Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2011.

14:33

Rad juri bar bod u Novom Pazaru

Trener Rada Slavko Petrović rekao je da njegovu ekipu očekuje vrlo bitna utakmica protiv Novog Pazara u drugom kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Petrović je dodao da je želja svih u beogradskom klubu da meč koji se igra u subotu od 17 časova protekne u fer i korektnoj atmosferi na terenu i van njega.

„Čeka nas sigurno jedan poseban meč. Prvenstvo smo počeli kako smo želeli, pobedom, a sada je pitanje da li možemo od starta da se ustalimo u vrhu tabele“, rekao je Petrović.

Trener ’građevinara’, koji je sa tribina posmatrao narednog rivala prošlog vikenda protiv Partizana, rekao je da se nada pobedi svog tima.

Imamo sve bitne podatke i spremno dočekujemo meč. Neće biti lako. Novi Pazar je debitant u ligi i veoma je motivisan zbog toga. Bod je, međutim, minimum koji očekujemo“, dodao je Petrović.

Za sastav Rada konkurisaće istih 18 igrača koji su igrali u prvom kolu prvenstva Srbije, kada je u Beogradu pobeđen Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 3:0. To znači da će i ovu utakmicu zbog povrede propustiti kapiten Tomislav Pajović, a neće biti ni Branislava Jovanovića, Predraga Luke, Milana Prša, Radomira Kokovića i golmana Branislava Danilovića.

Generalni direktor Rada Nebojša Lukić naveo je ’građevinari’ insistiraju da utakmica sa Novim Pazarom protekne u sportskom duhu.

Radi se o utakmici koja ima specifičnu predigru već nekoliko godina nazad. Nadamo se da će biti izbegnuto ono što se ranije dešavalo. Insistitramo i apelujemo na sve da ovaj meč prođe u sportskom duhu“, rekao je Lukić.

Utakmicu u Novom Pazaru 2004. godine, dok su ta oba kluba u Drugoj ligi, obeležila je velika tuča navijača na terenu.

Lukić je rekao da će u Novi Pazar putovati oko 300 navijača Rada, a da je klub dobio uveravanje da će oni navijati korektno i dostojanstveno.

Uključili smo i obavestili sve strukture o ovom putu. Da li će biti provokacija sa druge strane, ne želimo da prejudiciramo“, dodao je Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu