Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.11.2010.

15:57

Petrović: "Pobeda za samopouzdanje"

Selektor Vladimir Petrović kaže da bi pobeda u utakmici protiv Bugarske bila važna zbog vraćanja poljuljanog samopuzdanja reprezentativcima Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Kao što sam i planirao, duel u Sofiji iskoristiću za proveru mogućnosti debitanata koje sam pozvao. Medjutim, niko ne voli da gubi utakmice, čak i kad su prijateljske".

"Za mene duel protiv izabranika Lotara Mateusa ima i takmčarski značaj", rekao je Petrović i dodao da ga više ne interesuje prošlost, već isključivo gleda u budućnost i meč protiv Bugarske.

Povrede standardnih reprezentativaca primorale su Petrovića da napravi izmene u timu, ali on na današnjoj konfrenciji za štampu nije želeo da otkriva taktičke zamisli.

"Zbog povreda smo imali mnogo problema pred put u Bugarsku, pa zbog toga moram da napravim pomene u sastavu tima koji će sutra istrčati na teren, ali ne bih sad ništa da vam otkrivam. Nadam se normalnoj situaciji i očekujem da će sve proći u najboljem mogućem redu za našu selekciju", rekao je Petrović.

Domaće novinare zanimalo je mišljenje Petrovića o selektoru reprezentacije Bugarske Lotaru Mateusu i o kvalitetu ekipe.

"Lotar je odličan trener i veliki fudbaler koji ume da prenese znanje svojim igračima. Imate dosta dobrih igrača. Istakao bih Stilijana i Martina Petrova, koji su već standardni u vašoj selekciji, ali i Ivelina Popova, veoma kvalitetnog napadača. Očekujem kvalitetnu utakmicu u kojoj obe reprezentacije žele da poprave utisak iz prethodnih kvalifikacionih susreta", rekao je Petrović. 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu