Fudbal 257

Ponedeljak, 25.10.2010.

14:45

Pokrenut postupak protiv Stojkovića

Prvi čovek takmičarske komisije Zajednice, Branislav Delić pohvalio organizaciju derbija, i saopštio da je protiv Vladimira Stojkovića pokrenut postupak.

Pokrenut postupak protiv Stojkoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

257 Komentari

Sortiraj po:

znam da vas boli

pre 13 godina

Neka kompleksasi iz Zajednice kazne Stojketa, nista im ne bih platio. Ni dinara!!!
Naprotiv, terao bih slucaj do UEFAe, pa i do Strazbura ako treba, sve uz pretnju kontratuzbe, pa nek' se gospoda iz Zajednice zamisle.
Pravda je na nasoj strani, decko je samo uputio poruku svojim navijacima, sta je tu uvredljivo!???
Do Strazbura gospodo

zvezdana

pre 13 godina

Desava se upravo ono sto sam i mislila da ce se desiti.On je emotivno labilan i nije sposoban da podnese pritisak koji je navukao na sebe takvom odlukom.Naravno da treba da bude kaznjen...Ne odrice se Zvezde tako,rodjace...

PFC

pre 13 godina

Ljudi, kako vam nije jasno? Zvezdasi su toliko izludeli od visegodisnje nemoci, da mora da nadju nesto, BILO STA ka cemu ce da usmere svoj bes od nagomilanih frustracija. Tako je sada od celog derbija znacajnija jedna poruka na majci koju je golman Partizana pokazao navijacima Partizana. Poruka KOJA NE VREDJA NIKOGA, osim onog ko trazi nacin da bude uvredjen i time opravda POKUSAJ UBISTVA CLANA REPREZENTACIJE i sve ono "sto ce da mu se desi jer provocira". To nisu ljudi, to su kukavice koje Stojkovic "provocira" samim svojim postojanjem. Oni bi najradije da ga neko ubije, ali ne oni, nego NEGO DRUGI, pa da likuju, ali kao i svaka KUKAVICA na ulici ne bi smeli da ga popreko pogledaju. I to je Stojkovic shvatio i zato pokazuje misice (sto njih takodje "provocira"), jer zna da je jaci od miseva i kukavica.

GROBAR UE

pre 13 godina

Čuveni zvezdaš postao Grobar!

UŽICE- Nešto se premilomilo u duši Velibora Veljka Lazića (52), naprasno puklo. Dogodilo se ono što je doskora bilo nezamislivo, što ni sam nije mogao sanjati. Ovaj konobar u čuvenoj užičkoj kafani “Ćira” posle 44 godine ludovanja za C. zvezdom, postao je akter nesvakidašnjeg navijačkog transfera – iz inata se odrekao “crveno belih” i postao fan Partizana.
“Tek sada počinjem da shvatam “grobarski” slogan “za druge se navija Partizan se voli”. A ja znam šta znači voleti svoj klub,” počinje svoju ispovest Veljko.
Sa osam godina Veljko je postao zvezdaš, u klub sa “Marakane”, kaže, zaljubio ga je Šekularac. Aktivnu navijačku istoriju počeo je da ispisuje sa petnaest godina kada je otišao na prvi večiti derbi. Stresla ga je ta strast toliko da posle navijačkog prvenca nije mogao kući da se skrasi ni sedam dana. Gde god je igrala Zvezda, bilo u Beogradu, Banjaluci, Zagrebu, Rijeci, Tuzli, Splitu, Skoplju, pa i inostranstvu, Veljko Lazić je stizao do tribina stadiona u tim gradovima.
“Skoro svuda sam putovao autostopom i to sam, osim van zemlje kada se išlo organizovano. Stavim u ranac par sednviča i bocu vode, izađem u Užicu na magistralu i “bacim” palac. Znao sam da promenim i po deset automobila da bih stigao do krajnjeg odredišta. Bilo je sezona u kojima sam gledao sve 34 Zvezdine utakmice. U neredima nikada nisam učestvovao, jer sam išao na utakmice zato što volim svoj tim, a ne što mrzim protivnika” priseća se Veljko.
Najveći podvig napravio je kada je za sedam dana, naravno zbog Zvezde, autostopom prevalio 2.800 kilometara.
“U nedelju su “crveno-beli” igrali protiv Dinama u Zagrebu. Naravno bio sam tamo. Vratio sam se u Užice, a onda u sredu putovao u Beograd na utakmicu sa Veležom. Već naredne nedelje ponovo sam bio u glavnom gradu Hrvatske pošto smo gostovali Zagrebu,” priča on.
Revolitiran politikom kluba i prodajom igrača, Veljko je letos počeo da se lomi. Potiskivao je duboko u sebi ljubav prema Zvezdi, a srce mu je najednom počelo da igra na spominjanje imena Partizana. Pre nekoliko nedelja kada su užički “grobari” pošli na utakmicu protiv Groningena, Veljko je izašao iz “Ćire” i za njima prosuo bokal vode. Tada se u njemu prelomilo. Raskinuo je staru ljubav i učlanio se u Udruženje navijača Partizana iz Užica.
“Spreman sam da idem na utakmice, pevam pesme i bodrim Partizan. Ne znam kako, možda je to bilo suđeno, ali zavoleo sam klub iz Humske. Polako prikupljam navijačke rekvizite i čekam prvi evropski nastup Partizana na debitujem na jugu,” iskreno će Lazić.
Ipak, kaže, Zvezdu ne mrzi. Ostala je deo njega. No, Veljko sada u “Ćiri” služi goste sa crno-belim šalom oko vrata.
“Čovek koji se razvede od žene, a ja to dobro znam, ne može tu ženu da mrzi. Ali, želim da sve što sam dao Zvezdi, a dao sam joj mnogo,
prikrijem negde u sebi. Ja sam postao “grobar”, Partizanovac..

nenad

pre 13 godina

Koji je to Partizanov igrac presao u Zvezdu sem Velibora Vasovica jos davno?Kada je to normalno,zasto nije cesto?Ej,pa nijednom igracu Partizana nije palo na pamet da predje u Zvezdu cak i kada je ona osvajala KEŠ i pravila mnoge uspehe u Evropi,pa mi vi posle recite da je to sto je Stojkovic uradio normalno...

Dr.

pre 13 godina

E moj Stojke, svi ti stali u zastitu, posle Djenove, dobio si i obezbedjenje. I ranije si davao nekorektne izjave, kao potez karijere Partizan i sl.ZASTO JE OVO NEKOREKTNA IZJAVA, NEKA NEKO OBJASNI, NE RAZUMEM.

Chicha iz Borche

pre 13 godina

To što je dečko prešao u Partizan nisam mu lično mnogo zamerao iako sam "zvezdaš" (ne delija, verujte ima razlike"). Zamerao sam mu samo što je pre toga izjavljivao, lupao da njegovim venama teče crveno-bela krv. I taman kad pomisliš da dečko nemože da padne niže, on se uvlakački izvini partizanovcima. Ali i oni treba da znaju da, ako je izdao Zvezdu koju voli, šta će tek uraditi kad nađe drugog gazdu. Mnogi su menjali klubove (trenutno u košarkaškom klubu Zvezde igra Milošević) ali nisu se pre toga zaklinjali na vernost do groba. Ali kako radi tako će i proći ili kako kažu u Bosni "sam pao-sam se ubio"

Zagor

pre 13 godina

Ne bih da ulazim u diskusiju da li treba da se kazni ili ne, ali me je iznenadio koificjent intiligencije kod Stojkovića. Zaista ne znam šta mu je potrebno da sam nastavlja da podiže tenziju oko svega pa ma šta da mu se desilo. Umesto da se primiri posle svega, jer kod nas se kaže svako čudo za tri dana, on i dalje diže tenziju, glupo, vrlo glupo. A da sam na mestu selektora dobro bih razmislio da li da u tim stavljam golmana koji će više da razmišlja o drugim stvarima nego da bude skocentrisan na branjenje.

XY

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve koji prozivaju Stojkovića da bi bez problema presao u Dinamo ili Hajduk, verovatno zato što su u pitanju to klubovi iz Hrvatske. Gde je trener sa kojim ste osvojili Kup šampiona? Koji klub trenutno trenira? Da li to znači da je i on izdajnik srpskog naroda? I manite se više srbovanja na najgluplji način, jer ako ovako nastavimo ostvariće se proročanstvo da će da nas ostane taman toliko da stanemo pod jednu šljivu i to bez da se guramo.

Prljavi Hari

pre 13 godina

Treba pokrenuti postupak protiv FK Crvena Zvezda, jer su navijači tog kluba pokušali da ubiju Stojkovića!
(pod hitno, 25. oktobar 2010 15:00)

Aha, a onda bi FK partizan trebao da bude 4x na doživotnoj robiji, zbog pravih ubistava: Francuza,raketom navijača na stadionu,ubistvo navijača vojvodine u Novom Sadu, ubistvo čoveka od 66 godina ispod pančevačkog mosta.
Ćuti tu i informiši se malo!!!!

Oliver

pre 13 godina

Posle incidenta u Djenovi, napisao sam komentar podrske Vladimiru Stojkovicu, mada nemam visoko misljenje o njegovim kvalitetima! Ovim svojim gestom se spustio na nivo huligana koji su hteli da mu naude. Nije mu na cast. Napominjem da navijam iskljucivo za reprezentaciju Srbije i niske strasti izmedju Zvezdasa i Partizanovaca me uopste neinteresuju, jer volim fudbal pre svega. Dragi decko daleko si Ti od istinskog profesionalca!

cartmanx

pre 13 godina

Pored majci "Pravda za Urosa"koje su nosili svi igraci i predsednik CZV,bilo je i niz saopstenja Lukica u kojima je cesto bilo apostrofirano "Sami protiv svih", "Sudije krive","Ko ne navija za Zvezdu nije Srbin"..i itd,ovo posldenje je cak i za tuzioca jer je direktno raspirivanje nacionalne i verske mrznje, ostalo kao nisu potkrepljivale nerede koji su kulminirali u Djenovi..onda uklanjanja Stojkovicevog dresa iz prostorija CZV, umrlice, pa napad na njega u Djenovi,pa unosenje u lice s pokazivanjem na grb Marija Djurovskog..ajd iako niste pravnici zakljucite sami koliko ovde ima elemenata za pokretanje cak i krivicne prijave protiv prvenstveno rukovodstva CZV, a bilo je nikom nista!! Ne pravdam potez Stojkovica, zbog njega samog, ali svaki iole pravnik pa i sa dve godine ovog fakulteta ovo ce oboriti ko od sale..na njegovoj majci nigde se ne pominje CZV,pokazao je na kraju utakmice navijacima PFC-a a jos da dodam igraci PFC-a su pri izslaku iz tunela bili pokriveni stitovima zandarmerije od stolica koje su sa severa bacane na njih-tako ne pricajte o 100 posto dobrom ponasanju tkzv.navijaca ali bilo je itekako i gore posteno!I jos jedno probajte da se stavite u Stojketovu kozu, sta su mu navijaci -ne svi,CZV radili, sta bi ste Vi,on je kao i svi mi covek od krvi i mesa!

sučajni prolaznik

pre 13 godina

Ne znam zašto " Beograđani"svi govore "IZVINUO"kada se kaže "IZVINIO" a nama iz unutrašnjosti se smejete kako pričamo.
(Nišlija, 25. oktobar 2010 16:50) Brate iz Niša, potpuno si u pravu - "Beograđani" su uglavnom nepismeni, sa Beograđanima je nešto bolja situacija, ali generalno, Srbi loše stoje sa gramatikom i pravopisom. Što se tiče govora Južne Srbije, ja ga obožavam, to je jedini preostali autentični srpski dijalekat. I da ne bude da smo se totalno udaljili od teme - dobra ova serija sa Stojkovićem, još malo pa kao "Šeherezada".

Mirza Preljevic

pre 13 godina

Pa covece pa iz Partizana su pocele provokacije. Iz Partizana su prozvali Zvezdu da namesta utakmice jer je Zvezda bila prva na tabelii niste se smirili dok nije izgubila. Pa time sto ste doveli Klea i Stojkovica i hteli ste da dovedete Mrdju i Lazetica sve bivse Zvezdine igrace je samo po sebi provokacija.
(Miki delija, 25. oktobar 2010 20:56)

E MOJ MIKI DELIJO, NEMAŠ TI POJMA O ŽIVOTU!!!
Ne mogu da verujem da ima neko da misli kao ti, ali stvarno ne mogu da verujem.
Zar je greh ili provokacija uzeti igrača iz nekog drugog kluba. Pa C. Zvezda nije htela da zadrži Klea, oni su ga oterali. Partizan je, normalno otkupio njegov ugovor i doveo ga u svoje redove.
Kakva je to provokacija.
Ako ćemo po toj logici, onda ste i vi isprovocirali navijače Zemuna, tako što ste kupili onog Lekića.
Daj te molim Vas, pa niste deca.
Uozbiljite se malo i razmišljajte zrelo, ponašaj te se kao da ste odrasli.

Johnny Rebel

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke Stojketu na jedinom pravom i mogucem, nadasve ljudskom potezu!-Svi oni koji ga sada krive zbog toga neka malo razmisle o tome ko je objavljivao umrlice po novinama,probao da organizuje linc u Djenovi saljuci tamo grupicu najprimitivnijih dzustera, djilkosa i dripaca kukavicki se skrivajuci iza te bagre.Prodjose dva dana od derbija a "taj neko" se jos uvek ne oglasi.Bas cudno za takvu osobu!-Nego svako ko iole prati sport savrseno dobro zna u cemu je ovde stvar.Naime Milko Djurovski je kao igrac 6 godina nosio dres jednog kluba i za njega odigrao preko 100 utakmica,pa se nista nije dogodilo,a STOJKE MAJSTOR je u tom klubu proveo jednu sezonu i branio na 22 utakmice!-Jel vidite u cemu je problem?-Milkov prelazak im tada nije smetao jer su tada bili sampioni,imali ogromnu pomoc drzave i jos nekih faktora iz senke,uostalom kao i u slucaju kada je njihov veliki "Drug Krcun" rekao pokojnom Veliboru Vasovicu da nece vise ugledati svetlost dana ako ne predje u taj klub,odakle se Vaske odmah posle Krcunove pogibije i te jedine sezone u tom klubu vratio u Partizan!-E zato ovo njih boli,jer im je KK skoro ugasen, VK godinama nije ni postojao,a fudbal im nezadrzivim koracima ide u tom pravcu.Zasto niko nije kaznio FK cz kada su njihovi igraci pre pocetka jedne utakmice izasli sa majcama "pravda za nekog divljaka" i tako pruzili podrsku osudjenom kriminalcu?Tada je trebalo kazniti svakog igraca koji se pojavio u toj majci,a i sam klub drasticno,jer koja je razlika izmedju toga i situacije kada bi nekim budalama palo na pamet da pre pocetka utakmice izadju u majcama sa Hitlerovim likom?-Apsolutno nikakva.Prema kriminalcima i zlocincima mora da postoji najstroza osuda i to pogotovo od javnih licnosti,sto sami fudbaleri i jesu.I jos samo jedna stvar koja se tice pravila fudbalske igre-nosenje takvih majci neposredno pred pocetak meca povlaci (bar bi tako trebalo) najstrozije sankcije jer to ulazi u sastavni deo utakmice za koji su nadlezne sudije, a ono sto je uradio Stojke se desilo po zavrsetku meca i tada jedino delegat to moze da unese u svoj izvestaj,ali nije obavezan.

s t v

pre 13 godina

Šta je bre?
Ložite se na ispisanu majicu, tražite kazne, suspenzije...
Pljujete čoveka kao da vam je, daleko bilo, upropastio porodicu.

A gde ste bili, pljuvači, kada su političari menjali mišljenja, menjali stranke, prodavali svoje glasove...
Gde ste tada bili da izrazite nezadovoljstvo ?
Politički preletači upropaštavaju budućnost ove zemlje i naših pokolenja, a vi se uvatili Stojkovića.

Ja vam želim da vam sve u životu bude potaman i da vam dolazak Stojkovića u Partizan i njegova majica budu jedini problemi.

Nema ništa gore nego biti slep kod očiju.

Pavo

pre 13 godina

Pa kako ste se vi zvezdasi u svemu tome sto je on napisao prepoznali?
(LEPKO, 25. oktobar 2010 19:43)

A kako si ti samo pametan, prava grobarska pčelica!!!!

Goran

pre 13 godina

I to je reprezentativac koji treba da bude primer mladima, primer kako pobediti huligane, ali ne on želi da bude isti kao i oni. Treba ga kazniti maksimalno, i novčano i zabranom igranja, jer izgleda da takvima samo sankcije pomažu da se promene. I pošto je izbegao kažnjavanje zbog udaranja igrača Vojvodine glavomu svom kaznenom prostoru, evo jedinstvene prilike da mu se sve lepo sabere, da malo razmisli o svojim postupcima i da krene ponovo da se ponaša kao pravi sportista. I treba da se seti da kada mu je bilo najteže, kada nije branio imao je podršku od selektora Antića i dobio je poziv od Partizana da ostane u životu i da nastavi da igra. Izgleda da on to ne ume da ceni i vrednuje.

Srpska Atina

pre 13 godina

"Duco,nauči da pišeš,nekaže se"bijo" već bio,ajde vrati se u osnovnu školu."
(uča, 25. oktobar 2010 22:51)

Ajde i ti sa njim!
Da naucis da se "nekaze" pise odvojeno!

Nece slonce u lonce..

pre 13 godina

@ "Znam coveka sa istetoviranim zvezdinim grbom na srcu,koji je,posle utakmice sa Estonijom,prestao da navija za taj klub.
(lemi, 25. oktobar 2010 16:41)
Zbog Estonije i lose igre nasih internacionalaca prestao taj "navodno navijac Zvezde " da navija za KLUB ??
Ajde prvo se smisli kad hoces da izvalis neku laz pa se javi opet..

steva

pre 13 godina

a, kolko je mali ... pa jes, smanjio se kad su mu upali zvezdini navijaci u autobus ... inace i ja sam zvezdin navijac, al ne upadam po autobusi ... stojke, znam da si ovo uradio isprovociran, ali veruj mi, pravi navijači zvezde ti ništa ne zameraju što si otišo u partizan ... partizan se izborio da igra u evropi, da smo pametni kao što nismo, nagurali bi sve najbolje igrače iz lige u partizan, pa da uradimo najbolje što možemo ...
pozdrav svima

PimPong

pre 13 godina

Iskreno receno, iako ja ne bih tako postupio, ovaj postupak je kako tako razumljiv. Ono sto se desilo u autobusu je tesko zaboraviti.

M2

pre 13 godina

E moj Stojke, svi ti stali u zastitu, posle Djenove, dobio si i obezbedjenje. I ranije si davao nekorektne izjave, kao potez karijere Partizan i sl. Sad ovo? Govorim iskreno i dobronamerno, sto samog sebe dovodis u probleme, kome si spustio na ovaj nacin. Posle svega ipak mislim da je bolje i za tebe i za nas fudbal, da ne branis za reprezentaciju. Pa cela te nacija prihvatala na golu cetiri godine, a nigde nisi branio. Spustio si se na nivo onih sto su te i napali u Djenovi.

Nikola

pre 13 godina

Znaci da pokusam da shvatim... svo moje pljuvanje po Partizanu, po Grobarima, po svemu sto je crno belo, to ce lepo da se zaboravi, samo treba da se malo uvucem u du*e navijacima i to je to?!

Bas je bre to tako lako kod vas Grobara. :)

Rale P.F.C

pre 13 godina

ANALFABETA DO ANALFABETE, sve pametniji od pametnijeg, sve moj do mojega.
Alo ljudi, ko ste Vi da mora da bude sve po vasem.
6 miliona ljudi podrzava bolesnu zavist i ljubomoru, svoju nesposobnost, nesposobnost uticanja na svoj zivot pa bi oni malo da uticu na tudji!
Kao prvo, ima vas malo sutra 6 miliona, vi ste saka jada naspram normalnih ljudi koji zive i rade u ovoj napacenoj zemlji, samo sto dobijate medijski prostor i slagvort od svog predsednika Lukica, pa pricate svasta i medijima to odgovara to dize rejting i to prodaje novine.
Kao drugo, svoje frustracije ste nasli da lecite na coveku koji pokusava da napravi nesto od svog zivota da se izbori sa svim nedacama i problemima koji su ga snasli u zivotu. Smeta vam sto je uzeo stvari u svoje ruke, sto se pokrenuo, sto ne ceka da se nesto samo desi od sebe, neko cudo koje ce pasti sa neba pa da bude bolje. Smeta vam zato sto se hrabro okrenuo protiv predrasuda, protiv nepisanih pravila, protiv vas koji ste Bogom dani da sudite sta je dobro a sta ne!!!
Mozes misliti samo ste vi ljudi, samo ste vi navijaci, samo za vas klub treba pravi ljudi da navijaju, a ako nije tako sve ostale treba pobiti jer zamisli, drzli su se da razmisljaju svojom glavom da razmisljaju drugacije od vas, od vas koji ste Bogom dani!!!
Ma idi bre, ko ste vi?
Navijaci jednog fudbalskog kluba, koji je nekad zablistao u evropskim okvirima a sad tavori u ucmaloj prosecnosti.
Istina jeste bolna, ali je ipak istina. Ako je bio vas igrac, nije bio vas rob.
Da ga niste vredjali, napadali, fizicki ugrozavali ne bi se odrekao vas, vas koji ste ga stvorili u fudbalskom smislu.
Presao je u bolji tim, to vas naravno boli, boli jos vise zato sto se sada vidi kako se odrice "najsrbskijeg" tima koji onda i nije toliko nebeski i Bogom dan.
Boli i to sto jedan golman ispada pametniji od svih vas.
Jaci od vas najjacih, hrabriji od vas najhrabrijih.
On jedan moze da izadje na crtu svima vama i opet mu nemozete nista!!!
Boli to stvarno.
A zamisli jos se drznuo da se ne izvini za ono sto ste hteli da ga ubijete, nego se zamisli nama grobarima izvinjava za svoju ruznu proslost. A vi ste lepo hteli da ga ubijete a on vama tako.
E STOJKE, STOJKE ZAR TI TAKO A ONI SU LEPO HTELI DA TE UBIJU ZA PRIMER SVIMA KAKO SE NE SME PRELAZITI U PARTIZAN.
Vas 6 miliona a Lukic na celu, moralna velicina za sve, ili bolje receno merna jedinica morala.
BOZE, IMA LI TE?

Johnny Rebel

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke Stojketu na jedinom pravom i mogucem, nadasve ljudskom potezu!-Svi oni koji ga sada krive zbog toga neka malo razmisle o tome ko je objavljivao umrlice po novinama,probao da organizuje linc u Djenovi saljuci tamo grupicu najprimitivnijih dzustera, djilkosa i dripaca kukavicki se skrivajuci iza te bagre.Prodjose dva dana od derbija a "taj neko" se jos uvek ne oglasi.Bas cudno za takvu osobu!-Nego svako ko iole prati sport savrseno dobro zna u cemu je ovde stvar.Naime Milko Djurovski je kao igrac 6 godina nosio dres jednog kluba i za njega odigrao preko 100 utakmica,pa se nista nije dogodilo,a STOJKE MAJSTOR je u tom klubu proveo jednu sezonu i branio na 22 utakmice!-Jel vidite u cemu je problem?-Milkov prelazak im tada nije smetao jer su tada bili sampioni,imali ogromnu pomoc drzave i jos nekih faktora iz senke,uostalom kao i u slucaju kada je njihov veliki "Drug Krcun" rekao pokojnom Veliboru Vasovicu da nece vise ugledati svetlost dana ako ne predje u taj klub,odakle se Vaske odmah posle Krcunove pogibije i te jedine sezone u tom klubu vratio u Partizan!-E zato ovo njih boli,jer im je KK skoro ugasen, VK godinama nije ni postojao,a fudbal im nezadrzivim koracima ide u tom pravcu.Zasto niko nije kaznio FK cz kada su njihovi igraci pre pocetka jedne utakmice izasli sa majcama "pravda za nekog divljaka" i tako pruzili podrsku osudjenom kriminalcu?Tada je trebalo kazniti svakog igraca koji se pojavio u toj majci,a i sam klub drasticno,jer koja je razlika izmedju toga i situacije kada bi nekim budalama palo na pamet da pre pocetka utakmice izadju u majcama sa Hitlerovim likom?-Apsolutno nikakva.Prema kriminalcima i zlocincima mora da postoji najstroza osuda i to pogotovo od javnih licnosti,sto sami fudbaleri i jesu.I jos samo jedna stvar koja se tice pravila fudbalske igre-nosenje takvih majci neposredno pred pocetak meca povlaci (bar bi tako trebalo) najstrozije sankcije jer to ulazi u sastavni deo utakmice za koji su nadlezne sudije, a ono sto je uradio Stojke se desilo po zavrsetku meca i tada jedino delegat to moze da unese u svoj izvestaj,ali nije obavezan.Ovo sam morao da pojasnim zbog onih kojima pravila vodjenja utakmice nisu poznata.

Miko

pre 13 godina

Trebalo bi covjek da zna da kao reprezentativac ne smije da se ponasa ulicarski.Ja jesam zvezdas ali realni.Nije mi milo,ali u zadnje vrijeme su komsije bolje.Doci ce i nase vrijeme,ja se nadam uskoro,ali se ne bih veselio ovakvim clanovima kluba.Zna covjek dobro kakvo je rivalstvo ova dva kluba i najmanje sto je mogao je da se sportski ponasa.Shvatam da je to reakcija na napad u Bolonji,ali je i to on izazvao svojim seljackim izjavama.Pravi partizanovac neka se zapita hoce li ovaj pljuvati i po njegovom klubu kada ode iz njega.
Mislim da ovakvog sportistu ne bi trebalo pozivati da nas prestavlja ubuduce.
Pravi navijaci sada tuguju da bi mogli da se iskreno raduju uspjesima koje ocekujemo.

ivan

pre 13 godina

Mislim da sacica ljudi kojima nije mesto na stadionu nisu cela armija navijaca Zvezde kojima i sam pripadam,ali onaj pravi navijac,ma sta drugo to mislili,pitams e zasto mrzi sve ostale navijace koji su ga podrzavali dugo godina.
Zasto mrzi ceo klub,zbog njih par,koji mu je pomogao da izraste u pravog golmana,i iz kojeg je i postao reprezentativac,i koji mu je dao cast da bude kapiten,iako u drugim klubovima to nece biti.Pitam se,kad se toliko stidi Zvezde,zasto onda ne vrati sav novac koji je zaradio dok je igrao za Zvezdu.

Realko

pre 13 godina

@Ko misli da je ok. golman neka glasa preporucujem a suprotno nepreporucujem samo da konstatujem da je Partizan vise izgubijo utakmica nego dobijo sa njim nebi on bez razloga bijo treca rezerva pre nego sto je dosao u Partizan.Zvezda treba da bude srecna sto brani u Partizanu.Pokazace vreme.
(duco, 25. oktobar 2010 20:32)

Ja definitivno preporucujem, preporucujem Pravopis srpskog jezika.

robin hud

pre 13 godina

konacno neko nesto da uradi po zakonu u ovoj nasoj drzavi ! ne znam samo sta Dacic i Malovicka cekaju ? zar ovo nije podpirivanje vatre i izazivanje nemira i nereda na stadionu a i vanj njega ??? dakle gospodo vas zakon vazi samo za pojedine drzavljane a ne za sve ?! volio bih da se varam !

Ivan

pre 13 godina

Koga je on to uvredio natpisom?Izvinio se Grobarima,i sta je tu lose?!Zasto to vas dotice?Hteli ste da ga lincujete?Zasto?
StuBovi srpstva,ma da!Vi ste SRAM SRPSTVA!!!!!!!!

Gradjanin Q

pre 13 godina

U ovoj rupi od zemlje se pokrecu postupci protiv onih koji su napadnuti (Stojkovic), protiv onih koji pokusavaju da gradjanima objasne istinu o lopovima iz politike sa spregom kriminala (Brankica Stankovic), napada se pokojni Premijer Dr. Zoran Djindjic (a svi ti sto ga napadaju su svesni da su kao gubavci naspram zdravog coveka, da je on sada ziv)...

To je Srbija, puna komunjara!
Sto bi rekao moj drug onih pravih sa brkovima. Samo ja kazem, to su isti smradovi samo su obrijali brkove.

Kakav bolid

pre 13 godina

Po ovome se vidi koliko je glup i malouman čovek. Čitava država se digla na noge zbog njega, pokušavajući da ga opravda i odbrani, neviđene mere obezbeđenja, do sada nzabeležene u našem sportu a on izađe sa ovom majicom i provocira više od pola Srbije. Posle će mu biti kriv đavo kad dobije šta je tražio.

Svarce Neger

pre 13 godina

Ocekujem da ce Dr Vladimir Dzekil Mister Hajd Stojkovic vec na sledecoj utakmici reprezentacije otrcati ispod severne tribine sa porukom na majici: "Oprostite mi moju ruznu sadasnjost".

bogda

pre 13 godina

Natpis na majici je namerno dvosmislen i ne treba ga kažnjavati.
Dovoljno je sebe kaznio ovim postupkom kojom je pokazao koliko je mali.

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Posle onakvog pokušaja linča u autobusu od strane crveno-belih, i Džajić bi zavoleo crno-belu boju... Bravo Stojke majstore...Nikad nije kasno izabrati pravi put, nikad nije kasno priznati grešku, okrenuti list i krenuti u nove pobede...

rasol

pre 13 godina

Vladimir Stojkovic je konacno pokazao svoje pravo lice. Uvredio je 6 miliona ljudi u Srbiji ...
---
Dečko ja mislim da se ti nisi šalio kad si spomenuo cifru od 6 milona. Obrati se doktoru dok nepostane kasno.
Babarogiću prvo katanac na rupu.

marko

pre 13 godina

Dovoljno je samo procitati kometare sa utakmice Srbija - Francuska... ...Napadanje Stojkovica samo u izmenjenim ulogama... Mozda pronadjete svoj komentar!?
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=380563

Miki delija

pre 13 godina

"A postupak protiv Lukića? Pa, taj je otrovao celu zemlju svojim glupavim saopštenjima!"
Pa covece pa iz Partizana su pocele provokacije. Iz Partizana su prozvali Zvezdu da namesta utakmice jer je Zvezda bila prva na tabelii niste se smirili dok nije izgubila. Pa time sto ste doveli Klea i Stojkovica i hteli ste da dovedete Mrdju i Lazetica sve bivse Zvezdine igrace je samo po sebi provokacija.

duco

pre 13 godina

Ko misli da je ok. golman neka glasa preporucujem a suprotno nepreporucujem samo da konstatujem da je Partizan vise izgubijo utakmica nego dobijo sa njim nebi on bez razloga bijo treca rezerva pre nego sto je dosao u Partizan.Zvezda treba da bude srecna sto brani u Partizanu.Pokazace vreme.

Josko Martinoski

pre 13 godina

Nisam primetio da su navijaci Totenhema napali Sola Kembela u autobusu Engleske reprezenracije kad je ovaj presao u Arsenal. Ah da, Totenhem nema Bari...
P.S.

Trebinjac

pre 13 godina

Malo je poznato da je Stojkovic svojevremeno par meseci branio za Leotar iz Trebinja.Na svoju ruku,bez ikakvog opravdanog razloga napustio je Trebinje pred neku vaznu utakmicu.Ostao je u secanju kao najgori sportista-fudbaler i covek koji je ikada boravio u Trebinju. Za Trebnjce njegova ponasanja u poslednje vreme nisu nikakvo iznenadjenje.

vlada

pre 13 godina

Kakav glup razlog za postupak, sta je covek uradio? mada ko gubi ima pravo da se ljuti!!
Dali je pokrenut postupak protiv Djurovskog iz Vojvodine posle utakmice sa Partizanom i provociranja Stojkovica?

Aleks

pre 13 godina

Ovo je sramotno...
Koga je to vređalo???
Koga izvinjenjenje uopšte može da smeta???
Jel Lukić izdao saopštenje povodom toga???
Zvezda polako ali sigurno uz "mudro vođstvo" srba po zanimanju, postaje FK Livada, a ekipa koja ga je tokom prošlih godinu dana pojačala se pokazala kao izuzeto uspešna u KK CZ, koju su od milošte prozvali Sledeća sezona (mada bi sad bilo pravilnije Sledeća Dekad), žao mi je...jer je jadno...Zvezda počinje da predstavlja sve ono ruglo, kojeg se kao Srbin stidim...

ratko

pre 13 godina

o kakvoj vi organizaciji pričate, pa ono je bruka i sramota, zar da jednu fudbalsku utakmicu obezbjeđuje 5000 policajaca da bi se ona odigrala i da bi sve bilo regularno. Trebali su i vojsku sa tenkovima da izvedu na ulice kako bi sve proteklo uredu. Ovo je sramota za državu, za fudbalski savez za sve nas koji volimo fudbal. I mi nešto prigovaramo Italijanima na organizaciji utakmice, pa gdje još u ovom bjelom svjetu tolika policija mora da obezbjeđuje jednu utakmicu.Stadioni nam izgledaju poput logora, sa ogradama i šiljcima, sa policijom i psima na atletskoj stazi i okolo stadiona. Pa ljudi to bi trebao da bude praznik sporta, da ljudi na derbi idu sa porodicama, a šta je ovo....

progressive

pre 13 godina

Realno govoreci-los postupak.Branio je dugo za Zvezdu,stekao status najtalentovanijih golmana Evrope,a sad se ruga svim pravim navijacima Zvezde,zbog sacice maloumnih huligana koji su ga napali..Kako ce sad da brani za reprezentaciju kad ce pola stadiona da mu zvizdi u svakoj prilici..covek se prvo izjasnio da mrzi Partizan i da ni za kakve pare ne bi presao u njega,a sad mrzi Zvezdu..mislim da je to jedinstven slucaj u Srbiji.Sto bi ga Pizon sutra zvao uopste,ako se stidi kluba na cijem ce terenu morati da brani u narednim utakmicama

MARKO

pre 13 godina

Zamolio bih komentatore da ako vec ispravljaju pravopis jedni drugima naglase i da se XAXA na latinici cita KSA KSA. Ne unistavajte nas jezik! A sto se tice sina Kosare Stojkovic, svratite i jedni i drugi do Loznice. alo se raspitajte o proslosti reprezentativca i sve ce vam biti jasno, i bez nepotrebne polemike.

jug

pre 13 godina

Gledam, chitam i ne mogu da verujem. Ovaj kaze da je Stojke pljunuo na 6 miliona ljudi u Srbiji? Kako bre? U Srbiji zivi oko 8 miliona ljudi i bar 4 miliona daje podrsku golmanu Partizana i Srbije! A za tih 6 miliona, mora da ti je to 'sapnuo tvoj predsednik Lukic? Lazu te 'dechko! Samo Partizan i Stojke izdrzi!

jegood

pre 13 godina

Ne vidim zasto bi ga kaznili zbog ovog natpisa, natpis nije uvredljiv, vise je znak protesta i poruke da je raskrstio za Zvezdom i njenim navijacima, mislim da bi morao da tuzi Savez ako ga kazne zbog natpisa. Kaznu zbog nesportskog gestikuliranja pri izlazu mogu da razumem, to je bilo preterano i svaki nesportski gest od strane igraca treba biti sankcionisan. Ipak mislim da je Stojkovic zadnjih mesec dana svasta preziveo i pretrpeo pa ga u neku ruku razumem.

wroom1975

pre 13 godina

...i odmah se Zvezda i njeni navijaci prepoznali u tome? Zanimljivo... A sta bi sa onim majicama "Pravda za Urosa"...koje je ceo tim nosio...to nista, zaboravilo se? Ko ce za to biti kaznjen?

slavolub

pre 13 godina

Jedno pet utakmica ne igranja da bude kaznjen, pa neka pise ponovo po majci.
Samo sada neka napise: Ja primam golove samo sa 35 metara i to na najvaznijim utakmicama

messi

pre 13 godina

Hrvat sam i zbilja me briga i za Zvezdu i Partizana(i za Dinamo Zagreb),ali ovaj vratar Stojković je postupio vrlo neinteligentno.Pljuje u tanjur iz kojeg je nekada jeo,i na određeni način vrijeđa sve ljude koji su mu svojedobno poklanjali emocije,vrijeme,i svoj novac,vjerovali mu.Time je samo pokazao loš karakter i neka bude siguran da mu to sigurno neće biti svjetla točka u karijeri,a ni u budućem životu.
NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!

Saharom

pre 13 godina

Zasto svi misle da se ove reci odnose na Zvezdu? Zar ne mislite da su, mozda, ove reci upucene kao izvinjenje navijacima Partizana za neke predhodne izjave?
Stojkovicu svaka cast!

2+2=5

pre 13 godina

Aman covece, ti si na pozajmici u Partizanu. Jos i ugovor između Sportinga i Partizana (1 god.) je takav da Stojković 45.000 evra mesečno dobija 80% od portugalskog tima a ostalih 20% od srpskog, što znači da bi on za 10 meseci bio plaćen od Sportinga 360.000 evra a od Partizana 90.000. Kakav oprost trazis!? nisi mi jasan... Opet ces ti na pozajmicu sledece godine u klub koji ce ponuditi vise od 20% plate Kao iz Nanta u Vitese i iz Sportinga (sa kojim ima vazeci ugovor do 2012.) u Hetafe, pa u Vigan...itd.
Ti si izgleda sam sa sobom opsednut svojom prosloscu...

Nikola

pre 13 godina

Posto vidim da vam je pamcenje kratko,bar vecini,Zvezda je kaznjena velikim novcanim iznosom za nosenje majica pravda za urosa.Poenta je u tome,da ne sme niko da provocira i vreme kad je vestacki napravljen pritisak pre derbi.Isto i Djurovski treba da odgovara.

RC

pre 13 godina

E, moj Stojkovicu, na sta si spao?! Da nije bilo te tvoje "ruzne proslosti", da nije bilo te Zvezde koje si ti danas stidis, ti ne bi bio ono sto si sada! Ispao si nezahvalan za ono sto si postao! Sramota!

Alex

pre 13 godina

Cenio sam coveka iako je iz Zvezda presao u Partizan. To mi uopste nije smetalo, ali nisam mogao da verujem da je tako nesto napisao... Razumem da su ga mozda iritirali neki "navijaci" Zvezde, ali ovo svakako nije u redu! Nadam se da ce biti maksimalno kaznjen. Stojkovicu, moje postovanje si izgubio ;)

E tako se to radi...

pre 13 godina

Lepo vas je gosn Lukic naucio.... Cim neko ne podrzava crvene odmah nije Srbin i treba ga kazniti.... Dok je pricao drugu pricu to nikome nije smetalo....

Zivana

pre 13 godina

Stojkovicu, jesam Zvezdas ali ovakvo ponasanje ne dolikuje jednom vrhunskom sportisti - profesionalcu. Neprijatno si me iznenadio NE prelaskom u Partizan ali ovim nepromisljenim gestom DA!
Nadam se da se u dusi kajes, ipak zelim ti uspeh ma gde branio.

nenad73

pre 13 godina

Voleo bih da neko navede kojom kaznom je kaznjen celokupni tim Crvene zvezde zbog nosenja majice sa sloganom "Pravda sa Urosa" kao i kolike su kazne bile za ljude iz uprave koji su nosili natpis "Dok se zemlja oko sunca krece...". Dokle vise sa dvostrukim arsinima? I neko posle prica o regularnosti domace lige.

Krstic

pre 13 godina

Zvezdi i zvezdasima treba melem posle zasluzenog poraza,ali ova hajka na stojkovica nije plodonosna i nije to taj melem.Svi iskreni i pravi ljubitelji futbala su zgranuti predlozenom kaznom.

Gedza

pre 13 godina

A sta je trebao da napise posle napada u Djenovi ,pa svako bi tako nesto uradio svadja oko nekog Stojkovica a fudbal nam u totalnom procepu!!!

Čika Velja

pre 13 godina

Već je kažnjen ludom glavom samo nije svestan, ne treba da kažnjava disciplinska. A svi koji odobravaju njegov potez su sa žaljenje. Isti oni koji su ga pljuvali najstrašnije i u Zvezdi i u repki. Pa onda on njih pre nešto više od pola godine, sve dok se nije rodila nova ljubav...

Luka

pre 13 godina

Mene ne zanima nesto fudbal ali ovo je cista provokacija. Posle se cudi sto ga napadaju sigurno ih je jos nekako isprovocirao nekim svojim pametnim gestom

Dax

pre 13 godina

O moj boze, ako ja izadjem na ulicu sa majcom "Nike - just do it " a neki slucajni prolaznik pored mene se prepozna u poruci i odluci da se baci pod auto , da li sam ga ja naterao ?
Zasto se Zvezda prepoznaje u "ruznoj proslosti " ? Niko ne moze da dokaze na sta je golman mislio , to je pravo!

Dragan

pre 13 godina

Ipak treba da nosi majicu (dres) sa natpisom (reklamom) EPS. To svi mi plaćamo. To treba ispitati i kazniti onog ko baca naše pare gde mu se ćefne. Ovaj će svoju majicu moći sa ponosom da nosi ceo život.

nenad

pre 13 godina

Kleo je presao iz Zvezde u Partizan direktno,imao je malo problema ali je to proslo jer je bio korektan u svojim izjavama prema navijacima Zvezde i samom klubu.Stojkovic je druga prica,maksimalno je bezobrazan,konstantno provocira,on nije nista bolji od ovih sto su ga napali u Djenovi.Na ovoj majci sto je nosio,on se izvinjava grobarima zato sto je igrao u Zvezdi i time vredja navijace i sam klub koji mu je mnogo dao u zivotu,dao mu je priliku da ode u veliki klub kao sto je Sporting,da napravi karijeru i da se obezbedi za ceo zivot a on je to prokockao losim odbranama...

Neutralan

pre 13 godina

Ma nek nadje samo dobrog advokata i gotovo. Sta ste navalili na ovog coveka? Nikog nije ni ubio ni opljackao. Pa ni okorele kriminalce ovoliko ne napadate. Dosta je bilo!!!!

jekum

pre 13 godina

E ovako...

Čovek branio za Zvezdu pa došao do reprezentacije. Svi ga grobari pljuvali, kako pojma nema, kako ne treba da brani itd. "Čovek" izda svoje, proda se za šaku dolara, i sad ga "njegovi" mrze, pogotovo posle izjava koje je davao na TV, posle kojih su ga ovi drugi mrzeli. Sad od jednom "čovek" postade najbolji golman na svetu, i svi oni se kunu da ga nikad nisu pljuvali dok je branio za reprezentaciju. Patetično ili ne, odlučite sami!

A znate šta je najsmešnije? Ko izda jednom, neće mu biti teško da izda i drugi put... Jedva čekam da vidim šta će se onda desiti....

Dzo husafet

pre 13 godina

A sta bi sa onim majicama na kojima je pisalo "pravda za urosa (namerno malim)", tada to nije bilo izazivanje celokupne javnosti!!!
Bravo Stojke!

Don Vito

pre 13 godina

Ja mislim da bi ''vecinska'' Srbija bila zadovoljna da je Stojkovic otisao ispred severa sa majicom ''izvinite sto ste hteli da me ubijete''.

Milan

pre 13 godina

Da li on misli da će mu budućnost biti lepša od prošlosti koju naziva ružnom?
Možda još neka dva meseca,dok se ne završi jesenji deo LŠ,i dok reprezentacija definitivno ne izgubi mogućnost da se kvalifikuje na EP.
Onda će opet otići da bude rezerva negde u Portugaliji.

nemam pojma

pre 13 godina

Taj Delić je zvezdina marioneta, zar posle svega što je bilo, svih Lukićevih izjava, svih događaja u Đenovi, sad Stojković treba da se kazni?! SMEŠNO I TRAGIČNO!!!!

Zeljko-BN

pre 13 godina

Dobrodosao u drustvo sampiona Stojkovicu, oprastamo ti ruznu proslost i vjerovatno lose djetinjstvo ali nikad nije kasno da covjek prpozna gdje pripada.

Djomla

pre 13 godina

Kaznjavate njega za ovu glupost, ili cak sta vise lep gest.. A klubove u nasoj ligi koji duguju jedni drugima za transfere, duguju po 2,3 god.. njih ne dirate, sve se cuti, guta i gura dalje... I to je kao neki zakon, postuju se pravila.. ma vaaazi.. STOJKE SRBINE!!

pfcabara

pre 13 godina

Hteo bih samo da kazem , da se u potpunosti slazem sa SQI. Na isti nacin sam video citavu situaciju i mislim da izjavom Vlada ni na koji nacin nije hteo da omalovazi ove iz komsiluka.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ako je to cena ..Neka je plati..ok?!
A zajednica neka se zapita, koja bi cena bila, da ga je jedna od upaljenih baklji u Djenovi sprzila..Da li bi zajednica kaznila fk c.zvezdu za podgrevanje atmosfere i indirektne podrske da se lincuje Stojkovic..
Umesto da fk.c.z. uputi navijacima neko saopstenje ili apel...da je to postalo sasvim normalno u fudbalu i smiri navijacke strasti..oni oduzimaju neke privilegije njemu, podgrevaju atmosferu i kad se zamalo desilo najgore..Covek je mozda prerano, ali dao svoj odgovor navijacima koji su ga podrzali u teskoj situaciji.. ?!
Da li ste normalni vi iz zajednica prvoligasa.. Ne secam se da je Gurovic kaznjen sa 4 meca ..sto je gadjao flasom publiku u Pioniru..i izazvao onolike nerede tada..on direktno!?

Rade

pre 13 godina

Samo cinici i nesposobni mogu da pokrenu postupak protiv coveka kome preceno smrcu, za koga je predsednik CZ Lukic rekao da je on za njega mrtav...a za nesto gde su se neki prepoznali, za nesto gde nije niko naznacen, uvredjen...Sramota!To moze samo u Srbiji!

rekao sam vec

pre 13 godina

Ovakva osoba nam ne treba ni u nasoj ligi , a pogotovo ne u reprezentaciji. Neka se uhvati sa toletom pod ruku i nek idu sto dalje. onakvu ekipu i onakvu atmosferu su potpuno unakazili. Ukoliko nas ne izbace iz ovih kvalifikacija treba da slavimo ako zavrsimo 3 ili 4.
Sada mi je tek jasno sto ga ni u jednom klubu nisu hteli iako je dobar golman. Ko zna sta je tamo radio.

opet peglanje

pre 13 godina

ovim je pokazao da se spustio na nivo tih huligana koji su ga mlatili u Djenovi.nista nije bolji od njih.bilo mi ga zao kad su ga napali...

zoran

pre 13 godina

Za XAXA-ne pise se IZVINUO nego IZVINIO.
Sraman potez Stojkovica,iako sam Zvezdas podneo sam njegov transfer bez vecih problema.Shvatite da se fudbal igra za novac,cist interes.Njegov gest blati klub u kome je stekao punu afirmaciju i na kraju krajeva poziv za A tim.Ovo je nezahvalnost i nevaspitanje.

David

pre 13 godina

Bravo... izgleda da će se konačno i kod nas primenjivati engleski model... Setite se samo onakvog džukelskog ponašanja Adebayora na utakmici City-ja i Arsenala... Maksimalna kazna po kratkom postupku...

Đorđe

pre 13 godina

Molim redakciju b92 da objavi izjavu bilo kog advokata povodom ovog "slučaja" i da to prenese i u vestima svoje televizije. Jasno je da u Srbiji po zakonu ne može niko biti osuđen za verbalni delikt. Poruka na majci nije bila uvredljive prirode i nigde se nije spomenuta Crvena Zvezda a kako je višeznačna nemoguće je osuditi Stojkovića. Dakle, predlažem da objavite izjavu bilo kog advokata i time doprinesete smirivanju situacije. Izgleda je Tole Karadžić u pravu kad kaže: "...da su nalogodavci pokušaja ubistva golmana reprezentacije u Beogradu". Svima je jasno da je FK Crvena Zvezda rezultatski neuspešna (pre svega u Evropi), da ima ogromne dugove i stvarno je KRAJNJE BEZOBRAZNO DA POSLE DERBIJA U KOM SU NA TERENU PORAŽENI tri dana pune novine raznim "pametnim" izjavama.

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Vladimire Stojkoviću,legendo,pokazao si svima da si hrabar,odvažan,neustrašiv,da te nisu i nemogu destabilizovati prljave igre tvog nekadašnjeg kluba,koji je glavni inspirator i režiser!Sada se licemeri javljaju i osuđuje te,a nisu hteli da vide i osude ono najbednije i najcrnje što su tebi uradili!Ti si pobednik,fajter,pokazao si to tamo, upravo gde je trebalo, i gde najviše boli na Marakani!Izašao si sam na zagrevanje i salutirao jugu, kao general,izašao si na crtu hrabro,sam, a ne ko tvoji napadači u hordi naoružani vatrom i oružjem!Svi smo uz tebe i hvala ti što si pokazao
kako se brani osnovno ljudsko dostojanstvo!

lemi

pre 13 godina

ma dal'su oni normalni?!?! Kakav crni postupak??
ogradio se covek-pa to je najmanje sto je mogao da uradi.
Znam coveka sa istetoviranim zvezdinim grbom na srcu,koji je,posle utakmice sa Estonijom,prestao da navija za taj klub.zvezdina uprava je morala nekako da se oglasi i ogradi zbog toga.
A ovima jos nije bilo dosta to - pa su jos napravili ono u Djenovi(mislim na ono pre utakmice)
... stvarno ne mogu da verujem - da neko toliko moze da,blago receno,ne postuje svoj grb i himnu.Njihovi zvizduci Stojkjovicu me neverovatno podsecaju na one sa maksimira 90' na tekmi sa Holandijom...

Nikola

pre 13 godina

Tako i treba.Ne znam sta je ocikivao ovaj covek,ako je mogao figo da trpi zvizduke morao si i ti,ni uprava barselone nije imala neke reci podrske kad je presao u real i ako se ne radi o gradskom rivalu i u pitanju je stranac.Cela srbija placa tvoje obezbedjenje,i navijaci zvezde koje si uvredio.7-8 bitange koje su ga napalale nisu zvezda.Zvezda je veca i od lukica...i svih ostalih svi su oni samo trenutno tu.Decko je pljunuo na svoj zivot,mladost na sve one koji su od njega napravili reprezentativca,bruka.

mitar kalajdzic

pre 13 godina

Zvezdaš sam os detinjstva i prvi put sam kao navijač plakao kada je Karasi otišao iz Zvezde ali ovo što se danas dešava u našem fudbalu ne zaslužuje suze već batinu. Fudbal je oduvek bio crna rupa sporta na ovim prostorima i za divno čudo, ostao je i poslednja. Osuđivati čoveka koji na fudbalskom terenu obezbeđuje egzistenciju trpeći sve moguće vrste uvreda i poniženja a plakati nad bezvrednim lezilebovićima koji iz obesti uništavaju ono što su drugi, uključujući i njihove roditelje, decenijskim radom sticali je u najmanju ruku nevaspitano. Možda je njegova reakcija pomalo nezgrapna ali utoliko više govori o kulturološkom dnu na kome se nalazi fudbal i najmanje prava da se javlja po pitanju, verovatno iz najdubljeg ogorčenja izrečenog stava, ima tzv Fudbaski savez Srbije.
Sramota!

Stojke POBEDNIK

pre 13 godina

Ovo je smešno i jadno kakva neljudska i sramna kampanja se vodi protiv Stojkovića posle neuspelog pokušaja njegovog linča u Đenovi. Kome je Stojković poslao poruku? Svojim navijačima na Jugu, isključivo svojim navijačima! Šta je nekorektno u toj poruci? Ništa! Stojke traži oproštaj! Oproštaj za neke brzopleto date izjave o Partizanu u prošlosti i to je sve. Ko je sebe prepoznao u rečima "ružna prošlost" to je njegov problem. Svaki, čak i loš advokat bi oborio ovu smešnu optužnicu protiv Stojketa. Nijednom rečju nije pomenuo CZ, a tužba protiv DVOSMISLENOG "dokaza" je apsurdna. Ne možete mu ništa i to vas posle poraza u derbiju najviše boli. Šta bi se desilo da ste u Đenovi teško povredili ili, nedaj Bože, ubili golmana Sportinga (Lisabon). Mislim, da bi vas Sporting preko međunarodnog suda ugasio kao klub kad biste dobili RAČUN ZA ODŠTETU!

E, da...i pravda za Uroša:)

borzinho

pre 13 godina

Mozda mu je puno zvezdasa zvizdalo, mozda ga je desetina htela i tuci, ali do ovoga mislim da smo mu svi ostali zeleli najbolje. Od ovog poteza i majce zelimo ti sve najgore, nulo od coveka, licimeru najgori. Bice jos koji slobodnjak u LS, steta sto nije bio na derbiju koji... !!!

Pamet u glavu

pre 13 godina

@ HAHA

"Ćovek" se "izvinuo"...

Hajde polako pročitaj neki pravopis a usput bi mogao da se IZVINIŠ onima koje nazivaš kretenima!!

Zvezdas

pre 13 godina

Imao sam simpatije za njega nakon svega sto se desilo u Italiji ali sada nakon ovoga me bas briga sta ce se desiti s njim. Uostalom, nije on bas toliko dobar golman pa da Zvezda ima da zali za necim.

Sarma

pre 13 godina

Je li? A kad Djurovski junior posle penala u Novom Sadu upire prstom na istog tog Stojkovića, to je sportski i nije provokacija? Kad kompletan tim Zvezde nosi majice sa parolom podrške Urošu Mišiću? Je li Stojković pokazao tu majicu severnoj ili južnoj tribini? A ako je istina da su ga sa severa gadjali stolicama, hoće li i Zvezda biti kažnjena sa jednom do četiri utakmice neigranja pred publikom? Da nije trebao da uputi izvinjenje navijačima kluba koji su hteli da ga malo izbodu? Stvarno, svašta ...

Dr. Laza

pre 13 godina

Pa zar se tako ponasa jedan repreznetativac i sportista? Ovim potezom nije dokazao hrabrost nego ludost. Ne treba njemu policijska pratnja nego posmatranje i strucna medicinska pomoc. Pitam se koliki bi mu bio skor na testu inteligencije. Stojke a da predjes ti iz Partizana u Lazu malo?

Pedja

pre 13 godina

a sto se nisu bavili provokacijama malog Djurovskog na kad je posle izvodjenja penala provocirao Stojkovica i nekorektno gestikulirao i provocirao. To se desilo za vreme utakmice.

vs

pre 13 godina

Samo mi nije jasno kako ce on sad kad opet dodje u reprezentaciju (mada ne zaslusuje poziv) pogledati u oci Stankovicu, Vidicu i ostalima igracima Zvezde, jer on je puljunuo po svm zvezdasima na ovom svetu. Dule Savic LEGENDA

osnovna škola

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR
(XAXA, 25. oktobar 2010 15:18)

Možda se IZVINUO prilikom neke odbrane, ali teško da si na to mislio...bolje malo poradi na svom pravopisu pre nego što počneš da naglašavaš neke reči...
Bar ti je pravilan nadimak XAXA

TRAZIM ODGOVOR

pre 13 godina

A kada cete pokrenuti postupak protiv Toleta??????
Stojkovic se izvinio Grobarima ,ne znam sta tu vredja Zvezdu.Treba razumeti poruku

Neša

pre 13 godina

Zajednica nije bila tako revnosna kada je na utakmici c.zvezda-Jagodina kompletan igrački pogon c.zvezde izašao sa majcama "Pravda za uroša", što je u tom trenutku bilo usmereno i na pravosudne organe Republike Srbije.Nisam čuo da je iki u c.zvezdi zbog toga kažnjen.

✰š

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,...

IZVINUO se dok je pravio paradu i branio gol, a natpisom na majici se IZVINIO.

Školski primer nepismenosti.

Sanja

pre 13 godina

Strasno je da se jedan mlad momak stidi svoje proslosti. Moze da se kaje ali ne da se stidi. Da li se stidi svojih roditelja koji su ga rodili i odgojili. A kazna mora da sledi jer ako je Zvezda mogla da bude kaznjena zbog majice "Pravda za Urosa"

L J U B O

pre 13 godina

Kakav nepotreban potez. U situaciji kada su čak i treneri i igrači oba kluba pred (i posle derbija) davali veoma mlake (čitaj: sportske i tolerantne) izjave, on se našao da ponovo potpali vatru na jednoj (napokon) zatvorenoj strani. U redu je, partizanovac si. Bilo pa proslo, vec je postalo drugorazredna tema, ali zasto ti je potrebno da opet palis vatre taman kad smo malo "danuli dusom" od svega? I na kraju, jesu li poturice bili najbolji turci?

ded

pre 13 godina

Recite mi da li je pokrenut postupak protiv osoba koje su pokušale da uđu u autobus sa reprezentativcima ne bi li se obračunale sa pomenutim Stojkovićem? Da li se iko iz FK CZ izvinio Stojkoviću zbog neprijatnosti koje su mu se događale proteklih nedelja? Stojković, kakav god da je, je reprezentativni golman i nije zaslužio da mu neko slike stavlja na umrlice, nosi kovčege, krstove, pokuša fizički da se obračuna sa njim. Njegova reakcija je bila ljudska, i na njoj mu ne treba mnogo zamerati. Koliko licemerja da se čoveku prosto smuči.

Dacha

pre 13 godina

A da li ce onda biti pokrenut postupak za gasenje FK Crvena Zvezda jer su kao klub poslali grupu huligana da ubiju tog coveka i to na utakmici reprezentacije!

octopus

pre 13 godina

On je vec kaznjen i ne treba mu druga kazna.
Imala majka dvoje dece, jednog sina a drugi je bio golman.
Ne razumem ljude koji mogu da odobravaju ovako glup potez koji vise govori o njemu nego sto bi trebalo da iritira druge. Ljudi sa prosecnom inteligencijom mogu ovo da razumeju samo na jedan nacin.

jablan

pre 13 godina

bogami ja sam mislijo da je Dragan Stojkovim nevinasce,a ovo se tek sada vidi pravo lice ovog coveka,sad ne k pojede corbu koju je sam sebi skuvao.ovo je prava sramota,da posle derbija koji je prosao sasvim u redu on na kraju sve pokvari svojim gestom sa natpisom na majci.evo ovo je druga strana medalje tog istog coveka de smo mi svi poklonici sporta stali na njegoj strani.maksimalna kazna za njega i jos veca za onog ko stoji iza njega.Jablan

11ц

pre 13 godina

каже се извинио не извинуо..
што се тиче њега,ово само говори колики је бескичмењак.остани у партизану то је средина за тебе!

vladimir

pre 13 godina

on samo oce da iznervira navijace zvezde jer ga je to sve povredilo... videce se koliko voli partizan na kraju sezone.taj bi branio i za dinamo i hajduk bez problema.ovo je moje vidjenje kao navijaca koji ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan..

Sergije

pre 13 godina

Takozvana srpska posla. Ne pada mu na pamet da nauci da se pravilno postavi na golu u odnosu na zivi zid i izvodjaca slobodnog udarca, ali da nervira protivnicke navijace i igrace, e tu je vec vrlo angazovan.

mix

pre 13 godina

Ovo je zaista zanimljiva vest,proistekla direktno iz kuhinje gospodina Branimira Babarogića.koji rukovodi ovim smešnim takmičenjem koji neko zove " SUPER LIGA ".

Ne pokreće se postupak protiv Maria Đurovskog koji je ponižavao protivnika kada je dao Stojkoviću go iz penala, ne pokreće se postupak protiv kluba koji je orkestrirao napade na svog dojučerašnjeg igrača, a tim napadima su dirigovali ljudi koji su dojuče sedeli u skupštini FKCZ!!

Znači bruka i sramota i FKP mora da digne glas da zaštiti svog igrača od hajke na njega koja se nastavlja ovako!!

Vladimir Trojanski

pre 13 godina

Ma, bezveze, čovek se lepo i kulturno izvinjava zbog pacerskih golova primlenih u Donjecku i Bragi, kakve to veze ima sa zajednicom fudbalskih klubova Super lige?

Brani, bre dečko, slobodno i sačuvaj tu majicu, trebaće ti još.

U suštini, on je naš trojanski konj, samo što ne možemo vola da ubodemo. Dovoljno je prebaciti živi zid sa 30 - 35 metara, samo što to nije imao ko da kaže Milovanoviću. Šta ćeš kad ni on ni Kristić ne prate utakmice Lige Šampiona, valjda zato što se bave fudbalom rekreativno.

XAXA

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR

ahhh

pre 13 godina

Gledao sam ga u nekim emisijama... Iskreno, izjava je toliko pametna koliko i on, bukvalno. Momak je izuzetno ograničen, da se ne izrazim drugačije. Dobar je golman ali ne ume da se ponaša.

Pozdrav.

jeremija

pre 13 godina

Šta su saopštili oni koji su uklonili njegov dres,njegove fotografije iz klupskih prostorija-da ga se stide i odriču.Dozvolite čoveku kome je prećeno smrću - da bude čovek,da pokaže da oseća, i srpski da vrati u meri za koju proceni da je adekvatna.

Vladimir

pre 13 godina

Definitivno decko zeli da se bavi u zivotu jos necim pored fubala. trudim se da se stavim u njegovo poziciju i da shvatim svo ovo njegovo ponasanje... verume da ce vreme biti najbolji kriticar svih njegovih postuka zbirno.

Drizd

pre 13 godina

Sad ce Grobari tipa...pa sta je preziveo u Djenovi pa to je kao bunt
Sto niste to rekli na prosloj vesti nego ste se nasvadjivali.. itd...ali

To je njegova velika greska jer je time pljunuo na Zigica i Stankovica pljunuo je na puno Zvezdasa koji bi slicno uradili kao Ziga i Deki..

Ne znam da li znate da su Delije samoinicijativno odustali od prozivanja i cak neke koreografije a ovaj npr nije...

Gary nevil je za dizanje pesnice u vis dobio 3 utakmice ne igranja od disciplinske komisije...

sad vi nastavite da ga branite glupostima tipa on ima pravo na to itd...

Che

pre 13 godina

Čestitam, ne pripadam ni jednoj strani ali mi njegov gest deluje provokativno u momentu kada svi daju sve od sebe da derbi prođe civilizovano.

Ma da

pre 13 godina

Da,da,izvinio se grobarima tako sto je pokazivao misice severu!Svaka ti cast na izvinjenju,zelim ti da nikad vise ne branis za reprezentaciju!

johnny 69

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR
(XAXA, 25. oktobar 2010 15:18)

Momce, ovo je klasicno cepljenje i uvlacenje grobarima a inat suprotnoj strani....jedna provokacija iz ocaja, nesto slicno kao i kada su fudbaleri C.Zvezde nosili maicu "pravda za uroša"...ovo treba kazniti i to po meni, jako rigorozno....da bi se sprecile dalje nemile scene...u redu, otisao si u partizan, pogazio samog sebe i pljunuo sebi u lice, Stojkoviću...pokazao si kakav si covek...i to je to...svako nosi svoj krst,uostalom....
Zvezda je Život

Ivan

pre 13 godina

Protivnih sam svega što se dešavalo u Đenovi na tribinama a i samom Stojkoviću. Međutim da je ovim potezom zapečatio svoju reprezentativnu karijeru. Kako će da brani kada će mu uvek zviždati pola stadiona, a tome je ovaj put sam doprineo.

Zeljko

pre 13 godina

Vladimir Stojkovic je konacno pokazao svoje pravo lice. Uvredio je 6 miliona ljudi u Srbiji i klub koji mu je omogucio da se razvije kao igrac i da zaradi pare. Uvredio je sve trenere koji su radili sa njim u mladjim kategorijama i kasnije, predsedike Dzajica, Piksija i ostale ljude u klubu. Uvredio je sve svoje bivse saigrace i Crvene Zvezde kojih u velikom broju ima i ureprezentaciji Srbije. Sta da kazem jos osim, da sada samo idiot moze da ga pozove u reprezentaciju.

Dusan

pre 13 godina

Neverovatno! Ponasanje Djurovskog posle postignutog gola je sportsko? Zasto protiv njega nije pokrenut postupak? Fudbaleri zvezde nosili majice za misica pa nijedan nije pauzirao utakmicu a ne verujem ni da su novcano kaznjeni!
Samo vi glumite strogocu!

Smrad!!!

pre 13 godina

Stojkovic je jedna velika nula od coveka!Kako se uvlacio Delijama ranije tako i Grobarima danas.Ko zna sta jos mozemo da ocekujemo od njega...

Jole

pre 13 godina

Sve ovo da nije tuzno bilo bi exkstremno smesno.. Raspala Srbija glumi neku civilizovanu i pravnu drzavu u poslednjih nekoliko nedelja! Smeh!

Itnja

pre 13 godina

Svakako da treba da bude sankcija. Ovo je klasican primer nepostovanja i ponizavanja suparnickog kluba, sto nije dozoviljeno u sportu. Ovo je takodje nepostovanje gledalaca. Ovim je povredio sve zvezdase, cak i one koji su mu zeleli sve najbolje

antracit

pre 13 godina

Apsolutno smatram da je nesportski gest uradio.Iz samog gesta se vidi koliko je plitak u razmišljanju.Smatrao sam da je pametniji momak ovaj Stojković,ali ovako ga svrstavam u čoveka kome isto nije jasno razgraničenje sporta od ostalih tema.Poneo se poput zvezdinih navijača i ne znam šta je ovim postupkom hteo da postigne.Ovaj njegov postupak svakako treba sankcionisati,i to drastično...."da kazna ima svoju individualnu i generalnu prevenciju".

Milan

pre 13 godina

Jesam sipatizer Partizana,ali ovo je ružno,ne mogu da shvatim čemu sve to,razumem da je povređen u napadu i žao mi je zbog toga...ali je ovo bespotrebno. Uostalom,ne smatram da je Partizan dobio nešto njegovim dolaskom.u reprezentaciji i u Partizanu u poslednjih nekoliko utakmica primao je pacerske golove...

D.Savic,Paris,FR

pre 13 godina

Nisam navijac ni Partizana ni Zvezde ali manite vise coveka,ili ako ga vec kaznjavate onda treba i on da vas tuzi sto su ga jurili u Djenovi da ga ubiju i da vam uzme debele pare.

strategija bumerang

pre 13 godina

Kao navijaču Zvezde, bilo mi je muka od onog što su mu uradili u Djenovi. To nisam mogao da podržim, kao ni svako normalan. Bio sam spreman da Stojkovića "vredjam" zviždanjem i skandiranjem i to je to. Nakon ovoga, uvredio me kao čoveka, kao i više od 2 miliona ljudi. Nisam siguran da je svestan koje su sve moguće posledice ovakvog besmislenog ponašanja.

Peca

pre 13 godina

Ma pustite više čoveka da živi. Kako je mogao da iritira cigane kad nije njima pokazao majicu. I hoće li neko podneti prijavu protiv onih koji su njega izazivali i provocirali?

Nenad KG

pre 13 godina

Odgovorno tvrdim da je ovo fotomontaza kako bi se naudilo Vladimiru Stojkovicu! Pravu verziju natpisa mozete pogledati ovde:
http://img709.imageshack.us/i/mnogosamglup.jpg/

madjor-kg

pre 13 godina

stojke- daj broj ziroracuna da ti uplatim tih 140.000 dinara. Neke stvari mozes novcom da kupis ali velicanstven osecaj posle ovakve izjave ne mozes.........

Najbolji golman

pre 13 godina

...Nant,Vitese,Sporting,Hetafe,Wigan...pa zar ne mislite da bi ga bar jedan od ovih prosecnih klubova zadrzao da valja necemu?Smesno...

miljan

pre 13 godina

ti isti grobari kojima se ulizuješ su te pljuvali dok si branio za repku, a nisi bio standardan nigde..koji sam kreten bio što sam te branio

Grobar

pre 13 godina

Kakav primitivizam. Ovim je pokazao do koje mere se ne razlikuje od onih koji su ga napadali od kako je presao u Partizan (razlika je samo u metodu).

kursula

pre 13 godina

Kazete zadovoljni ste organizacijom,epa ako vam je dobar derbi na polupraznom stadionu onda derbi i ne treba vise da se igra,ugasite oba kluba i resili ste problem,a ovog nekulturnog golmana koji je prljunuo u lice hiljadama ljudi zbog nekolicine huligana i mafijasa ne vredi komentarisati!

kralj

pre 13 godina

Netrebas da podizes tenzije,ipak si ti kao neki sportista. Trebao bi da spustis loptu i da to sto pre zaboravis,a ne da izazivas nove sukobe i mrznju!

Cvijo

pre 13 godina

Odakle bilo kome ideja da "ruzna proslost" ima bilo kakve veze sa Crvenom zvezdom.. Natpis se odnosi na Stojkovicevu izjavu iz mladosti u kojoj govori da ni za kakve pare ne bi presao u Partizan. A to sto simpatizeri Crvene zvezde rec "ruzno" poistovecuju sa svojim klubom jeste veliki problem, ali nema veze sa Stojkovicem..

cartmanx

pre 13 godina

A majce sa natpisom "Pravda za Urosa"koji su nosili ceo tim na celu sa predsednikom CZV,sigurno je dorpinela smirivanju strasti...sta se sve izdesavalo posle toga zakljucno sa "Djenovom"!!!!Kao grobar milim da Stojkovic nije postupio najpametnije ali da je natpis na njegovoj majci mnogo benigniji od gore navedenog!!

Petar

pre 13 godina

Nisam vatreni navijac, vise nekadasnji, volim podjednako nase klubove jer su svi nasi pa ovo pisem sa neutralne tacke gledista.


Iako je sa njegove strane to odraz primitivizma i malogradjanstva, manjka psihicke snage treba ga razumeti jer se i njemu stosta izdesavalo a svi mi moramo da zivimo.
Nekorektno.

dragan

pre 13 godina

Golman srpske reprezentacije je fizicki napadnut u autobusu rapresentazije od navijaca "drugog kluba". I niko od odgovornih iz fudbalskog saveza Srbije nije odgovarao niti platio bilo kakvu kaznu.

SQI

pre 13 godina

Čisto iživljavanje. Znači, zajednica se bavi time kako prosečan Zvezdaš tumači ovu majicu? Prosto sjajno.

Nikome nije palo na pamet da je to samo izvinjenje Stojkovića Grobarima i Partizanu za sve loše stvari koje je rekao o njima? Šta je tu nenormalno, i kada je bolji trenutak nego na derbiju.

Paks

pre 13 godina

I Adebajor je bio kaznjen zbog toga sto je slavio pred navijacima svog bivseg kluba a ovo je jos gore od toga. Nije mi jasan da ni malo ne brine za svoju bezbednost pa nece njega policija sad cuvati do kraja zivota. Uvek ce od pravih navijaca zvezde kad ga sretnu na ulici u najmanju ruku biti predmet ismejavanja i uvreda. Takvo njegovo ponasanje mu nije trebalo i bas je krajnje glupo.

neko ko je daleko

pre 13 godina

Nadam se da ce i igraci iz reprezentacije da reaguju (Vidić, Žigić, Luković, Pantelić....itd) jer se ovo odnosi i na njih....jesu li i oni ružna prošlost ove nule od čovjeka.
Ti si stojkoviću Zvezdina ružna prošlost

Batke

pre 13 godina

A da li ste pokrenuli postupak protiv Lukica zbog njegove majce onomad ???
Bojium se da se ovde radi o slobodi govora i iznosenja misljenja !

Sila Boga Ne Pita

pre 13 godina

Stojkovic se izvinio navijacima Partizana ,jer je kao mladji imao brzi jezik nego pamet i vi hocete da ga tuzite za to !? Nadam se ako je pametan ,da ce lepo reci ,da sve sto pise na majici se odnosi na Grobare i da to nema nikakve veze sa zvezdom ... Stojke budi pametan !!!!

SQI

pre 13 godina

Čisto iživljavanje. Znači, zajednica se bavi time kako prosečan Zvezdaš tumači ovu majicu? Prosto sjajno.

Nikome nije palo na pamet da je to samo izvinjenje Stojkovića Grobarima i Partizanu za sve loše stvari koje je rekao o njima? Šta je tu nenormalno, i kada je bolji trenutak nego na derbiju.

XAXA

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR

Milan

pre 13 godina

Jesam sipatizer Partizana,ali ovo je ružno,ne mogu da shvatim čemu sve to,razumem da je povređen u napadu i žao mi je zbog toga...ali je ovo bespotrebno. Uostalom,ne smatram da je Partizan dobio nešto njegovim dolaskom.u reprezentaciji i u Partizanu u poslednjih nekoliko utakmica primao je pacerske golove...

Stojke POBEDNIK

pre 13 godina

Ovo je smešno i jadno kakva neljudska i sramna kampanja se vodi protiv Stojkovića posle neuspelog pokušaja njegovog linča u Đenovi. Kome je Stojković poslao poruku? Svojim navijačima na Jugu, isključivo svojim navijačima! Šta je nekorektno u toj poruci? Ništa! Stojke traži oproštaj! Oproštaj za neke brzopleto date izjave o Partizanu u prošlosti i to je sve. Ko je sebe prepoznao u rečima "ružna prošlost" to je njegov problem. Svaki, čak i loš advokat bi oborio ovu smešnu optužnicu protiv Stojketa. Nijednom rečju nije pomenuo CZ, a tužba protiv DVOSMISLENOG "dokaza" je apsurdna. Ne možete mu ništa i to vas posle poraza u derbiju najviše boli. Šta bi se desilo da ste u Đenovi teško povredili ili, nedaj Bože, ubili golmana Sportinga (Lisabon). Mislim, da bi vas Sporting preko međunarodnog suda ugasio kao klub kad biste dobili RAČUN ZA ODŠTETU!

E, da...i pravda za Uroša:)

mix

pre 13 godina

Ovo je zaista zanimljiva vest,proistekla direktno iz kuhinje gospodina Branimira Babarogića.koji rukovodi ovim smešnim takmičenjem koji neko zove " SUPER LIGA ".

Ne pokreće se postupak protiv Maria Đurovskog koji je ponižavao protivnika kada je dao Stojkoviću go iz penala, ne pokreće se postupak protiv kluba koji je orkestrirao napade na svog dojučerašnjeg igrača, a tim napadima su dirigovali ljudi koji su dojuče sedeli u skupštini FKCZ!!

Znači bruka i sramota i FKP mora da digne glas da zaštiti svog igrača od hajke na njega koja se nastavlja ovako!!

ded

pre 13 godina

Recite mi da li je pokrenut postupak protiv osoba koje su pokušale da uđu u autobus sa reprezentativcima ne bi li se obračunale sa pomenutim Stojkovićem? Da li se iko iz FK CZ izvinio Stojkoviću zbog neprijatnosti koje su mu se događale proteklih nedelja? Stojković, kakav god da je, je reprezentativni golman i nije zaslužio da mu neko slike stavlja na umrlice, nosi kovčege, krstove, pokuša fizički da se obračuna sa njim. Njegova reakcija je bila ljudska, i na njoj mu ne treba mnogo zamerati. Koliko licemerja da se čoveku prosto smuči.

Neša

pre 13 godina

Zajednica nije bila tako revnosna kada je na utakmici c.zvezda-Jagodina kompletan igrački pogon c.zvezde izašao sa majcama "Pravda za uroša", što je u tom trenutku bilo usmereno i na pravosudne organe Republike Srbije.Nisam čuo da je iki u c.zvezdi zbog toga kažnjen.

neko ko je daleko

pre 13 godina

Nadam se da ce i igraci iz reprezentacije da reaguju (Vidić, Žigić, Luković, Pantelić....itd) jer se ovo odnosi i na njih....jesu li i oni ružna prošlost ove nule od čovjeka.
Ti si stojkoviću Zvezdina ružna prošlost

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Posle onakvog pokušaja linča u autobusu od strane crveno-belih, i Džajić bi zavoleo crno-belu boju... Bravo Stojke majstore...Nikad nije kasno izabrati pravi put, nikad nije kasno priznati grešku, okrenuti list i krenuti u nove pobede...

Don Vito

pre 13 godina

Ja mislim da bi ''vecinska'' Srbija bila zadovoljna da je Stojkovic otisao ispred severa sa majicom ''izvinite sto ste hteli da me ubijete''.

Dzo husafet

pre 13 godina

A sta bi sa onim majicama na kojima je pisalo "pravda za urosa (namerno malim)", tada to nije bilo izazivanje celokupne javnosti!!!
Bravo Stojke!

RC

pre 13 godina

E, moj Stojkovicu, na sta si spao?! Da nije bilo te tvoje "ruzne proslosti", da nije bilo te Zvezde koje si ti danas stidis, ti ne bi bio ono sto si sada! Ispao si nezahvalan za ono sto si postao! Sramota!

nemam pojma

pre 13 godina

Taj Delić je zvezdina marioneta, zar posle svega što je bilo, svih Lukićevih izjava, svih događaja u Đenovi, sad Stojković treba da se kazni?! SMEŠNO I TRAGIČNO!!!!

nenad73

pre 13 godina

Voleo bih da neko navede kojom kaznom je kaznjen celokupni tim Crvene zvezde zbog nosenja majice sa sloganom "Pravda sa Urosa" kao i kolike su kazne bile za ljude iz uprave koji su nosili natpis "Dok se zemlja oko sunca krece...". Dokle vise sa dvostrukim arsinima? I neko posle prica o regularnosti domace lige.

jug

pre 13 godina

Gledam, chitam i ne mogu da verujem. Ovaj kaze da je Stojke pljunuo na 6 miliona ljudi u Srbiji? Kako bre? U Srbiji zivi oko 8 miliona ljudi i bar 4 miliona daje podrsku golmanu Partizana i Srbije! A za tih 6 miliona, mora da ti je to 'sapnuo tvoj predsednik Lukic? Lazu te 'dechko! Samo Partizan i Stojke izdrzi!

Đorđe

pre 13 godina

Molim redakciju b92 da objavi izjavu bilo kog advokata povodom ovog "slučaja" i da to prenese i u vestima svoje televizije. Jasno je da u Srbiji po zakonu ne može niko biti osuđen za verbalni delikt. Poruka na majci nije bila uvredljive prirode i nigde se nije spomenuta Crvena Zvezda a kako je višeznačna nemoguće je osuditi Stojkovića. Dakle, predlažem da objavite izjavu bilo kog advokata i time doprinesete smirivanju situacije. Izgleda je Tole Karadžić u pravu kad kaže: "...da su nalogodavci pokušaja ubistva golmana reprezentacije u Beogradu". Svima je jasno da je FK Crvena Zvezda rezultatski neuspešna (pre svega u Evropi), da ima ogromne dugove i stvarno je KRAJNJE BEZOBRAZNO DA POSLE DERBIJA U KOM SU NA TERENU PORAŽENI tri dana pune novine raznim "pametnim" izjavama.

E tako se to radi...

pre 13 godina

Lepo vas je gosn Lukic naucio.... Cim neko ne podrzava crvene odmah nije Srbin i treba ga kazniti.... Dok je pricao drugu pricu to nikome nije smetalo....

messi

pre 13 godina

Hrvat sam i zbilja me briga i za Zvezdu i Partizana(i za Dinamo Zagreb),ali ovaj vratar Stojković je postupio vrlo neinteligentno.Pljuje u tanjur iz kojeg je nekada jeo,i na određeni način vrijeđa sve ljude koji su mu svojedobno poklanjali emocije,vrijeme,i svoj novac,vjerovali mu.Time je samo pokazao loš karakter i neka bude siguran da mu to sigurno neće biti svjetla točka u karijeri,a ni u budućem životu.
NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!

nenad

pre 13 godina

Kleo je presao iz Zvezde u Partizan direktno,imao je malo problema ali je to proslo jer je bio korektan u svojim izjavama prema navijacima Zvezde i samom klubu.Stojkovic je druga prica,maksimalno je bezobrazan,konstantno provocira,on nije nista bolji od ovih sto su ga napali u Djenovi.Na ovoj majci sto je nosio,on se izvinjava grobarima zato sto je igrao u Zvezdi i time vredja navijace i sam klub koji mu je mnogo dao u zivotu,dao mu je priliku da ode u veliki klub kao sto je Sporting,da napravi karijeru i da se obezbedi za ceo zivot a on je to prokockao losim odbranama...

duco

pre 13 godina

Ko misli da je ok. golman neka glasa preporucujem a suprotno nepreporucujem samo da konstatujem da je Partizan vise izgubijo utakmica nego dobijo sa njim nebi on bez razloga bijo treca rezerva pre nego sto je dosao u Partizan.Zvezda treba da bude srecna sto brani u Partizanu.Pokazace vreme.

Trebinjac

pre 13 godina

Malo je poznato da je Stojkovic svojevremeno par meseci branio za Leotar iz Trebinja.Na svoju ruku,bez ikakvog opravdanog razloga napustio je Trebinje pred neku vaznu utakmicu.Ostao je u secanju kao najgori sportista-fudbaler i covek koji je ikada boravio u Trebinju. Za Trebnjce njegova ponasanja u poslednje vreme nisu nikakvo iznenadjenje.

lemi

pre 13 godina

ma dal'su oni normalni?!?! Kakav crni postupak??
ogradio se covek-pa to je najmanje sto je mogao da uradi.
Znam coveka sa istetoviranim zvezdinim grbom na srcu,koji je,posle utakmice sa Estonijom,prestao da navija za taj klub.zvezdina uprava je morala nekako da se oglasi i ogradi zbog toga.
A ovima jos nije bilo dosta to - pa su jos napravili ono u Djenovi(mislim na ono pre utakmice)
... stvarno ne mogu da verujem - da neko toliko moze da,blago receno,ne postuje svoj grb i himnu.Njihovi zvizduci Stojkjovicu me neverovatno podsecaju na one sa maksimira 90' na tekmi sa Holandijom...

Alex

pre 13 godina

Cenio sam coveka iako je iz Zvezda presao u Partizan. To mi uopste nije smetalo, ali nisam mogao da verujem da je tako nesto napisao... Razumem da su ga mozda iritirali neki "navijaci" Zvezde, ali ovo svakako nije u redu! Nadam se da ce biti maksimalno kaznjen. Stojkovicu, moje postovanje si izgubio ;)

Josko Martinoski

pre 13 godina

Nisam primetio da su navijaci Totenhema napali Sola Kembela u autobusu Engleske reprezenracije kad je ovaj presao u Arsenal. Ah da, Totenhem nema Bari...
P.S.

Dax

pre 13 godina

O moj boze, ako ja izadjem na ulicu sa majcom "Nike - just do it " a neki slucajni prolaznik pored mene se prepozna u poruci i odluci da se baci pod auto , da li sam ga ja naterao ?
Zasto se Zvezda prepoznaje u "ruznoj proslosti " ? Niko ne moze da dokaze na sta je golman mislio , to je pravo!

rasol

pre 13 godina

Vladimir Stojkovic je konacno pokazao svoje pravo lice. Uvredio je 6 miliona ljudi u Srbiji ...
---
Dečko ja mislim da se ti nisi šalio kad si spomenuo cifru od 6 milona. Obrati se doktoru dok nepostane kasno.
Babarogiću prvo katanac na rupu.

cartmanx

pre 13 godina

A majce sa natpisom "Pravda za Urosa"koji su nosili ceo tim na celu sa predsednikom CZV,sigurno je dorpinela smirivanju strasti...sta se sve izdesavalo posle toga zakljucno sa "Djenovom"!!!!Kao grobar milim da Stojkovic nije postupio najpametnije ali da je natpis na njegovoj majci mnogo benigniji od gore navedenog!!

TRAZIM ODGOVOR

pre 13 godina

A kada cete pokrenuti postupak protiv Toleta??????
Stojkovic se izvinio Grobarima ,ne znam sta tu vredja Zvezdu.Treba razumeti poruku

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Vladimire Stojkoviću,legendo,pokazao si svima da si hrabar,odvažan,neustrašiv,da te nisu i nemogu destabilizovati prljave igre tvog nekadašnjeg kluba,koji je glavni inspirator i režiser!Sada se licemeri javljaju i osuđuje te,a nisu hteli da vide i osude ono najbednije i najcrnje što su tebi uradili!Ti si pobednik,fajter,pokazao si to tamo, upravo gde je trebalo, i gde najviše boli na Marakani!Izašao si sam na zagrevanje i salutirao jugu, kao general,izašao si na crtu hrabro,sam, a ne ko tvoji napadači u hordi naoružani vatrom i oružjem!Svi smo uz tebe i hvala ti što si pokazao
kako se brani osnovno ljudsko dostojanstvo!

mitar kalajdzic

pre 13 godina

Zvezdaš sam os detinjstva i prvi put sam kao navijač plakao kada je Karasi otišao iz Zvezde ali ovo što se danas dešava u našem fudbalu ne zaslužuje suze već batinu. Fudbal je oduvek bio crna rupa sporta na ovim prostorima i za divno čudo, ostao je i poslednja. Osuđivati čoveka koji na fudbalskom terenu obezbeđuje egzistenciju trpeći sve moguće vrste uvreda i poniženja a plakati nad bezvrednim lezilebovićima koji iz obesti uništavaju ono što su drugi, uključujući i njihove roditelje, decenijskim radom sticali je u najmanju ruku nevaspitano. Možda je njegova reakcija pomalo nezgrapna ali utoliko više govori o kulturološkom dnu na kome se nalazi fudbal i najmanje prava da se javlja po pitanju, verovatno iz najdubljeg ogorčenja izrečenog stava, ima tzv Fudbaski savez Srbije.
Sramota!

Krstic

pre 13 godina

Zvezdi i zvezdasima treba melem posle zasluzenog poraza,ali ova hajka na stojkovica nije plodonosna i nije to taj melem.Svi iskreni i pravi ljubitelji futbala su zgranuti predlozenom kaznom.

jegood

pre 13 godina

Ne vidim zasto bi ga kaznili zbog ovog natpisa, natpis nije uvredljiv, vise je znak protesta i poruke da je raskrstio za Zvezdom i njenim navijacima, mislim da bi morao da tuzi Savez ako ga kazne zbog natpisa. Kaznu zbog nesportskog gestikuliranja pri izlazu mogu da razumem, to je bilo preterano i svaki nesportski gest od strane igraca treba biti sankcionisan. Ipak mislim da je Stojkovic zadnjih mesec dana svasta preziveo i pretrpeo pa ga u neku ruku razumem.

Batke

pre 13 godina

A da li ste pokrenuli postupak protiv Lukica zbog njegove majce onomad ???
Bojium se da se ovde radi o slobodi govora i iznosenja misljenja !

wroom1975

pre 13 godina

...i odmah se Zvezda i njeni navijaci prepoznali u tome? Zanimljivo... A sta bi sa onim majicama "Pravda za Urosa"...koje je ceo tim nosio...to nista, zaboravilo se? Ko ce za to biti kaznjen?

Sarma

pre 13 godina

Je li? A kad Djurovski junior posle penala u Novom Sadu upire prstom na istog tog Stojkovića, to je sportski i nije provokacija? Kad kompletan tim Zvezde nosi majice sa parolom podrške Urošu Mišiću? Je li Stojković pokazao tu majicu severnoj ili južnoj tribini? A ako je istina da su ga sa severa gadjali stolicama, hoće li i Zvezda biti kažnjena sa jednom do četiri utakmice neigranja pred publikom? Da nije trebao da uputi izvinjenje navijačima kluba koji su hteli da ga malo izbodu? Stvarno, svašta ...

Zeljko-BN

pre 13 godina

Dobrodosao u drustvo sampiona Stojkovicu, oprastamo ti ruznu proslost i vjerovatno lose djetinjstvo ali nikad nije kasno da covjek prpozna gdje pripada.

Sila Boga Ne Pita

pre 13 godina

Stojkovic se izvinio navijacima Partizana ,jer je kao mladji imao brzi jezik nego pamet i vi hocete da ga tuzite za to !? Nadam se ako je pametan ,da ce lepo reci ,da sve sto pise na majici se odnosi na Grobare i da to nema nikakve veze sa zvezdom ... Stojke budi pametan !!!!

vlada

pre 13 godina

Kakav glup razlog za postupak, sta je covek uradio? mada ko gubi ima pravo da se ljuti!!
Dali je pokrenut postupak protiv Djurovskog iz Vojvodine posle utakmice sa Partizanom i provociranja Stojkovica?

Nikola

pre 13 godina

Posto vidim da vam je pamcenje kratko,bar vecini,Zvezda je kaznjena velikim novcanim iznosom za nosenje majica pravda za urosa.Poenta je u tome,da ne sme niko da provocira i vreme kad je vestacki napravljen pritisak pre derbi.Isto i Djurovski treba da odgovara.

2+2=5

pre 13 godina

Aman covece, ti si na pozajmici u Partizanu. Jos i ugovor između Sportinga i Partizana (1 god.) je takav da Stojković 45.000 evra mesečno dobija 80% od portugalskog tima a ostalih 20% od srpskog, što znači da bi on za 10 meseci bio plaćen od Sportinga 360.000 evra a od Partizana 90.000. Kakav oprost trazis!? nisi mi jasan... Opet ces ti na pozajmicu sledece godine u klub koji ce ponuditi vise od 20% plate Kao iz Nanta u Vitese i iz Sportinga (sa kojim ima vazeci ugovor do 2012.) u Hetafe, pa u Vigan...itd.
Ti si izgleda sam sa sobom opsednut svojom prosloscu...

vladimir

pre 13 godina

on samo oce da iznervira navijace zvezde jer ga je to sve povredilo... videce se koliko voli partizan na kraju sezone.taj bi branio i za dinamo i hajduk bez problema.ovo je moje vidjenje kao navijaca koji ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan..

jekum

pre 13 godina

E ovako...

Čovek branio za Zvezdu pa došao do reprezentacije. Svi ga grobari pljuvali, kako pojma nema, kako ne treba da brani itd. "Čovek" izda svoje, proda se za šaku dolara, i sad ga "njegovi" mrze, pogotovo posle izjava koje je davao na TV, posle kojih su ga ovi drugi mrzeli. Sad od jednom "čovek" postade najbolji golman na svetu, i svi oni se kunu da ga nikad nisu pljuvali dok je branio za reprezentaciju. Patetično ili ne, odlučite sami!

A znate šta je najsmešnije? Ko izda jednom, neće mu biti teško da izda i drugi put... Jedva čekam da vidim šta će se onda desiti....

slavolub

pre 13 godina

Jedno pet utakmica ne igranja da bude kaznjen, pa neka pise ponovo po majci.
Samo sada neka napise: Ja primam golove samo sa 35 metara i to na najvaznijim utakmicama

Drizd

pre 13 godina

Sad ce Grobari tipa...pa sta je preziveo u Djenovi pa to je kao bunt
Sto niste to rekli na prosloj vesti nego ste se nasvadjivali.. itd...ali

To je njegova velika greska jer je time pljunuo na Zigica i Stankovica pljunuo je na puno Zvezdasa koji bi slicno uradili kao Ziga i Deki..

Ne znam da li znate da su Delije samoinicijativno odustali od prozivanja i cak neke koreografije a ovaj npr nije...

Gary nevil je za dizanje pesnice u vis dobio 3 utakmice ne igranja od disciplinske komisije...

sad vi nastavite da ga branite glupostima tipa on ima pravo na to itd...

Nenad KG

pre 13 godina

Odgovorno tvrdim da je ovo fotomontaza kako bi se naudilo Vladimiru Stojkovicu! Pravu verziju natpisa mozete pogledati ovde:
http://img709.imageshack.us/i/mnogosamglup.jpg/

Aleks

pre 13 godina

Ovo je sramotno...
Koga je to vređalo???
Koga izvinjenjenje uopšte može da smeta???
Jel Lukić izdao saopštenje povodom toga???
Zvezda polako ali sigurno uz "mudro vođstvo" srba po zanimanju, postaje FK Livada, a ekipa koja ga je tokom prošlih godinu dana pojačala se pokazala kao izuzeto uspešna u KK CZ, koju su od milošte prozvali Sledeća sezona (mada bi sad bilo pravilnije Sledeća Dekad), žao mi je...jer je jadno...Zvezda počinje da predstavlja sve ono ruglo, kojeg se kao Srbin stidim...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ako je to cena ..Neka je plati..ok?!
A zajednica neka se zapita, koja bi cena bila, da ga je jedna od upaljenih baklji u Djenovi sprzila..Da li bi zajednica kaznila fk c.zvezdu za podgrevanje atmosfere i indirektne podrske da se lincuje Stojkovic..
Umesto da fk.c.z. uputi navijacima neko saopstenje ili apel...da je to postalo sasvim normalno u fudbalu i smiri navijacke strasti..oni oduzimaju neke privilegije njemu, podgrevaju atmosferu i kad se zamalo desilo najgore..Covek je mozda prerano, ali dao svoj odgovor navijacima koji su ga podrzali u teskoj situaciji.. ?!
Da li ste normalni vi iz zajednica prvoligasa.. Ne secam se da je Gurovic kaznjen sa 4 meca ..sto je gadjao flasom publiku u Pioniru..i izazvao onolike nerede tada..on direktno!?

Djomla

pre 13 godina

Kaznjavate njega za ovu glupost, ili cak sta vise lep gest.. A klubove u nasoj ligi koji duguju jedni drugima za transfere, duguju po 2,3 god.. njih ne dirate, sve se cuti, guta i gura dalje... I to je kao neki zakon, postuju se pravila.. ma vaaazi.. STOJKE SRBINE!!

ratko

pre 13 godina

o kakvoj vi organizaciji pričate, pa ono je bruka i sramota, zar da jednu fudbalsku utakmicu obezbjeđuje 5000 policajaca da bi se ona odigrala i da bi sve bilo regularno. Trebali su i vojsku sa tenkovima da izvedu na ulice kako bi sve proteklo uredu. Ovo je sramota za državu, za fudbalski savez za sve nas koji volimo fudbal. I mi nešto prigovaramo Italijanima na organizaciji utakmice, pa gdje još u ovom bjelom svjetu tolika policija mora da obezbjeđuje jednu utakmicu.Stadioni nam izgledaju poput logora, sa ogradama i šiljcima, sa policijom i psima na atletskoj stazi i okolo stadiona. Pa ljudi to bi trebao da bude praznik sporta, da ljudi na derbi idu sa porodicama, a šta je ovo....

Neutralan

pre 13 godina

Ma nek nadje samo dobrog advokata i gotovo. Sta ste navalili na ovog coveka? Nikog nije ni ubio ni opljackao. Pa ni okorele kriminalce ovoliko ne napadate. Dosta je bilo!!!!

miljan

pre 13 godina

ti isti grobari kojima se ulizuješ su te pljuvali dok si branio za repku, a nisi bio standardan nigde..koji sam kreten bio što sam te branio

Gedza

pre 13 godina

A sta je trebao da napise posle napada u Djenovi ,pa svako bi tako nesto uradio svadja oko nekog Stojkovica a fudbal nam u totalnom procepu!!!

Miki delija

pre 13 godina

"A postupak protiv Lukića? Pa, taj je otrovao celu zemlju svojim glupavim saopštenjima!"
Pa covece pa iz Partizana su pocele provokacije. Iz Partizana su prozvali Zvezdu da namesta utakmice jer je Zvezda bila prva na tabelii niste se smirili dok nije izgubila. Pa time sto ste doveli Klea i Stojkovica i hteli ste da dovedete Mrdju i Lazetica sve bivse Zvezdine igrace je samo po sebi provokacija.

Saharom

pre 13 godina

Zasto svi misle da se ove reci odnose na Zvezdu? Zar ne mislite da su, mozda, ove reci upucene kao izvinjenje navijacima Partizana za neke predhodne izjave?
Stojkovicu svaka cast!

progressive

pre 13 godina

Realno govoreci-los postupak.Branio je dugo za Zvezdu,stekao status najtalentovanijih golmana Evrope,a sad se ruga svim pravim navijacima Zvezde,zbog sacice maloumnih huligana koji su ga napali..Kako ce sad da brani za reprezentaciju kad ce pola stadiona da mu zvizdi u svakoj prilici..covek se prvo izjasnio da mrzi Partizan i da ni za kakve pare ne bi presao u njega,a sad mrzi Zvezdu..mislim da je to jedinstven slucaj u Srbiji.Sto bi ga Pizon sutra zvao uopste,ako se stidi kluba na cijem ce terenu morati da brani u narednim utakmicama

dragan

pre 13 godina

Golman srpske reprezentacije je fizicki napadnut u autobusu rapresentazije od navijaca "drugog kluba". I niko od odgovornih iz fudbalskog saveza Srbije nije odgovarao niti platio bilo kakvu kaznu.

Svarce Neger

pre 13 godina

Ocekujem da ce Dr Vladimir Dzekil Mister Hajd Stojkovic vec na sledecoj utakmici reprezentacije otrcati ispod severne tribine sa porukom na majici: "Oprostite mi moju ruznu sadasnjost".

Paks

pre 13 godina

I Adebajor je bio kaznjen zbog toga sto je slavio pred navijacima svog bivseg kluba a ovo je jos gore od toga. Nije mi jasan da ni malo ne brine za svoju bezbednost pa nece njega policija sad cuvati do kraja zivota. Uvek ce od pravih navijaca zvezde kad ga sretnu na ulici u najmanju ruku biti predmet ismejavanja i uvreda. Takvo njegovo ponasanje mu nije trebalo i bas je krajnje glupo.

Nikola

pre 13 godina

Tako i treba.Ne znam sta je ocikivao ovaj covek,ako je mogao figo da trpi zvizduke morao si i ti,ni uprava barselone nije imala neke reci podrske kad je presao u real i ako se ne radi o gradskom rivalu i u pitanju je stranac.Cela srbija placa tvoje obezbedjenje,i navijaci zvezde koje si uvredio.7-8 bitange koje su ga napalale nisu zvezda.Zvezda je veca i od lukica...i svih ostalih svi su oni samo trenutno tu.Decko je pljunuo na svoj zivot,mladost na sve one koji su od njega napravili reprezentativca,bruka.

Che

pre 13 godina

Čestitam, ne pripadam ni jednoj strani ali mi njegov gest deluje provokativno u momentu kada svi daju sve od sebe da derbi prođe civilizovano.

Čika Velja

pre 13 godina

Već je kažnjen ludom glavom samo nije svestan, ne treba da kažnjava disciplinska. A svi koji odobravaju njegov potez su sa žaljenje. Isti oni koji su ga pljuvali najstrašnije i u Zvezdi i u repki. Pa onda on njih pre nešto više od pola godine, sve dok se nije rodila nova ljubav...

marko

pre 13 godina

Dovoljno je samo procitati kometare sa utakmice Srbija - Francuska... ...Napadanje Stojkovica samo u izmenjenim ulogama... Mozda pronadjete svoj komentar!?
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=380563

Grobar

pre 13 godina

Kakav primitivizam. Ovim je pokazao do koje mere se ne razlikuje od onih koji su ga napadali od kako je presao u Partizan (razlika je samo u metodu).

Johnny Rebel

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke Stojketu na jedinom pravom i mogucem, nadasve ljudskom potezu!-Svi oni koji ga sada krive zbog toga neka malo razmisle o tome ko je objavljivao umrlice po novinama,probao da organizuje linc u Djenovi saljuci tamo grupicu najprimitivnijih dzustera, djilkosa i dripaca kukavicki se skrivajuci iza te bagre.Prodjose dva dana od derbija a "taj neko" se jos uvek ne oglasi.Bas cudno za takvu osobu!-Nego svako ko iole prati sport savrseno dobro zna u cemu je ovde stvar.Naime Milko Djurovski je kao igrac 6 godina nosio dres jednog kluba i za njega odigrao preko 100 utakmica,pa se nista nije dogodilo,a STOJKE MAJSTOR je u tom klubu proveo jednu sezonu i branio na 22 utakmice!-Jel vidite u cemu je problem?-Milkov prelazak im tada nije smetao jer su tada bili sampioni,imali ogromnu pomoc drzave i jos nekih faktora iz senke,uostalom kao i u slucaju kada je njihov veliki "Drug Krcun" rekao pokojnom Veliboru Vasovicu da nece vise ugledati svetlost dana ako ne predje u taj klub,odakle se Vaske odmah posle Krcunove pogibije i te jedine sezone u tom klubu vratio u Partizan!-E zato ovo njih boli,jer im je KK skoro ugasen, VK godinama nije ni postojao,a fudbal im nezadrzivim koracima ide u tom pravcu.Zasto niko nije kaznio FK cz kada su njihovi igraci pre pocetka jedne utakmice izasli sa majcama "pravda za nekog divljaka" i tako pruzili podrsku osudjenom kriminalcu?Tada je trebalo kazniti svakog igraca koji se pojavio u toj majci,a i sam klub drasticno,jer koja je razlika izmedju toga i situacije kada bi nekim budalama palo na pamet da pre pocetka utakmice izadju u majcama sa Hitlerovim likom?-Apsolutno nikakva.Prema kriminalcima i zlocincima mora da postoji najstroza osuda i to pogotovo od javnih licnosti,sto sami fudbaleri i jesu.I jos samo jedna stvar koja se tice pravila fudbalske igre-nosenje takvih majci neposredno pred pocetak meca povlaci (bar bi tako trebalo) najstrozije sankcije jer to ulazi u sastavni deo utakmice za koji su nadlezne sudije, a ono sto je uradio Stojke se desilo po zavrsetku meca i tada jedino delegat to moze da unese u svoj izvestaj,ali nije obavezan.

Luka

pre 13 godina

Mene ne zanima nesto fudbal ali ovo je cista provokacija. Posle se cudi sto ga napadaju sigurno ih je jos nekako isprovocirao nekim svojim pametnim gestom

Pamet u glavu

pre 13 godina

@ HAHA

"Ćovek" se "izvinuo"...

Hajde polako pročitaj neki pravopis a usput bi mogao da se IZVINIŠ onima koje nazivaš kretenima!!

GROBAR UE

pre 13 godina

Čuveni zvezdaš postao Grobar!

UŽICE- Nešto se premilomilo u duši Velibora Veljka Lazića (52), naprasno puklo. Dogodilo se ono što je doskora bilo nezamislivo, što ni sam nije mogao sanjati. Ovaj konobar u čuvenoj užičkoj kafani “Ćira” posle 44 godine ludovanja za C. zvezdom, postao je akter nesvakidašnjeg navijačkog transfera – iz inata se odrekao “crveno belih” i postao fan Partizana.
“Tek sada počinjem da shvatam “grobarski” slogan “za druge se navija Partizan se voli”. A ja znam šta znači voleti svoj klub,” počinje svoju ispovest Veljko.
Sa osam godina Veljko je postao zvezdaš, u klub sa “Marakane”, kaže, zaljubio ga je Šekularac. Aktivnu navijačku istoriju počeo je da ispisuje sa petnaest godina kada je otišao na prvi večiti derbi. Stresla ga je ta strast toliko da posle navijačkog prvenca nije mogao kući da se skrasi ni sedam dana. Gde god je igrala Zvezda, bilo u Beogradu, Banjaluci, Zagrebu, Rijeci, Tuzli, Splitu, Skoplju, pa i inostranstvu, Veljko Lazić je stizao do tribina stadiona u tim gradovima.
“Skoro svuda sam putovao autostopom i to sam, osim van zemlje kada se išlo organizovano. Stavim u ranac par sednviča i bocu vode, izađem u Užicu na magistralu i “bacim” palac. Znao sam da promenim i po deset automobila da bih stigao do krajnjeg odredišta. Bilo je sezona u kojima sam gledao sve 34 Zvezdine utakmice. U neredima nikada nisam učestvovao, jer sam išao na utakmice zato što volim svoj tim, a ne što mrzim protivnika” priseća se Veljko.
Najveći podvig napravio je kada je za sedam dana, naravno zbog Zvezde, autostopom prevalio 2.800 kilometara.
“U nedelju su “crveno-beli” igrali protiv Dinama u Zagrebu. Naravno bio sam tamo. Vratio sam se u Užice, a onda u sredu putovao u Beograd na utakmicu sa Veležom. Već naredne nedelje ponovo sam bio u glavnom gradu Hrvatske pošto smo gostovali Zagrebu,” priča on.
Revolitiran politikom kluba i prodajom igrača, Veljko je letos počeo da se lomi. Potiskivao je duboko u sebi ljubav prema Zvezdi, a srce mu je najednom počelo da igra na spominjanje imena Partizana. Pre nekoliko nedelja kada su užički “grobari” pošli na utakmicu protiv Groningena, Veljko je izašao iz “Ćire” i za njima prosuo bokal vode. Tada se u njemu prelomilo. Raskinuo je staru ljubav i učlanio se u Udruženje navijača Partizana iz Užica.
“Spreman sam da idem na utakmice, pevam pesme i bodrim Partizan. Ne znam kako, možda je to bilo suđeno, ali zavoleo sam klub iz Humske. Polako prikupljam navijačke rekvizite i čekam prvi evropski nastup Partizana na debitujem na jugu,” iskreno će Lazić.
Ipak, kaže, Zvezdu ne mrzi. Ostala je deo njega. No, Veljko sada u “Ćiri” služi goste sa crno-belim šalom oko vrata.
“Čovek koji se razvede od žene, a ja to dobro znam, ne može tu ženu da mrzi. Ali, želim da sve što sam dao Zvezdi, a dao sam joj mnogo,
prikrijem negde u sebi. Ja sam postao “grobar”, Partizanovac..

Zivana

pre 13 godina

Stojkovicu, jesam Zvezdas ali ovakvo ponasanje ne dolikuje jednom vrhunskom sportisti - profesionalcu. Neprijatno si me iznenadio NE prelaskom u Partizan ali ovim nepromisljenim gestom DA!
Nadam se da se u dusi kajes, ipak zelim ti uspeh ma gde branio.

Dacha

pre 13 godina

A da li ce onda biti pokrenut postupak za gasenje FK Crvena Zvezda jer su kao klub poslali grupu huligana da ubiju tog coveka i to na utakmici reprezentacije!

kursula

pre 13 godina

Kazete zadovoljni ste organizacijom,epa ako vam je dobar derbi na polupraznom stadionu onda derbi i ne treba vise da se igra,ugasite oba kluba i resili ste problem,a ovog nekulturnog golmana koji je prljunuo u lice hiljadama ljudi zbog nekolicine huligana i mafijasa ne vredi komentarisati!

Pedja

pre 13 godina

a sto se nisu bavili provokacijama malog Djurovskog na kad je posle izvodjenja penala provocirao Stojkovica i nekorektno gestikulirao i provocirao. To se desilo za vreme utakmice.

jablan

pre 13 godina

bogami ja sam mislijo da je Dragan Stojkovim nevinasce,a ovo se tek sada vidi pravo lice ovog coveka,sad ne k pojede corbu koju je sam sebi skuvao.ovo je prava sramota,da posle derbija koji je prosao sasvim u redu on na kraju sve pokvari svojim gestom sa natpisom na majci.evo ovo je druga strana medalje tog istog coveka de smo mi svi poklonici sporta stali na njegoj strani.maksimalna kazna za njega i jos veca za onog ko stoji iza njega.Jablan

Zeljko

pre 13 godina

Vladimir Stojkovic je konacno pokazao svoje pravo lice. Uvredio je 6 miliona ljudi u Srbiji i klub koji mu je omogucio da se razvije kao igrac i da zaradi pare. Uvredio je sve trenere koji su radili sa njim u mladjim kategorijama i kasnije, predsedike Dzajica, Piksija i ostale ljude u klubu. Uvredio je sve svoje bivse saigrace i Crvene Zvezde kojih u velikom broju ima i ureprezentaciji Srbije. Sta da kazem jos osim, da sada samo idiot moze da ga pozove u reprezentaciju.

vs

pre 13 godina

Samo mi nije jasno kako ce on sad kad opet dodje u reprezentaciju (mada ne zaslusuje poziv) pogledati u oci Stankovicu, Vidicu i ostalima igracima Zvezde, jer on je puljunuo po svm zvezdasima na ovom svetu. Dule Savic LEGENDA

jeremija

pre 13 godina

Šta su saopštili oni koji su uklonili njegov dres,njegove fotografije iz klupskih prostorija-da ga se stide i odriču.Dozvolite čoveku kome je prećeno smrću - da bude čovek,da pokaže da oseća, i srpski da vrati u meri za koju proceni da je adekvatna.

Rade

pre 13 godina

Samo cinici i nesposobni mogu da pokrenu postupak protiv coveka kome preceno smrcu, za koga je predsednik CZ Lukic rekao da je on za njega mrtav...a za nesto gde su se neki prepoznali, za nesto gde nije niko naznacen, uvredjen...Sramota!To moze samo u Srbiji!

strategija bumerang

pre 13 godina

Kao navijaču Zvezde, bilo mi je muka od onog što su mu uradili u Djenovi. To nisam mogao da podržim, kao ni svako normalan. Bio sam spreman da Stojkovića "vredjam" zviždanjem i skandiranjem i to je to. Nakon ovoga, uvredio me kao čoveka, kao i više od 2 miliona ljudi. Nisam siguran da je svestan koje su sve moguće posledice ovakvog besmislenog ponašanja.

Milan

pre 13 godina

Da li on misli da će mu budućnost biti lepša od prošlosti koju naziva ružnom?
Možda još neka dva meseca,dok se ne završi jesenji deo LŠ,i dok reprezentacija definitivno ne izgubi mogućnost da se kvalifikuje na EP.
Onda će opet otići da bude rezerva negde u Portugaliji.

Jole

pre 13 godina

Sve ovo da nije tuzno bilo bi exkstremno smesno.. Raspala Srbija glumi neku civilizovanu i pravnu drzavu u poslednjih nekoliko nedelja! Smeh!

Cvijo

pre 13 godina

Odakle bilo kome ideja da "ruzna proslost" ima bilo kakve veze sa Crvenom zvezdom.. Natpis se odnosi na Stojkovicevu izjavu iz mladosti u kojoj govori da ni za kakve pare ne bi presao u Partizan. A to sto simpatizeri Crvene zvezde rec "ruzno" poistovecuju sa svojim klubom jeste veliki problem, ali nema veze sa Stojkovicem..

D.Savic,Paris,FR

pre 13 godina

Nisam navijac ni Partizana ni Zvezde ali manite vise coveka,ili ako ga vec kaznjavate onda treba i on da vas tuzi sto su ga jurili u Djenovi da ga ubiju i da vam uzme debele pare.

bogda

pre 13 godina

Natpis na majici je namerno dvosmislen i ne treba ga kažnjavati.
Dovoljno je sebe kaznio ovim postupkom kojom je pokazao koliko je mali.

Prljavi Hari

pre 13 godina

Treba pokrenuti postupak protiv FK Crvena Zvezda, jer su navijači tog kluba pokušali da ubiju Stojkovića!
(pod hitno, 25. oktobar 2010 15:00)

Aha, a onda bi FK partizan trebao da bude 4x na doživotnoj robiji, zbog pravih ubistava: Francuza,raketom navijača na stadionu,ubistvo navijača vojvodine u Novom Sadu, ubistvo čoveka od 66 godina ispod pančevačkog mosta.
Ćuti tu i informiši se malo!!!!

madjor-kg

pre 13 godina

stojke- daj broj ziroracuna da ti uplatim tih 140.000 dinara. Neke stvari mozes novcom da kupis ali velicanstven osecaj posle ovakve izjave ne mozes.........

Smrad!!!

pre 13 godina

Stojkovic je jedna velika nula od coveka!Kako se uvlacio Delijama ranije tako i Grobarima danas.Ko zna sta jos mozemo da ocekujemo od njega...

Vladimir Trojanski

pre 13 godina

Ma, bezveze, čovek se lepo i kulturno izvinjava zbog pacerskih golova primlenih u Donjecku i Bragi, kakve to veze ima sa zajednicom fudbalskih klubova Super lige?

Brani, bre dečko, slobodno i sačuvaj tu majicu, trebaće ti još.

U suštini, on je naš trojanski konj, samo što ne možemo vola da ubodemo. Dovoljno je prebaciti živi zid sa 30 - 35 metara, samo što to nije imao ko da kaže Milovanoviću. Šta ćeš kad ni on ni Kristić ne prate utakmice Lige Šampiona, valjda zato što se bave fudbalom rekreativno.

robin hud

pre 13 godina

konacno neko nesto da uradi po zakonu u ovoj nasoj drzavi ! ne znam samo sta Dacic i Malovicka cekaju ? zar ovo nije podpirivanje vatre i izazivanje nemira i nereda na stadionu a i vanj njega ??? dakle gospodo vas zakon vazi samo za pojedine drzavljane a ne za sve ?! volio bih da se varam !

Dusan

pre 13 godina

Neverovatno! Ponasanje Djurovskog posle postignutog gola je sportsko? Zasto protiv njega nije pokrenut postupak? Fudbaleri zvezde nosili majice za misica pa nijedan nije pauzirao utakmicu a ne verujem ni da su novcano kaznjeni!
Samo vi glumite strogocu!

Najbolji golman

pre 13 godina

...Nant,Vitese,Sporting,Hetafe,Wigan...pa zar ne mislite da bi ga bar jedan od ovih prosecnih klubova zadrzao da valja necemu?Smesno...

L J U B O

pre 13 godina

Kakav nepotreban potez. U situaciji kada su čak i treneri i igrači oba kluba pred (i posle derbija) davali veoma mlake (čitaj: sportske i tolerantne) izjave, on se našao da ponovo potpali vatru na jednoj (napokon) zatvorenoj strani. U redu je, partizanovac si. Bilo pa proslo, vec je postalo drugorazredna tema, ali zasto ti je potrebno da opet palis vatre taman kad smo malo "danuli dusom" od svega? I na kraju, jesu li poturice bili najbolji turci?

s t v

pre 13 godina

Šta je bre?
Ložite se na ispisanu majicu, tražite kazne, suspenzije...
Pljujete čoveka kao da vam je, daleko bilo, upropastio porodicu.

A gde ste bili, pljuvači, kada su političari menjali mišljenja, menjali stranke, prodavali svoje glasove...
Gde ste tada bili da izrazite nezadovoljstvo ?
Politički preletači upropaštavaju budućnost ove zemlje i naših pokolenja, a vi se uvatili Stojkovića.

Ja vam želim da vam sve u životu bude potaman i da vam dolazak Stojkovića u Partizan i njegova majica budu jedini problemi.

Nema ništa gore nego biti slep kod očiju.

Peca

pre 13 godina

Ma pustite više čoveka da živi. Kako je mogao da iritira cigane kad nije njima pokazao majicu. I hoće li neko podneti prijavu protiv onih koji su njega izazivali i provocirali?

Sergije

pre 13 godina

Takozvana srpska posla. Ne pada mu na pamet da nauci da se pravilno postavi na golu u odnosu na zivi zid i izvodjaca slobodnog udarca, ali da nervira protivnicke navijace i igrace, e tu je vec vrlo angazovan.

pfcabara

pre 13 godina

Hteo bih samo da kazem , da se u potpunosti slazem sa SQI. Na isti nacin sam video citavu situaciju i mislim da izjavom Vlada ni na koji nacin nije hteo da omalovazi ove iz komsiluka.

cartmanx

pre 13 godina

Pored majci "Pravda za Urosa"koje su nosili svi igraci i predsednik CZV,bilo je i niz saopstenja Lukica u kojima je cesto bilo apostrofirano "Sami protiv svih", "Sudije krive","Ko ne navija za Zvezdu nije Srbin"..i itd,ovo posldenje je cak i za tuzioca jer je direktno raspirivanje nacionalne i verske mrznje, ostalo kao nisu potkrepljivale nerede koji su kulminirali u Djenovi..onda uklanjanja Stojkovicevog dresa iz prostorija CZV, umrlice, pa napad na njega u Djenovi,pa unosenje u lice s pokazivanjem na grb Marija Djurovskog..ajd iako niste pravnici zakljucite sami koliko ovde ima elemenata za pokretanje cak i krivicne prijave protiv prvenstveno rukovodstva CZV, a bilo je nikom nista!! Ne pravdam potez Stojkovica, zbog njega samog, ali svaki iole pravnik pa i sa dve godine ovog fakulteta ovo ce oboriti ko od sale..na njegovoj majci nigde se ne pominje CZV,pokazao je na kraju utakmice navijacima PFC-a a jos da dodam igraci PFC-a su pri izslaku iz tunela bili pokriveni stitovima zandarmerije od stolica koje su sa severa bacane na njih-tako ne pricajte o 100 posto dobrom ponasanju tkzv.navijaca ali bilo je itekako i gore posteno!I jos jedno probajte da se stavite u Stojketovu kozu, sta su mu navijaci -ne svi,CZV radili, sta bi ste Vi,on je kao i svi mi covek od krvi i mesa!

johnny 69

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR
(XAXA, 25. oktobar 2010 15:18)

Momce, ovo je klasicno cepljenje i uvlacenje grobarima a inat suprotnoj strani....jedna provokacija iz ocaja, nesto slicno kao i kada su fudbaleri C.Zvezde nosili maicu "pravda za uroša"...ovo treba kazniti i to po meni, jako rigorozno....da bi se sprecile dalje nemile scene...u redu, otisao si u partizan, pogazio samog sebe i pljunuo sebi u lice, Stojkoviću...pokazao si kakav si covek...i to je to...svako nosi svoj krst,uostalom....
Zvezda je Život

ahhh

pre 13 godina

Gledao sam ga u nekim emisijama... Iskreno, izjava je toliko pametna koliko i on, bukvalno. Momak je izuzetno ograničen, da se ne izrazim drugačije. Dobar je golman ali ne ume da se ponaša.

Pozdrav.

borzinho

pre 13 godina

Mozda mu je puno zvezdasa zvizdalo, mozda ga je desetina htela i tuci, ali do ovoga mislim da smo mu svi ostali zeleli najbolje. Od ovog poteza i majce zelimo ti sve najgore, nulo od coveka, licimeru najgori. Bice jos koji slobodnjak u LS, steta sto nije bio na derbiju koji... !!!

Ma da

pre 13 godina

Da,da,izvinio se grobarima tako sto je pokazivao misice severu!Svaka ti cast na izvinjenju,zelim ti da nikad vise ne branis za reprezentaciju!

octopus

pre 13 godina

On je vec kaznjen i ne treba mu druga kazna.
Imala majka dvoje dece, jednog sina a drugi je bio golman.
Ne razumem ljude koji mogu da odobravaju ovako glup potez koji vise govori o njemu nego sto bi trebalo da iritira druge. Ljudi sa prosecnom inteligencijom mogu ovo da razumeju samo na jedan nacin.

Dragan

pre 13 godina

Ipak treba da nosi majicu (dres) sa natpisom (reklamom) EPS. To svi mi plaćamo. To treba ispitati i kazniti onog ko baca naše pare gde mu se ćefne. Ovaj će svoju majicu moći sa ponosom da nosi ceo život.

Rale P.F.C

pre 13 godina

ANALFABETA DO ANALFABETE, sve pametniji od pametnijeg, sve moj do mojega.
Alo ljudi, ko ste Vi da mora da bude sve po vasem.
6 miliona ljudi podrzava bolesnu zavist i ljubomoru, svoju nesposobnost, nesposobnost uticanja na svoj zivot pa bi oni malo da uticu na tudji!
Kao prvo, ima vas malo sutra 6 miliona, vi ste saka jada naspram normalnih ljudi koji zive i rade u ovoj napacenoj zemlji, samo sto dobijate medijski prostor i slagvort od svog predsednika Lukica, pa pricate svasta i medijima to odgovara to dize rejting i to prodaje novine.
Kao drugo, svoje frustracije ste nasli da lecite na coveku koji pokusava da napravi nesto od svog zivota da se izbori sa svim nedacama i problemima koji su ga snasli u zivotu. Smeta vam sto je uzeo stvari u svoje ruke, sto se pokrenuo, sto ne ceka da se nesto samo desi od sebe, neko cudo koje ce pasti sa neba pa da bude bolje. Smeta vam zato sto se hrabro okrenuo protiv predrasuda, protiv nepisanih pravila, protiv vas koji ste Bogom dani da sudite sta je dobro a sta ne!!!
Mozes misliti samo ste vi ljudi, samo ste vi navijaci, samo za vas klub treba pravi ljudi da navijaju, a ako nije tako sve ostale treba pobiti jer zamisli, drzli su se da razmisljaju svojom glavom da razmisljaju drugacije od vas, od vas koji ste Bogom dani!!!
Ma idi bre, ko ste vi?
Navijaci jednog fudbalskog kluba, koji je nekad zablistao u evropskim okvirima a sad tavori u ucmaloj prosecnosti.
Istina jeste bolna, ali je ipak istina. Ako je bio vas igrac, nije bio vas rob.
Da ga niste vredjali, napadali, fizicki ugrozavali ne bi se odrekao vas, vas koji ste ga stvorili u fudbalskom smislu.
Presao je u bolji tim, to vas naravno boli, boli jos vise zato sto se sada vidi kako se odrice "najsrbskijeg" tima koji onda i nije toliko nebeski i Bogom dan.
Boli i to sto jedan golman ispada pametniji od svih vas.
Jaci od vas najjacih, hrabriji od vas najhrabrijih.
On jedan moze da izadje na crtu svima vama i opet mu nemozete nista!!!
Boli to stvarno.
A zamisli jos se drznuo da se ne izvini za ono sto ste hteli da ga ubijete, nego se zamisli nama grobarima izvinjava za svoju ruznu proslost. A vi ste lepo hteli da ga ubijete a on vama tako.
E STOJKE, STOJKE ZAR TI TAKO A ONI SU LEPO HTELI DA TE UBIJU ZA PRIMER SVIMA KAKO SE NE SME PRELAZITI U PARTIZAN.
Vas 6 miliona a Lukic na celu, moralna velicina za sve, ili bolje receno merna jedinica morala.
BOZE, IMA LI TE?

Zvezdas

pre 13 godina

Imao sam simpatije za njega nakon svega sto se desilo u Italiji ali sada nakon ovoga me bas briga sta ce se desiti s njim. Uostalom, nije on bas toliko dobar golman pa da Zvezda ima da zali za necim.

Srpska Atina

pre 13 godina

"Duco,nauči da pišeš,nekaže se"bijo" već bio,ajde vrati se u osnovnu školu."
(uča, 25. oktobar 2010 22:51)

Ajde i ti sa njim!
Da naucis da se "nekaze" pise odvojeno!

Dr. Laza

pre 13 godina

Pa zar se tako ponasa jedan repreznetativac i sportista? Ovim potezom nije dokazao hrabrost nego ludost. Ne treba njemu policijska pratnja nego posmatranje i strucna medicinska pomoc. Pitam se koliki bi mu bio skor na testu inteligencije. Stojke a da predjes ti iz Partizana u Lazu malo?

Johnny Rebel

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke Stojketu na jedinom pravom i mogucem, nadasve ljudskom potezu!-Svi oni koji ga sada krive zbog toga neka malo razmisle o tome ko je objavljivao umrlice po novinama,probao da organizuje linc u Djenovi saljuci tamo grupicu najprimitivnijih dzustera, djilkosa i dripaca kukavicki se skrivajuci iza te bagre.Prodjose dva dana od derbija a "taj neko" se jos uvek ne oglasi.Bas cudno za takvu osobu!-Nego svako ko iole prati sport savrseno dobro zna u cemu je ovde stvar.Naime Milko Djurovski je kao igrac 6 godina nosio dres jednog kluba i za njega odigrao preko 100 utakmica,pa se nista nije dogodilo,a STOJKE MAJSTOR je u tom klubu proveo jednu sezonu i branio na 22 utakmice!-Jel vidite u cemu je problem?-Milkov prelazak im tada nije smetao jer su tada bili sampioni,imali ogromnu pomoc drzave i jos nekih faktora iz senke,uostalom kao i u slucaju kada je njihov veliki "Drug Krcun" rekao pokojnom Veliboru Vasovicu da nece vise ugledati svetlost dana ako ne predje u taj klub,odakle se Vaske odmah posle Krcunove pogibije i te jedine sezone u tom klubu vratio u Partizan!-E zato ovo njih boli,jer im je KK skoro ugasen, VK godinama nije ni postojao,a fudbal im nezadrzivim koracima ide u tom pravcu.Zasto niko nije kaznio FK cz kada su njihovi igraci pre pocetka jedne utakmice izasli sa majcama "pravda za nekog divljaka" i tako pruzili podrsku osudjenom kriminalcu?Tada je trebalo kazniti svakog igraca koji se pojavio u toj majci,a i sam klub drasticno,jer koja je razlika izmedju toga i situacije kada bi nekim budalama palo na pamet da pre pocetka utakmice izadju u majcama sa Hitlerovim likom?-Apsolutno nikakva.Prema kriminalcima i zlocincima mora da postoji najstroza osuda i to pogotovo od javnih licnosti,sto sami fudbaleri i jesu.I jos samo jedna stvar koja se tice pravila fudbalske igre-nosenje takvih majci neposredno pred pocetak meca povlaci (bar bi tako trebalo) najstrozije sankcije jer to ulazi u sastavni deo utakmice za koji su nadlezne sudije, a ono sto je uradio Stojke se desilo po zavrsetku meca i tada jedino delegat to moze da unese u svoj izvestaj,ali nije obavezan.Ovo sam morao da pojasnim zbog onih kojima pravila vodjenja utakmice nisu poznata.

rekao sam vec

pre 13 godina

Ovakva osoba nam ne treba ni u nasoj ligi , a pogotovo ne u reprezentaciji. Neka se uhvati sa toletom pod ruku i nek idu sto dalje. onakvu ekipu i onakvu atmosferu su potpuno unakazili. Ukoliko nas ne izbace iz ovih kvalifikacija treba da slavimo ako zavrsimo 3 ili 4.
Sada mi je tek jasno sto ga ni u jednom klubu nisu hteli iako je dobar golman. Ko zna sta je tamo radio.

Sanja

pre 13 godina

Strasno je da se jedan mlad momak stidi svoje proslosti. Moze da se kaje ali ne da se stidi. Da li se stidi svojih roditelja koji su ga rodili i odgojili. A kazna mora da sledi jer ako je Zvezda mogla da bude kaznjena zbog majice "Pravda za Urosa"

Ivan

pre 13 godina

Protivnih sam svega što se dešavalo u Đenovi na tribinama a i samom Stojkoviću. Međutim da je ovim potezom zapečatio svoju reprezentativnu karijeru. Kako će da brani kada će mu uvek zviždati pola stadiona, a tome je ovaj put sam doprineo.

antracit

pre 13 godina

Apsolutno smatram da je nesportski gest uradio.Iz samog gesta se vidi koliko je plitak u razmišljanju.Smatrao sam da je pametniji momak ovaj Stojković,ali ovako ga svrstavam u čoveka kome isto nije jasno razgraničenje sporta od ostalih tema.Poneo se poput zvezdinih navijača i ne znam šta je ovim postupkom hteo da postigne.Ovaj njegov postupak svakako treba sankcionisati,i to drastično...."da kazna ima svoju individualnu i generalnu prevenciju".

zoran

pre 13 godina

Za XAXA-ne pise se IZVINUO nego IZVINIO.
Sraman potez Stojkovica,iako sam Zvezdas podneo sam njegov transfer bez vecih problema.Shvatite da se fudbal igra za novac,cist interes.Njegov gest blati klub u kome je stekao punu afirmaciju i na kraju krajeva poziv za A tim.Ovo je nezahvalnost i nevaspitanje.

osnovna škola

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR
(XAXA, 25. oktobar 2010 15:18)

Možda se IZVINUO prilikom neke odbrane, ali teško da si na to mislio...bolje malo poradi na svom pravopisu pre nego što počneš da naglašavaš neke reči...
Bar ti je pravilan nadimak XAXA

Mirza Preljevic

pre 13 godina

Pa covece pa iz Partizana su pocele provokacije. Iz Partizana su prozvali Zvezdu da namesta utakmice jer je Zvezda bila prva na tabelii niste se smirili dok nije izgubila. Pa time sto ste doveli Klea i Stojkovica i hteli ste da dovedete Mrdju i Lazetica sve bivse Zvezdine igrace je samo po sebi provokacija.
(Miki delija, 25. oktobar 2010 20:56)

E MOJ MIKI DELIJO, NEMAŠ TI POJMA O ŽIVOTU!!!
Ne mogu da verujem da ima neko da misli kao ti, ali stvarno ne mogu da verujem.
Zar je greh ili provokacija uzeti igrača iz nekog drugog kluba. Pa C. Zvezda nije htela da zadrži Klea, oni su ga oterali. Partizan je, normalno otkupio njegov ugovor i doveo ga u svoje redove.
Kakva je to provokacija.
Ako ćemo po toj logici, onda ste i vi isprovocirali navijače Zemuna, tako što ste kupili onog Lekića.
Daj te molim Vas, pa niste deca.
Uozbiljite se malo i razmišljajte zrelo, ponašaj te se kao da ste odrasli.

✰š

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,...

IZVINUO se dok je pravio paradu i branio gol, a natpisom na majici se IZVINIO.

Školski primer nepismenosti.

MARKO

pre 13 godina

Zamolio bih komentatore da ako vec ispravljaju pravopis jedni drugima naglase i da se XAXA na latinici cita KSA KSA. Ne unistavajte nas jezik! A sto se tice sina Kosare Stojkovic, svratite i jedni i drugi do Loznice. alo se raspitajte o proslosti reprezentativca i sve ce vam biti jasno, i bez nepotrebne polemike.

PFC

pre 13 godina

Ljudi, kako vam nije jasno? Zvezdasi su toliko izludeli od visegodisnje nemoci, da mora da nadju nesto, BILO STA ka cemu ce da usmere svoj bes od nagomilanih frustracija. Tako je sada od celog derbija znacajnija jedna poruka na majci koju je golman Partizana pokazao navijacima Partizana. Poruka KOJA NE VREDJA NIKOGA, osim onog ko trazi nacin da bude uvredjen i time opravda POKUSAJ UBISTVA CLANA REPREZENTACIJE i sve ono "sto ce da mu se desi jer provocira". To nisu ljudi, to su kukavice koje Stojkovic "provocira" samim svojim postojanjem. Oni bi najradije da ga neko ubije, ali ne oni, nego NEGO DRUGI, pa da likuju, ali kao i svaka KUKAVICA na ulici ne bi smeli da ga popreko pogledaju. I to je Stojkovic shvatio i zato pokazuje misice (sto njih takodje "provocira"), jer zna da je jaci od miseva i kukavica.

11ц

pre 13 godina

каже се извинио не извинуо..
што се тиче њега,ово само говори колики је бескичмењак.остани у партизану то је средина за тебе!

Vladimir

pre 13 godina

Definitivno decko zeli da se bavi u zivotu jos necim pored fubala. trudim se da se stavim u njegovo poziciju i da shvatim svo ovo njegovo ponasanje... verume da ce vreme biti najbolji kriticar svih njegovih postuka zbirno.

kralj

pre 13 godina

Netrebas da podizes tenzije,ipak si ti kao neki sportista. Trebao bi da spustis loptu i da to sto pre zaboravis,a ne da izazivas nove sukobe i mrznju!

Itnja

pre 13 godina

Svakako da treba da bude sankcija. Ovo je klasican primer nepostovanja i ponizavanja suparnickog kluba, sto nije dozoviljeno u sportu. Ovo je takodje nepostovanje gledalaca. Ovim je povredio sve zvezdase, cak i one koji su mu zeleli sve najbolje

XY

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve koji prozivaju Stojkovića da bi bez problema presao u Dinamo ili Hajduk, verovatno zato što su u pitanju to klubovi iz Hrvatske. Gde je trener sa kojim ste osvojili Kup šampiona? Koji klub trenutno trenira? Da li to znači da je i on izdajnik srpskog naroda? I manite se više srbovanja na najgluplji način, jer ako ovako nastavimo ostvariće se proročanstvo da će da nas ostane taman toliko da stanemo pod jednu šljivu i to bez da se guramo.

Gradjanin Q

pre 13 godina

U ovoj rupi od zemlje se pokrecu postupci protiv onih koji su napadnuti (Stojkovic), protiv onih koji pokusavaju da gradjanima objasne istinu o lopovima iz politike sa spregom kriminala (Brankica Stankovic), napada se pokojni Premijer Dr. Zoran Djindjic (a svi ti sto ga napadaju su svesni da su kao gubavci naspram zdravog coveka, da je on sada ziv)...

To je Srbija, puna komunjara!
Sto bi rekao moj drug onih pravih sa brkovima. Samo ja kazem, to su isti smradovi samo su obrijali brkove.

David

pre 13 godina

Bravo... izgleda da će se konačno i kod nas primenjivati engleski model... Setite se samo onakvog džukelskog ponašanja Adebayora na utakmici City-ja i Arsenala... Maksimalna kazna po kratkom postupku...

opet peglanje

pre 13 godina

ovim je pokazao da se spustio na nivo tih huligana koji su ga mlatili u Djenovi.nista nije bolji od njih.bilo mi ga zao kad su ga napali...

Pavo

pre 13 godina

Pa kako ste se vi zvezdasi u svemu tome sto je on napisao prepoznali?
(LEPKO, 25. oktobar 2010 19:43)

A kako si ti samo pametan, prava grobarska pčelica!!!!

Ivan

pre 13 godina

Koga je on to uvredio natpisom?Izvinio se Grobarima,i sta je tu lose?!Zasto to vas dotice?Hteli ste da ga lincujete?Zasto?
StuBovi srpstva,ma da!Vi ste SRAM SRPSTVA!!!!!!!!

Nece slonce u lonce..

pre 13 godina

@ "Znam coveka sa istetoviranim zvezdinim grbom na srcu,koji je,posle utakmice sa Estonijom,prestao da navija za taj klub.
(lemi, 25. oktobar 2010 16:41)
Zbog Estonije i lose igre nasih internacionalaca prestao taj "navodno navijac Zvezde " da navija za KLUB ??
Ajde prvo se smisli kad hoces da izvalis neku laz pa se javi opet..

Oliver

pre 13 godina

Posle incidenta u Djenovi, napisao sam komentar podrske Vladimiru Stojkovicu, mada nemam visoko misljenje o njegovim kvalitetima! Ovim svojim gestom se spustio na nivo huligana koji su hteli da mu naude. Nije mu na cast. Napominjem da navijam iskljucivo za reprezentaciju Srbije i niske strasti izmedju Zvezdasa i Partizanovaca me uopste neinteresuju, jer volim fudbal pre svega. Dragi decko daleko si Ti od istinskog profesionalca!

Petar

pre 13 godina

Nisam vatreni navijac, vise nekadasnji, volim podjednako nase klubove jer su svi nasi pa ovo pisem sa neutralne tacke gledista.


Iako je sa njegove strane to odraz primitivizma i malogradjanstva, manjka psihicke snage treba ga razumeti jer se i njemu stosta izdesavalo a svi mi moramo da zivimo.
Nekorektno.

M2

pre 13 godina

E moj Stojke, svi ti stali u zastitu, posle Djenove, dobio si i obezbedjenje. I ranije si davao nekorektne izjave, kao potez karijere Partizan i sl. Sad ovo? Govorim iskreno i dobronamerno, sto samog sebe dovodis u probleme, kome si spustio na ovaj nacin. Posle svega ipak mislim da je bolje i za tebe i za nas fudbal, da ne branis za reprezentaciju. Pa cela te nacija prihvatala na golu cetiri godine, a nigde nisi branio. Spustio si se na nivo onih sto su te i napali u Djenovi.

steva

pre 13 godina

a, kolko je mali ... pa jes, smanjio se kad su mu upali zvezdini navijaci u autobus ... inace i ja sam zvezdin navijac, al ne upadam po autobusi ... stojke, znam da si ovo uradio isprovociran, ali veruj mi, pravi navijači zvezde ti ništa ne zameraju što si otišo u partizan ... partizan se izborio da igra u evropi, da smo pametni kao što nismo, nagurali bi sve najbolje igrače iz lige u partizan, pa da uradimo najbolje što možemo ...
pozdrav svima

Chicha iz Borche

pre 13 godina

To što je dečko prešao u Partizan nisam mu lično mnogo zamerao iako sam "zvezdaš" (ne delija, verujte ima razlike"). Zamerao sam mu samo što je pre toga izjavljivao, lupao da njegovim venama teče crveno-bela krv. I taman kad pomisliš da dečko nemože da padne niže, on se uvlakački izvini partizanovcima. Ali i oni treba da znaju da, ako je izdao Zvezdu koju voli, šta će tek uraditi kad nađe drugog gazdu. Mnogi su menjali klubove (trenutno u košarkaškom klubu Zvezde igra Milošević) ali nisu se pre toga zaklinjali na vernost do groba. Ali kako radi tako će i proći ili kako kažu u Bosni "sam pao-sam se ubio"

Zagor

pre 13 godina

Ne bih da ulazim u diskusiju da li treba da se kazni ili ne, ali me je iznenadio koificjent intiligencije kod Stojkovića. Zaista ne znam šta mu je potrebno da sam nastavlja da podiže tenziju oko svega pa ma šta da mu se desilo. Umesto da se primiri posle svega, jer kod nas se kaže svako čudo za tri dana, on i dalje diže tenziju, glupo, vrlo glupo. A da sam na mestu selektora dobro bih razmislio da li da u tim stavljam golmana koji će više da razmišlja o drugim stvarima nego da bude skocentrisan na branjenje.

sučajni prolaznik

pre 13 godina

Ne znam zašto " Beograđani"svi govore "IZVINUO"kada se kaže "IZVINIO" a nama iz unutrašnjosti se smejete kako pričamo.
(Nišlija, 25. oktobar 2010 16:50) Brate iz Niša, potpuno si u pravu - "Beograđani" su uglavnom nepismeni, sa Beograđanima je nešto bolja situacija, ali generalno, Srbi loše stoje sa gramatikom i pravopisom. Što se tiče govora Južne Srbije, ja ga obožavam, to je jedini preostali autentični srpski dijalekat. I da ne bude da smo se totalno udaljili od teme - dobra ova serija sa Stojkovićem, još malo pa kao "Šeherezada".

znam da vas boli

pre 13 godina

Neka kompleksasi iz Zajednice kazne Stojketa, nista im ne bih platio. Ni dinara!!!
Naprotiv, terao bih slucaj do UEFAe, pa i do Strazbura ako treba, sve uz pretnju kontratuzbe, pa nek' se gospoda iz Zajednice zamisle.
Pravda je na nasoj strani, decko je samo uputio poruku svojim navijacima, sta je tu uvredljivo!???
Do Strazbura gospodo

Goran

pre 13 godina

I to je reprezentativac koji treba da bude primer mladima, primer kako pobediti huligane, ali ne on želi da bude isti kao i oni. Treba ga kazniti maksimalno, i novčano i zabranom igranja, jer izgleda da takvima samo sankcije pomažu da se promene. I pošto je izbegao kažnjavanje zbog udaranja igrača Vojvodine glavomu svom kaznenom prostoru, evo jedinstvene prilike da mu se sve lepo sabere, da malo razmisli o svojim postupcima i da krene ponovo da se ponaša kao pravi sportista. I treba da se seti da kada mu je bilo najteže, kada nije branio imao je podršku od selektora Antića i dobio je poziv od Partizana da ostane u životu i da nastavi da igra. Izgleda da on to ne ume da ceni i vrednuje.

nenad

pre 13 godina

Koji je to Partizanov igrac presao u Zvezdu sem Velibora Vasovica jos davno?Kada je to normalno,zasto nije cesto?Ej,pa nijednom igracu Partizana nije palo na pamet da predje u Zvezdu cak i kada je ona osvajala KEŠ i pravila mnoge uspehe u Evropi,pa mi vi posle recite da je to sto je Stojkovic uradio normalno...

zvezdana

pre 13 godina

Desava se upravo ono sto sam i mislila da ce se desiti.On je emotivno labilan i nije sposoban da podnese pritisak koji je navukao na sebe takvom odlukom.Naravno da treba da bude kaznjen...Ne odrice se Zvezde tako,rodjace...

Kakav bolid

pre 13 godina

Po ovome se vidi koliko je glup i malouman čovek. Čitava država se digla na noge zbog njega, pokušavajući da ga opravda i odbrani, neviđene mere obezbeđenja, do sada nzabeležene u našem sportu a on izađe sa ovom majicom i provocira više od pola Srbije. Posle će mu biti kriv đavo kad dobije šta je tražio.

PimPong

pre 13 godina

Iskreno receno, iako ja ne bih tako postupio, ovaj postupak je kako tako razumljiv. Ono sto se desilo u autobusu je tesko zaboraviti.

Nikola

pre 13 godina

Znaci da pokusam da shvatim... svo moje pljuvanje po Partizanu, po Grobarima, po svemu sto je crno belo, to ce lepo da se zaboravi, samo treba da se malo uvucem u du*e navijacima i to je to?!

Bas je bre to tako lako kod vas Grobara. :)

Dr.

pre 13 godina

E moj Stojke, svi ti stali u zastitu, posle Djenove, dobio si i obezbedjenje. I ranije si davao nekorektne izjave, kao potez karijere Partizan i sl.ZASTO JE OVO NEKOREKTNA IZJAVA, NEKA NEKO OBJASNI, NE RAZUMEM.

Realko

pre 13 godina

@Ko misli da je ok. golman neka glasa preporucujem a suprotno nepreporucujem samo da konstatujem da je Partizan vise izgubijo utakmica nego dobijo sa njim nebi on bez razloga bijo treca rezerva pre nego sto je dosao u Partizan.Zvezda treba da bude srecna sto brani u Partizanu.Pokazace vreme.
(duco, 25. oktobar 2010 20:32)

Ja definitivno preporucujem, preporucujem Pravopis srpskog jezika.

Miko

pre 13 godina

Trebalo bi covjek da zna da kao reprezentativac ne smije da se ponasa ulicarski.Ja jesam zvezdas ali realni.Nije mi milo,ali u zadnje vrijeme su komsije bolje.Doci ce i nase vrijeme,ja se nadam uskoro,ali se ne bih veselio ovakvim clanovima kluba.Zna covjek dobro kakvo je rivalstvo ova dva kluba i najmanje sto je mogao je da se sportski ponasa.Shvatam da je to reakcija na napad u Bolonji,ali je i to on izazvao svojim seljackim izjavama.Pravi partizanovac neka se zapita hoce li ovaj pljuvati i po njegovom klubu kada ode iz njega.
Mislim da ovakvog sportistu ne bi trebalo pozivati da nas prestavlja ubuduce.
Pravi navijaci sada tuguju da bi mogli da se iskreno raduju uspjesima koje ocekujemo.

ivan

pre 13 godina

Mislim da sacica ljudi kojima nije mesto na stadionu nisu cela armija navijaca Zvezde kojima i sam pripadam,ali onaj pravi navijac,ma sta drugo to mislili,pitams e zasto mrzi sve ostale navijace koji su ga podrzavali dugo godina.
Zasto mrzi ceo klub,zbog njih par,koji mu je pomogao da izraste u pravog golmana,i iz kojeg je i postao reprezentativac,i koji mu je dao cast da bude kapiten,iako u drugim klubovima to nece biti.Pitam se,kad se toliko stidi Zvezde,zasto onda ne vrati sav novac koji je zaradio dok je igrao za Zvezdu.

SQI

pre 13 godina

Čisto iživljavanje. Znači, zajednica se bavi time kako prosečan Zvezdaš tumači ovu majicu? Prosto sjajno.

Nikome nije palo na pamet da je to samo izvinjenje Stojkovića Grobarima i Partizanu za sve loše stvari koje je rekao o njima? Šta je tu nenormalno, i kada je bolji trenutak nego na derbiju.

XAXA

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR

Milan

pre 13 godina

Jesam sipatizer Partizana,ali ovo je ružno,ne mogu da shvatim čemu sve to,razumem da je povređen u napadu i žao mi je zbog toga...ali je ovo bespotrebno. Uostalom,ne smatram da je Partizan dobio nešto njegovim dolaskom.u reprezentaciji i u Partizanu u poslednjih nekoliko utakmica primao je pacerske golove...

Stojke POBEDNIK

pre 13 godina

Ovo je smešno i jadno kakva neljudska i sramna kampanja se vodi protiv Stojkovića posle neuspelog pokušaja njegovog linča u Đenovi. Kome je Stojković poslao poruku? Svojim navijačima na Jugu, isključivo svojim navijačima! Šta je nekorektno u toj poruci? Ništa! Stojke traži oproštaj! Oproštaj za neke brzopleto date izjave o Partizanu u prošlosti i to je sve. Ko je sebe prepoznao u rečima "ružna prošlost" to je njegov problem. Svaki, čak i loš advokat bi oborio ovu smešnu optužnicu protiv Stojketa. Nijednom rečju nije pomenuo CZ, a tužba protiv DVOSMISLENOG "dokaza" je apsurdna. Ne možete mu ništa i to vas posle poraza u derbiju najviše boli. Šta bi se desilo da ste u Đenovi teško povredili ili, nedaj Bože, ubili golmana Sportinga (Lisabon). Mislim, da bi vas Sporting preko međunarodnog suda ugasio kao klub kad biste dobili RAČUN ZA ODŠTETU!

E, da...i pravda za Uroša:)

neko ko je daleko

pre 13 godina

Nadam se da ce i igraci iz reprezentacije da reaguju (Vidić, Žigić, Luković, Pantelić....itd) jer se ovo odnosi i na njih....jesu li i oni ružna prošlost ove nule od čovjeka.
Ti si stojkoviću Zvezdina ružna prošlost

Miki delija

pre 13 godina

"A postupak protiv Lukića? Pa, taj je otrovao celu zemlju svojim glupavim saopštenjima!"
Pa covece pa iz Partizana su pocele provokacije. Iz Partizana su prozvali Zvezdu da namesta utakmice jer je Zvezda bila prva na tabelii niste se smirili dok nije izgubila. Pa time sto ste doveli Klea i Stojkovica i hteli ste da dovedete Mrdju i Lazetica sve bivse Zvezdine igrace je samo po sebi provokacija.

duco

pre 13 godina

Ko misli da je ok. golman neka glasa preporucujem a suprotno nepreporucujem samo da konstatujem da je Partizan vise izgubijo utakmica nego dobijo sa njim nebi on bez razloga bijo treca rezerva pre nego sto je dosao u Partizan.Zvezda treba da bude srecna sto brani u Partizanu.Pokazace vreme.

RC

pre 13 godina

E, moj Stojkovicu, na sta si spao?! Da nije bilo te tvoje "ruzne proslosti", da nije bilo te Zvezde koje si ti danas stidis, ti ne bi bio ono sto si sada! Ispao si nezahvalan za ono sto si postao! Sramota!

jug

pre 13 godina

Gledam, chitam i ne mogu da verujem. Ovaj kaze da je Stojke pljunuo na 6 miliona ljudi u Srbiji? Kako bre? U Srbiji zivi oko 8 miliona ljudi i bar 4 miliona daje podrsku golmanu Partizana i Srbije! A za tih 6 miliona, mora da ti je to 'sapnuo tvoj predsednik Lukic? Lazu te 'dechko! Samo Partizan i Stojke izdrzi!

messi

pre 13 godina

Hrvat sam i zbilja me briga i za Zvezdu i Partizana(i za Dinamo Zagreb),ali ovaj vratar Stojković je postupio vrlo neinteligentno.Pljuje u tanjur iz kojeg je nekada jeo,i na određeni način vrijeđa sve ljude koji su mu svojedobno poklanjali emocije,vrijeme,i svoj novac,vjerovali mu.Time je samo pokazao loš karakter i neka bude siguran da mu to sigurno neće biti svjetla točka u karijeri,a ni u budućem životu.
NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!

Alex

pre 13 godina

Cenio sam coveka iako je iz Zvezda presao u Partizan. To mi uopste nije smetalo, ali nisam mogao da verujem da je tako nesto napisao... Razumem da su ga mozda iritirali neki "navijaci" Zvezde, ali ovo svakako nije u redu! Nadam se da ce biti maksimalno kaznjen. Stojkovicu, moje postovanje si izgubio ;)

nenad

pre 13 godina

Kleo je presao iz Zvezde u Partizan direktno,imao je malo problema ali je to proslo jer je bio korektan u svojim izjavama prema navijacima Zvezde i samom klubu.Stojkovic je druga prica,maksimalno je bezobrazan,konstantno provocira,on nije nista bolji od ovih sto su ga napali u Djenovi.Na ovoj majci sto je nosio,on se izvinjava grobarima zato sto je igrao u Zvezdi i time vredja navijace i sam klub koji mu je mnogo dao u zivotu,dao mu je priliku da ode u veliki klub kao sto je Sporting,da napravi karijeru i da se obezbedi za ceo zivot a on je to prokockao losim odbranama...

mix

pre 13 godina

Ovo je zaista zanimljiva vest,proistekla direktno iz kuhinje gospodina Branimira Babarogića.koji rukovodi ovim smešnim takmičenjem koji neko zove " SUPER LIGA ".

Ne pokreće se postupak protiv Maria Đurovskog koji je ponižavao protivnika kada je dao Stojkoviću go iz penala, ne pokreće se postupak protiv kluba koji je orkestrirao napade na svog dojučerašnjeg igrača, a tim napadima su dirigovali ljudi koji su dojuče sedeli u skupštini FKCZ!!

Znači bruka i sramota i FKP mora da digne glas da zaštiti svog igrača od hajke na njega koja se nastavlja ovako!!

Batamarko-Caribrod

pre 13 godina

Posle onakvog pokušaja linča u autobusu od strane crveno-belih, i Džajić bi zavoleo crno-belu boju... Bravo Stojke majstore...Nikad nije kasno izabrati pravi put, nikad nije kasno priznati grešku, okrenuti list i krenuti u nove pobede...

Dax

pre 13 godina

O moj boze, ako ja izadjem na ulicu sa majcom "Nike - just do it " a neki slucajni prolaznik pored mene se prepozna u poruci i odluci da se baci pod auto , da li sam ga ja naterao ?
Zasto se Zvezda prepoznaje u "ruznoj proslosti " ? Niko ne moze da dokaze na sta je golman mislio , to je pravo!

rasol

pre 13 godina

Vladimir Stojkovic je konacno pokazao svoje pravo lice. Uvredio je 6 miliona ljudi u Srbiji ...
---
Dečko ja mislim da se ti nisi šalio kad si spomenuo cifru od 6 milona. Obrati se doktoru dok nepostane kasno.
Babarogiću prvo katanac na rupu.

jablan

pre 13 godina

bogami ja sam mislijo da je Dragan Stojkovim nevinasce,a ovo se tek sada vidi pravo lice ovog coveka,sad ne k pojede corbu koju je sam sebi skuvao.ovo je prava sramota,da posle derbija koji je prosao sasvim u redu on na kraju sve pokvari svojim gestom sa natpisom na majci.evo ovo je druga strana medalje tog istog coveka de smo mi svi poklonici sporta stali na njegoj strani.maksimalna kazna za njega i jos veca za onog ko stoji iza njega.Jablan

lemi

pre 13 godina

ma dal'su oni normalni?!?! Kakav crni postupak??
ogradio se covek-pa to je najmanje sto je mogao da uradi.
Znam coveka sa istetoviranim zvezdinim grbom na srcu,koji je,posle utakmice sa Estonijom,prestao da navija za taj klub.zvezdina uprava je morala nekako da se oglasi i ogradi zbog toga.
A ovima jos nije bilo dosta to - pa su jos napravili ono u Djenovi(mislim na ono pre utakmice)
... stvarno ne mogu da verujem - da neko toliko moze da,blago receno,ne postuje svoj grb i himnu.Njihovi zvizduci Stojkjovicu me neverovatno podsecaju na one sa maksimira 90' na tekmi sa Holandijom...

Trebinjac

pre 13 godina

Malo je poznato da je Stojkovic svojevremeno par meseci branio za Leotar iz Trebinja.Na svoju ruku,bez ikakvog opravdanog razloga napustio je Trebinje pred neku vaznu utakmicu.Ostao je u secanju kao najgori sportista-fudbaler i covek koji je ikada boravio u Trebinju. Za Trebnjce njegova ponasanja u poslednje vreme nisu nikakvo iznenadjenje.

slavolub

pre 13 godina

Jedno pet utakmica ne igranja da bude kaznjen, pa neka pise ponovo po majci.
Samo sada neka napise: Ja primam golove samo sa 35 metara i to na najvaznijim utakmicama

nemam pojma

pre 13 godina

Taj Delić je zvezdina marioneta, zar posle svega što je bilo, svih Lukićevih izjava, svih događaja u Đenovi, sad Stojković treba da se kazni?! SMEŠNO I TRAGIČNO!!!!

Igo-crno-beli

pre 13 godina

Vladimire Stojkoviću,legendo,pokazao si svima da si hrabar,odvažan,neustrašiv,da te nisu i nemogu destabilizovati prljave igre tvog nekadašnjeg kluba,koji je glavni inspirator i režiser!Sada se licemeri javljaju i osuđuje te,a nisu hteli da vide i osude ono najbednije i najcrnje što su tebi uradili!Ti si pobednik,fajter,pokazao si to tamo, upravo gde je trebalo, i gde najviše boli na Marakani!Izašao si sam na zagrevanje i salutirao jugu, kao general,izašao si na crtu hrabro,sam, a ne ko tvoji napadači u hordi naoružani vatrom i oružjem!Svi smo uz tebe i hvala ti što si pokazao
kako se brani osnovno ljudsko dostojanstvo!

ded

pre 13 godina

Recite mi da li je pokrenut postupak protiv osoba koje su pokušale da uđu u autobus sa reprezentativcima ne bi li se obračunale sa pomenutim Stojkovićem? Da li se iko iz FK CZ izvinio Stojkoviću zbog neprijatnosti koje su mu se događale proteklih nedelja? Stojković, kakav god da je, je reprezentativni golman i nije zaslužio da mu neko slike stavlja na umrlice, nosi kovčege, krstove, pokuša fizički da se obračuna sa njim. Njegova reakcija je bila ljudska, i na njoj mu ne treba mnogo zamerati. Koliko licemerja da se čoveku prosto smuči.

Dzo husafet

pre 13 godina

A sta bi sa onim majicama na kojima je pisalo "pravda za urosa (namerno malim)", tada to nije bilo izazivanje celokupne javnosti!!!
Bravo Stojke!

Gedza

pre 13 godina

A sta je trebao da napise posle napada u Djenovi ,pa svako bi tako nesto uradio svadja oko nekog Stojkovica a fudbal nam u totalnom procepu!!!

Zeljko-BN

pre 13 godina

Dobrodosao u drustvo sampiona Stojkovicu, oprastamo ti ruznu proslost i vjerovatno lose djetinjstvo ali nikad nije kasno da covjek prpozna gdje pripada.

Zivana

pre 13 godina

Stojkovicu, jesam Zvezdas ali ovakvo ponasanje ne dolikuje jednom vrhunskom sportisti - profesionalcu. Neprijatno si me iznenadio NE prelaskom u Partizan ali ovim nepromisljenim gestom DA!
Nadam se da se u dusi kajes, ipak zelim ti uspeh ma gde branio.

nenad73

pre 13 godina

Voleo bih da neko navede kojom kaznom je kaznjen celokupni tim Crvene zvezde zbog nosenja majice sa sloganom "Pravda sa Urosa" kao i kolike su kazne bile za ljude iz uprave koji su nosili natpis "Dok se zemlja oko sunca krece...". Dokle vise sa dvostrukim arsinima? I neko posle prica o regularnosti domace lige.

2+2=5

pre 13 godina

Aman covece, ti si na pozajmici u Partizanu. Jos i ugovor između Sportinga i Partizana (1 god.) je takav da Stojković 45.000 evra mesečno dobija 80% od portugalskog tima a ostalih 20% od srpskog, što znači da bi on za 10 meseci bio plaćen od Sportinga 360.000 evra a od Partizana 90.000. Kakav oprost trazis!? nisi mi jasan... Opet ces ti na pozajmicu sledece godine u klub koji ce ponuditi vise od 20% plate Kao iz Nanta u Vitese i iz Sportinga (sa kojim ima vazeci ugovor do 2012.) u Hetafe, pa u Vigan...itd.
Ti si izgleda sam sa sobom opsednut svojom prosloscu...

Nikola

pre 13 godina

Tako i treba.Ne znam sta je ocikivao ovaj covek,ako je mogao figo da trpi zvizduke morao si i ti,ni uprava barselone nije imala neke reci podrske kad je presao u real i ako se ne radi o gradskom rivalu i u pitanju je stranac.Cela srbija placa tvoje obezbedjenje,i navijaci zvezde koje si uvredio.7-8 bitange koje su ga napalale nisu zvezda.Zvezda je veca i od lukica...i svih ostalih svi su oni samo trenutno tu.Decko je pljunuo na svoj zivot,mladost na sve one koji su od njega napravili reprezentativca,bruka.

TRAZIM ODGOVOR

pre 13 godina

A kada cete pokrenuti postupak protiv Toleta??????
Stojkovic se izvinio Grobarima ,ne znam sta tu vredja Zvezdu.Treba razumeti poruku

vs

pre 13 godina

Samo mi nije jasno kako ce on sad kad opet dodje u reprezentaciju (mada ne zaslusuje poziv) pogledati u oci Stankovicu, Vidicu i ostalima igracima Zvezde, jer on je puljunuo po svm zvezdasima na ovom svetu. Dule Savic LEGENDA

Krstic

pre 13 godina

Zvezdi i zvezdasima treba melem posle zasluzenog poraza,ali ova hajka na stojkovica nije plodonosna i nije to taj melem.Svi iskreni i pravi ljubitelji futbala su zgranuti predlozenom kaznom.

jegood

pre 13 godina

Ne vidim zasto bi ga kaznili zbog ovog natpisa, natpis nije uvredljiv, vise je znak protesta i poruke da je raskrstio za Zvezdom i njenim navijacima, mislim da bi morao da tuzi Savez ako ga kazne zbog natpisa. Kaznu zbog nesportskog gestikuliranja pri izlazu mogu da razumem, to je bilo preterano i svaki nesportski gest od strane igraca treba biti sankcionisan. Ipak mislim da je Stojkovic zadnjih mesec dana svasta preziveo i pretrpeo pa ga u neku ruku razumem.

Don Vito

pre 13 godina

Ja mislim da bi ''vecinska'' Srbija bila zadovoljna da je Stojkovic otisao ispred severa sa majicom ''izvinite sto ste hteli da me ubijete''.

jekum

pre 13 godina

E ovako...

Čovek branio za Zvezdu pa došao do reprezentacije. Svi ga grobari pljuvali, kako pojma nema, kako ne treba da brani itd. "Čovek" izda svoje, proda se za šaku dolara, i sad ga "njegovi" mrze, pogotovo posle izjava koje je davao na TV, posle kojih su ga ovi drugi mrzeli. Sad od jednom "čovek" postade najbolji golman na svetu, i svi oni se kunu da ga nikad nisu pljuvali dok je branio za reprezentaciju. Patetično ili ne, odlučite sami!

A znate šta je najsmešnije? Ko izda jednom, neće mu biti teško da izda i drugi put... Jedva čekam da vidim šta će se onda desiti....

Svarce Neger

pre 13 godina

Ocekujem da ce Dr Vladimir Dzekil Mister Hajd Stojkovic vec na sledecoj utakmici reprezentacije otrcati ispod severne tribine sa porukom na majici: "Oprostite mi moju ruznu sadasnjost".

vladimir

pre 13 godina

on samo oce da iznervira navijace zvezde jer ga je to sve povredilo... videce se koliko voli partizan na kraju sezone.taj bi branio i za dinamo i hajduk bez problema.ovo je moje vidjenje kao navijaca koji ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan..

E tako se to radi...

pre 13 godina

Lepo vas je gosn Lukic naucio.... Cim neko ne podrzava crvene odmah nije Srbin i treba ga kazniti.... Dok je pricao drugu pricu to nikome nije smetalo....

Luka

pre 13 godina

Mene ne zanima nesto fudbal ali ovo je cista provokacija. Posle se cudi sto ga napadaju sigurno ih je jos nekako isprovocirao nekim svojim pametnim gestom

Batke

pre 13 godina

A da li ste pokrenuli postupak protiv Lukica zbog njegove majce onomad ???
Bojium se da se ovde radi o slobodi govora i iznosenja misljenja !

Paks

pre 13 godina

I Adebajor je bio kaznjen zbog toga sto je slavio pred navijacima svog bivseg kluba a ovo je jos gore od toga. Nije mi jasan da ni malo ne brine za svoju bezbednost pa nece njega policija sad cuvati do kraja zivota. Uvek ce od pravih navijaca zvezde kad ga sretnu na ulici u najmanju ruku biti predmet ismejavanja i uvreda. Takvo njegovo ponasanje mu nije trebalo i bas je krajnje glupo.

Sila Boga Ne Pita

pre 13 godina

Stojkovic se izvinio navijacima Partizana ,jer je kao mladji imao brzi jezik nego pamet i vi hocete da ga tuzite za to !? Nadam se ako je pametan ,da ce lepo reci ,da sve sto pise na majici se odnosi na Grobare i da to nema nikakve veze sa zvezdom ... Stojke budi pametan !!!!

Nenad KG

pre 13 godina

Odgovorno tvrdim da je ovo fotomontaza kako bi se naudilo Vladimiru Stojkovicu! Pravu verziju natpisa mozete pogledati ovde:
http://img709.imageshack.us/i/mnogosamglup.jpg/

borzinho

pre 13 godina

Mozda mu je puno zvezdasa zvizdalo, mozda ga je desetina htela i tuci, ali do ovoga mislim da smo mu svi ostali zeleli najbolje. Od ovog poteza i majce zelimo ti sve najgore, nulo od coveka, licimeru najgori. Bice jos koji slobodnjak u LS, steta sto nije bio na derbiju koji... !!!

Josko Martinoski

pre 13 godina

Nisam primetio da su navijaci Totenhema napali Sola Kembela u autobusu Engleske reprezenracije kad je ovaj presao u Arsenal. Ah da, Totenhem nema Bari...
P.S.

Aleks

pre 13 godina

Ovo je sramotno...
Koga je to vređalo???
Koga izvinjenjenje uopšte može da smeta???
Jel Lukić izdao saopštenje povodom toga???
Zvezda polako ali sigurno uz "mudro vođstvo" srba po zanimanju, postaje FK Livada, a ekipa koja ga je tokom prošlih godinu dana pojačala se pokazala kao izuzeto uspešna u KK CZ, koju su od milošte prozvali Sledeća sezona (mada bi sad bilo pravilnije Sledeća Dekad), žao mi je...jer je jadno...Zvezda počinje da predstavlja sve ono ruglo, kojeg se kao Srbin stidim...

bogda

pre 13 godina

Natpis na majici je namerno dvosmislen i ne treba ga kažnjavati.
Dovoljno je sebe kaznio ovim postupkom kojom je pokazao koliko je mali.

johnny 69

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR
(XAXA, 25. oktobar 2010 15:18)

Momce, ovo je klasicno cepljenje i uvlacenje grobarima a inat suprotnoj strani....jedna provokacija iz ocaja, nesto slicno kao i kada su fudbaleri C.Zvezde nosili maicu "pravda za uroša"...ovo treba kazniti i to po meni, jako rigorozno....da bi se sprecile dalje nemile scene...u redu, otisao si u partizan, pogazio samog sebe i pljunuo sebi u lice, Stojkoviću...pokazao si kakav si covek...i to je to...svako nosi svoj krst,uostalom....
Zvezda je Život

robin hud

pre 13 godina

konacno neko nesto da uradi po zakonu u ovoj nasoj drzavi ! ne znam samo sta Dacic i Malovicka cekaju ? zar ovo nije podpirivanje vatre i izazivanje nemira i nereda na stadionu a i vanj njega ??? dakle gospodo vas zakon vazi samo za pojedine drzavljane a ne za sve ?! volio bih da se varam !

Drizd

pre 13 godina

Sad ce Grobari tipa...pa sta je preziveo u Djenovi pa to je kao bunt
Sto niste to rekli na prosloj vesti nego ste se nasvadjivali.. itd...ali

To je njegova velika greska jer je time pljunuo na Zigica i Stankovica pljunuo je na puno Zvezdasa koji bi slicno uradili kao Ziga i Deki..

Ne znam da li znate da su Delije samoinicijativno odustali od prozivanja i cak neke koreografije a ovaj npr nije...

Gary nevil je za dizanje pesnice u vis dobio 3 utakmice ne igranja od disciplinske komisije...

sad vi nastavite da ga branite glupostima tipa on ima pravo na to itd...

Zeljko

pre 13 godina

Vladimir Stojkovic je konacno pokazao svoje pravo lice. Uvredio je 6 miliona ljudi u Srbiji i klub koji mu je omogucio da se razvije kao igrac i da zaradi pare. Uvredio je sve trenere koji su radili sa njim u mladjim kategorijama i kasnije, predsedike Dzajica, Piksija i ostale ljude u klubu. Uvredio je sve svoje bivse saigrace i Crvene Zvezde kojih u velikom broju ima i ureprezentaciji Srbije. Sta da kazem jos osim, da sada samo idiot moze da ga pozove u reprezentaciju.

Neša

pre 13 godina

Zajednica nije bila tako revnosna kada je na utakmici c.zvezda-Jagodina kompletan igrački pogon c.zvezde izašao sa majcama "Pravda za uroša", što je u tom trenutku bilo usmereno i na pravosudne organe Republike Srbije.Nisam čuo da je iki u c.zvezdi zbog toga kažnjen.

strategija bumerang

pre 13 godina

Kao navijaču Zvezde, bilo mi je muka od onog što su mu uradili u Djenovi. To nisam mogao da podržim, kao ni svako normalan. Bio sam spreman da Stojkovića "vredjam" zviždanjem i skandiranjem i to je to. Nakon ovoga, uvredio me kao čoveka, kao i više od 2 miliona ljudi. Nisam siguran da je svestan koje su sve moguće posledice ovakvog besmislenog ponašanja.

madjor-kg

pre 13 godina

stojke- daj broj ziroracuna da ti uplatim tih 140.000 dinara. Neke stvari mozes novcom da kupis ali velicanstven osecaj posle ovakve izjave ne mozes.........

progressive

pre 13 godina

Realno govoreci-los postupak.Branio je dugo za Zvezdu,stekao status najtalentovanijih golmana Evrope,a sad se ruga svim pravim navijacima Zvezde,zbog sacice maloumnih huligana koji su ga napali..Kako ce sad da brani za reprezentaciju kad ce pola stadiona da mu zvizdi u svakoj prilici..covek se prvo izjasnio da mrzi Partizan i da ni za kakve pare ne bi presao u njega,a sad mrzi Zvezdu..mislim da je to jedinstven slucaj u Srbiji.Sto bi ga Pizon sutra zvao uopste,ako se stidi kluba na cijem ce terenu morati da brani u narednim utakmicama

octopus

pre 13 godina

On je vec kaznjen i ne treba mu druga kazna.
Imala majka dvoje dece, jednog sina a drugi je bio golman.
Ne razumem ljude koji mogu da odobravaju ovako glup potez koji vise govori o njemu nego sto bi trebalo da iritira druge. Ljudi sa prosecnom inteligencijom mogu ovo da razumeju samo na jedan nacin.

miljan

pre 13 godina

ti isti grobari kojima se ulizuješ su te pljuvali dok si branio za repku, a nisi bio standardan nigde..koji sam kreten bio što sam te branio

cartmanx

pre 13 godina

A majce sa natpisom "Pravda za Urosa"koji su nosili ceo tim na celu sa predsednikom CZV,sigurno je dorpinela smirivanju strasti...sta se sve izdesavalo posle toga zakljucno sa "Djenovom"!!!!Kao grobar milim da Stojkovic nije postupio najpametnije ali da je natpis na njegovoj majci mnogo benigniji od gore navedenog!!

zoran

pre 13 godina

Za XAXA-ne pise se IZVINUO nego IZVINIO.
Sraman potez Stojkovica,iako sam Zvezdas podneo sam njegov transfer bez vecih problema.Shvatite da se fudbal igra za novac,cist interes.Njegov gest blati klub u kome je stekao punu afirmaciju i na kraju krajeva poziv za A tim.Ovo je nezahvalnost i nevaspitanje.

opet peglanje

pre 13 godina

ovim je pokazao da se spustio na nivo tih huligana koji su ga mlatili u Djenovi.nista nije bolji od njih.bilo mi ga zao kad su ga napali...

Đorđe

pre 13 godina

Molim redakciju b92 da objavi izjavu bilo kog advokata povodom ovog "slučaja" i da to prenese i u vestima svoje televizije. Jasno je da u Srbiji po zakonu ne može niko biti osuđen za verbalni delikt. Poruka na majci nije bila uvredljive prirode i nigde se nije spomenuta Crvena Zvezda a kako je višeznačna nemoguće je osuditi Stojkovića. Dakle, predlažem da objavite izjavu bilo kog advokata i time doprinesete smirivanju situacije. Izgleda je Tole Karadžić u pravu kad kaže: "...da su nalogodavci pokušaja ubistva golmana reprezentacije u Beogradu". Svima je jasno da je FK Crvena Zvezda rezultatski neuspešna (pre svega u Evropi), da ima ogromne dugove i stvarno je KRAJNJE BEZOBRAZNO DA POSLE DERBIJA U KOM SU NA TERENU PORAŽENI tri dana pune novine raznim "pametnim" izjavama.

Itnja

pre 13 godina

Svakako da treba da bude sankcija. Ovo je klasican primer nepostovanja i ponizavanja suparnickog kluba, sto nije dozoviljeno u sportu. Ovo je takodje nepostovanje gledalaca. Ovim je povredio sve zvezdase, cak i one koji su mu zeleli sve najbolje

Milan

pre 13 godina

Da li on misli da će mu budućnost biti lepša od prošlosti koju naziva ružnom?
Možda još neka dva meseca,dok se ne završi jesenji deo LŠ,i dok reprezentacija definitivno ne izgubi mogućnost da se kvalifikuje na EP.
Onda će opet otići da bude rezerva negde u Portugaliji.

wroom1975

pre 13 godina

...i odmah se Zvezda i njeni navijaci prepoznali u tome? Zanimljivo... A sta bi sa onim majicama "Pravda za Urosa"...koje je ceo tim nosio...to nista, zaboravilo se? Ko ce za to biti kaznjen?

Grobar

pre 13 godina

Kakav primitivizam. Ovim je pokazao do koje mere se ne razlikuje od onih koji su ga napadali od kako je presao u Partizan (razlika je samo u metodu).

Neutralan

pre 13 godina

Ma nek nadje samo dobrog advokata i gotovo. Sta ste navalili na ovog coveka? Nikog nije ni ubio ni opljackao. Pa ni okorele kriminalce ovoliko ne napadate. Dosta je bilo!!!!

Najbolji golman

pre 13 godina

...Nant,Vitese,Sporting,Hetafe,Wigan...pa zar ne mislite da bi ga bar jedan od ovih prosecnih klubova zadrzao da valja necemu?Smesno...

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Ako je to cena ..Neka je plati..ok?!
A zajednica neka se zapita, koja bi cena bila, da ga je jedna od upaljenih baklji u Djenovi sprzila..Da li bi zajednica kaznila fk c.zvezdu za podgrevanje atmosfere i indirektne podrske da se lincuje Stojkovic..
Umesto da fk.c.z. uputi navijacima neko saopstenje ili apel...da je to postalo sasvim normalno u fudbalu i smiri navijacke strasti..oni oduzimaju neke privilegije njemu, podgrevaju atmosferu i kad se zamalo desilo najgore..Covek je mozda prerano, ali dao svoj odgovor navijacima koji su ga podrzali u teskoj situaciji.. ?!
Da li ste normalni vi iz zajednica prvoligasa.. Ne secam se da je Gurovic kaznjen sa 4 meca ..sto je gadjao flasom publiku u Pioniru..i izazvao onolike nerede tada..on direktno!?

Djomla

pre 13 godina

Kaznjavate njega za ovu glupost, ili cak sta vise lep gest.. A klubove u nasoj ligi koji duguju jedni drugima za transfere, duguju po 2,3 god.. njih ne dirate, sve se cuti, guta i gura dalje... I to je kao neki zakon, postuju se pravila.. ma vaaazi.. STOJKE SRBINE!!

Sarma

pre 13 godina

Je li? A kad Djurovski junior posle penala u Novom Sadu upire prstom na istog tog Stojkovića, to je sportski i nije provokacija? Kad kompletan tim Zvezde nosi majice sa parolom podrške Urošu Mišiću? Je li Stojković pokazao tu majicu severnoj ili južnoj tribini? A ako je istina da su ga sa severa gadjali stolicama, hoće li i Zvezda biti kažnjena sa jednom do četiri utakmice neigranja pred publikom? Da nije trebao da uputi izvinjenje navijačima kluba koji su hteli da ga malo izbodu? Stvarno, svašta ...

11ц

pre 13 godina

каже се извинио не извинуо..
што се тиче њега,ово само говори колики је бескичмењак.остани у партизану то је средина за тебе!

Sergije

pre 13 godina

Takozvana srpska posla. Ne pada mu na pamet da nauci da se pravilno postavi na golu u odnosu na zivi zid i izvodjaca slobodnog udarca, ali da nervira protivnicke navijace i igrace, e tu je vec vrlo angazovan.

Zvezdas

pre 13 godina

Imao sam simpatije za njega nakon svega sto se desilo u Italiji ali sada nakon ovoga me bas briga sta ce se desiti s njim. Uostalom, nije on bas toliko dobar golman pa da Zvezda ima da zali za necim.

mitar kalajdzic

pre 13 godina

Zvezdaš sam os detinjstva i prvi put sam kao navijač plakao kada je Karasi otišao iz Zvezde ali ovo što se danas dešava u našem fudbalu ne zaslužuje suze već batinu. Fudbal je oduvek bio crna rupa sporta na ovim prostorima i za divno čudo, ostao je i poslednja. Osuđivati čoveka koji na fudbalskom terenu obezbeđuje egzistenciju trpeći sve moguće vrste uvreda i poniženja a plakati nad bezvrednim lezilebovićima koji iz obesti uništavaju ono što su drugi, uključujući i njihove roditelje, decenijskim radom sticali je u najmanju ruku nevaspitano. Možda je njegova reakcija pomalo nezgrapna ali utoliko više govori o kulturološkom dnu na kome se nalazi fudbal i najmanje prava da se javlja po pitanju, verovatno iz najdubljeg ogorčenja izrečenog stava, ima tzv Fudbaski savez Srbije.
Sramota!

kursula

pre 13 godina

Kazete zadovoljni ste organizacijom,epa ako vam je dobar derbi na polupraznom stadionu onda derbi i ne treba vise da se igra,ugasite oba kluba i resili ste problem,a ovog nekulturnog golmana koji je prljunuo u lice hiljadama ljudi zbog nekolicine huligana i mafijasa ne vredi komentarisati!

Ivan

pre 13 godina

Protivnih sam svega što se dešavalo u Đenovi na tribinama a i samom Stojkoviću. Međutim da je ovim potezom zapečatio svoju reprezentativnu karijeru. Kako će da brani kada će mu uvek zviždati pola stadiona, a tome je ovaj put sam doprineo.

Cvijo

pre 13 godina

Odakle bilo kome ideja da "ruzna proslost" ima bilo kakve veze sa Crvenom zvezdom.. Natpis se odnosi na Stojkovicevu izjavu iz mladosti u kojoj govori da ni za kakve pare ne bi presao u Partizan. A to sto simpatizeri Crvene zvezde rec "ruzno" poistovecuju sa svojim klubom jeste veliki problem, ali nema veze sa Stojkovicem..

Chicha iz Borche

pre 13 godina

To što je dečko prešao u Partizan nisam mu lično mnogo zamerao iako sam "zvezdaš" (ne delija, verujte ima razlike"). Zamerao sam mu samo što je pre toga izjavljivao, lupao da njegovim venama teče crveno-bela krv. I taman kad pomisliš da dečko nemože da padne niže, on se uvlakački izvini partizanovcima. Ali i oni treba da znaju da, ako je izdao Zvezdu koju voli, šta će tek uraditi kad nađe drugog gazdu. Mnogi su menjali klubove (trenutno u košarkaškom klubu Zvezde igra Milošević) ali nisu se pre toga zaklinjali na vernost do groba. Ali kako radi tako će i proći ili kako kažu u Bosni "sam pao-sam se ubio"

MARKO

pre 13 godina

Zamolio bih komentatore da ako vec ispravljaju pravopis jedni drugima naglase i da se XAXA na latinici cita KSA KSA. Ne unistavajte nas jezik! A sto se tice sina Kosare Stojkovic, svratite i jedni i drugi do Loznice. alo se raspitajte o proslosti reprezentativca i sve ce vam biti jasno, i bez nepotrebne polemike.

Prljavi Hari

pre 13 godina

Treba pokrenuti postupak protiv FK Crvena Zvezda, jer su navijači tog kluba pokušali da ubiju Stojkovića!
(pod hitno, 25. oktobar 2010 15:00)

Aha, a onda bi FK partizan trebao da bude 4x na doživotnoj robiji, zbog pravih ubistava: Francuza,raketom navijača na stadionu,ubistvo navijača vojvodine u Novom Sadu, ubistvo čoveka od 66 godina ispod pančevačkog mosta.
Ćuti tu i informiši se malo!!!!

Sanja

pre 13 godina

Strasno je da se jedan mlad momak stidi svoje proslosti. Moze da se kaje ali ne da se stidi. Da li se stidi svojih roditelja koji su ga rodili i odgojili. A kazna mora da sledi jer ako je Zvezda mogla da bude kaznjena zbog majice "Pravda za Urosa"

Dacha

pre 13 godina

A da li ce onda biti pokrenut postupak za gasenje FK Crvena Zvezda jer su kao klub poslali grupu huligana da ubiju tog coveka i to na utakmici reprezentacije!

vlada

pre 13 godina

Kakav glup razlog za postupak, sta je covek uradio? mada ko gubi ima pravo da se ljuti!!
Dali je pokrenut postupak protiv Djurovskog iz Vojvodine posle utakmice sa Partizanom i provociranja Stojkovica?

marko

pre 13 godina

Dovoljno je samo procitati kometare sa utakmice Srbija - Francuska... ...Napadanje Stojkovica samo u izmenjenim ulogama... Mozda pronadjete svoj komentar!?
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=380563

David

pre 13 godina

Bravo... izgleda da će se konačno i kod nas primenjivati engleski model... Setite se samo onakvog džukelskog ponašanja Adebayora na utakmici City-ja i Arsenala... Maksimalna kazna po kratkom postupku...

Dr. Laza

pre 13 godina

Pa zar se tako ponasa jedan repreznetativac i sportista? Ovim potezom nije dokazao hrabrost nego ludost. Ne treba njemu policijska pratnja nego posmatranje i strucna medicinska pomoc. Pitam se koliki bi mu bio skor na testu inteligencije. Stojke a da predjes ti iz Partizana u Lazu malo?

rekao sam vec

pre 13 godina

Ovakva osoba nam ne treba ni u nasoj ligi , a pogotovo ne u reprezentaciji. Neka se uhvati sa toletom pod ruku i nek idu sto dalje. onakvu ekipu i onakvu atmosferu su potpuno unakazili. Ukoliko nas ne izbace iz ovih kvalifikacija treba da slavimo ako zavrsimo 3 ili 4.
Sada mi je tek jasno sto ga ni u jednom klubu nisu hteli iako je dobar golman. Ko zna sta je tamo radio.

zvezdana

pre 13 godina

Desava se upravo ono sto sam i mislila da ce se desiti.On je emotivno labilan i nije sposoban da podnese pritisak koji je navukao na sebe takvom odlukom.Naravno da treba da bude kaznjen...Ne odrice se Zvezde tako,rodjace...

Smrad!!!

pre 13 godina

Stojkovic je jedna velika nula od coveka!Kako se uvlacio Delijama ranije tako i Grobarima danas.Ko zna sta jos mozemo da ocekujemo od njega...

Čika Velja

pre 13 godina

Već je kažnjen ludom glavom samo nije svestan, ne treba da kažnjava disciplinska. A svi koji odobravaju njegov potez su sa žaljenje. Isti oni koji su ga pljuvali najstrašnije i u Zvezdi i u repki. Pa onda on njih pre nešto više od pola godine, sve dok se nije rodila nova ljubav...

Pavo

pre 13 godina

Pa kako ste se vi zvezdasi u svemu tome sto je on napisao prepoznali?
(LEPKO, 25. oktobar 2010 19:43)

A kako si ti samo pametan, prava grobarska pčelica!!!!

Che

pre 13 godina

Čestitam, ne pripadam ni jednoj strani ali mi njegov gest deluje provokativno u momentu kada svi daju sve od sebe da derbi prođe civilizovano.

L J U B O

pre 13 godina

Kakav nepotreban potez. U situaciji kada su čak i treneri i igrači oba kluba pred (i posle derbija) davali veoma mlake (čitaj: sportske i tolerantne) izjave, on se našao da ponovo potpali vatru na jednoj (napokon) zatvorenoj strani. U redu je, partizanovac si. Bilo pa proslo, vec je postalo drugorazredna tema, ali zasto ti je potrebno da opet palis vatre taman kad smo malo "danuli dusom" od svega? I na kraju, jesu li poturice bili najbolji turci?

dragan

pre 13 godina

Golman srpske reprezentacije je fizicki napadnut u autobusu rapresentazije od navijaca "drugog kluba". I niko od odgovornih iz fudbalskog saveza Srbije nije odgovarao niti platio bilo kakvu kaznu.

antracit

pre 13 godina

Apsolutno smatram da je nesportski gest uradio.Iz samog gesta se vidi koliko je plitak u razmišljanju.Smatrao sam da je pametniji momak ovaj Stojković,ali ovako ga svrstavam u čoveka kome isto nije jasno razgraničenje sporta od ostalih tema.Poneo se poput zvezdinih navijača i ne znam šta je ovim postupkom hteo da postigne.Ovaj njegov postupak svakako treba sankcionisati,i to drastično...."da kazna ima svoju individualnu i generalnu prevenciju".

Dusan

pre 13 godina

Neverovatno! Ponasanje Djurovskog posle postignutog gola je sportsko? Zasto protiv njega nije pokrenut postupak? Fudbaleri zvezde nosili majice za misica pa nijedan nije pauzirao utakmicu a ne verujem ni da su novcano kaznjeni!
Samo vi glumite strogocu!

ahhh

pre 13 godina

Gledao sam ga u nekim emisijama... Iskreno, izjava je toliko pametna koliko i on, bukvalno. Momak je izuzetno ograničen, da se ne izrazim drugačije. Dobar je golman ali ne ume da se ponaša.

Pozdrav.

Peca

pre 13 godina

Ma pustite više čoveka da živi. Kako je mogao da iritira cigane kad nije njima pokazao majicu. I hoće li neko podneti prijavu protiv onih koji su njega izazivali i provocirali?

jeremija

pre 13 godina

Šta su saopštili oni koji su uklonili njegov dres,njegove fotografije iz klupskih prostorija-da ga se stide i odriču.Dozvolite čoveku kome je prećeno smrću - da bude čovek,da pokaže da oseća, i srpski da vrati u meri za koju proceni da je adekvatna.

Saharom

pre 13 godina

Zasto svi misle da se ove reci odnose na Zvezdu? Zar ne mislite da su, mozda, ove reci upucene kao izvinjenje navijacima Partizana za neke predhodne izjave?
Stojkovicu svaka cast!

Johnny Rebel

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke Stojketu na jedinom pravom i mogucem, nadasve ljudskom potezu!-Svi oni koji ga sada krive zbog toga neka malo razmisle o tome ko je objavljivao umrlice po novinama,probao da organizuje linc u Djenovi saljuci tamo grupicu najprimitivnijih dzustera, djilkosa i dripaca kukavicki se skrivajuci iza te bagre.Prodjose dva dana od derbija a "taj neko" se jos uvek ne oglasi.Bas cudno za takvu osobu!-Nego svako ko iole prati sport savrseno dobro zna u cemu je ovde stvar.Naime Milko Djurovski je kao igrac 6 godina nosio dres jednog kluba i za njega odigrao preko 100 utakmica,pa se nista nije dogodilo,a STOJKE MAJSTOR je u tom klubu proveo jednu sezonu i branio na 22 utakmice!-Jel vidite u cemu je problem?-Milkov prelazak im tada nije smetao jer su tada bili sampioni,imali ogromnu pomoc drzave i jos nekih faktora iz senke,uostalom kao i u slucaju kada je njihov veliki "Drug Krcun" rekao pokojnom Veliboru Vasovicu da nece vise ugledati svetlost dana ako ne predje u taj klub,odakle se Vaske odmah posle Krcunove pogibije i te jedine sezone u tom klubu vratio u Partizan!-E zato ovo njih boli,jer im je KK skoro ugasen, VK godinama nije ni postojao,a fudbal im nezadrzivim koracima ide u tom pravcu.Zasto niko nije kaznio FK cz kada su njihovi igraci pre pocetka jedne utakmice izasli sa majcama "pravda za nekog divljaka" i tako pruzili podrsku osudjenom kriminalcu?Tada je trebalo kazniti svakog igraca koji se pojavio u toj majci,a i sam klub drasticno,jer koja je razlika izmedju toga i situacije kada bi nekim budalama palo na pamet da pre pocetka utakmice izadju u majcama sa Hitlerovim likom?-Apsolutno nikakva.Prema kriminalcima i zlocincima mora da postoji najstroza osuda i to pogotovo od javnih licnosti,sto sami fudbaleri i jesu.I jos samo jedna stvar koja se tice pravila fudbalske igre-nosenje takvih majci neposredno pred pocetak meca povlaci (bar bi tako trebalo) najstrozije sankcije jer to ulazi u sastavni deo utakmice za koji su nadlezne sudije, a ono sto je uradio Stojke se desilo po zavrsetku meca i tada jedino delegat to moze da unese u svoj izvestaj,ali nije obavezan.

Ma da

pre 13 godina

Da,da,izvinio se grobarima tako sto je pokazivao misice severu!Svaka ti cast na izvinjenju,zelim ti da nikad vise ne branis za reprezentaciju!

Vladimir Trojanski

pre 13 godina

Ma, bezveze, čovek se lepo i kulturno izvinjava zbog pacerskih golova primlenih u Donjecku i Bragi, kakve to veze ima sa zajednicom fudbalskih klubova Super lige?

Brani, bre dečko, slobodno i sačuvaj tu majicu, trebaće ti još.

U suštini, on je naš trojanski konj, samo što ne možemo vola da ubodemo. Dovoljno je prebaciti živi zid sa 30 - 35 metara, samo što to nije imao ko da kaže Milovanoviću. Šta ćeš kad ni on ni Kristić ne prate utakmice Lige Šampiona, valjda zato što se bave fudbalom rekreativno.

Mirza Preljevic

pre 13 godina

Pa covece pa iz Partizana su pocele provokacije. Iz Partizana su prozvali Zvezdu da namesta utakmice jer je Zvezda bila prva na tabelii niste se smirili dok nije izgubila. Pa time sto ste doveli Klea i Stojkovica i hteli ste da dovedete Mrdju i Lazetica sve bivse Zvezdine igrace je samo po sebi provokacija.
(Miki delija, 25. oktobar 2010 20:56)

E MOJ MIKI DELIJO, NEMAŠ TI POJMA O ŽIVOTU!!!
Ne mogu da verujem da ima neko da misli kao ti, ali stvarno ne mogu da verujem.
Zar je greh ili provokacija uzeti igrača iz nekog drugog kluba. Pa C. Zvezda nije htela da zadrži Klea, oni su ga oterali. Partizan je, normalno otkupio njegov ugovor i doveo ga u svoje redove.
Kakva je to provokacija.
Ako ćemo po toj logici, onda ste i vi isprovocirali navijače Zemuna, tako što ste kupili onog Lekića.
Daj te molim Vas, pa niste deca.
Uozbiljite se malo i razmišljajte zrelo, ponašaj te se kao da ste odrasli.

Vladimir

pre 13 godina

Definitivno decko zeli da se bavi u zivotu jos necim pored fubala. trudim se da se stavim u njegovo poziciju i da shvatim svo ovo njegovo ponasanje... verume da ce vreme biti najbolji kriticar svih njegovih postuka zbirno.

Petar

pre 13 godina

Nisam vatreni navijac, vise nekadasnji, volim podjednako nase klubove jer su svi nasi pa ovo pisem sa neutralne tacke gledista.


Iako je sa njegove strane to odraz primitivizma i malogradjanstva, manjka psihicke snage treba ga razumeti jer se i njemu stosta izdesavalo a svi mi moramo da zivimo.
Nekorektno.

✰š

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,...

IZVINUO se dok je pravio paradu i branio gol, a natpisom na majici se IZVINIO.

Školski primer nepismenosti.

Kakav bolid

pre 13 godina

Po ovome se vidi koliko je glup i malouman čovek. Čitava država se digla na noge zbog njega, pokušavajući da ga opravda i odbrani, neviđene mere obezbeđenja, do sada nzabeležene u našem sportu a on izađe sa ovom majicom i provocira više od pola Srbije. Posle će mu biti kriv đavo kad dobije šta je tražio.

GROBAR UE

pre 13 godina

Čuveni zvezdaš postao Grobar!

UŽICE- Nešto se premilomilo u duši Velibora Veljka Lazića (52), naprasno puklo. Dogodilo se ono što je doskora bilo nezamislivo, što ni sam nije mogao sanjati. Ovaj konobar u čuvenoj užičkoj kafani “Ćira” posle 44 godine ludovanja za C. zvezdom, postao je akter nesvakidašnjeg navijačkog transfera – iz inata se odrekao “crveno belih” i postao fan Partizana.
“Tek sada počinjem da shvatam “grobarski” slogan “za druge se navija Partizan se voli”. A ja znam šta znači voleti svoj klub,” počinje svoju ispovest Veljko.
Sa osam godina Veljko je postao zvezdaš, u klub sa “Marakane”, kaže, zaljubio ga je Šekularac. Aktivnu navijačku istoriju počeo je da ispisuje sa petnaest godina kada je otišao na prvi večiti derbi. Stresla ga je ta strast toliko da posle navijačkog prvenca nije mogao kući da se skrasi ni sedam dana. Gde god je igrala Zvezda, bilo u Beogradu, Banjaluci, Zagrebu, Rijeci, Tuzli, Splitu, Skoplju, pa i inostranstvu, Veljko Lazić je stizao do tribina stadiona u tim gradovima.
“Skoro svuda sam putovao autostopom i to sam, osim van zemlje kada se išlo organizovano. Stavim u ranac par sednviča i bocu vode, izađem u Užicu na magistralu i “bacim” palac. Znao sam da promenim i po deset automobila da bih stigao do krajnjeg odredišta. Bilo je sezona u kojima sam gledao sve 34 Zvezdine utakmice. U neredima nikada nisam učestvovao, jer sam išao na utakmice zato što volim svoj tim, a ne što mrzim protivnika” priseća se Veljko.
Najveći podvig napravio je kada je za sedam dana, naravno zbog Zvezde, autostopom prevalio 2.800 kilometara.
“U nedelju su “crveno-beli” igrali protiv Dinama u Zagrebu. Naravno bio sam tamo. Vratio sam se u Užice, a onda u sredu putovao u Beograd na utakmicu sa Veležom. Već naredne nedelje ponovo sam bio u glavnom gradu Hrvatske pošto smo gostovali Zagrebu,” priča on.
Revolitiran politikom kluba i prodajom igrača, Veljko je letos počeo da se lomi. Potiskivao je duboko u sebi ljubav prema Zvezdi, a srce mu je najednom počelo da igra na spominjanje imena Partizana. Pre nekoliko nedelja kada su užički “grobari” pošli na utakmicu protiv Groningena, Veljko je izašao iz “Ćire” i za njima prosuo bokal vode. Tada se u njemu prelomilo. Raskinuo je staru ljubav i učlanio se u Udruženje navijača Partizana iz Užica.
“Spreman sam da idem na utakmice, pevam pesme i bodrim Partizan. Ne znam kako, možda je to bilo suđeno, ali zavoleo sam klub iz Humske. Polako prikupljam navijačke rekvizite i čekam prvi evropski nastup Partizana na debitujem na jugu,” iskreno će Lazić.
Ipak, kaže, Zvezdu ne mrzi. Ostala je deo njega. No, Veljko sada u “Ćiri” služi goste sa crno-belim šalom oko vrata.
“Čovek koji se razvede od žene, a ja to dobro znam, ne može tu ženu da mrzi. Ali, želim da sve što sam dao Zvezdi, a dao sam joj mnogo,
prikrijem negde u sebi. Ja sam postao “grobar”, Partizanovac..

D.Savic,Paris,FR

pre 13 godina

Nisam navijac ni Partizana ni Zvezde ali manite vise coveka,ili ako ga vec kaznjavate onda treba i on da vas tuzi sto su ga jurili u Djenovi da ga ubiju i da vam uzme debele pare.

Rade

pre 13 godina

Samo cinici i nesposobni mogu da pokrenu postupak protiv coveka kome preceno smrcu, za koga je predsednik CZ Lukic rekao da je on za njega mrtav...a za nesto gde su se neki prepoznali, za nesto gde nije niko naznacen, uvredjen...Sramota!To moze samo u Srbiji!

Dragan

pre 13 godina

Ipak treba da nosi majicu (dres) sa natpisom (reklamom) EPS. To svi mi plaćamo. To treba ispitati i kazniti onog ko baca naše pare gde mu se ćefne. Ovaj će svoju majicu moći sa ponosom da nosi ceo život.

kralj

pre 13 godina

Netrebas da podizes tenzije,ipak si ti kao neki sportista. Trebao bi da spustis loptu i da to sto pre zaboravis,a ne da izazivas nove sukobe i mrznju!

ratko

pre 13 godina

o kakvoj vi organizaciji pričate, pa ono je bruka i sramota, zar da jednu fudbalsku utakmicu obezbjeđuje 5000 policajaca da bi se ona odigrala i da bi sve bilo regularno. Trebali su i vojsku sa tenkovima da izvedu na ulice kako bi sve proteklo uredu. Ovo je sramota za državu, za fudbalski savez za sve nas koji volimo fudbal. I mi nešto prigovaramo Italijanima na organizaciji utakmice, pa gdje još u ovom bjelom svjetu tolika policija mora da obezbjeđuje jednu utakmicu.Stadioni nam izgledaju poput logora, sa ogradama i šiljcima, sa policijom i psima na atletskoj stazi i okolo stadiona. Pa ljudi to bi trebao da bude praznik sporta, da ljudi na derbi idu sa porodicama, a šta je ovo....

M2

pre 13 godina

E moj Stojke, svi ti stali u zastitu, posle Djenove, dobio si i obezbedjenje. I ranije si davao nekorektne izjave, kao potez karijere Partizan i sl. Sad ovo? Govorim iskreno i dobronamerno, sto samog sebe dovodis u probleme, kome si spustio na ovaj nacin. Posle svega ipak mislim da je bolje i za tebe i za nas fudbal, da ne branis za reprezentaciju. Pa cela te nacija prihvatala na golu cetiri godine, a nigde nisi branio. Spustio si se na nivo onih sto su te i napali u Djenovi.

Goran

pre 13 godina

I to je reprezentativac koji treba da bude primer mladima, primer kako pobediti huligane, ali ne on želi da bude isti kao i oni. Treba ga kazniti maksimalno, i novčano i zabranom igranja, jer izgleda da takvima samo sankcije pomažu da se promene. I pošto je izbegao kažnjavanje zbog udaranja igrača Vojvodine glavomu svom kaznenom prostoru, evo jedinstvene prilike da mu se sve lepo sabere, da malo razmisli o svojim postupcima i da krene ponovo da se ponaša kao pravi sportista. I treba da se seti da kada mu je bilo najteže, kada nije branio imao je podršku od selektora Antića i dobio je poziv od Partizana da ostane u životu i da nastavi da igra. Izgleda da on to ne ume da ceni i vrednuje.

Oliver

pre 13 godina

Posle incidenta u Djenovi, napisao sam komentar podrske Vladimiru Stojkovicu, mada nemam visoko misljenje o njegovim kvalitetima! Ovim svojim gestom se spustio na nivo huligana koji su hteli da mu naude. Nije mu na cast. Napominjem da navijam iskljucivo za reprezentaciju Srbije i niske strasti izmedju Zvezdasa i Partizanovaca me uopste neinteresuju, jer volim fudbal pre svega. Dragi decko daleko si Ti od istinskog profesionalca!

ivan

pre 13 godina

Mislim da sacica ljudi kojima nije mesto na stadionu nisu cela armija navijaca Zvezde kojima i sam pripadam,ali onaj pravi navijac,ma sta drugo to mislili,pitams e zasto mrzi sve ostale navijace koji su ga podrzavali dugo godina.
Zasto mrzi ceo klub,zbog njih par,koji mu je pomogao da izraste u pravog golmana,i iz kojeg je i postao reprezentativac,i koji mu je dao cast da bude kapiten,iako u drugim klubovima to nece biti.Pitam se,kad se toliko stidi Zvezde,zasto onda ne vrati sav novac koji je zaradio dok je igrao za Zvezdu.

Nikola

pre 13 godina

Znaci da pokusam da shvatim... svo moje pljuvanje po Partizanu, po Grobarima, po svemu sto je crno belo, to ce lepo da se zaboravi, samo treba da se malo uvucem u du*e navijacima i to je to?!

Bas je bre to tako lako kod vas Grobara. :)

pfcabara

pre 13 godina

Hteo bih samo da kazem , da se u potpunosti slazem sa SQI. Na isti nacin sam video citavu situaciju i mislim da izjavom Vlada ni na koji nacin nije hteo da omalovazi ove iz komsiluka.

osnovna škola

pre 13 godina

pokrenut postupak????koji kre*eni,pa ćovek se je samo IZVINUO,bio je tada MLAD i nije znao šta radi.....

p.s.STOJKE MOGU DA TI PLJUNU POD PROZOR
(XAXA, 25. oktobar 2010 15:18)

Možda se IZVINUO prilikom neke odbrane, ali teško da si na to mislio...bolje malo poradi na svom pravopisu pre nego što počneš da naglašavaš neke reči...
Bar ti je pravilan nadimak XAXA

Nikola

pre 13 godina

Posto vidim da vam je pamcenje kratko,bar vecini,Zvezda je kaznjena velikim novcanim iznosom za nosenje majica pravda za urosa.Poenta je u tome,da ne sme niko da provocira i vreme kad je vestacki napravljen pritisak pre derbi.Isto i Djurovski treba da odgovara.

s t v

pre 13 godina

Šta je bre?
Ložite se na ispisanu majicu, tražite kazne, suspenzije...
Pljujete čoveka kao da vam je, daleko bilo, upropastio porodicu.

A gde ste bili, pljuvači, kada su političari menjali mišljenja, menjali stranke, prodavali svoje glasove...
Gde ste tada bili da izrazite nezadovoljstvo ?
Politički preletači upropaštavaju budućnost ove zemlje i naših pokolenja, a vi se uvatili Stojkovića.

Ja vam želim da vam sve u životu bude potaman i da vam dolazak Stojkovića u Partizan i njegova majica budu jedini problemi.

Nema ništa gore nego biti slep kod očiju.

Zagor

pre 13 godina

Ne bih da ulazim u diskusiju da li treba da se kazni ili ne, ali me je iznenadio koificjent intiligencije kod Stojkovića. Zaista ne znam šta mu je potrebno da sam nastavlja da podiže tenziju oko svega pa ma šta da mu se desilo. Umesto da se primiri posle svega, jer kod nas se kaže svako čudo za tri dana, on i dalje diže tenziju, glupo, vrlo glupo. A da sam na mestu selektora dobro bih razmislio da li da u tim stavljam golmana koji će više da razmišlja o drugim stvarima nego da bude skocentrisan na branjenje.

Jole

pre 13 godina

Sve ovo da nije tuzno bilo bi exkstremno smesno.. Raspala Srbija glumi neku civilizovanu i pravnu drzavu u poslednjih nekoliko nedelja! Smeh!

XY

pre 13 godina

Jedno pitanje za sve koji prozivaju Stojkovića da bi bez problema presao u Dinamo ili Hajduk, verovatno zato što su u pitanju to klubovi iz Hrvatske. Gde je trener sa kojim ste osvojili Kup šampiona? Koji klub trenutno trenira? Da li to znači da je i on izdajnik srpskog naroda? I manite se više srbovanja na najgluplji način, jer ako ovako nastavimo ostvariće se proročanstvo da će da nas ostane taman toliko da stanemo pod jednu šljivu i to bez da se guramo.

Miko

pre 13 godina

Trebalo bi covjek da zna da kao reprezentativac ne smije da se ponasa ulicarski.Ja jesam zvezdas ali realni.Nije mi milo,ali u zadnje vrijeme su komsije bolje.Doci ce i nase vrijeme,ja se nadam uskoro,ali se ne bih veselio ovakvim clanovima kluba.Zna covjek dobro kakvo je rivalstvo ova dva kluba i najmanje sto je mogao je da se sportski ponasa.Shvatam da je to reakcija na napad u Bolonji,ali je i to on izazvao svojim seljackim izjavama.Pravi partizanovac neka se zapita hoce li ovaj pljuvati i po njegovom klubu kada ode iz njega.
Mislim da ovakvog sportistu ne bi trebalo pozivati da nas prestavlja ubuduce.
Pravi navijaci sada tuguju da bi mogli da se iskreno raduju uspjesima koje ocekujemo.

Rale P.F.C

pre 13 godina

ANALFABETA DO ANALFABETE, sve pametniji od pametnijeg, sve moj do mojega.
Alo ljudi, ko ste Vi da mora da bude sve po vasem.
6 miliona ljudi podrzava bolesnu zavist i ljubomoru, svoju nesposobnost, nesposobnost uticanja na svoj zivot pa bi oni malo da uticu na tudji!
Kao prvo, ima vas malo sutra 6 miliona, vi ste saka jada naspram normalnih ljudi koji zive i rade u ovoj napacenoj zemlji, samo sto dobijate medijski prostor i slagvort od svog predsednika Lukica, pa pricate svasta i medijima to odgovara to dize rejting i to prodaje novine.
Kao drugo, svoje frustracije ste nasli da lecite na coveku koji pokusava da napravi nesto od svog zivota da se izbori sa svim nedacama i problemima koji su ga snasli u zivotu. Smeta vam sto je uzeo stvari u svoje ruke, sto se pokrenuo, sto ne ceka da se nesto samo desi od sebe, neko cudo koje ce pasti sa neba pa da bude bolje. Smeta vam zato sto se hrabro okrenuo protiv predrasuda, protiv nepisanih pravila, protiv vas koji ste Bogom dani da sudite sta je dobro a sta ne!!!
Mozes misliti samo ste vi ljudi, samo ste vi navijaci, samo za vas klub treba pravi ljudi da navijaju, a ako nije tako sve ostale treba pobiti jer zamisli, drzli su se da razmisljaju svojom glavom da razmisljaju drugacije od vas, od vas koji ste Bogom dani!!!
Ma idi bre, ko ste vi?
Navijaci jednog fudbalskog kluba, koji je nekad zablistao u evropskim okvirima a sad tavori u ucmaloj prosecnosti.
Istina jeste bolna, ali je ipak istina. Ako je bio vas igrac, nije bio vas rob.
Da ga niste vredjali, napadali, fizicki ugrozavali ne bi se odrekao vas, vas koji ste ga stvorili u fudbalskom smislu.
Presao je u bolji tim, to vas naravno boli, boli jos vise zato sto se sada vidi kako se odrice "najsrbskijeg" tima koji onda i nije toliko nebeski i Bogom dan.
Boli i to sto jedan golman ispada pametniji od svih vas.
Jaci od vas najjacih, hrabriji od vas najhrabrijih.
On jedan moze da izadje na crtu svima vama i opet mu nemozete nista!!!
Boli to stvarno.
A zamisli jos se drznuo da se ne izvini za ono sto ste hteli da ga ubijete, nego se zamisli nama grobarima izvinjava za svoju ruznu proslost. A vi ste lepo hteli da ga ubijete a on vama tako.
E STOJKE, STOJKE ZAR TI TAKO A ONI SU LEPO HTELI DA TE UBIJU ZA PRIMER SVIMA KAKO SE NE SME PRELAZITI U PARTIZAN.
Vas 6 miliona a Lukic na celu, moralna velicina za sve, ili bolje receno merna jedinica morala.
BOZE, IMA LI TE?

nenad

pre 13 godina

Koji je to Partizanov igrac presao u Zvezdu sem Velibora Vasovica jos davno?Kada je to normalno,zasto nije cesto?Ej,pa nijednom igracu Partizana nije palo na pamet da predje u Zvezdu cak i kada je ona osvajala KEŠ i pravila mnoge uspehe u Evropi,pa mi vi posle recite da je to sto je Stojkovic uradio normalno...

Pedja

pre 13 godina

a sto se nisu bavili provokacijama malog Djurovskog na kad je posle izvodjenja penala provocirao Stojkovica i nekorektno gestikulirao i provocirao. To se desilo za vreme utakmice.

Pamet u glavu

pre 13 godina

@ HAHA

"Ćovek" se "izvinuo"...

Hajde polako pročitaj neki pravopis a usput bi mogao da se IZVINIŠ onima koje nazivaš kretenima!!

Nece slonce u lonce..

pre 13 godina

@ "Znam coveka sa istetoviranim zvezdinim grbom na srcu,koji je,posle utakmice sa Estonijom,prestao da navija za taj klub.
(lemi, 25. oktobar 2010 16:41)
Zbog Estonije i lose igre nasih internacionalaca prestao taj "navodno navijac Zvezde " da navija za KLUB ??
Ajde prvo se smisli kad hoces da izvalis neku laz pa se javi opet..

PFC

pre 13 godina

Ljudi, kako vam nije jasno? Zvezdasi su toliko izludeli od visegodisnje nemoci, da mora da nadju nesto, BILO STA ka cemu ce da usmere svoj bes od nagomilanih frustracija. Tako je sada od celog derbija znacajnija jedna poruka na majci koju je golman Partizana pokazao navijacima Partizana. Poruka KOJA NE VREDJA NIKOGA, osim onog ko trazi nacin da bude uvredjen i time opravda POKUSAJ UBISTVA CLANA REPREZENTACIJE i sve ono "sto ce da mu se desi jer provocira". To nisu ljudi, to su kukavice koje Stojkovic "provocira" samim svojim postojanjem. Oni bi najradije da ga neko ubije, ali ne oni, nego NEGO DRUGI, pa da likuju, ali kao i svaka KUKAVICA na ulici ne bi smeli da ga popreko pogledaju. I to je Stojkovic shvatio i zato pokazuje misice (sto njih takodje "provocira"), jer zna da je jaci od miseva i kukavica.

Johnny Rebel

pre 13 godina

Najiskrenije cestitke Stojketu na jedinom pravom i mogucem, nadasve ljudskom potezu!-Svi oni koji ga sada krive zbog toga neka malo razmisle o tome ko je objavljivao umrlice po novinama,probao da organizuje linc u Djenovi saljuci tamo grupicu najprimitivnijih dzustera, djilkosa i dripaca kukavicki se skrivajuci iza te bagre.Prodjose dva dana od derbija a "taj neko" se jos uvek ne oglasi.Bas cudno za takvu osobu!-Nego svako ko iole prati sport savrseno dobro zna u cemu je ovde stvar.Naime Milko Djurovski je kao igrac 6 godina nosio dres jednog kluba i za njega odigrao preko 100 utakmica,pa se nista nije dogodilo,a STOJKE MAJSTOR je u tom klubu proveo jednu sezonu i branio na 22 utakmice!-Jel vidite u cemu je problem?-Milkov prelazak im tada nije smetao jer su tada bili sampioni,imali ogromnu pomoc drzave i jos nekih faktora iz senke,uostalom kao i u slucaju kada je njihov veliki "Drug Krcun" rekao pokojnom Veliboru Vasovicu da nece vise ugledati svetlost dana ako ne predje u taj klub,odakle se Vaske odmah posle Krcunove pogibije i te jedine sezone u tom klubu vratio u Partizan!-E zato ovo njih boli,jer im je KK skoro ugasen, VK godinama nije ni postojao,a fudbal im nezadrzivim koracima ide u tom pravcu.Zasto niko nije kaznio FK cz kada su njihovi igraci pre pocetka jedne utakmice izasli sa majcama "pravda za nekog divljaka" i tako pruzili podrsku osudjenom kriminalcu?Tada je trebalo kazniti svakog igraca koji se pojavio u toj majci,a i sam klub drasticno,jer koja je razlika izmedju toga i situacije kada bi nekim budalama palo na pamet da pre pocetka utakmice izadju u majcama sa Hitlerovim likom?-Apsolutno nikakva.Prema kriminalcima i zlocincima mora da postoji najstroza osuda i to pogotovo od javnih licnosti,sto sami fudbaleri i jesu.I jos samo jedna stvar koja se tice pravila fudbalske igre-nosenje takvih majci neposredno pred pocetak meca povlaci (bar bi tako trebalo) najstrozije sankcije jer to ulazi u sastavni deo utakmice za koji su nadlezne sudije, a ono sto je uradio Stojke se desilo po zavrsetku meca i tada jedino delegat to moze da unese u svoj izvestaj,ali nije obavezan.Ovo sam morao da pojasnim zbog onih kojima pravila vodjenja utakmice nisu poznata.

cartmanx

pre 13 godina

Pored majci "Pravda za Urosa"koje su nosili svi igraci i predsednik CZV,bilo je i niz saopstenja Lukica u kojima je cesto bilo apostrofirano "Sami protiv svih", "Sudije krive","Ko ne navija za Zvezdu nije Srbin"..i itd,ovo posldenje je cak i za tuzioca jer je direktno raspirivanje nacionalne i verske mrznje, ostalo kao nisu potkrepljivale nerede koji su kulminirali u Djenovi..onda uklanjanja Stojkovicevog dresa iz prostorija CZV, umrlice, pa napad na njega u Djenovi,pa unosenje u lice s pokazivanjem na grb Marija Djurovskog..ajd iako niste pravnici zakljucite sami koliko ovde ima elemenata za pokretanje cak i krivicne prijave protiv prvenstveno rukovodstva CZV, a bilo je nikom nista!! Ne pravdam potez Stojkovica, zbog njega samog, ali svaki iole pravnik pa i sa dve godine ovog fakulteta ovo ce oboriti ko od sale..na njegovoj majci nigde se ne pominje CZV,pokazao je na kraju utakmice navijacima PFC-a a jos da dodam igraci PFC-a su pri izslaku iz tunela bili pokriveni stitovima zandarmerije od stolica koje su sa severa bacane na njih-tako ne pricajte o 100 posto dobrom ponasanju tkzv.navijaca ali bilo je itekako i gore posteno!I jos jedno probajte da se stavite u Stojketovu kozu, sta su mu navijaci -ne svi,CZV radili, sta bi ste Vi,on je kao i svi mi covek od krvi i mesa!

Dr.

pre 13 godina

E moj Stojke, svi ti stali u zastitu, posle Djenove, dobio si i obezbedjenje. I ranije si davao nekorektne izjave, kao potez karijere Partizan i sl.ZASTO JE OVO NEKOREKTNA IZJAVA, NEKA NEKO OBJASNI, NE RAZUMEM.

Ivan

pre 13 godina

Koga je on to uvredio natpisom?Izvinio se Grobarima,i sta je tu lose?!Zasto to vas dotice?Hteli ste da ga lincujete?Zasto?
StuBovi srpstva,ma da!Vi ste SRAM SRPSTVA!!!!!!!!

steva

pre 13 godina

a, kolko je mali ... pa jes, smanjio se kad su mu upali zvezdini navijaci u autobus ... inace i ja sam zvezdin navijac, al ne upadam po autobusi ... stojke, znam da si ovo uradio isprovociran, ali veruj mi, pravi navijači zvezde ti ništa ne zameraju što si otišo u partizan ... partizan se izborio da igra u evropi, da smo pametni kao što nismo, nagurali bi sve najbolje igrače iz lige u partizan, pa da uradimo najbolje što možemo ...
pozdrav svima

znam da vas boli

pre 13 godina

Neka kompleksasi iz Zajednice kazne Stojketa, nista im ne bih platio. Ni dinara!!!
Naprotiv, terao bih slucaj do UEFAe, pa i do Strazbura ako treba, sve uz pretnju kontratuzbe, pa nek' se gospoda iz Zajednice zamisle.
Pravda je na nasoj strani, decko je samo uputio poruku svojim navijacima, sta je tu uvredljivo!???
Do Strazbura gospodo

PimPong

pre 13 godina

Iskreno receno, iako ja ne bih tako postupio, ovaj postupak je kako tako razumljiv. Ono sto se desilo u autobusu je tesko zaboraviti.

Srpska Atina

pre 13 godina

"Duco,nauči da pišeš,nekaže se"bijo" već bio,ajde vrati se u osnovnu školu."
(uča, 25. oktobar 2010 22:51)

Ajde i ti sa njim!
Da naucis da se "nekaze" pise odvojeno!

Gradjanin Q

pre 13 godina

U ovoj rupi od zemlje se pokrecu postupci protiv onih koji su napadnuti (Stojkovic), protiv onih koji pokusavaju da gradjanima objasne istinu o lopovima iz politike sa spregom kriminala (Brankica Stankovic), napada se pokojni Premijer Dr. Zoran Djindjic (a svi ti sto ga napadaju su svesni da su kao gubavci naspram zdravog coveka, da je on sada ziv)...

To je Srbija, puna komunjara!
Sto bi rekao moj drug onih pravih sa brkovima. Samo ja kazem, to su isti smradovi samo su obrijali brkove.

Realko

pre 13 godina

@Ko misli da je ok. golman neka glasa preporucujem a suprotno nepreporucujem samo da konstatujem da je Partizan vise izgubijo utakmica nego dobijo sa njim nebi on bez razloga bijo treca rezerva pre nego sto je dosao u Partizan.Zvezda treba da bude srecna sto brani u Partizanu.Pokazace vreme.
(duco, 25. oktobar 2010 20:32)

Ja definitivno preporucujem, preporucujem Pravopis srpskog jezika.

sučajni prolaznik

pre 13 godina

Ne znam zašto " Beograđani"svi govore "IZVINUO"kada se kaže "IZVINIO" a nama iz unutrašnjosti se smejete kako pričamo.
(Nišlija, 25. oktobar 2010 16:50) Brate iz Niša, potpuno si u pravu - "Beograđani" su uglavnom nepismeni, sa Beograđanima je nešto bolja situacija, ali generalno, Srbi loše stoje sa gramatikom i pravopisom. Što se tiče govora Južne Srbije, ja ga obožavam, to je jedini preostali autentični srpski dijalekat. I da ne bude da smo se totalno udaljili od teme - dobra ova serija sa Stojkovićem, još malo pa kao "Šeherezada".