Nova vest
Fudbal

Petak, 16.04.2010.

18:22

Razlaz Stanojevića i FSS

Generalni sekretar FSS Zoran Laković potvrdio je da je Savez sporazumno raskinuo ugovor sa selektorom omladinske reprezentacije Aleksandrom Stanojevićem.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Stanojević, koji je odlučio da preuzme ekipu Partizana, najavio je na svojoj prvoj konferenciji za novinare takav epilog, istakavši da nije u mogućnosti da paralelno i kvalitetno obavlja obe funkcije. Novi trener Partizana dodao je da se nijednog trenutka nije dvoumio, pošto je ceo život vezan za ’crno-bele’ i da nije mogao da propusti priliku da se ’vrati kući’.

"Stanojević je od nas dobio zeleno svetlo da pregovara sa Partizanom. To je ogromna satisfakcija za rad tog mladog stručnjaka u reprezentaciji", rekao je Laković.

Prvi operativac FSS dodao je da je to uvek bila praksa nacionalnog saveza kada se radi o domaćim stručnjacima.

"Generalno, naš stav je da svakom mladom stručnjaku izađemo u susret, pogotovo ako dobije tako primamljivu ponudu iz velikog kluba kakav je Partizan", objasnio je Laković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu