Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.11.2010.

13:37

Trifunović: "Nisam Pipo Inzagi"

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Trifunović smatra da nije primereno da se poredi sa igračem Milana Filipom Inzagijem.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

Napadač Crvene zvezde je ušao sa klupe na meču sa Radom i postigao pobedonosni gol za svoj tim.

„Mislim da je to poređenje neumesno, ali dobro, novinari vole senzacionalizam i u pozitivnom i u negativnom smislu. Pipo Inzagi je veliko ime svetskog i italijanskog fudbala i ja zaista ne bih voleo da me sa njim porede. Čak i kad to zaslužim, nosiću svoje ime i prezime, a ne tuđe“, rekao je Trifunović.

Gol na utakmici sa Radom Trifunović nije slavio previše.

„Pobedili smo i idemo dalje. To je bio maltene moj prvi kontakt sa loptom na utakmici. Bogdanović je sjajno centrirao, pokušao sam da umirim loptu desnom nogom i šutnem je levom ali ona je odskočila, golman je krenuo ali ja sam bio bliži i glavom sam je prebacio u mrežu. To mi je posao. Centarfor treba da daje golove i nema tu šta mnogo da se hvali“, kaže najbolji strelac Crvene zvezde.

Crvena zvezda u sledećem kolu Jelen Superlige Srbije dočekuje čačanski Borac. „Crveno-beli“ zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa tri boda manje u odnosu na vodeći Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve