Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.04.2011.

13:19

Stanojević: "Idemo na pobedu"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da će njegov tim u predstojećem 140. derbiju protiv Crvene zvezde igrati ofanzivno i ići na pobedu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Za razliku od revanš utakmice Kupa, u prvenstvu želimo da rizikujemo i ići ćemo na pobedu", rekao je Stanojević u sportskom centru "Zemunelo".

Trener "crno-belih" je objasnio opredeljenje za napadačku taktiku činjenicom da "protivnici imaju mnogo teži raspored do kraja sezone".

Komentarišući izjavu trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog da je Partizan "već bivši oprvak Srbije", Stanojević je rekao da "ne zna zašto se najveći rival ponaša kao da je osvojio Kup".

"Ta izjava samo može da me motiviše na još veći angažman, a takodje, osećam veliku satisfakciju jer je upravo Partizan izbacio Zvezdu iz Kup takmičenja", rekao je Stanojević.



On je istakao da će se pridržavati svog dosadašnjeg načina rada.

"Ja sam takmičar i neko ko voli da se na terenu igra dobar fudbal. Smatram da se u Srbiji više cene takmičari, jer na kraju sezone donose rezultate", poručio je Stanojević.



Trener "crno-belih" je dodao da se nada da će u subotu tribine bitit ispunjene "jer je u interesu fudbala da svi dođu na stadion".

"Svi igrači, osim Nemanje Tomića, su zdravi i spremni za derbi. Imao sam ozbiljne planove sa Tomićem, ali još je neizvesno da li će moći da igra. Najvažnije od svega je to da će igrati samo najspremniji", rekao je Stanojević.



Šef stručnog štafa Partizana ocenio je da ga ne "opterećuju previše priče o njegovoj eventualnoj smeni".

"Zadovoljan sam onim što sam do sada postigao u Partizanu. Uprkos poraza od Vojvodine i dalje verujem u sebe i izuzetno sam motivisan", rekao je Stanojević.



Utakmica se igra u subotu od 18.30 časova na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu