Fudbal 102

Nedelja, 17.04.2011.

02:17

B92: Adija pred otkazom

Nakon novog "gafa" i scena koje je napravio nakon izmene protiv Vojvodine, reprezentativac Gane Dominik Adija pred izlaznim vratima Humske, saznaje B92.

B92: Adija pred otkazom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

.....

pre 13 godina

BEZ DELIJA ALI SA BOGOM vas dobijamo na veliku subotu ''hriscani'' !!!
(Delija, 17. april 2011 11:50)
sto lazete bre ovaj narod ??? svi znamo da cete se pojaviti na istoku i zapadu...(necete navijati ali....ionako se i ne cujete)

delija22

pre 13 godina

Pa dobro izgubili 2 utakmice i odma pljuvanje po treneru po igracima po klubu .. to je fudbal i desava se svima . eto vidite liverpul koliki je tim pa redovno gubi vec 2 godine.. Jesam delija ali ovo sto grobari rade je glupo .. dajte jos jacu podrsku igracima i navijate a pobede ce doci ..

rango

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas zelim reci da mi je drago uvek kada su grobari u krizi i kada gube. Mi smo dotakli dno sada se polako dizemo ( nadam se da ce to konacno biti pravi put )grobari su iz razloga vece finansijske stabilnosti dominirali prethodnih godina. Nisu oni bili toliko dobri koliko smo mi bili katastrofa. Ali ovom prilikom bih zeleo da kazem nesto vezano za tri nova stranca u Zvezdi i Partizanu ( Li Adi, Adija, Tejgo). Mislim da su i Prosinecki i Stanojevbic apsolutno u pravu i da su sva trojica narocito Li Adi i Adija mnogo digli nos narodski receno. Jesu mladi i talentovani jesu sa Ganom napravili bum ali da bas toliko vrede koliko misle ne bi igrali na obe strane topciderskog brda nego u mnogo vecim klubovima i mnogo jacim ligama. Pokazali su bahatost i nepostovanje klubova u kojim aigraju i zato bi trebalo da se kale u Sopotu i Teleoptiku do daljneg. Sto se trke za titulu tice mislim da i mi i Partizan i Vojvodina imamo svoje sanse. Iduceg vikenda ce se konacno videti ko je stvarno bolji mi ili grobari. Mislim da ce derbi u mnogome odrediti kurs prvenstva. Pozdrav svim delijama a sportsko postovanje navijacima Partizana. UZMI ROBI PRVU TITULU
(From Ljutice Bogdana 1a, 17. april 2011 13:2

nisam imao nameru da ista komentarisem ali kada sam ovo procitao morao sam da se oglasim...svaka chast covece na objektivnosti i kulturi ,,dijaloga,,vidi se da si pravi ljubitelj fudbala a ne samo navijac...pozdrav od navijaca partizana!!!!

horda

pre 13 godina

kakav otkaz.monak se jos nije navikao na okruzenje i na stil igre,vjerujem da ce eksplodirati vec u sledecoj utakmici,ako ga prije toga ne otjeraju, veliki pozdrav za grobare iz sarajeva od hordi zla,jos jednom ste pokazali kako se navija.

Wllaxy

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?
(Wllaxy, 17. april 2011 13:16)

a odmah posle toga, taj presilni Marsej je bio ucesnik najvece afere namestanja u istoriji fudbala. izbacen je iz lige, a njihov predsednik zavrsio u zatvoru zbog namestanja.
(vlajzi, 17. april 2011 14:20)

Koliko se ja secam, a dobro se secam, Olimpik je izbacen iz lige zbog namestanja meceva u francuskom prvenstvu, a o namestanju meceva u Kupu sampiona nije bilo nikakvog pomena niti bilo kakve sumnje.

A kad vec govorimo o najvecoj aferi namestanja u istoriji, to je pre svega afera u italijanskom prvenstvu gde je jos jedan, gle cuda, crno-beli tim optuzen za namestanje i izbacen u drugu ligu. Koincidencija slucaja ili...

situation

pre 13 godina

realno mi mozemo samo da kom svako svoje misljenje ali zna se ko je upravu i zasto i kako....ne bi bili ovi ljudi tu da ne znaju, a da mogu ovako nesto da kazu i da urade...videcemo kako ce se desavati situacija kada opadne malo tenzija..siguran sam da ce sve biti ok sa igracima i rezultatima u nastavku sezone.

Branko

pre 13 godina

@vaske
Po cemu si zakljucio da Zvezda "igra fudbal iznad svih vas zajedno"? Po 4 gola Cukarickom, jednom golu Metalcu? I opet poredjenje sa Barselonom, nemate pojma koliko ste smesni sa tim poredjenjem.
Ima Zvezda "kulturu igre, pas, karakter, dominaciju na terenu, i uopste ih ne zanima protivnik" dok igra sa klubovima koji se bore za opstanak u ligi i daju 5 golova u 15 utakmica. Lepo sam rekao sacekaj malo i vidi da li Zvezda to ima protiv Partizana, Vojvodine, OFK-a, Rada, Spartaka.
A koja je svrha u revansu nadigravati se sa Zvezdom i pobediti 0:3 ili mozda izgubiti 3:0. Pametnije je (mada ruznije za oko) odigrati defanzivno (nadmudriti protivnicog trenera) i izgubiti 1:0 i proci u finale.
Cilj ne bira sredstvo!!!

Mance

pre 13 godina

Ma,svi ste vi zreli za otkaz i katanac.
Stavite katanac da ne gledamo ovu imitaciju od fudbala i uprave!
KO JE ZA TO DA SE UKINE SRPSKI "FUDBAL"?

filip

pre 13 godina

Adija vredi 1,3 miliona???Kakvih bre 1,3 miliona,jeste vi normalni,de nalazite te cifre???Jedan lupi i onda ostali ko papagaji..On trenutno vredi 700 000 evra,a to ako je neko zakljucio ugovor sa nepovoljnom klauzulom o otkupu,to je druga prica.

ff

pre 13 godina

Alo bre jel gledo nekood vas tekmu?!?!?!Decko ne zna da primi loptu!U 2.poluvremenu je graomanje ocajno nego u prvom,al dalekood dobrog...ja ne verujem da je izbacen Tejgo na poluvremenu a ostavljen Adija!i nevidljivi Scepovic

Gravedigger

pre 13 godina

Vi zvezdasi, umesto sto se podsmevate, bolje da naucite nesto o tome kako se postupa sa nedisciplinovanim igracima.Da je Adija uradio pola od onoga sto kod vas radi Li Adi, odavno bi bio odstranjen iz tima.Mislim da ga treba poslati nazad u Milan na kaljenje, pa ako se pokaze tamo onda ga vratiti, jer mislim da jos uvek nema kvalitet za Partizan.

vlajzi

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?
(Wllaxy, 17. april 2011 13:16)

a odmah posle toga, taj presilni Marsej je bio ucesnik najvece afere namestanja u istoriji fudbala. izbacen je iz lige, a njihov predsednik zavrsio u zatvoru zbog namestanja.

ТВЦЗ

pre 13 godina

41. Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Isti slucaj kao sto ste vi DOMINANTNO pobedili u Bariju

Slucajnosti se desavaju, a najveca se desila 1991. zato su posle i promenili na ligu sampiona da takvi timovi ne bi postajali prvaci Evrope
(ja, 17. april 2011 10:56)

Да, можда си у праву. А онда смо ми у тој првој лиги шампиона били званично трећи у Европи. Сјећаш се ваљда прве лиге шампиона и наше групе Звезда, Сампдорија, Андерлехт, Панатинаикос (poslije 2 kola predkvalifikacija). Знаш оно кад нисмо могли да играмо ни једну утакмицу у Београду. Кажу људи да би било праведно да смо опет играли финале. Али шта знају ти на звaничном сајту УЕФА?

Zuki

pre 13 godina

Sve sami fudbalski znalci komentarisu. Taj mali je zajedno sa Tejgom bio najgori u prvom poluvremenu. Onda mu je trener dao jednostavniji zadatak da sprinta po levoj strani, zeleci da malo zamori odbranu Vose pre uvodjenja Ilijeva.
Decko ima jako los prijem lopte (za svoju "trzisnu" cenu) a ni pas mu nije mnogo bolji. Najveci i jedini kvalitet mu je brzina. Ima samo jedan dribling i to neku smesnu piruetu unazad i uvek u desnu stranu. Ukoliko ne dobije loptu u prazan prostor potpuno je neupotrebljiv. Juce nije dobio ni jedan duel 1 na 1. Fizicki je slab a to ne ume da kompenzuje drugim kvalitetima. Ajd da kazemo da je mlad i da bi se sve to moglo korigovati ali samo pod uslovom da je disciplinovan. Ovako, nema razloga da zadrzavamo u timu preskupog klinca koji misli da je iznad ove nase jadne lige. Da bi napredovao mora prvo da shvati da je tu gde je zato sto ima ozbiljnih igrackih nedostataka na kojima mora da radi. Svejedno je gde igras, ako ne radis na sebi, neces napredovati.
Juce je u prvih 15 min drugog poluvremena probio par puta ali nije nista korisno od toga ispalo. Sebicni Ilijev je bio daleko korisniji i opasniji od njega. Opravdano je zamenjen. Cak i da nije, profesionalci znaju gde im je mesto. Tamo gde ih trener stavi. Tu nema rasprave.

Dexterijus

pre 13 godina

Partizan je od Clea prihodovao 3.2 mil eura, a sa dr.MO se dogovorili,umesto dela plate moze da ide. E sad druga je prica sa penzionerima(Iliev,Ilic i Krstajic bar igraju,ali Vukic je totalni promashaj).... Sada se lepo vidi da je Petrovic ovoj ekipi glavni sraf,i to je za mene porazno,jer nemoze zadnji vezni da gradi igru. dr.MO nam fali kao malo vode na dlanu u sred pustinje.Nadam se da ce da izvuku pouke iz ovog zimskog "prelaznog" roka.
Kesa da se odreshi na leto, za stopera, levog beka, plejmejkera,2 spica, i levo i desno krilo, jer ovo sto sad imamo nije vishe ni za Super Ligu Srbije!!!!!!!!
Krstajica u penziju,ipak se vidi "zamor" materijala koliko god bio iskusan, Ilic vishe nemoze, Vukic-promashaj, a ostalima necu troshiti reci....

From Ljutice Bogdana 1a

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas zelim reci da mi je drago uvek kada su grobari u krizi i kada gube. Mi smo dotakli dno sada se polako dizemo ( nadam se da ce to konacno biti pravi put )grobari su iz razloga vece finansijske stabilnosti dominirali prethodnih godina. Nisu oni bili toliko dobri koliko smo mi bili katastrofa. Ali ovom prilikom bih zeleo da kazem nesto vezano za tri nova stranca u Zvezdi i Partizanu ( Li Adi, Adija, Tejgo). Mislim da su i Prosinecki i Stanojevbic apsolutno u pravu i da su sva trojica narocito Li Adi i Adija mnogo digli nos narodski receno. Jesu mladi i talentovani jesu sa Ganom napravili bum ali da bas toliko vrede koliko misle ne bi igrali na obe strane topciderskog brda nego u mnogo vecim klubovima i mnogo jacim ligama. Pokazali su bahatost i nepostovanje klubova u kojim aigraju i zato bi trebalo da se kale u Sopotu i Teleoptiku do daljneg. Sto se trke za titulu tice mislim da i mi i Partizan i Vojvodina imamo svoje sanse. Iduceg vikenda ce se konacno videti ko je stvarno bolji mi ili grobari. Mislim da ce derbi u mnogome odrediti kurs prvenstva. Pozdrav svim delijama a sportsko postovanje navijacima Partizana. UZMI ROBI PRVU TITULU

Wllaxy

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?

Cika Sima

pre 13 godina

@mirko22
@hersascha

Jedan "partizanovac", drugi "zvezdas" ali oba ekstra komentara. Retko realni i nepristrasni (ne kazem da jedini valjaju).

Btw, postoji mozda link ka tom "pored terena" incidentu i zameni Adije?

Zabrinuti grobar

pre 13 godina

Izgubili smo juče titulu!Čestitke Zvezdi na novoj osvojenoj tituli!Ne znam što se navijači Vojvodine raduju kad nemaju interesa da osvoje titulu i igraju u LŠ jer nemaju stadion po propisima uefa.

Vaske

pre 13 godina

Partizan je imao problem sa igorom, da ponovim IMAO. Odigrali smo odlicno protiv Vojvodine, dobili nesecni gol iz jedne, jedine greske. Naterali smo 3. na tabeli da igra bunker vecinu utakmice, ali nismo imali srece da damo gol (kao Zvezda protiv Metalca, borca za opstanak). Sledeci vikend sa ovakvom igrom rusimo iliuzije da Zvezda ima evropski tim, vanserijskog trenera (nije mi samo jasno po cemu je on vanserijski? Ispao iz kupa, nadmudrio ga Stanojevic sa bunkerom u drugoj utakmici polufinala, pobeda protiv 2 ekipe iz top3 za ispadanje), 2 klase bolji od Partizana...
Posle derbija Partizan ulazi u mnogo lakse utakmice koje ce sve dobiti sa pola snage i mirno docekati titulu, a delije zapitajte se samo koliko je realno da odigrate celu polusezonu bez izgubljenog boda.
Slede vam: Partizan, OFK BGD, Rad, Spartak, Vojvodina i za vas veoma neugodni Hajduk i Borac.
Po mojoj proceni cete izgubiti 5-10 bodova do kraja prvenstva.
A ne brinite vi za Adiju, tu je on sledeci vikend.
(Branko, 17. april 2011 10:52)

Sine moze nama raspored da bude i sve do kraja prvenstva da igramo sa vama i Vojvodinom naizmenicno ja ne brinem Zvezda trenutna igra fudbal iznad svih vas zajedno i sa onakvim igracima ima kulturu igre, pas, karakter, dominaciju na terenu, i uopste ih ne zanima protivnik dok vi i Vojvodina igrate kao mi prosle i prethodnih sezona neka napucavanja lopte nemozete 5 pasova za redom da spojite, odvratno za gledanje. Rezultat svega toga je vi u revansu kupa igrate bunker kao hteli ste e pa rodjaci niste hteli vec ste morali, zasto jedna Barsa sinoc nije dosla u Madrid da igra bunker jer joj bod odgovara zato sto Real nemoze da im nametne igrom da se tako brane vec obrnuto. Grdno ste pogresili sto ste pustili Moreiru i Klea koji su ginuli na terenu i pravili razliku ovi crnci su vam dosli na pozajmicu kao na izlet pa se vracaju u jaku ligu sta ih briga za ovu nasu livadu od lige dok su Moreira, Kleo pa i Zuka ginuli da bi se dokazali i igrali sutra u jacim ligama.

Wllaxy

pre 13 godina

Ne mogu da razumem nazovi "navijace" Partizana koji posle par losih utakmica okrenu ledja svom klubu i pljuju po igracima, upravi i treneru. To nikada nije bio manir pravih Grobara cak bih rekao da je to odlika onih drugih koje gledamo sa druge strane. Nas je uvek krasila privrzenost klubu i iskrena i obostrana ljubav...
(Vlado, 17. april 2011 10:54)

Da, da, naravno.

Recimo kao dok su klub vodili Zeka i Bjeka dok ste bojkotovali utakmice svog kluba i setali Curkovicevu sliku a pljuvali po klubu samo tako... To stvarno nije vasa odlika.

Samo ne znam jel i dalje bojkotujete svoj klub pa vas tako malo dolazi na utakmice ili vas jednostavno nema vise?

Mmmm

pre 13 godina

Kriza... Nisam razumeo trenera sa izmenom ali on čovek radi svoj posao... Veliki je pritisak na partizanu posto se zvezda bas primakla. Svim silama pokušavaju da urade nesto ali ne ide. Veliki je problem i spremnost ekipe. Kada nem je nosilac igre Sale Ilić, Zvone Vukić, Iliev... Naravno, svi su oni klasa igrači ali godine su stigle. Deluju mi kao i da nisu bas motivisani za svaku utakmicu, a o kondiciji da ne pričam. Petrović je u timu, zajedno sa Krstajićem, najbolji u timu. Olakšavajuća okolnost je što Partizan ima lakši raspored do kraja. Pa možda je i pošteno, neka derbi odluči.

Goran United

pre 13 godina

PO mom misljenu,stranci koji su ostavili najdublji trag u Partizanu su trio-Zuka,Moreira,Dijara.Naravno i Kleo koji je dosao nesto kasnije.Svi znamo ko je on i sta je uradio za Partizan.Svi oni su dovedeni za vreme Tomica.Pozrtvovanost i predanost fudbalu koju su prikazivali Zuka i Mo,bilo sa kime da smi igrali,je neverovatna za strance.Kao da su od rodjenja uz klub i da navijaju za isti.Motivacije im nikada nije falilo.Sto se tice Adije,priznajem ocekivao sam vise.Ali mislim da ga ne treba odstraniti.Sinoc jeste gresio,pogotovo u pasovima ali se stvarno trudio i trcao mnogo,vracao,prihvatao loptu i pokusavao da poveze odbranu i napad,bio je bas borben...Bas me zacudilo sto je on zamenjen.Brz je,navlaci na sebe protivnicke igrace,ne libi se da uzme loptu i krene za razliku od nekih koji uglavnom statiraju i 'cekaju prolece'...

Delija

pre 13 godina

Ocajni su ovi crnci.... Mozda treba na Adiji jos raditi posto je bolji nego Tagoe, ali....imao je on svoje sanse... NISTA BEZ MOREIRE!

janke

pre 13 godina

da stanojevic je izgubio kompas , jeste
da adija je nezasluzeno izbacen iz igre , jeste
al taj adija u profesionalnoj karijeri je dao svega 3 gola
a jer je igrac milana vredi 1,3 m
za te pare , ne vredi ga dovesti ....

Scepovic

pre 13 godina

Adija je kriv za reakciju posle izmene jer igrac mora da postuje odluku trenera ma kakva ona bila, ali Scepovic nema sta da trazi ne u timu Partizana vec u JSL.Teleoptik bato,pa ako tamo nesto uradi moze da razmislja o Partizanu.X ili 1 na derbiju i titula-najbolje X da crknu od muke

Papin

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...

dendza

pre 13 godina

Interesantno, niko ne spominje ali pritisak na sudije je urodio plodom.
Umjesto da Oumaru dobije crveni karton za lakat nad Miljkovićem on još
postiže gol za pobjedu Vojvodine. Zvezdašima prošle sedmice bila puna usta sudijskih kriterijuma u korist Partizana a sad ni riječi o sudjenju.
Ipak, rano su se poradovali jer je još sve u Partizanovim rukama i još ne
zavisi ni od koga. Nama i neriješeno u subotu dovoljno.
Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.
(laki, 17. april 2011 11:53)
Jel to u stilu: "kad se mi pitamo, Vosa se ne pita...", zasto posebno komentarisati sudjenje kad je i ovaj put bilo u korist Partizana, umesto da dobijete 2-3 crvena kartona i zavrsite uktamicu sa 8 igraca, sudija je revnosno gledao kroz prste vodeci racuna o sastavu vase ekipe u narednim kolima. Naravno prouzetak je opet bio 5-6 minuta, dok partizan ne da gol ... ali ga ne dadoste ovaj put a bilo je blam da produzi bas 10 minuta sto se inace neretko vama desavalo ... tisina bre.

zoran

pre 13 godina

Grobari, ono sto su radili nama nasi rukovodioci, sada vi dozivljavate! Zar se ne zapitate gde su pare od LS, od Klea, Moreire...?
Doveli su dva igraca na pozajmicu, vratili penzionere u klub, a vi cutite? Koliko to kosta? Umesto da od zaradjenog novca kupe bar dva eksta igraca, oni vam doveli 5 istrosenih! PITAJTE IH GDE SU PARE!!! Ne cekajte da dozivite sudbinu Zvezde, jer Srbiji su potrebni jaki klubovi!!! Ne dajte da vas prave budalama!!!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mozzart, 17. april 2011 10:20)
=================================================================

Potpuno si u pravu. Samo slep ne vidi da je neko pojeo pare. Pa. ovi nisu jedan jedinie vro potrosili za pojacanja. Svi se prave ludi.
Pravi vladari u u senci...kakav Djura i Nadj...ja tu vidim Bjekovica,Zecevica,Curkovica kako se smeju.

hersascha

pre 13 godina

Ipak bi trebalo da budemo malko i realni a ne samo navijaci, mislim da je ipak to klasicno nepostovanje.Neosporno je da je Adija bolji fudbaler od Tejga i jeste greska sto ga je zamenio ale je ipak Iliev bio opasniji po gol jer ipak bolje poznaje ovu nasu ligu nego on, ali to Adiji ne daje za pravo da negoduje odluku trenera isto kao sto se pravio pametan Li Adi u Zvezdi jer ako misle da igraju u nekom od vecih klubova od ovih nasih moraju da iskazu disciplinu, upornost i PROFESIONALIZAM bez obzira u kom klubu igrali!
Ja sam Zvezdas ali razumem svakog navijaca Partizana sto se ljuti i tako i treba da radi Stanojevic jer evo videli ste kako to radi Robi pa posle ovaj sam trazi da igra i jos se izvinjava iako je preko potreban timu, ali mora da se zna prvo ko je trener a ko igrac to jest mora da se zna ko koga treba da slusa!

laki

pre 13 godina

Interesantno, niko ne spominje ali pritisak na sudije je urodio plodom.
Umjesto da Oumaru dobije crveni karton za lakat nad Miljkovićem on još
postiže gol za pobjedu Vojvodine. Zvezdašima prošle sedmice bila puna usta sudijskih kriterijuma u korist Partizana a sad ni riječi o sudjenju.
Ipak, rano su se poradovali jer je još sve u Partizanovim rukama i još ne
zavisi ni od koga. Nama i neriješeno u subotu dovoljno.
Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.

cambio

pre 13 godina

a Stanojevic ne spominje da Adija nije dobio ni dinar, a kamoli evro od kako je dosao... znas Adija teska su vremena, svetska ekonomska kriza.. Djuric mora u Dubaji na dorucak..

mirko22

pre 13 godina

ljudi ako cemo realno,ovaj igrac ne vredi tih 1,3mil evra!
nista posebno nije pokazao da bi se u njega toliko ulozilo,plus jos ne nedisciplinovan. ako je trener rekao da uradis to i to,treba ispostovati pa ako gresi na kraju porazgovrati,a ne ovako. i da,koliko se meni cini ljudi su zvizdali jer njega stanojevic vadi iz igre a ne zato sto je bio los,ili se ljutio...

Delija

pre 13 godina

Vec vidim sutra naslove:
"Adija u Zvezdi!" ili
"Trampa: Adija u Zvezdu - Adi u Partizanu!"
(Grrrrobar, 17. april 2011 10:37) MOZES DA SANJAS!!! Adi kosta oko 3-4 miliona Evra a Adija 1,5 miliona... Tako da mozes da mastas, ali mi je drago sto zelite nase igrace i mastate o njima kao sto mi mastamo da imamo nekog iz Mancestera tako vi mastate da iamte nekog iz Zvezde! Veoma lepo! BEZ DELIJA ALI SA BOGOM vas dobijamo na veliku subotu ''hriscani'' !!!

Krlja

pre 13 godina

Mozda ti Ganci umeju da igraju fudbal, ali je pitanje da li i koliko mogu da se ponasaju profesionalno. Li Adi, Dominik Adija.. aj Tejga necu da diram. Moraju ti momci da prodju jos neku skolu u zivotu osim fudbalske.

filmar

pre 13 godina

Hoce kola da slome na pojedincu ili 2-3 igraca, a iz aviona se vidi da skripi u sistemu! Pa, 50% fudbalera Manchester Utd nebi mogli igrati nigdje osim kod Fergusona zato sto su igraci upravo tog sistema koji daje rezultate. Nema pritiska na zadnju liniju, beskonacno dodavanje ili ispucavanje lopte preko citavog terena koje moze da brani jedan dobar stoper(drugi mu i ne treba)! Bekovi centriraju katastrofalno(sve neki rogaci,koji putuju pola dana), po trecim ligama cete naci ljude koji loptu odrezuju samo tako da zuji. I po meni najveci problem je sto mi ne mozemo da igramo igru iz drugog plana, zato sto imamo star i spor vezni red- recimo, onaj "sprint" Ilica u zadnjim minutama protiv Zvezde u prvoj utakmici kupa je upravo ono o cemu pisem. Treba traziti nesto na trzistu sto ima upravo te karakteristike i ubrzati ovu igru. Gledao sam utakmicu Samara-Krasnodar koja iako je zavrsila 0-0 je ponudila mnogo toga, a najvise me impresioniralo 90 minuta sprinta po terenu, a dobar dio igraca su nasi srpski( znaci i mi to mozemo, samo treba trener ljudima to da usadi u glavu)!

Gambit

pre 13 godina

Haha,kap koja je prelila čašu... Sve govori i ukazuje na to da je ovo samo alibi upravi Partizana da ne odreši kesu za takav potencijal jer je preskup,kao,vidi ovog kako se ponaša? Pa kakav si ti pedagog Stanoje,dečko ima 20-ak godina,nije trebao,ali sa razlogom je onako reagovao na utakmici juče,a to je i publika videla pa zviždala vama, a ne njemu! Tako će biti i sa Tejgom jer je i on preskup,naći će se neki razlog,sistem igre recimo,biće ono,nije se uklopio i to... Realno,neće se ni uklopiti dok se bude forsirala ovakva igra.

ja

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Isti slucaj kao sto ste vi DOMINANTNO pobedili u Bariju

Slucajnosti se desavaju, a najveca se desila 1991. zato su posle i promenili na ligu sampiona da takvi timovi ne bi postajali prvaci Evrope

Branko

pre 13 godina

Partizan je imao problem sa igorom, da ponovim IMAO. Odigrali smo odlicno protiv Vojvodine, dobili nesecni gol iz jedne, jedine greske. Naterali smo 3. na tabeli da igra bunker vecinu utakmice, ali nismo imali srece da damo gol (kao Zvezda protiv Metalca, borca za opstanak). Sledeci vikend sa ovakvom igrom rusimo iliuzije da Zvezda ima evropski tim, vanserijskog trenera (nije mi samo jasno po cemu je on vanserijski? Ispao iz kupa, nadmudrio ga Stanojevic sa bunkerom u drugoj utakmici polufinala, pobeda protiv 2 ekipe iz top3 za ispadanje), 2 klase bolji od Partizana...
Posle derbija Partizan ulazi u mnogo lakse utakmice koje ce sve dobiti sa pola snage i mirno docekati titulu, a delije zapitajte se samo koliko je realno da odigrate celu polusezonu bez izgubljenog boda.
Slede vam: Partizan, OFK BGD, Rad, Spartak, Vojvodina i za vas veoma neugodni Hajduk i Borac.
Po mojoj proceni cete izgubiti 5-10 bodova do kraja prvenstva.
A ne brinite vi za Adiju, tu je on sledeci vikend.

Vlado

pre 13 godina

Ne mogu da razumem nazovi "navijace" Partizana koji posle par losih utakmica okrenu ledja svom klubu i pljuju po igracima, upravi i treneru. To nikada nije bio manir pravih Grobara cak bih rekao da je to odlika onih drugih koje gledamo sa druge strane. Nas je uvek krasila privrzenost klubu i iskrena i obostrana ljubav. Mislim da bi svi mi koji iskreno volimo nas klub u ovom momentu trebali da smanjimo negativne emocije i da se ujedinjeni i slozni u sto vecem broju okrenemo narednim utakmicama. Kao i obicno kada oni drugi krenu djonom i pokrenu sve svoje prljave kampanje u cilju rusenja Partizana mi to ne prepoznamo nego im jos pomazemo u tome. Tacno je da ne igramo dobro. Tacno je da nemamo ni igru ni realizaciju. Tacno je i da imamo i dosta starijih iskusnijih igraca koji su prosli svoj zenit i strance koji se ne osecaju kao deo ovog kluba ida nam uprava ne radi dobro i da je trenera pocela da hvata panika ali to nije razlog da sada okrenemo ledja. Sada je vreme de se ujedinimo u podrsci voljenom klubu a za promene i za vadjenje prljavog vesa ima vremena kada se sezona zavrsi. Najveca satisfakcija bice nova titula a jos vise jad i cemer onih s druge strane koji ce opet gledati u ledja Partizanu. A "slaninari" su mali i nisu bitni i nikada nece biti bitni a ni sinoc nisu bili bolji jer i ovako losi smo ih u drugom delu saterali ukrilo njihovom golmanu a gol su dali zaista iz jedne sanse. O malom Adiji samo par reci. Trener je u pravu, dovidjenja momce jer nisu ti za Partizan, mali si covek koliko god da si dobar igrac i nikad neces znati u kako velikom klubu igras. Zato braco nedajmo im da nasam uplase. Jos uvek sve drzimo u svojim rukama. Svi slozno i u sto vecem broju dajmo podrsku nasem Partizanu. "Na svetu nista lepse ne moze da postoji ...

Душан

pre 13 godina

@Da, sada mu je kriv Adija. Izvlaci najboljeg trenutno u timu, a ostao Scepovic, Raca,....Zalosno je samo sto ce Zvezda sa tragikomicnim timom mozda osvojiti prvenstvo, Sa onim pet sest gola u 90+8 minutu i tako to.
E moj Stanoje. Mnogo si se zavozao da si Gvardiola,,,hahahahaha.
(Vlada Nis, 17. april 2011 08:55)

малкице си се збунио. ми играмо 90+3 минута стандардно. и у та 3 минута дамо и 2 гола из игре. а ви играте 90+3+3+... и не дате гол, па ни у 16 не уђете да вам се свира пенал. зато ћете изгубити титулу.

Stavi prst na celo!

pre 13 godina

Stanojevic pravi same gluposti a svi drugi krivi. Ako jedinog raspolozenog napadaca izvodi cim pocne dobro da igra ili nezna ili ne da. Zvezdi je dao krila igrajuci sramni bunker, Vojvod. ga ponizava vec treci put zaredom. Ja bi to malo ispitao jer smrdi prilicno. Po cijem diktatu radi jer ne verujem da je sam smislio.
Ipak, volim sto se Partizan ne vadi na sudije i namestaljke vec gleda u svoje dvoriste. Sve ce se to srediti-koga nema bez njega se mora.

ja

pre 13 godina

Jos jednom se pokazalo da dovodjenje poznatog imena se ne isplati. Zasto su prodali Moreiru i Klea, koji su bili dobri stranci. Trebalo je njih da zadrze i da prodaju Petrovica i jos nekog, ili Babovica, ili Tomica, a da dovedu nekog naseg ofanzivnijeg veznog, jer Medo je dobar, agilniji od Petrovica, moze bolje da poveze redove i nekog naseg napadaca, eventualno stranca. Primetio sam i ponovljenu gresku Stanojevica na prosloj utakmici, kad je stavio Tejgo na desno krilo, kao sto je i Boju stavljao. Mislim da bi trebalo da nauci da to ne uspeva. Tejgo je isti tip igraca kao i Boja.

BlackLabel

pre 13 godina

ne kažem da nije pogrešio,ali zar je dečko jedini krivac?nije sigurno,a i više si Ilieva forsirao tako da nije ni mogao više (juče najbolji na terenu)...bilo kako bilo puna podrška Stanojeviću,na pamet neka ti ne pada da ponudiš ostavku...Grobari s'tobom sve do pobede!

Mozzart

pre 13 godina

Grobari, ono sto su radili nama nasi rukovodioci, sada vi dozivljavate! Zar se ne zapitate gde su pare od LS, od Klea, Moreire...?
Doveli su dva igraca na pozajmicu, vratili penzionere u klub, a vi cutite? Koliko to kosta? Umesto da od zaradjenog novca kupe bar dva eksta igraca, oni vam doveli 5 istrosenih! PITAJTE IH GDE SU PARE!!! Ne cekajte da dozivite sudbinu Zvezde, jer Srbiji su potrebni jaki klubovi!!! Ne dajte da vas prave budalama!!!

Milton

pre 13 godina

Stanojević je skroz izgubio kompas. Pa što je menjao Adiju kada je bio među najboljima u timu.Šćepović kao da nije ni igrao, bekovi katastrofalni u ofanzivi,Saša Ilić ne može da se sastavi sa loptom. Sad se tek vidi koliko nedostaju Moreira koji u tranziciji odigrava besprekorno i Kleo koji je mogao da zadrži loptu.
E moj Stanojeviću, plakaćeš ti za Moreirom.

VanjaLFC

pre 13 godina

Malo su poleteli ovi iz Gane. Imali su dobro svetsko prvenstvo i ponasaju se kao da su neka posebna vrsta. Da iole vrede nesto igrali bi u nekim Belgijskim ligama ili u Grckoj, a ne u ovoj nasoj jadnoj.

dzozey

pre 13 godina

Veliko interesovanje Zvezdasa za ovu vest. Oni tvrde da je raspad sistema, samo zato sto Stanojevic nije zadovoljan ponasanjem igraca, koji definitivno nije nista specijalno (Brana Ilic sije i njega i Tejga), a Grobari smatraju da Stanojevic uklanja metu sa sebe, zamerajuci "najboljem" igracu. Ja ne znam o cemu se radi, ali meni su to gluposti. Da smo bili sigurni u Tejga i Adiju, odkupili bi ugovore odma. Nista nisu pokazali. Tejgo je jak...to je to. Adija...za sad nista. Treba nam jedan brz sa strane, a ne tri spora na sredini. Ne mozemo sa ovakvim veznim i ovakvim napadacima da budemo sigurni u nase pobede. Koliko samo losih pasova. Bas taj Adija i taj Tejgo ne umeju da odigraju jedan ljudski pas. Celog zivota treniras fudbal i i dalje ne znas...to mi nije jasno. Imamo napadace koji samo znaju sto jace da sutnu kad se nadju pred golom, kada im neko lepo nabaci loptu, ne umeju sami da naprave sansu i ne umeju da asistiraju. Vezni igraci ne umeju da sutnu na gol a slabo im ide asistiranje. Odbrana samo zna da igra odbranu i to dok se ne umore...sto se desava u svakoj utakmici. Pohvalio bi Smiljanica, iznenadio me je, maltene jedini koji je shvatio znacaj utakmice. Jednostavno ne shvataju ozbiljno svoj posao, ne pokusavaju da isprave svoje greske, a svi sanjaju da igraju u Spaniji, Engleskoj, Italiji itd...pa ne ide to tako rodjaci.

Nenad

pre 13 godina

Nesto ne stima...Stanojevic se totalno izgubio, on je iskljucivi krivac za ova posrtanja, Ilic, Vukic, Lazevski, Miljkovic, Scepovic...pa oni nemaju mesta u ozbiljnoj drugoligaskoj ekipi... ako uopste on i sastavlja ekipu. Vremena vise nema, ako se ovako nastavi, ode titula.

mita

pre 13 godina

kod grobara raspad sistema posle jednog poraza, a nama se smejali shto se raspadamo (realno..) posle tri godine bez trofeja.
proshlo je i njihovo, narednih par sezona gledacemo ljutu bitku zvezde i voshe!

Vlada Nis

pre 13 godina

Da, sada mu je kriv Adija. Izvlaci najboljeg trenutno u timu, a ostao Scepovic, Raca,....Zalosno je samo sto ce Zvezda sa tragikomicnim timom mozda osvojiti prvenstvo, Sa onim pet sest gola u 90+8 minutu i tako to.
E moj Stanoje. Mnogo si se zavozao da si Gvardiola,,,hahahahaha.

Milan CL

pre 13 godina

Ljudski vam kažem, takvog ćete teško naći. sve se reši razgovorom. pa on je mala maca za Tomića i Šćepovića a bar duplo bolji igrač.
Jedan klub na svetu volim ja...

miloshbb

pre 13 godina

Smaraju jako ovi Africki igraci i u CZ i u PFC. Tripuju da su neke zvezde, glume ludilo sa slusalicama i ne postuju ni najmanje timove koje ih hlebim hrane. Zelim i Adiju i Adiji da na zapadu prodju kao Parker. (cast izuzecima kao npr Isahu.) GAZI ZVEZDO SVE U NIZU, TITULA JE TAKO BLIZU!

alejandro

pre 13 godina

(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Bolje svake sezone cuvari busena nego narednih 150 godina pretplatnici History chanel-a!

my name is...

pre 13 godina

@heh

To nije bio trener, ne znam sta si ti gledao ali pogledaj ponovo i uveri se.
Pa onda sledeci put kada hoces da ispadnes pametan, ti razmisli da li znas o cemu pricas.

konstatacija

pre 13 godina

Klasika kod mnogih. Trener vadi svoju pozadinu tako što će da glumi strogoću na najboljem. Da sam na mestu Adije već bih bio na "Nikola Tesla".

gunter

pre 13 godina

Ne cveta cveće, a? A kad se samo setim kako ste se ložili da su Tejgo i Adija napričali bajkice Adiju i da će ovaj (kao i onaj Šabanlala, kako već) da štrajkuje da bi došao kod vas?
Posebno sam posle ovoga siguran da je to tačno. Verovatnije je da će Tejgo na svetliju stranu brda...

heh

pre 13 godina

A trener vam kraj klupe kao dete trčkara za Adijom i objašnjava zašto ga je zamenio. Nešto zamišljam Robija u istoj situaciji i ne mogu da zamislim...

al' dobro sad

pre 13 godina

Ma da, sad dajte otkaz onom ko je jedini nešto uradio na utakmici, a gajite u klubu neznalice, na čelu sa Ilićem bez daha, Tomićem, Lazetićem, Miljkovićem, Ilijevim, Raćom (najveći plus mu je što je "grobarčina", kako pročitah negde), pa i "ser Aleksom"...
Smešno, tužno i strašno u isto vreme.

kol

pre 13 godina

Pravi naslov (mada bi bio podugačak bi trebao da glasi:
"Stanojević, Nađ, Đurić, Tagoe, Ilić, Ilijev, Vukić, Miljković, Lazevski, Raća, Smiljanić, Stojković pred otkazom!"

Pavle

pre 13 godina

Pa nije Šnajder lud da iz džepa izvadi 1,3 miliona evra! E grobari, pa vama klub još uvek vode Bjeković i Zečević!
Šta je dečki, stigo Prosinečki!!! Idemo, raspad kluba iz Humske!!!

ja

pre 13 godina

POGRESNO STE PROTUMACILI ZVIZDANJE KAD JE IZLAZIO !!! NIJE SE ZVIZDALO NJEMU VEC STANOJEVICU STO GA VADI IZ IGRE ! BIO JE NAJBOLJI U DRUGOM POLUVREMENU I NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE ON ZAMENJEN 30 MINUTA PRE KRAJA UTAKMICE !

#

pre 13 godina

Sve vas stiže. Samo se setite koliko ste se podsmevali kada je Zvezda imala probleme sa Adijem. I onda sam vam rekao ono što polako uviđate-ima Boga i te kako!

ecco

pre 13 godina

Došao iz Milana u klubić kome su najveći trofeji busen i lopta iz LŠ (ako je nije Kleo odneo?), igrao najbolje u celom timu, i onda ga "trener" zameni, i to kime?!
Pa i ja bih stavio sluške...

čuvari sv. Busena belgijskog

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!

У болу и у радости, Гробари смо остали...

pre 13 godina

Можда ће постати врсни фудбалер, али никад неће бити Човек!

heh

pre 13 godina

A trener vam kraj klupe kao dete trčkara za Adijom i objašnjava zašto ga je zamenio. Nešto zamišljam Robija u istoj situaciji i ne mogu da zamislim...

ja

pre 13 godina

POGRESNO STE PROTUMACILI ZVIZDANJE KAD JE IZLAZIO !!! NIJE SE ZVIZDALO NJEMU VEC STANOJEVICU STO GA VADI IZ IGRE ! BIO JE NAJBOLJI U DRUGOM POLUVREMENU I NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE ON ZAMENJEN 30 MINUTA PRE KRAJA UTAKMICE !

ecco

pre 13 godina

Došao iz Milana u klubić kome su najveći trofeji busen i lopta iz LŠ (ako je nije Kleo odneo?), igrao najbolje u celom timu, i onda ga "trener" zameni, i to kime?!
Pa i ja bih stavio sluške...

#

pre 13 godina

Sve vas stiže. Samo se setite koliko ste se podsmevali kada je Zvezda imala probleme sa Adijem. I onda sam vam rekao ono što polako uviđate-ima Boga i te kako!

Pavle

pre 13 godina

Pa nije Šnajder lud da iz džepa izvadi 1,3 miliona evra! E grobari, pa vama klub još uvek vode Bjeković i Zečević!
Šta je dečki, stigo Prosinečki!!! Idemo, raspad kluba iz Humske!!!

čuvari sv. Busena belgijskog

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!

al' dobro sad

pre 13 godina

Ma da, sad dajte otkaz onom ko je jedini nešto uradio na utakmici, a gajite u klubu neznalice, na čelu sa Ilićem bez daha, Tomićem, Lazetićem, Miljkovićem, Ilijevim, Raćom (najveći plus mu je što je "grobarčina", kako pročitah negde), pa i "ser Aleksom"...
Smešno, tužno i strašno u isto vreme.

konstatacija

pre 13 godina

Klasika kod mnogih. Trener vadi svoju pozadinu tako što će da glumi strogoću na najboljem. Da sam na mestu Adije već bih bio na "Nikola Tesla".

miloshbb

pre 13 godina

Smaraju jako ovi Africki igraci i u CZ i u PFC. Tripuju da su neke zvezde, glume ludilo sa slusalicama i ne postuju ni najmanje timove koje ih hlebim hrane. Zelim i Adiju i Adiji da na zapadu prodju kao Parker. (cast izuzecima kao npr Isahu.) GAZI ZVEZDO SVE U NIZU, TITULA JE TAKO BLIZU!

kol

pre 13 godina

Pravi naslov (mada bi bio podugačak bi trebao da glasi:
"Stanojević, Nađ, Đurić, Tagoe, Ilić, Ilijev, Vukić, Miljković, Lazevski, Raća, Smiljanić, Stojković pred otkazom!"

gunter

pre 13 godina

Ne cveta cveće, a? A kad se samo setim kako ste se ložili da su Tejgo i Adija napričali bajkice Adiju i da će ovaj (kao i onaj Šabanlala, kako već) da štrajkuje da bi došao kod vas?
Posebno sam posle ovoga siguran da je to tačno. Verovatnije je da će Tejgo na svetliju stranu brda...

alejandro

pre 13 godina

(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Bolje svake sezone cuvari busena nego narednih 150 godina pretplatnici History chanel-a!

mita

pre 13 godina

kod grobara raspad sistema posle jednog poraza, a nama se smejali shto se raspadamo (realno..) posle tri godine bez trofeja.
proshlo je i njihovo, narednih par sezona gledacemo ljutu bitku zvezde i voshe!

Vlada Nis

pre 13 godina

Da, sada mu je kriv Adija. Izvlaci najboljeg trenutno u timu, a ostao Scepovic, Raca,....Zalosno je samo sto ce Zvezda sa tragikomicnim timom mozda osvojiti prvenstvo, Sa onim pet sest gola u 90+8 minutu i tako to.
E moj Stanoje. Mnogo si se zavozao da si Gvardiola,,,hahahahaha.

Milan CL

pre 13 godina

Ljudski vam kažem, takvog ćete teško naći. sve se reši razgovorom. pa on je mala maca za Tomića i Šćepovića a bar duplo bolji igrač.
Jedan klub na svetu volim ja...

zoran

pre 13 godina

Grobari, ono sto su radili nama nasi rukovodioci, sada vi dozivljavate! Zar se ne zapitate gde su pare od LS, od Klea, Moreire...?
Doveli su dva igraca na pozajmicu, vratili penzionere u klub, a vi cutite? Koliko to kosta? Umesto da od zaradjenog novca kupe bar dva eksta igraca, oni vam doveli 5 istrosenih! PITAJTE IH GDE SU PARE!!! Ne cekajte da dozivite sudbinu Zvezde, jer Srbiji su potrebni jaki klubovi!!! Ne dajte da vas prave budalama!!!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mozzart, 17. april 2011 10:20)
=================================================================

Potpuno si u pravu. Samo slep ne vidi da je neko pojeo pare. Pa. ovi nisu jedan jedinie vro potrosili za pojacanja. Svi se prave ludi.
Pravi vladari u u senci...kakav Djura i Nadj...ja tu vidim Bjekovica,Zecevica,Curkovica kako se smeju.

From Ljutice Bogdana 1a

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas zelim reci da mi je drago uvek kada su grobari u krizi i kada gube. Mi smo dotakli dno sada se polako dizemo ( nadam se da ce to konacno biti pravi put )grobari su iz razloga vece finansijske stabilnosti dominirali prethodnih godina. Nisu oni bili toliko dobri koliko smo mi bili katastrofa. Ali ovom prilikom bih zeleo da kazem nesto vezano za tri nova stranca u Zvezdi i Partizanu ( Li Adi, Adija, Tejgo). Mislim da su i Prosinecki i Stanojevbic apsolutno u pravu i da su sva trojica narocito Li Adi i Adija mnogo digli nos narodski receno. Jesu mladi i talentovani jesu sa Ganom napravili bum ali da bas toliko vrede koliko misle ne bi igrali na obe strane topciderskog brda nego u mnogo vecim klubovima i mnogo jacim ligama. Pokazali su bahatost i nepostovanje klubova u kojim aigraju i zato bi trebalo da se kale u Sopotu i Teleoptiku do daljneg. Sto se trke za titulu tice mislim da i mi i Partizan i Vojvodina imamo svoje sanse. Iduceg vikenda ce se konacno videti ko je stvarno bolji mi ili grobari. Mislim da ce derbi u mnogome odrediti kurs prvenstva. Pozdrav svim delijama a sportsko postovanje navijacima Partizana. UZMI ROBI PRVU TITULU

cambio

pre 13 godina

a Stanojevic ne spominje da Adija nije dobio ni dinar, a kamoli evro od kako je dosao... znas Adija teska su vremena, svetska ekonomska kriza.. Djuric mora u Dubaji na dorucak..

Wllaxy

pre 13 godina

Ne mogu da razumem nazovi "navijace" Partizana koji posle par losih utakmica okrenu ledja svom klubu i pljuju po igracima, upravi i treneru. To nikada nije bio manir pravih Grobara cak bih rekao da je to odlika onih drugih koje gledamo sa druge strane. Nas je uvek krasila privrzenost klubu i iskrena i obostrana ljubav...
(Vlado, 17. april 2011 10:54)

Da, da, naravno.

Recimo kao dok su klub vodili Zeka i Bjeka dok ste bojkotovali utakmice svog kluba i setali Curkovicevu sliku a pljuvali po klubu samo tako... To stvarno nije vasa odlika.

Samo ne znam jel i dalje bojkotujete svoj klub pa vas tako malo dolazi na utakmice ili vas jednostavno nema vise?

У болу и у радости, Гробари смо остали...

pre 13 godina

Можда ће постати врсни фудбалер, али никад неће бити Човек!

Mozzart

pre 13 godina

Grobari, ono sto su radili nama nasi rukovodioci, sada vi dozivljavate! Zar se ne zapitate gde su pare od LS, od Klea, Moreire...?
Doveli su dva igraca na pozajmicu, vratili penzionere u klub, a vi cutite? Koliko to kosta? Umesto da od zaradjenog novca kupe bar dva eksta igraca, oni vam doveli 5 istrosenih! PITAJTE IH GDE SU PARE!!! Ne cekajte da dozivite sudbinu Zvezde, jer Srbiji su potrebni jaki klubovi!!! Ne dajte da vas prave budalama!!!

dendza

pre 13 godina

Interesantno, niko ne spominje ali pritisak na sudije je urodio plodom.
Umjesto da Oumaru dobije crveni karton za lakat nad Miljkovićem on još
postiže gol za pobjedu Vojvodine. Zvezdašima prošle sedmice bila puna usta sudijskih kriterijuma u korist Partizana a sad ni riječi o sudjenju.
Ipak, rano su se poradovali jer je još sve u Partizanovim rukama i još ne
zavisi ni od koga. Nama i neriješeno u subotu dovoljno.
Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.
(laki, 17. april 2011 11:53)
Jel to u stilu: "kad se mi pitamo, Vosa se ne pita...", zasto posebno komentarisati sudjenje kad je i ovaj put bilo u korist Partizana, umesto da dobijete 2-3 crvena kartona i zavrsite uktamicu sa 8 igraca, sudija je revnosno gledao kroz prste vodeci racuna o sastavu vase ekipe u narednim kolima. Naravno prouzetak je opet bio 5-6 minuta, dok partizan ne da gol ... ali ga ne dadoste ovaj put a bilo je blam da produzi bas 10 minuta sto se inace neretko vama desavalo ... tisina bre.

Wllaxy

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?

ТВЦЗ

pre 13 godina

41. Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Isti slucaj kao sto ste vi DOMINANTNO pobedili u Bariju

Slucajnosti se desavaju, a najveca se desila 1991. zato su posle i promenili na ligu sampiona da takvi timovi ne bi postajali prvaci Evrope
(ja, 17. april 2011 10:56)

Да, можда си у праву. А онда смо ми у тој првој лиги шампиона били званично трећи у Европи. Сјећаш се ваљда прве лиге шампиона и наше групе Звезда, Сампдорија, Андерлехт, Панатинаикос (poslije 2 kola predkvalifikacija). Знаш оно кад нисмо могли да играмо ни једну утакмицу у Београду. Кажу људи да би било праведно да смо опет играли финале. Али шта знају ти на звaничном сајту УЕФА?

Delija

pre 13 godina

Ocajni su ovi crnci.... Mozda treba na Adiji jos raditi posto je bolji nego Tagoe, ali....imao je on svoje sanse... NISTA BEZ MOREIRE!

Delija

pre 13 godina

Vec vidim sutra naslove:
"Adija u Zvezdi!" ili
"Trampa: Adija u Zvezdu - Adi u Partizanu!"
(Grrrrobar, 17. april 2011 10:37) MOZES DA SANJAS!!! Adi kosta oko 3-4 miliona Evra a Adija 1,5 miliona... Tako da mozes da mastas, ali mi je drago sto zelite nase igrace i mastate o njima kao sto mi mastamo da imamo nekog iz Mancestera tako vi mastate da iamte nekog iz Zvezde! Veoma lepo! BEZ DELIJA ALI SA BOGOM vas dobijamo na veliku subotu ''hriscani'' !!!

Milton

pre 13 godina

Stanojević je skroz izgubio kompas. Pa što je menjao Adiju kada je bio među najboljima u timu.Šćepović kao da nije ni igrao, bekovi katastrofalni u ofanzivi,Saša Ilić ne može da se sastavi sa loptom. Sad se tek vidi koliko nedostaju Moreira koji u tranziciji odigrava besprekorno i Kleo koji je mogao da zadrži loptu.
E moj Stanojeviću, plakaćeš ti za Moreirom.

janke

pre 13 godina

da stanojevic je izgubio kompas , jeste
da adija je nezasluzeno izbacen iz igre , jeste
al taj adija u profesionalnoj karijeri je dao svega 3 gola
a jer je igrac milana vredi 1,3 m
za te pare , ne vredi ga dovesti ....

filmar

pre 13 godina

Hoce kola da slome na pojedincu ili 2-3 igraca, a iz aviona se vidi da skripi u sistemu! Pa, 50% fudbalera Manchester Utd nebi mogli igrati nigdje osim kod Fergusona zato sto su igraci upravo tog sistema koji daje rezultate. Nema pritiska na zadnju liniju, beskonacno dodavanje ili ispucavanje lopte preko citavog terena koje moze da brani jedan dobar stoper(drugi mu i ne treba)! Bekovi centriraju katastrofalno(sve neki rogaci,koji putuju pola dana), po trecim ligama cete naci ljude koji loptu odrezuju samo tako da zuji. I po meni najveci problem je sto mi ne mozemo da igramo igru iz drugog plana, zato sto imamo star i spor vezni red- recimo, onaj "sprint" Ilica u zadnjim minutama protiv Zvezde u prvoj utakmici kupa je upravo ono o cemu pisem. Treba traziti nesto na trzistu sto ima upravo te karakteristike i ubrzati ovu igru. Gledao sam utakmicu Samara-Krasnodar koja iako je zavrsila 0-0 je ponudila mnogo toga, a najvise me impresioniralo 90 minuta sprinta po terenu, a dobar dio igraca su nasi srpski( znaci i mi to mozemo, samo treba trener ljudima to da usadi u glavu)!

mirko22

pre 13 godina

ljudi ako cemo realno,ovaj igrac ne vredi tih 1,3mil evra!
nista posebno nije pokazao da bi se u njega toliko ulozilo,plus jos ne nedisciplinovan. ako je trener rekao da uradis to i to,treba ispostovati pa ako gresi na kraju porazgovrati,a ne ovako. i da,koliko se meni cini ljudi su zvizdali jer njega stanojevic vadi iz igre a ne zato sto je bio los,ili se ljutio...

ja

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Isti slucaj kao sto ste vi DOMINANTNO pobedili u Bariju

Slucajnosti se desavaju, a najveca se desila 1991. zato su posle i promenili na ligu sampiona da takvi timovi ne bi postajali prvaci Evrope

Krlja

pre 13 godina

Mozda ti Ganci umeju da igraju fudbal, ali je pitanje da li i koliko mogu da se ponasaju profesionalno. Li Adi, Dominik Adija.. aj Tejga necu da diram. Moraju ti momci da prodju jos neku skolu u zivotu osim fudbalske.

my name is...

pre 13 godina

@heh

To nije bio trener, ne znam sta si ti gledao ali pogledaj ponovo i uveri se.
Pa onda sledeci put kada hoces da ispadnes pametan, ti razmisli da li znas o cemu pricas.

hersascha

pre 13 godina

Ipak bi trebalo da budemo malko i realni a ne samo navijaci, mislim da je ipak to klasicno nepostovanje.Neosporno je da je Adija bolji fudbaler od Tejga i jeste greska sto ga je zamenio ale je ipak Iliev bio opasniji po gol jer ipak bolje poznaje ovu nasu ligu nego on, ali to Adiji ne daje za pravo da negoduje odluku trenera isto kao sto se pravio pametan Li Adi u Zvezdi jer ako misle da igraju u nekom od vecih klubova od ovih nasih moraju da iskazu disciplinu, upornost i PROFESIONALIZAM bez obzira u kom klubu igrali!
Ja sam Zvezdas ali razumem svakog navijaca Partizana sto se ljuti i tako i treba da radi Stanojevic jer evo videli ste kako to radi Robi pa posle ovaj sam trazi da igra i jos se izvinjava iako je preko potreban timu, ali mora da se zna prvo ko je trener a ko igrac to jest mora da se zna ko koga treba da slusa!

Goran United

pre 13 godina

PO mom misljenu,stranci koji su ostavili najdublji trag u Partizanu su trio-Zuka,Moreira,Dijara.Naravno i Kleo koji je dosao nesto kasnije.Svi znamo ko je on i sta je uradio za Partizan.Svi oni su dovedeni za vreme Tomica.Pozrtvovanost i predanost fudbalu koju su prikazivali Zuka i Mo,bilo sa kime da smi igrali,je neverovatna za strance.Kao da su od rodjenja uz klub i da navijaju za isti.Motivacije im nikada nije falilo.Sto se tice Adije,priznajem ocekivao sam vise.Ali mislim da ga ne treba odstraniti.Sinoc jeste gresio,pogotovo u pasovima ali se stvarno trudio i trcao mnogo,vracao,prihvatao loptu i pokusavao da poveze odbranu i napad,bio je bas borben...Bas me zacudilo sto je on zamenjen.Brz je,navlaci na sebe protivnicke igrace,ne libi se da uzme loptu i krene za razliku od nekih koji uglavnom statiraju i 'cekaju prolece'...

Gambit

pre 13 godina

Haha,kap koja je prelila čašu... Sve govori i ukazuje na to da je ovo samo alibi upravi Partizana da ne odreši kesu za takav potencijal jer je preskup,kao,vidi ovog kako se ponaša? Pa kakav si ti pedagog Stanoje,dečko ima 20-ak godina,nije trebao,ali sa razlogom je onako reagovao na utakmici juče,a to je i publika videla pa zviždala vama, a ne njemu! Tako će biti i sa Tejgom jer je i on preskup,naći će se neki razlog,sistem igre recimo,biće ono,nije se uklopio i to... Realno,neće se ni uklopiti dok se bude forsirala ovakva igra.

ja

pre 13 godina

Jos jednom se pokazalo da dovodjenje poznatog imena se ne isplati. Zasto su prodali Moreiru i Klea, koji su bili dobri stranci. Trebalo je njih da zadrze i da prodaju Petrovica i jos nekog, ili Babovica, ili Tomica, a da dovedu nekog naseg ofanzivnijeg veznog, jer Medo je dobar, agilniji od Petrovica, moze bolje da poveze redove i nekog naseg napadaca, eventualno stranca. Primetio sam i ponovljenu gresku Stanojevica na prosloj utakmici, kad je stavio Tejgo na desno krilo, kao sto je i Boju stavljao. Mislim da bi trebalo da nauci da to ne uspeva. Tejgo je isti tip igraca kao i Boja.

dzozey

pre 13 godina

Veliko interesovanje Zvezdasa za ovu vest. Oni tvrde da je raspad sistema, samo zato sto Stanojevic nije zadovoljan ponasanjem igraca, koji definitivno nije nista specijalno (Brana Ilic sije i njega i Tejga), a Grobari smatraju da Stanojevic uklanja metu sa sebe, zamerajuci "najboljem" igracu. Ja ne znam o cemu se radi, ali meni su to gluposti. Da smo bili sigurni u Tejga i Adiju, odkupili bi ugovore odma. Nista nisu pokazali. Tejgo je jak...to je to. Adija...za sad nista. Treba nam jedan brz sa strane, a ne tri spora na sredini. Ne mozemo sa ovakvim veznim i ovakvim napadacima da budemo sigurni u nase pobede. Koliko samo losih pasova. Bas taj Adija i taj Tejgo ne umeju da odigraju jedan ljudski pas. Celog zivota treniras fudbal i i dalje ne znas...to mi nije jasno. Imamo napadace koji samo znaju sto jace da sutnu kad se nadju pred golom, kada im neko lepo nabaci loptu, ne umeju sami da naprave sansu i ne umeju da asistiraju. Vezni igraci ne umeju da sutnu na gol a slabo im ide asistiranje. Odbrana samo zna da igra odbranu i to dok se ne umore...sto se desava u svakoj utakmici. Pohvalio bi Smiljanica, iznenadio me je, maltene jedini koji je shvatio znacaj utakmice. Jednostavno ne shvataju ozbiljno svoj posao, ne pokusavaju da isprave svoje greske, a svi sanjaju da igraju u Spaniji, Engleskoj, Italiji itd...pa ne ide to tako rodjaci.

Mmmm

pre 13 godina

Kriza... Nisam razumeo trenera sa izmenom ali on čovek radi svoj posao... Veliki je pritisak na partizanu posto se zvezda bas primakla. Svim silama pokušavaju da urade nesto ali ne ide. Veliki je problem i spremnost ekipe. Kada nem je nosilac igre Sale Ilić, Zvone Vukić, Iliev... Naravno, svi su oni klasa igrači ali godine su stigle. Deluju mi kao i da nisu bas motivisani za svaku utakmicu, a o kondiciji da ne pričam. Petrović je u timu, zajedno sa Krstajićem, najbolji u timu. Olakšavajuća okolnost je što Partizan ima lakši raspored do kraja. Pa možda je i pošteno, neka derbi odluči.

Душан

pre 13 godina

@Da, sada mu je kriv Adija. Izvlaci najboljeg trenutno u timu, a ostao Scepovic, Raca,....Zalosno je samo sto ce Zvezda sa tragikomicnim timom mozda osvojiti prvenstvo, Sa onim pet sest gola u 90+8 minutu i tako to.
E moj Stanoje. Mnogo si se zavozao da si Gvardiola,,,hahahahaha.
(Vlada Nis, 17. april 2011 08:55)

малкице си се збунио. ми играмо 90+3 минута стандардно. и у та 3 минута дамо и 2 гола из игре. а ви играте 90+3+3+... и не дате гол, па ни у 16 не уђете да вам се свира пенал. зато ћете изгубити титулу.

laki

pre 13 godina

Interesantno, niko ne spominje ali pritisak na sudije je urodio plodom.
Umjesto da Oumaru dobije crveni karton za lakat nad Miljkovićem on još
postiže gol za pobjedu Vojvodine. Zvezdašima prošle sedmice bila puna usta sudijskih kriterijuma u korist Partizana a sad ni riječi o sudjenju.
Ipak, rano su se poradovali jer je još sve u Partizanovim rukama i još ne
zavisi ni od koga. Nama i neriješeno u subotu dovoljno.
Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.

Stavi prst na celo!

pre 13 godina

Stanojevic pravi same gluposti a svi drugi krivi. Ako jedinog raspolozenog napadaca izvodi cim pocne dobro da igra ili nezna ili ne da. Zvezdi je dao krila igrajuci sramni bunker, Vojvod. ga ponizava vec treci put zaredom. Ja bi to malo ispitao jer smrdi prilicno. Po cijem diktatu radi jer ne verujem da je sam smislio.
Ipak, volim sto se Partizan ne vadi na sudije i namestaljke vec gleda u svoje dvoriste. Sve ce se to srediti-koga nema bez njega se mora.

Dexterijus

pre 13 godina

Partizan je od Clea prihodovao 3.2 mil eura, a sa dr.MO se dogovorili,umesto dela plate moze da ide. E sad druga je prica sa penzionerima(Iliev,Ilic i Krstajic bar igraju,ali Vukic je totalni promashaj).... Sada se lepo vidi da je Petrovic ovoj ekipi glavni sraf,i to je za mene porazno,jer nemoze zadnji vezni da gradi igru. dr.MO nam fali kao malo vode na dlanu u sred pustinje.Nadam se da ce da izvuku pouke iz ovog zimskog "prelaznog" roka.
Kesa da se odreshi na leto, za stopera, levog beka, plejmejkera,2 spica, i levo i desno krilo, jer ovo sto sad imamo nije vishe ni za Super Ligu Srbije!!!!!!!!
Krstajica u penziju,ipak se vidi "zamor" materijala koliko god bio iskusan, Ilic vishe nemoze, Vukic-promashaj, a ostalima necu troshiti reci....

Nenad

pre 13 godina

Nesto ne stima...Stanojevic se totalno izgubio, on je iskljucivi krivac za ova posrtanja, Ilic, Vukic, Lazevski, Miljkovic, Scepovic...pa oni nemaju mesta u ozbiljnoj drugoligaskoj ekipi... ako uopste on i sastavlja ekipu. Vremena vise nema, ako se ovako nastavi, ode titula.

Scepovic

pre 13 godina

Adija je kriv za reakciju posle izmene jer igrac mora da postuje odluku trenera ma kakva ona bila, ali Scepovic nema sta da trazi ne u timu Partizana vec u JSL.Teleoptik bato,pa ako tamo nesto uradi moze da razmislja o Partizanu.X ili 1 na derbiju i titula-najbolje X da crknu od muke

VanjaLFC

pre 13 godina

Malo su poleteli ovi iz Gane. Imali su dobro svetsko prvenstvo i ponasaju se kao da su neka posebna vrsta. Da iole vrede nesto igrali bi u nekim Belgijskim ligama ili u Grckoj, a ne u ovoj nasoj jadnoj.

Vaske

pre 13 godina

Partizan je imao problem sa igorom, da ponovim IMAO. Odigrali smo odlicno protiv Vojvodine, dobili nesecni gol iz jedne, jedine greske. Naterali smo 3. na tabeli da igra bunker vecinu utakmice, ali nismo imali srece da damo gol (kao Zvezda protiv Metalca, borca za opstanak). Sledeci vikend sa ovakvom igrom rusimo iliuzije da Zvezda ima evropski tim, vanserijskog trenera (nije mi samo jasno po cemu je on vanserijski? Ispao iz kupa, nadmudrio ga Stanojevic sa bunkerom u drugoj utakmici polufinala, pobeda protiv 2 ekipe iz top3 za ispadanje), 2 klase bolji od Partizana...
Posle derbija Partizan ulazi u mnogo lakse utakmice koje ce sve dobiti sa pola snage i mirno docekati titulu, a delije zapitajte se samo koliko je realno da odigrate celu polusezonu bez izgubljenog boda.
Slede vam: Partizan, OFK BGD, Rad, Spartak, Vojvodina i za vas veoma neugodni Hajduk i Borac.
Po mojoj proceni cete izgubiti 5-10 bodova do kraja prvenstva.
A ne brinite vi za Adiju, tu je on sledeci vikend.
(Branko, 17. april 2011 10:52)

Sine moze nama raspored da bude i sve do kraja prvenstva da igramo sa vama i Vojvodinom naizmenicno ja ne brinem Zvezda trenutna igra fudbal iznad svih vas zajedno i sa onakvim igracima ima kulturu igre, pas, karakter, dominaciju na terenu, i uopste ih ne zanima protivnik dok vi i Vojvodina igrate kao mi prosle i prethodnih sezona neka napucavanja lopte nemozete 5 pasova za redom da spojite, odvratno za gledanje. Rezultat svega toga je vi u revansu kupa igrate bunker kao hteli ste e pa rodjaci niste hteli vec ste morali, zasto jedna Barsa sinoc nije dosla u Madrid da igra bunker jer joj bod odgovara zato sto Real nemoze da im nametne igrom da se tako brane vec obrnuto. Grdno ste pogresili sto ste pustili Moreiru i Klea koji su ginuli na terenu i pravili razliku ovi crnci su vam dosli na pozajmicu kao na izlet pa se vracaju u jaku ligu sta ih briga za ovu nasu livadu od lige dok su Moreira, Kleo pa i Zuka ginuli da bi se dokazali i igrali sutra u jacim ligama.

Branko

pre 13 godina

Partizan je imao problem sa igorom, da ponovim IMAO. Odigrali smo odlicno protiv Vojvodine, dobili nesecni gol iz jedne, jedine greske. Naterali smo 3. na tabeli da igra bunker vecinu utakmice, ali nismo imali srece da damo gol (kao Zvezda protiv Metalca, borca za opstanak). Sledeci vikend sa ovakvom igrom rusimo iliuzije da Zvezda ima evropski tim, vanserijskog trenera (nije mi samo jasno po cemu je on vanserijski? Ispao iz kupa, nadmudrio ga Stanojevic sa bunkerom u drugoj utakmici polufinala, pobeda protiv 2 ekipe iz top3 za ispadanje), 2 klase bolji od Partizana...
Posle derbija Partizan ulazi u mnogo lakse utakmice koje ce sve dobiti sa pola snage i mirno docekati titulu, a delije zapitajte se samo koliko je realno da odigrate celu polusezonu bez izgubljenog boda.
Slede vam: Partizan, OFK BGD, Rad, Spartak, Vojvodina i za vas veoma neugodni Hajduk i Borac.
Po mojoj proceni cete izgubiti 5-10 bodova do kraja prvenstva.
A ne brinite vi za Adiju, tu je on sledeci vikend.

Zabrinuti grobar

pre 13 godina

Izgubili smo juče titulu!Čestitke Zvezdi na novoj osvojenoj tituli!Ne znam što se navijači Vojvodine raduju kad nemaju interesa da osvoje titulu i igraju u LŠ jer nemaju stadion po propisima uefa.

Papin

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...

Branko

pre 13 godina

@vaske
Po cemu si zakljucio da Zvezda "igra fudbal iznad svih vas zajedno"? Po 4 gola Cukarickom, jednom golu Metalcu? I opet poredjenje sa Barselonom, nemate pojma koliko ste smesni sa tim poredjenjem.
Ima Zvezda "kulturu igre, pas, karakter, dominaciju na terenu, i uopste ih ne zanima protivnik" dok igra sa klubovima koji se bore za opstanak u ligi i daju 5 golova u 15 utakmica. Lepo sam rekao sacekaj malo i vidi da li Zvezda to ima protiv Partizana, Vojvodine, OFK-a, Rada, Spartaka.
A koja je svrha u revansu nadigravati se sa Zvezdom i pobediti 0:3 ili mozda izgubiti 3:0. Pametnije je (mada ruznije za oko) odigrati defanzivno (nadmudriti protivnicog trenera) i izgubiti 1:0 i proci u finale.
Cilj ne bira sredstvo!!!

Wllaxy

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?
(Wllaxy, 17. april 2011 13:16)

a odmah posle toga, taj presilni Marsej je bio ucesnik najvece afere namestanja u istoriji fudbala. izbacen je iz lige, a njihov predsednik zavrsio u zatvoru zbog namestanja.
(vlajzi, 17. april 2011 14:20)

Koliko se ja secam, a dobro se secam, Olimpik je izbacen iz lige zbog namestanja meceva u francuskom prvenstvu, a o namestanju meceva u Kupu sampiona nije bilo nikakvog pomena niti bilo kakve sumnje.

A kad vec govorimo o najvecoj aferi namestanja u istoriji, to je pre svega afera u italijanskom prvenstvu gde je jos jedan, gle cuda, crno-beli tim optuzen za namestanje i izbacen u drugu ligu. Koincidencija slucaja ili...

BlackLabel

pre 13 godina

ne kažem da nije pogrešio,ali zar je dečko jedini krivac?nije sigurno,a i više si Ilieva forsirao tako da nije ni mogao više (juče najbolji na terenu)...bilo kako bilo puna podrška Stanojeviću,na pamet neka ti ne pada da ponudiš ostavku...Grobari s'tobom sve do pobede!

Vlado

pre 13 godina

Ne mogu da razumem nazovi "navijace" Partizana koji posle par losih utakmica okrenu ledja svom klubu i pljuju po igracima, upravi i treneru. To nikada nije bio manir pravih Grobara cak bih rekao da je to odlika onih drugih koje gledamo sa druge strane. Nas je uvek krasila privrzenost klubu i iskrena i obostrana ljubav. Mislim da bi svi mi koji iskreno volimo nas klub u ovom momentu trebali da smanjimo negativne emocije i da se ujedinjeni i slozni u sto vecem broju okrenemo narednim utakmicama. Kao i obicno kada oni drugi krenu djonom i pokrenu sve svoje prljave kampanje u cilju rusenja Partizana mi to ne prepoznamo nego im jos pomazemo u tome. Tacno je da ne igramo dobro. Tacno je da nemamo ni igru ni realizaciju. Tacno je i da imamo i dosta starijih iskusnijih igraca koji su prosli svoj zenit i strance koji se ne osecaju kao deo ovog kluba ida nam uprava ne radi dobro i da je trenera pocela da hvata panika ali to nije razlog da sada okrenemo ledja. Sada je vreme de se ujedinimo u podrsci voljenom klubu a za promene i za vadjenje prljavog vesa ima vremena kada se sezona zavrsi. Najveca satisfakcija bice nova titula a jos vise jad i cemer onih s druge strane koji ce opet gledati u ledja Partizanu. A "slaninari" su mali i nisu bitni i nikada nece biti bitni a ni sinoc nisu bili bolji jer i ovako losi smo ih u drugom delu saterali ukrilo njihovom golmanu a gol su dali zaista iz jedne sanse. O malom Adiji samo par reci. Trener je u pravu, dovidjenja momce jer nisu ti za Partizan, mali si covek koliko god da si dobar igrac i nikad neces znati u kako velikom klubu igras. Zato braco nedajmo im da nasam uplase. Jos uvek sve drzimo u svojim rukama. Svi slozno i u sto vecem broju dajmo podrsku nasem Partizanu. "Na svetu nista lepse ne moze da postoji ...

Zuki

pre 13 godina

Sve sami fudbalski znalci komentarisu. Taj mali je zajedno sa Tejgom bio najgori u prvom poluvremenu. Onda mu je trener dao jednostavniji zadatak da sprinta po levoj strani, zeleci da malo zamori odbranu Vose pre uvodjenja Ilijeva.
Decko ima jako los prijem lopte (za svoju "trzisnu" cenu) a ni pas mu nije mnogo bolji. Najveci i jedini kvalitet mu je brzina. Ima samo jedan dribling i to neku smesnu piruetu unazad i uvek u desnu stranu. Ukoliko ne dobije loptu u prazan prostor potpuno je neupotrebljiv. Juce nije dobio ni jedan duel 1 na 1. Fizicki je slab a to ne ume da kompenzuje drugim kvalitetima. Ajd da kazemo da je mlad i da bi se sve to moglo korigovati ali samo pod uslovom da je disciplinovan. Ovako, nema razloga da zadrzavamo u timu preskupog klinca koji misli da je iznad ove nase jadne lige. Da bi napredovao mora prvo da shvati da je tu gde je zato sto ima ozbiljnih igrackih nedostataka na kojima mora da radi. Svejedno je gde igras, ako ne radis na sebi, neces napredovati.
Juce je u prvih 15 min drugog poluvremena probio par puta ali nije nista korisno od toga ispalo. Sebicni Ilijev je bio daleko korisniji i opasniji od njega. Opravdano je zamenjen. Cak i da nije, profesionalci znaju gde im je mesto. Tamo gde ih trener stavi. Tu nema rasprave.

Cika Sima

pre 13 godina

@mirko22
@hersascha

Jedan "partizanovac", drugi "zvezdas" ali oba ekstra komentara. Retko realni i nepristrasni (ne kazem da jedini valjaju).

Btw, postoji mozda link ka tom "pored terena" incidentu i zameni Adije?

ff

pre 13 godina

Alo bre jel gledo nekood vas tekmu?!?!?!Decko ne zna da primi loptu!U 2.poluvremenu je graomanje ocajno nego u prvom,al dalekood dobrog...ja ne verujem da je izbacen Tejgo na poluvremenu a ostavljen Adija!i nevidljivi Scepovic

filip

pre 13 godina

Adija vredi 1,3 miliona???Kakvih bre 1,3 miliona,jeste vi normalni,de nalazite te cifre???Jedan lupi i onda ostali ko papagaji..On trenutno vredi 700 000 evra,a to ako je neko zakljucio ugovor sa nepovoljnom klauzulom o otkupu,to je druga prica.

rango

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas zelim reci da mi je drago uvek kada su grobari u krizi i kada gube. Mi smo dotakli dno sada se polako dizemo ( nadam se da ce to konacno biti pravi put )grobari su iz razloga vece finansijske stabilnosti dominirali prethodnih godina. Nisu oni bili toliko dobri koliko smo mi bili katastrofa. Ali ovom prilikom bih zeleo da kazem nesto vezano za tri nova stranca u Zvezdi i Partizanu ( Li Adi, Adija, Tejgo). Mislim da su i Prosinecki i Stanojevbic apsolutno u pravu i da su sva trojica narocito Li Adi i Adija mnogo digli nos narodski receno. Jesu mladi i talentovani jesu sa Ganom napravili bum ali da bas toliko vrede koliko misle ne bi igrali na obe strane topciderskog brda nego u mnogo vecim klubovima i mnogo jacim ligama. Pokazali su bahatost i nepostovanje klubova u kojim aigraju i zato bi trebalo da se kale u Sopotu i Teleoptiku do daljneg. Sto se trke za titulu tice mislim da i mi i Partizan i Vojvodina imamo svoje sanse. Iduceg vikenda ce se konacno videti ko je stvarno bolji mi ili grobari. Mislim da ce derbi u mnogome odrediti kurs prvenstva. Pozdrav svim delijama a sportsko postovanje navijacima Partizana. UZMI ROBI PRVU TITULU
(From Ljutice Bogdana 1a, 17. april 2011 13:2

nisam imao nameru da ista komentarisem ali kada sam ovo procitao morao sam da se oglasim...svaka chast covece na objektivnosti i kulturi ,,dijaloga,,vidi se da si pravi ljubitelj fudbala a ne samo navijac...pozdrav od navijaca partizana!!!!

vlajzi

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?
(Wllaxy, 17. april 2011 13:16)

a odmah posle toga, taj presilni Marsej je bio ucesnik najvece afere namestanja u istoriji fudbala. izbacen je iz lige, a njihov predsednik zavrsio u zatvoru zbog namestanja.

Mance

pre 13 godina

Ma,svi ste vi zreli za otkaz i katanac.
Stavite katanac da ne gledamo ovu imitaciju od fudbala i uprave!
KO JE ZA TO DA SE UKINE SRPSKI "FUDBAL"?

Gravedigger

pre 13 godina

Vi zvezdasi, umesto sto se podsmevate, bolje da naucite nesto o tome kako se postupa sa nedisciplinovanim igracima.Da je Adija uradio pola od onoga sto kod vas radi Li Adi, odavno bi bio odstranjen iz tima.Mislim da ga treba poslati nazad u Milan na kaljenje, pa ako se pokaze tamo onda ga vratiti, jer mislim da jos uvek nema kvalitet za Partizan.

horda

pre 13 godina

kakav otkaz.monak se jos nije navikao na okruzenje i na stil igre,vjerujem da ce eksplodirati vec u sledecoj utakmici,ako ga prije toga ne otjeraju, veliki pozdrav za grobare iz sarajeva od hordi zla,jos jednom ste pokazali kako se navija.

delija22

pre 13 godina

Pa dobro izgubili 2 utakmice i odma pljuvanje po treneru po igracima po klubu .. to je fudbal i desava se svima . eto vidite liverpul koliki je tim pa redovno gubi vec 2 godine.. Jesam delija ali ovo sto grobari rade je glupo .. dajte jos jacu podrsku igracima i navijate a pobede ce doci ..

situation

pre 13 godina

realno mi mozemo samo da kom svako svoje misljenje ali zna se ko je upravu i zasto i kako....ne bi bili ovi ljudi tu da ne znaju, a da mogu ovako nesto da kazu i da urade...videcemo kako ce se desavati situacija kada opadne malo tenzija..siguran sam da ce sve biti ok sa igracima i rezultatima u nastavku sezone.

.....

pre 13 godina

BEZ DELIJA ALI SA BOGOM vas dobijamo na veliku subotu ''hriscani'' !!!
(Delija, 17. april 2011 11:50)
sto lazete bre ovaj narod ??? svi znamo da cete se pojaviti na istoku i zapadu...(necete navijati ali....ionako se i ne cujete)

alejandro

pre 13 godina

(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Bolje svake sezone cuvari busena nego narednih 150 godina pretplatnici History chanel-a!

čuvari sv. Busena belgijskog

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!

heh

pre 13 godina

A trener vam kraj klupe kao dete trčkara za Adijom i objašnjava zašto ga je zamenio. Nešto zamišljam Robija u istoj situaciji i ne mogu da zamislim...

Vlada Nis

pre 13 godina

Da, sada mu je kriv Adija. Izvlaci najboljeg trenutno u timu, a ostao Scepovic, Raca,....Zalosno je samo sto ce Zvezda sa tragikomicnim timom mozda osvojiti prvenstvo, Sa onim pet sest gola u 90+8 minutu i tako to.
E moj Stanoje. Mnogo si se zavozao da si Gvardiola,,,hahahahaha.

У болу и у радости, Гробари смо остали...

pre 13 godina

Можда ће постати врсни фудбалер, али никад неће бити Човек!

ecco

pre 13 godina

Došao iz Milana u klubić kome su najveći trofeji busen i lopta iz LŠ (ako je nije Kleo odneo?), igrao najbolje u celom timu, i onda ga "trener" zameni, i to kime?!
Pa i ja bih stavio sluške...

#

pre 13 godina

Sve vas stiže. Samo se setite koliko ste se podsmevali kada je Zvezda imala probleme sa Adijem. I onda sam vam rekao ono što polako uviđate-ima Boga i te kako!

ja

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Isti slucaj kao sto ste vi DOMINANTNO pobedili u Bariju

Slucajnosti se desavaju, a najveca se desila 1991. zato su posle i promenili na ligu sampiona da takvi timovi ne bi postajali prvaci Evrope

Pavle

pre 13 godina

Pa nije Šnajder lud da iz džepa izvadi 1,3 miliona evra! E grobari, pa vama klub još uvek vode Bjeković i Zečević!
Šta je dečki, stigo Prosinečki!!! Idemo, raspad kluba iz Humske!!!

Branko

pre 13 godina

Partizan je imao problem sa igorom, da ponovim IMAO. Odigrali smo odlicno protiv Vojvodine, dobili nesecni gol iz jedne, jedine greske. Naterali smo 3. na tabeli da igra bunker vecinu utakmice, ali nismo imali srece da damo gol (kao Zvezda protiv Metalca, borca za opstanak). Sledeci vikend sa ovakvom igrom rusimo iliuzije da Zvezda ima evropski tim, vanserijskog trenera (nije mi samo jasno po cemu je on vanserijski? Ispao iz kupa, nadmudrio ga Stanojevic sa bunkerom u drugoj utakmici polufinala, pobeda protiv 2 ekipe iz top3 za ispadanje), 2 klase bolji od Partizana...
Posle derbija Partizan ulazi u mnogo lakse utakmice koje ce sve dobiti sa pola snage i mirno docekati titulu, a delije zapitajte se samo koliko je realno da odigrate celu polusezonu bez izgubljenog boda.
Slede vam: Partizan, OFK BGD, Rad, Spartak, Vojvodina i za vas veoma neugodni Hajduk i Borac.
Po mojoj proceni cete izgubiti 5-10 bodova do kraja prvenstva.
A ne brinite vi za Adiju, tu je on sledeci vikend.

mita

pre 13 godina

kod grobara raspad sistema posle jednog poraza, a nama se smejali shto se raspadamo (realno..) posle tri godine bez trofeja.
proshlo je i njihovo, narednih par sezona gledacemo ljutu bitku zvezde i voshe!

ja

pre 13 godina

POGRESNO STE PROTUMACILI ZVIZDANJE KAD JE IZLAZIO !!! NIJE SE ZVIZDALO NJEMU VEC STANOJEVICU STO GA VADI IZ IGRE ! BIO JE NAJBOLJI U DRUGOM POLUVREMENU I NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE ON ZAMENJEN 30 MINUTA PRE KRAJA UTAKMICE !

Vlado

pre 13 godina

Ne mogu da razumem nazovi "navijace" Partizana koji posle par losih utakmica okrenu ledja svom klubu i pljuju po igracima, upravi i treneru. To nikada nije bio manir pravih Grobara cak bih rekao da je to odlika onih drugih koje gledamo sa druge strane. Nas je uvek krasila privrzenost klubu i iskrena i obostrana ljubav. Mislim da bi svi mi koji iskreno volimo nas klub u ovom momentu trebali da smanjimo negativne emocije i da se ujedinjeni i slozni u sto vecem broju okrenemo narednim utakmicama. Kao i obicno kada oni drugi krenu djonom i pokrenu sve svoje prljave kampanje u cilju rusenja Partizana mi to ne prepoznamo nego im jos pomazemo u tome. Tacno je da ne igramo dobro. Tacno je da nemamo ni igru ni realizaciju. Tacno je i da imamo i dosta starijih iskusnijih igraca koji su prosli svoj zenit i strance koji se ne osecaju kao deo ovog kluba ida nam uprava ne radi dobro i da je trenera pocela da hvata panika ali to nije razlog da sada okrenemo ledja. Sada je vreme de se ujedinimo u podrsci voljenom klubu a za promene i za vadjenje prljavog vesa ima vremena kada se sezona zavrsi. Najveca satisfakcija bice nova titula a jos vise jad i cemer onih s druge strane koji ce opet gledati u ledja Partizanu. A "slaninari" su mali i nisu bitni i nikada nece biti bitni a ni sinoc nisu bili bolji jer i ovako losi smo ih u drugom delu saterali ukrilo njihovom golmanu a gol su dali zaista iz jedne sanse. O malom Adiji samo par reci. Trener je u pravu, dovidjenja momce jer nisu ti za Partizan, mali si covek koliko god da si dobar igrac i nikad neces znati u kako velikom klubu igras. Zato braco nedajmo im da nasam uplase. Jos uvek sve drzimo u svojim rukama. Svi slozno i u sto vecem broju dajmo podrsku nasem Partizanu. "Na svetu nista lepse ne moze da postoji ...

Papin

pre 13 godina

Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...

laki

pre 13 godina

Interesantno, niko ne spominje ali pritisak na sudije je urodio plodom.
Umjesto da Oumaru dobije crveni karton za lakat nad Miljkovićem on još
postiže gol za pobjedu Vojvodine. Zvezdašima prošle sedmice bila puna usta sudijskih kriterijuma u korist Partizana a sad ni riječi o sudjenju.
Ipak, rano su se poradovali jer je još sve u Partizanovim rukama i još ne
zavisi ni od koga. Nama i neriješeno u subotu dovoljno.
Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.

al' dobro sad

pre 13 godina

Ma da, sad dajte otkaz onom ko je jedini nešto uradio na utakmici, a gajite u klubu neznalice, na čelu sa Ilićem bez daha, Tomićem, Lazetićem, Miljkovićem, Ilijevim, Raćom (najveći plus mu je što je "grobarčina", kako pročitah negde), pa i "ser Aleksom"...
Smešno, tužno i strašno u isto vreme.

miloshbb

pre 13 godina

Smaraju jako ovi Africki igraci i u CZ i u PFC. Tripuju da su neke zvezde, glume ludilo sa slusalicama i ne postuju ni najmanje timove koje ih hlebim hrane. Zelim i Adiju i Adiji da na zapadu prodju kao Parker. (cast izuzecima kao npr Isahu.) GAZI ZVEZDO SVE U NIZU, TITULA JE TAKO BLIZU!

gunter

pre 13 godina

Ne cveta cveće, a? A kad se samo setim kako ste se ložili da su Tejgo i Adija napričali bajkice Adiju i da će ovaj (kao i onaj Šabanlala, kako već) da štrajkuje da bi došao kod vas?
Posebno sam posle ovoga siguran da je to tačno. Verovatnije je da će Tejgo na svetliju stranu brda...

vlajzi

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?
(Wllaxy, 17. april 2011 13:16)

a odmah posle toga, taj presilni Marsej je bio ucesnik najvece afere namestanja u istoriji fudbala. izbacen je iz lige, a njihov predsednik zavrsio u zatvoru zbog namestanja.

konstatacija

pre 13 godina

Klasika kod mnogih. Trener vadi svoju pozadinu tako što će da glumi strogoću na najboljem. Da sam na mestu Adije već bih bio na "Nikola Tesla".

Delija

pre 13 godina

Vec vidim sutra naslove:
"Adija u Zvezdi!" ili
"Trampa: Adija u Zvezdu - Adi u Partizanu!"
(Grrrrobar, 17. april 2011 10:37) MOZES DA SANJAS!!! Adi kosta oko 3-4 miliona Evra a Adija 1,5 miliona... Tako da mozes da mastas, ali mi je drago sto zelite nase igrace i mastate o njima kao sto mi mastamo da imamo nekog iz Mancestera tako vi mastate da iamte nekog iz Zvezde! Veoma lepo! BEZ DELIJA ALI SA BOGOM vas dobijamo na veliku subotu ''hriscani'' !!!

kol

pre 13 godina

Pravi naslov (mada bi bio podugačak bi trebao da glasi:
"Stanojević, Nađ, Đurić, Tagoe, Ilić, Ilijev, Vukić, Miljković, Lazevski, Raća, Smiljanić, Stojković pred otkazom!"

Branko

pre 13 godina

@vaske
Po cemu si zakljucio da Zvezda "igra fudbal iznad svih vas zajedno"? Po 4 gola Cukarickom, jednom golu Metalcu? I opet poredjenje sa Barselonom, nemate pojma koliko ste smesni sa tim poredjenjem.
Ima Zvezda "kulturu igre, pas, karakter, dominaciju na terenu, i uopste ih ne zanima protivnik" dok igra sa klubovima koji se bore za opstanak u ligi i daju 5 golova u 15 utakmica. Lepo sam rekao sacekaj malo i vidi da li Zvezda to ima protiv Partizana, Vojvodine, OFK-a, Rada, Spartaka.
A koja je svrha u revansu nadigravati se sa Zvezdom i pobediti 0:3 ili mozda izgubiti 3:0. Pametnije je (mada ruznije za oko) odigrati defanzivno (nadmudriti protivnicog trenera) i izgubiti 1:0 i proci u finale.
Cilj ne bira sredstvo!!!

Wllaxy

pre 13 godina

Ne mogu da razumem nazovi "navijace" Partizana koji posle par losih utakmica okrenu ledja svom klubu i pljuju po igracima, upravi i treneru. To nikada nije bio manir pravih Grobara cak bih rekao da je to odlika onih drugih koje gledamo sa druge strane. Nas je uvek krasila privrzenost klubu i iskrena i obostrana ljubav...
(Vlado, 17. april 2011 10:54)

Da, da, naravno.

Recimo kao dok su klub vodili Zeka i Bjeka dok ste bojkotovali utakmice svog kluba i setali Curkovicevu sliku a pljuvali po klubu samo tako... To stvarno nije vasa odlika.

Samo ne znam jel i dalje bojkotujete svoj klub pa vas tako malo dolazi na utakmice ili vas jednostavno nema vise?

my name is...

pre 13 godina

@heh

To nije bio trener, ne znam sta si ti gledao ali pogledaj ponovo i uveri se.
Pa onda sledeci put kada hoces da ispadnes pametan, ti razmisli da li znas o cemu pricas.

Gravedigger

pre 13 godina

Vi zvezdasi, umesto sto se podsmevate, bolje da naucite nesto o tome kako se postupa sa nedisciplinovanim igracima.Da je Adija uradio pola od onoga sto kod vas radi Li Adi, odavno bi bio odstranjen iz tima.Mislim da ga treba poslati nazad u Milan na kaljenje, pa ako se pokaze tamo onda ga vratiti, jer mislim da jos uvek nema kvalitet za Partizan.

Mance

pre 13 godina

Ma,svi ste vi zreli za otkaz i katanac.
Stavite katanac da ne gledamo ovu imitaciju od fudbala i uprave!
KO JE ZA TO DA SE UKINE SRPSKI "FUDBAL"?

Milan CL

pre 13 godina

Ljudski vam kažem, takvog ćete teško naći. sve se reši razgovorom. pa on je mala maca za Tomića i Šćepovića a bar duplo bolji igrač.
Jedan klub na svetu volim ja...

dendza

pre 13 godina

Interesantno, niko ne spominje ali pritisak na sudije je urodio plodom.
Umjesto da Oumaru dobije crveni karton za lakat nad Miljkovićem on još
postiže gol za pobjedu Vojvodine. Zvezdašima prošle sedmice bila puna usta sudijskih kriterijuma u korist Partizana a sad ni riječi o sudjenju.
Ipak, rano su se poradovali jer je još sve u Partizanovim rukama i još ne
zavisi ni od koga. Nama i neriješeno u subotu dovoljno.
Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.
(laki, 17. april 2011 11:53)
Jel to u stilu: "kad se mi pitamo, Vosa se ne pita...", zasto posebno komentarisati sudjenje kad je i ovaj put bilo u korist Partizana, umesto da dobijete 2-3 crvena kartona i zavrsite uktamicu sa 8 igraca, sudija je revnosno gledao kroz prste vodeci racuna o sastavu vase ekipe u narednim kolima. Naravno prouzetak je opet bio 5-6 minuta, dok partizan ne da gol ... ali ga ne dadoste ovaj put a bilo je blam da produzi bas 10 minuta sto se inace neretko vama desavalo ... tisina bre.

Zuki

pre 13 godina

Sve sami fudbalski znalci komentarisu. Taj mali je zajedno sa Tejgom bio najgori u prvom poluvremenu. Onda mu je trener dao jednostavniji zadatak da sprinta po levoj strani, zeleci da malo zamori odbranu Vose pre uvodjenja Ilijeva.
Decko ima jako los prijem lopte (za svoju "trzisnu" cenu) a ni pas mu nije mnogo bolji. Najveci i jedini kvalitet mu je brzina. Ima samo jedan dribling i to neku smesnu piruetu unazad i uvek u desnu stranu. Ukoliko ne dobije loptu u prazan prostor potpuno je neupotrebljiv. Juce nije dobio ni jedan duel 1 na 1. Fizicki je slab a to ne ume da kompenzuje drugim kvalitetima. Ajd da kazemo da je mlad i da bi se sve to moglo korigovati ali samo pod uslovom da je disciplinovan. Ovako, nema razloga da zadrzavamo u timu preskupog klinca koji misli da je iznad ove nase jadne lige. Da bi napredovao mora prvo da shvati da je tu gde je zato sto ima ozbiljnih igrackih nedostataka na kojima mora da radi. Svejedno je gde igras, ako ne radis na sebi, neces napredovati.
Juce je u prvih 15 min drugog poluvremena probio par puta ali nije nista korisno od toga ispalo. Sebicni Ilijev je bio daleko korisniji i opasniji od njega. Opravdano je zamenjen. Cak i da nije, profesionalci znaju gde im je mesto. Tamo gde ih trener stavi. Tu nema rasprave.

Душан

pre 13 godina

@Da, sada mu je kriv Adija. Izvlaci najboljeg trenutno u timu, a ostao Scepovic, Raca,....Zalosno je samo sto ce Zvezda sa tragikomicnim timom mozda osvojiti prvenstvo, Sa onim pet sest gola u 90+8 minutu i tako to.
E moj Stanoje. Mnogo si se zavozao da si Gvardiola,,,hahahahaha.
(Vlada Nis, 17. april 2011 08:55)

малкице си се збунио. ми играмо 90+3 минута стандардно. и у та 3 минута дамо и 2 гола из игре. а ви играте 90+3+3+... и не дате гол, па ни у 16 не уђете да вам се свира пенал. зато ћете изгубити титулу.

Scepovic

pre 13 godina

Adija je kriv za reakciju posle izmene jer igrac mora da postuje odluku trenera ma kakva ona bila, ali Scepovic nema sta da trazi ne u timu Partizana vec u JSL.Teleoptik bato,pa ako tamo nesto uradi moze da razmislja o Partizanu.X ili 1 na derbiju i titula-najbolje X da crknu od muke

Vaske

pre 13 godina

Partizan je imao problem sa igorom, da ponovim IMAO. Odigrali smo odlicno protiv Vojvodine, dobili nesecni gol iz jedne, jedine greske. Naterali smo 3. na tabeli da igra bunker vecinu utakmice, ali nismo imali srece da damo gol (kao Zvezda protiv Metalca, borca za opstanak). Sledeci vikend sa ovakvom igrom rusimo iliuzije da Zvezda ima evropski tim, vanserijskog trenera (nije mi samo jasno po cemu je on vanserijski? Ispao iz kupa, nadmudrio ga Stanojevic sa bunkerom u drugoj utakmici polufinala, pobeda protiv 2 ekipe iz top3 za ispadanje), 2 klase bolji od Partizana...
Posle derbija Partizan ulazi u mnogo lakse utakmice koje ce sve dobiti sa pola snage i mirno docekati titulu, a delije zapitajte se samo koliko je realno da odigrate celu polusezonu bez izgubljenog boda.
Slede vam: Partizan, OFK BGD, Rad, Spartak, Vojvodina i za vas veoma neugodni Hajduk i Borac.
Po mojoj proceni cete izgubiti 5-10 bodova do kraja prvenstva.
A ne brinite vi za Adiju, tu je on sledeci vikend.
(Branko, 17. april 2011 10:52)

Sine moze nama raspored da bude i sve do kraja prvenstva da igramo sa vama i Vojvodinom naizmenicno ja ne brinem Zvezda trenutna igra fudbal iznad svih vas zajedno i sa onakvim igracima ima kulturu igre, pas, karakter, dominaciju na terenu, i uopste ih ne zanima protivnik dok vi i Vojvodina igrate kao mi prosle i prethodnih sezona neka napucavanja lopte nemozete 5 pasova za redom da spojite, odvratno za gledanje. Rezultat svega toga je vi u revansu kupa igrate bunker kao hteli ste e pa rodjaci niste hteli vec ste morali, zasto jedna Barsa sinoc nije dosla u Madrid da igra bunker jer joj bod odgovara zato sto Real nemoze da im nametne igrom da se tako brane vec obrnuto. Grdno ste pogresili sto ste pustili Moreiru i Klea koji su ginuli na terenu i pravili razliku ovi crnci su vam dosli na pozajmicu kao na izlet pa se vracaju u jaku ligu sta ih briga za ovu nasu livadu od lige dok su Moreira, Kleo pa i Zuka ginuli da bi se dokazali i igrali sutra u jacim ligama.

Zabrinuti grobar

pre 13 godina

Izgubili smo juče titulu!Čestitke Zvezdi na novoj osvojenoj tituli!Ne znam što se navijači Vojvodine raduju kad nemaju interesa da osvoje titulu i igraju u LŠ jer nemaju stadion po propisima uefa.

Wllaxy

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?

dzozey

pre 13 godina

Veliko interesovanje Zvezdasa za ovu vest. Oni tvrde da je raspad sistema, samo zato sto Stanojevic nije zadovoljan ponasanjem igraca, koji definitivno nije nista specijalno (Brana Ilic sije i njega i Tejga), a Grobari smatraju da Stanojevic uklanja metu sa sebe, zamerajuci "najboljem" igracu. Ja ne znam o cemu se radi, ali meni su to gluposti. Da smo bili sigurni u Tejga i Adiju, odkupili bi ugovore odma. Nista nisu pokazali. Tejgo je jak...to je to. Adija...za sad nista. Treba nam jedan brz sa strane, a ne tri spora na sredini. Ne mozemo sa ovakvim veznim i ovakvim napadacima da budemo sigurni u nase pobede. Koliko samo losih pasova. Bas taj Adija i taj Tejgo ne umeju da odigraju jedan ljudski pas. Celog zivota treniras fudbal i i dalje ne znas...to mi nije jasno. Imamo napadace koji samo znaju sto jace da sutnu kad se nadju pred golom, kada im neko lepo nabaci loptu, ne umeju sami da naprave sansu i ne umeju da asistiraju. Vezni igraci ne umeju da sutnu na gol a slabo im ide asistiranje. Odbrana samo zna da igra odbranu i to dok se ne umore...sto se desava u svakoj utakmici. Pohvalio bi Smiljanica, iznenadio me je, maltene jedini koji je shvatio znacaj utakmice. Jednostavno ne shvataju ozbiljno svoj posao, ne pokusavaju da isprave svoje greske, a svi sanjaju da igraju u Spaniji, Engleskoj, Italiji itd...pa ne ide to tako rodjaci.

BlackLabel

pre 13 godina

ne kažem da nije pogrešio,ali zar je dečko jedini krivac?nije sigurno,a i više si Ilieva forsirao tako da nije ni mogao više (juče najbolji na terenu)...bilo kako bilo puna podrška Stanojeviću,na pamet neka ti ne pada da ponudiš ostavku...Grobari s'tobom sve do pobede!

Gambit

pre 13 godina

Haha,kap koja je prelila čašu... Sve govori i ukazuje na to da je ovo samo alibi upravi Partizana da ne odreši kesu za takav potencijal jer je preskup,kao,vidi ovog kako se ponaša? Pa kakav si ti pedagog Stanoje,dečko ima 20-ak godina,nije trebao,ali sa razlogom je onako reagovao na utakmici juče,a to je i publika videla pa zviždala vama, a ne njemu! Tako će biti i sa Tejgom jer je i on preskup,naći će se neki razlog,sistem igre recimo,biće ono,nije se uklopio i to... Realno,neće se ni uklopiti dok se bude forsirala ovakva igra.

ff

pre 13 godina

Alo bre jel gledo nekood vas tekmu?!?!?!Decko ne zna da primi loptu!U 2.poluvremenu je graomanje ocajno nego u prvom,al dalekood dobrog...ja ne verujem da je izbacen Tejgo na poluvremenu a ostavljen Adija!i nevidljivi Scepovic

mirko22

pre 13 godina

ljudi ako cemo realno,ovaj igrac ne vredi tih 1,3mil evra!
nista posebno nije pokazao da bi se u njega toliko ulozilo,plus jos ne nedisciplinovan. ako je trener rekao da uradis to i to,treba ispostovati pa ako gresi na kraju porazgovrati,a ne ovako. i da,koliko se meni cini ljudi su zvizdali jer njega stanojevic vadi iz igre a ne zato sto je bio los,ili se ljutio...

Mozzart

pre 13 godina

Grobari, ono sto su radili nama nasi rukovodioci, sada vi dozivljavate! Zar se ne zapitate gde su pare od LS, od Klea, Moreire...?
Doveli su dva igraca na pozajmicu, vratili penzionere u klub, a vi cutite? Koliko to kosta? Umesto da od zaradjenog novca kupe bar dva eksta igraca, oni vam doveli 5 istrosenih! PITAJTE IH GDE SU PARE!!! Ne cekajte da dozivite sudbinu Zvezde, jer Srbiji su potrebni jaki klubovi!!! Ne dajte da vas prave budalama!!!

Stavi prst na celo!

pre 13 godina

Stanojevic pravi same gluposti a svi drugi krivi. Ako jedinog raspolozenog napadaca izvodi cim pocne dobro da igra ili nezna ili ne da. Zvezdi je dao krila igrajuci sramni bunker, Vojvod. ga ponizava vec treci put zaredom. Ja bi to malo ispitao jer smrdi prilicno. Po cijem diktatu radi jer ne verujem da je sam smislio.
Ipak, volim sto se Partizan ne vadi na sudije i namestaljke vec gleda u svoje dvoriste. Sve ce se to srediti-koga nema bez njega se mora.

Nenad

pre 13 godina

Nesto ne stima...Stanojevic se totalno izgubio, on je iskljucivi krivac za ova posrtanja, Ilic, Vukic, Lazevski, Miljkovic, Scepovic...pa oni nemaju mesta u ozbiljnoj drugoligaskoj ekipi... ako uopste on i sastavlja ekipu. Vremena vise nema, ako se ovako nastavi, ode titula.

VanjaLFC

pre 13 godina

Malo su poleteli ovi iz Gane. Imali su dobro svetsko prvenstvo i ponasaju se kao da su neka posebna vrsta. Da iole vrede nesto igrali bi u nekim Belgijskim ligama ili u Grckoj, a ne u ovoj nasoj jadnoj.

janke

pre 13 godina

da stanojevic je izgubio kompas , jeste
da adija je nezasluzeno izbacen iz igre , jeste
al taj adija u profesionalnoj karijeri je dao svega 3 gola
a jer je igrac milana vredi 1,3 m
za te pare , ne vredi ga dovesti ....

cambio

pre 13 godina

a Stanojevic ne spominje da Adija nije dobio ni dinar, a kamoli evro od kako je dosao... znas Adija teska su vremena, svetska ekonomska kriza.. Djuric mora u Dubaji na dorucak..

situation

pre 13 godina

realno mi mozemo samo da kom svako svoje misljenje ali zna se ko je upravu i zasto i kako....ne bi bili ovi ljudi tu da ne znaju, a da mogu ovako nesto da kazu i da urade...videcemo kako ce se desavati situacija kada opadne malo tenzija..siguran sam da ce sve biti ok sa igracima i rezultatima u nastavku sezone.

Dexterijus

pre 13 godina

Partizan je od Clea prihodovao 3.2 mil eura, a sa dr.MO se dogovorili,umesto dela plate moze da ide. E sad druga je prica sa penzionerima(Iliev,Ilic i Krstajic bar igraju,ali Vukic je totalni promashaj).... Sada se lepo vidi da je Petrovic ovoj ekipi glavni sraf,i to je za mene porazno,jer nemoze zadnji vezni da gradi igru. dr.MO nam fali kao malo vode na dlanu u sred pustinje.Nadam se da ce da izvuku pouke iz ovog zimskog "prelaznog" roka.
Kesa da se odreshi na leto, za stopera, levog beka, plejmejkera,2 spica, i levo i desno krilo, jer ovo sto sad imamo nije vishe ni za Super Ligu Srbije!!!!!!!!
Krstajica u penziju,ipak se vidi "zamor" materijala koliko god bio iskusan, Ilic vishe nemoze, Vukic-promashaj, a ostalima necu troshiti reci....

horda

pre 13 godina

kakav otkaz.monak se jos nije navikao na okruzenje i na stil igre,vjerujem da ce eksplodirati vec u sledecoj utakmici,ako ga prije toga ne otjeraju, veliki pozdrav za grobare iz sarajeva od hordi zla,jos jednom ste pokazali kako se navija.

Wllaxy

pre 13 godina

uuuu a zvezda je pobedila presilni Marsej, super nadmocnom igrom u Bariju. Nemoj ti nama o sreci...
(Papin, 17. april 2011 12:30)

Taj presilni Marsej, koji ti pokusavas da nipodastavas je vec za dve sezone ponovo igrao finale i osvojio Kup sampiona pobedom nad izuzetno jakim Milanom - a gde je uopste taj Anderleht cele ove sezone?
(Wllaxy, 17. april 2011 13:16)

a odmah posle toga, taj presilni Marsej je bio ucesnik najvece afere namestanja u istoriji fudbala. izbacen je iz lige, a njihov predsednik zavrsio u zatvoru zbog namestanja.
(vlajzi, 17. april 2011 14:20)

Koliko se ja secam, a dobro se secam, Olimpik je izbacen iz lige zbog namestanja meceva u francuskom prvenstvu, a o namestanju meceva u Kupu sampiona nije bilo nikakvog pomena niti bilo kakve sumnje.

A kad vec govorimo o najvecoj aferi namestanja u istoriji, to je pre svega afera u italijanskom prvenstvu gde je jos jedan, gle cuda, crno-beli tim optuzen za namestanje i izbacen u drugu ligu. Koincidencija slucaja ili...

Milton

pre 13 godina

Stanojević je skroz izgubio kompas. Pa što je menjao Adiju kada je bio među najboljima u timu.Šćepović kao da nije ni igrao, bekovi katastrofalni u ofanzivi,Saša Ilić ne može da se sastavi sa loptom. Sad se tek vidi koliko nedostaju Moreira koji u tranziciji odigrava besprekorno i Kleo koji je mogao da zadrži loptu.
E moj Stanojeviću, plakaćeš ti za Moreirom.

hersascha

pre 13 godina

Ipak bi trebalo da budemo malko i realni a ne samo navijaci, mislim da je ipak to klasicno nepostovanje.Neosporno je da je Adija bolji fudbaler od Tejga i jeste greska sto ga je zamenio ale je ipak Iliev bio opasniji po gol jer ipak bolje poznaje ovu nasu ligu nego on, ali to Adiji ne daje za pravo da negoduje odluku trenera isto kao sto se pravio pametan Li Adi u Zvezdi jer ako misle da igraju u nekom od vecih klubova od ovih nasih moraju da iskazu disciplinu, upornost i PROFESIONALIZAM bez obzira u kom klubu igrali!
Ja sam Zvezdas ali razumem svakog navijaca Partizana sto se ljuti i tako i treba da radi Stanojevic jer evo videli ste kako to radi Robi pa posle ovaj sam trazi da igra i jos se izvinjava iako je preko potreban timu, ali mora da se zna prvo ko je trener a ko igrac to jest mora da se zna ko koga treba da slusa!

Mmmm

pre 13 godina

Kriza... Nisam razumeo trenera sa izmenom ali on čovek radi svoj posao... Veliki je pritisak na partizanu posto se zvezda bas primakla. Svim silama pokušavaju da urade nesto ali ne ide. Veliki je problem i spremnost ekipe. Kada nem je nosilac igre Sale Ilić, Zvone Vukić, Iliev... Naravno, svi su oni klasa igrači ali godine su stigle. Deluju mi kao i da nisu bas motivisani za svaku utakmicu, a o kondiciji da ne pričam. Petrović je u timu, zajedno sa Krstajićem, najbolji u timu. Olakšavajuća okolnost je što Partizan ima lakši raspored do kraja. Pa možda je i pošteno, neka derbi odluči.

From Ljutice Bogdana 1a

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas zelim reci da mi je drago uvek kada su grobari u krizi i kada gube. Mi smo dotakli dno sada se polako dizemo ( nadam se da ce to konacno biti pravi put )grobari su iz razloga vece finansijske stabilnosti dominirali prethodnih godina. Nisu oni bili toliko dobri koliko smo mi bili katastrofa. Ali ovom prilikom bih zeleo da kazem nesto vezano za tri nova stranca u Zvezdi i Partizanu ( Li Adi, Adija, Tejgo). Mislim da su i Prosinecki i Stanojevbic apsolutno u pravu i da su sva trojica narocito Li Adi i Adija mnogo digli nos narodski receno. Jesu mladi i talentovani jesu sa Ganom napravili bum ali da bas toliko vrede koliko misle ne bi igrali na obe strane topciderskog brda nego u mnogo vecim klubovima i mnogo jacim ligama. Pokazali su bahatost i nepostovanje klubova u kojim aigraju i zato bi trebalo da se kale u Sopotu i Teleoptiku do daljneg. Sto se trke za titulu tice mislim da i mi i Partizan i Vojvodina imamo svoje sanse. Iduceg vikenda ce se konacno videti ko je stvarno bolji mi ili grobari. Mislim da ce derbi u mnogome odrediti kurs prvenstva. Pozdrav svim delijama a sportsko postovanje navijacima Partizana. UZMI ROBI PRVU TITULU

ТВЦЗ

pre 13 godina

41. Kad neko ne ume da poštuje veličinu u koju je došao! Zna li on da je došao u klub koji je dominantno letos eliminisao presilni Anderleht da bi ušao u LŠ (gde je odigrao za ponos i slavu)?!
(čuvari sv. Busena belgijskog, 17. april 2011 02:43)

Isti slucaj kao sto ste vi DOMINANTNO pobedili u Bariju

Slucajnosti se desavaju, a najveca se desila 1991. zato su posle i promenili na ligu sampiona da takvi timovi ne bi postajali prvaci Evrope
(ja, 17. april 2011 10:56)

Да, можда си у праву. А онда смо ми у тој првој лиги шампиона били званично трећи у Европи. Сјећаш се ваљда прве лиге шампиона и наше групе Звезда, Сампдорија, Андерлехт, Панатинаикос (poslije 2 kola predkvalifikacija). Знаш оно кад нисмо могли да играмо ни једну утакмицу у Београду. Кажу људи да би било праведно да смо опет играли финале. Али шта знају ти на звaничном сајту УЕФА?

Krlja

pre 13 godina

Mozda ti Ganci umeju da igraju fudbal, ali je pitanje da li i koliko mogu da se ponasaju profesionalno. Li Adi, Dominik Adija.. aj Tejga necu da diram. Moraju ti momci da prodju jos neku skolu u zivotu osim fudbalske.

Delija

pre 13 godina

Ocajni su ovi crnci.... Mozda treba na Adiji jos raditi posto je bolji nego Tagoe, ali....imao je on svoje sanse... NISTA BEZ MOREIRE!

ja

pre 13 godina

Jos jednom se pokazalo da dovodjenje poznatog imena se ne isplati. Zasto su prodali Moreiru i Klea, koji su bili dobri stranci. Trebalo je njih da zadrze i da prodaju Petrovica i jos nekog, ili Babovica, ili Tomica, a da dovedu nekog naseg ofanzivnijeg veznog, jer Medo je dobar, agilniji od Petrovica, moze bolje da poveze redove i nekog naseg napadaca, eventualno stranca. Primetio sam i ponovljenu gresku Stanojevica na prosloj utakmici, kad je stavio Tejgo na desno krilo, kao sto je i Boju stavljao. Mislim da bi trebalo da nauci da to ne uspeva. Tejgo je isti tip igraca kao i Boja.

zoran

pre 13 godina

Grobari, ono sto su radili nama nasi rukovodioci, sada vi dozivljavate! Zar se ne zapitate gde su pare od LS, od Klea, Moreire...?
Doveli su dva igraca na pozajmicu, vratili penzionere u klub, a vi cutite? Koliko to kosta? Umesto da od zaradjenog novca kupe bar dva eksta igraca, oni vam doveli 5 istrosenih! PITAJTE IH GDE SU PARE!!! Ne cekajte da dozivite sudbinu Zvezde, jer Srbiji su potrebni jaki klubovi!!! Ne dajte da vas prave budalama!!!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Mozzart, 17. april 2011 10:20)
=================================================================

Potpuno si u pravu. Samo slep ne vidi da je neko pojeo pare. Pa. ovi nisu jedan jedinie vro potrosili za pojacanja. Svi se prave ludi.
Pravi vladari u u senci...kakav Djura i Nadj...ja tu vidim Bjekovica,Zecevica,Curkovica kako se smeju.

delija22

pre 13 godina

Pa dobro izgubili 2 utakmice i odma pljuvanje po treneru po igracima po klubu .. to je fudbal i desava se svima . eto vidite liverpul koliki je tim pa redovno gubi vec 2 godine.. Jesam delija ali ovo sto grobari rade je glupo .. dajte jos jacu podrsku igracima i navijate a pobede ce doci ..

filmar

pre 13 godina

Hoce kola da slome na pojedincu ili 2-3 igraca, a iz aviona se vidi da skripi u sistemu! Pa, 50% fudbalera Manchester Utd nebi mogli igrati nigdje osim kod Fergusona zato sto su igraci upravo tog sistema koji daje rezultate. Nema pritiska na zadnju liniju, beskonacno dodavanje ili ispucavanje lopte preko citavog terena koje moze da brani jedan dobar stoper(drugi mu i ne treba)! Bekovi centriraju katastrofalno(sve neki rogaci,koji putuju pola dana), po trecim ligama cete naci ljude koji loptu odrezuju samo tako da zuji. I po meni najveci problem je sto mi ne mozemo da igramo igru iz drugog plana, zato sto imamo star i spor vezni red- recimo, onaj "sprint" Ilica u zadnjim minutama protiv Zvezde u prvoj utakmici kupa je upravo ono o cemu pisem. Treba traziti nesto na trzistu sto ima upravo te karakteristike i ubrzati ovu igru. Gledao sam utakmicu Samara-Krasnodar koja iako je zavrsila 0-0 je ponudila mnogo toga, a najvise me impresioniralo 90 minuta sprinta po terenu, a dobar dio igraca su nasi srpski( znaci i mi to mozemo, samo treba trener ljudima to da usadi u glavu)!

Goran United

pre 13 godina

PO mom misljenu,stranci koji su ostavili najdublji trag u Partizanu su trio-Zuka,Moreira,Dijara.Naravno i Kleo koji je dosao nesto kasnije.Svi znamo ko je on i sta je uradio za Partizan.Svi oni su dovedeni za vreme Tomica.Pozrtvovanost i predanost fudbalu koju su prikazivali Zuka i Mo,bilo sa kime da smi igrali,je neverovatna za strance.Kao da su od rodjenja uz klub i da navijaju za isti.Motivacije im nikada nije falilo.Sto se tice Adije,priznajem ocekivao sam vise.Ali mislim da ga ne treba odstraniti.Sinoc jeste gresio,pogotovo u pasovima ali se stvarno trudio i trcao mnogo,vracao,prihvatao loptu i pokusavao da poveze odbranu i napad,bio je bas borben...Bas me zacudilo sto je on zamenjen.Brz je,navlaci na sebe protivnicke igrace,ne libi se da uzme loptu i krene za razliku od nekih koji uglavnom statiraju i 'cekaju prolece'...

Cika Sima

pre 13 godina

@mirko22
@hersascha

Jedan "partizanovac", drugi "zvezdas" ali oba ekstra komentara. Retko realni i nepristrasni (ne kazem da jedini valjaju).

Btw, postoji mozda link ka tom "pored terena" incidentu i zameni Adije?

filip

pre 13 godina

Adija vredi 1,3 miliona???Kakvih bre 1,3 miliona,jeste vi normalni,de nalazite te cifre???Jedan lupi i onda ostali ko papagaji..On trenutno vredi 700 000 evra,a to ako je neko zakljucio ugovor sa nepovoljnom klauzulom o otkupu,to je druga prica.

rango

pre 13 godina

Kao veliki zvezdas zelim reci da mi je drago uvek kada su grobari u krizi i kada gube. Mi smo dotakli dno sada se polako dizemo ( nadam se da ce to konacno biti pravi put )grobari su iz razloga vece finansijske stabilnosti dominirali prethodnih godina. Nisu oni bili toliko dobri koliko smo mi bili katastrofa. Ali ovom prilikom bih zeleo da kazem nesto vezano za tri nova stranca u Zvezdi i Partizanu ( Li Adi, Adija, Tejgo). Mislim da su i Prosinecki i Stanojevbic apsolutno u pravu i da su sva trojica narocito Li Adi i Adija mnogo digli nos narodski receno. Jesu mladi i talentovani jesu sa Ganom napravili bum ali da bas toliko vrede koliko misle ne bi igrali na obe strane topciderskog brda nego u mnogo vecim klubovima i mnogo jacim ligama. Pokazali su bahatost i nepostovanje klubova u kojim aigraju i zato bi trebalo da se kale u Sopotu i Teleoptiku do daljneg. Sto se trke za titulu tice mislim da i mi i Partizan i Vojvodina imamo svoje sanse. Iduceg vikenda ce se konacno videti ko je stvarno bolji mi ili grobari. Mislim da ce derbi u mnogome odrediti kurs prvenstva. Pozdrav svim delijama a sportsko postovanje navijacima Partizana. UZMI ROBI PRVU TITULU
(From Ljutice Bogdana 1a, 17. april 2011 13:2

nisam imao nameru da ista komentarisem ali kada sam ovo procitao morao sam da se oglasim...svaka chast covece na objektivnosti i kulturi ,,dijaloga,,vidi se da si pravi ljubitelj fudbala a ne samo navijac...pozdrav od navijaca partizana!!!!

.....

pre 13 godina

BEZ DELIJA ALI SA BOGOM vas dobijamo na veliku subotu ''hriscani'' !!!
(Delija, 17. april 2011 11:50)
sto lazete bre ovaj narod ??? svi znamo da cete se pojaviti na istoku i zapadu...(necete navijati ali....ionako se i ne cujete)