Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.04.2011.

02:17

B92: Adija pred otkazom

Nakon novog "gafa" i scena koje je napravio nakon izmene protiv Vojvodine, reprezentativac Gane Dominik Adija pred izlaznim vratima Humske, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Partizana i reprezentativac Gane Dominik Adija odigrao je najverovatnije u subotu poslednji meč u dresu Partizana. Nakon novog incidenta, odnosno vidno izraženog nezadovoljstva izmenom, reakcije publike i najave trenera Stanojevića da će ga kazniti, realno je očekivati da će pozajmljeni igrač Milana biti drastično kažnjen.

Prema nezvaničnim saznanjima B92, realno je očekivati da će crno-beli prekinuti saradnju sa Adijom. Izmena u Humskoj na utakmici sa Vojvodinom razljutila je Adiju, u jednom trenutku situaciju je "smirivao" i Tejgo, a sve to su osim trenera Stanojevića, saigrača, fudbalera Vojvodine i 12 hiljada ljudi na tribinama, videli i brojni ljubitelji fudbala pred malim ekranima.

Nakon izjave Aleksandra Stanojevića da će "hladne glave" odrezati kaznu Adiji, jasno je za početak da od dugoročne saradnje neće biti ništa, odnosno da o klauzuli o otkupu ugovora koji je vredan preko 1,3 miliona evra neće razmišljati u Humskoj.

Ostaje pitanje da li će saradnja biti prekinuta momentalno, ili će Adija do kraja pozajmice biti odstranjen iz tima. Podsetimo, ovo nije prvi "gaf" talentovanog napadača. Već na pripremama bilo je prvih naznaka da reprezentativac Gane nije 100 posto uz ekipu.

Ne samo da se nije radovao golovima saigrača, već je još tada nagoveštavao da će biti problema kada ne igra... Iako je najavljen kao veliko pojačanje, učinak u ekipi Partizana do sada mu je bio nezavidan, ali je sebi po svemu sudeći "zalupio vrata" činjenicom da mu je i veći deo publike na tribinama zviždao u subotu.

Ne treba zaboraviti i bahatost na derbiju kada je sa slušalicama na učima odgledao kraj meča, nakon izmene, ali je po svemu sudeći "predstava" u subotu bila "kap koja je prelila čašu" svima u klubu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu