Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.02.2011.

17:56

Remi Partizana i sa Torontom

Fudbaleri Partizana remizirali su i na drugom pripremnom meču u Turskoj. “Crno-beli” su igrali 1:1 sa kanadskim Torontom u Beleku.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kanađani su poveli u šestom minutu golom Nana Atakora, a izjednačio je Nemanja Tomić iz penala u 39. minutu.

Na ovom meču za Partizan su debitovala i dva od tri poslednja pojačanja. Reprezentativci Gane Prins Teigo i Dominik Adijah igrali su u prvom poluvremenu. Meč su obeležili prečka iz penala Toronta, te stative Teiga i Tomića.

Posle ranog vođstva Toronta, prvu gol šansu Partizan je imao u 18. minutu, ali je novopridošlica Prins Teigo pogodio stativu.

Sedam minuta kasnije Saša Ilić je proigrao Stefana Babovića ali je on šutirao pored gola. U 31. minutu Partizan je imao još jednu sjajnu priliku, Adijah je proigrao Tomića koji je imao zicer, ali je njegov šut iz peterca zaustavio golman Toronta.

Tri minuta kasnije Kanađani su imali šansu da dupliraju prednost. Toronto je dobio penal. Šutirao je De Rosario ali je pogodio prečku. Odmah je usledila kazna za propuštenu priliku. U 39. minutu Babović je oboren u kaznenom prostoru, a Tomić je bio siguran sa “kreča”.

Drugo poluvreme otvorio je Marko Šćepović slobodnim udarcem, ali je njegov šut zaustavio golman.

Skoro 20 minuta nije bilo prilika, Stanković i Torontov Anri su dobili po žuti karton, a u 62. minutu Tomić je sjajno izveo slobodan uradac sa 20 metara, ali je pogodio samo stativu.

Do kraja meča Argentinac Kuško je asistirao Bogunoviću za gol u 88. minutu, međutim, on je poništen zbog sumnjivog ofsajda.

Partizan: Stojković (od 46. Živković) - Miljković (od 46. Rosi), Savić (od 46. Jovanović), Krstajić (od 46. Stanković), Lazevski (od 46. Kizito) - Kamara (od 46. Petrović), Babović (od 46. Smiljanić), Tomić (od 76. Aškovski), S. Ilić (od 70. Bogunović) - Teigo (od 46. Šćepović), Adijah (od 46. Kuško)

“Vrlo zanimljiva utakmica za sve, neizvesna, dobra, mislim da su svi uživali bio je dobar ritam i dosta šansi, penali, stative. Generalno sam zadovoljan sa onim što se dešavalo danas“, rekao je posle meča trener Partizana Aleksandar Stanojević koji je potvrdio odlazak Klea iz tima.

U ekipi Partizana nije bilo Zvonimira Vukića, on će 'debitovati' u petak, i Ivice Ilieva koji je lakše povređen na treningu u utorak, a od igrača koji se nalaze u Antaliji nisu igrali ni Radiša Ilić, Stevanović i Ostojić. Fejsa i dalje radi po posebnom programu, a Kleo čeka da se obavi transfer u Kinu.

Partizan je remizirao i u prvom meču u Turskoj, igrao je bez golova protiv Dinama iz Bukurešta, a sledeći test 'crno-beli' imaju u petak, kada se sastaju sa ekipom Šturma iz Graca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu