Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.10.2010.

14:45

Pokrenut postupak protiv Stojkovića

Prvi čovek takmičarske komisije Zajednice, Branislav Delić pohvalio organizaciju derbija, i saopštio da je protiv Vladimira Stojkovića pokrenut postupak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Takmičarske komisije Zajednice fudbalskih klubova Super llige Branislav Delić rekao je da je minuli derbi izmedju Crvene zvezde i Partizana prošao u najboljem redu i da su za to velike zasluge imala službena lica koja su na profesionalan način odradili sve što je bilo neophodno.

"Derbi je uspešno organizovan i još jednom smo pokazali da možemo da organizujemo bilo koju sportsku priredbu. Izražavam veliko zadovoljstvo što je derbi prošao bez incidenata i nadam se da do kraja jesenjeg dela prvenstva nećemo više imati ovako velike tenzije", rekao je Delić.

On je dodao da je protiv golmana Partizana Vladimira Stojkovića pokrenut disciplinski postupak zbog nesportskog ponašanja. Stojković je, naime, posle utakmice navijačima Partizana pokazao majicu sa natpisom koji može da iritira pristalice drugog kluba, a prilikom napuštanja terena je nesportskim gestikuliranjem iritirao gledaoce.

Prema disciplinskom pravilniku, Stojković može da bude kažnjen novčano od 100.000 do 140.000 dinara, kao i zabranom igranja od jedne do četiri utakmice.

Odluku o eventualnom kažnjavanju golmana Partizana doneće zamenik disciplinskog sudije Zajednice super lige Nenad Vuković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

257 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve