torinon u sledećem prelaznom roku“, dodao je Joksimović.

Joksimović je još prošle nedelje rekao da Krasiću svakim danom pada vrednost jer ne igra u Juventusu, dok je srpski reprezentativacza B92 istakao da mu u klubu za sada nisu rekli da će da ga prodaju u januaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu