Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.04.2011.

22:47

Roma rasprodaje napadače?

Prema pisanju italijanskog lista “La Gazzetta dello Sport”, uprava Rome planira da na leto proda napadače Mirka Vučinića, Marka Borijela i Žeremija Meneza.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Od kada je "vučicu" preuzeo nekadašnji igrač kluba Vinćenco Montela, Roma igra u formaciji 4-2-3-1 sa Frančeskom Totijem kao najisturenijim igračem.

“Gazeta” tvrdi da je odlasku najbliži crnogorski napadač Vučinić za koga se u Italiji interesuju Inter i Juventus, ali i koji je na sebe privukao pažnji Liverpul, te još nekih većih evropskih klubova.

Borijelu je dosadilo da čeka priliku na klupi, dok je Francuz Menez još ranije izrazio nezadovoljstvo statusom od dolaska Montele. On je na klupi od 21. februara i za proteklo vreme Roma je odigrala osam mečeva, ostvarila četiri pobede, te po dva remija i poraza.

"Vučica" je trenutno šesta na tabeli sa 53 boda, četiri manje od gradskog rivala Lacija koji je na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. DO kraja sezone u Seriji A ostalo je da se odigra još šest kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu