Nova vest
Fudbal

Petak, 08.04.2011.

13:50

Ristovski: Imamo zamenu za Nikolića

Trener Spartak Zlatibor vode Ljubomir Ristovski, izjavio je da će pretučeni prvotimac Nemanja Nikolić mnogo nedostajati timu protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međutim, Ristovski je dodao da ima pravu zamenu za njega.

"Nikolić je naš standardni igrač, odigrao je sve utakmice ovog proleća i logicno je da će nam nedostajati. Medjutim, u celoj ovoj priči jedina povoljna okolnost je što smo u veznom redu najbolje pokriveni i što imam dobre alternative", rekao je Ristovski.

Mladi trener, koji je zimus preuzeo Subotičane ističe da je utakmica protiv crno-belih svakako najteži ispit za njegove izabranike u dosadašnjem delu sezone.

"Dolazi u nam goste šampion, lider prvenstva, ekipa koja je bez dileme najkvalitetnija u Srbiji. Ali, mi ništa nećemo menjati u pristupu. Što se naš tiča ovo je utakmica kao i svaka druga i nemamo posebne pripreme".

Ristovski, ipak, ne krije da će otežavajuću okolnost njegovom timu predstavljati loša forma Partizana na nekoliko poslednjih mečeva.

"Oni će učiniti sve da demantuju kritičare, da nas pobede i što je za njih najvažnije, da sačuvaju prednost koju imaju nad Crvenom zvezdom. Mi ne razmišljamo o tome, imamo svoje planove i unapred se radujemo što ćemo biti akteri derbija", jasan je Ristovski.

On kaže da ne bi imao ništa protiv da se utakmica završi nerešenim rezultatom, kao i jesenas kada je u Humskoj bilo 0:0.

"Mi nismo u poziciju da pretimo Partizanu, oni su svakako favoriti. Naravno, pokušaćemo da zabeležimo što bolji rezultat, a remi to svakako jeste", zaključio je Ristovski, čija ekipa na prethodnih šest utakmica u prvenstvu nije primila gol.

Utakmica Spartak Zlatibor voda - Partizan igra se u nedelju od 15.30 na Gradskom stadionu u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu