Nova vest
Fudbal

Petak, 26.03.2010.

15:46

Partizan na Karaburmi, čeka ga BSK

Fudbaleri Partizana u subotu gostuju na Karaburmi, protivnik je BSK iz Borče a utakmica počinje u 15 časova.

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

'Crno-beli' su na drugom mestu na tabeli sa dva boda zaostatka za Crvenom zvezdom a u pet kola nastavka Jelen Superlige ostvarili su četiri pobede i jedan remi. Ekipa iz Borče ima dve pobede i tri poraza a posle 21 kola nalazi se na 11. mestu sa 22 boda.

"U tri dana praktično igramo dve važne utakmice. Bićemo, sigurno, poptuno koncentrisani. Veoma teška utakmica, Oni su dobro organizovana ekipa, znaju da igraju, znaju šta hoće, dobro stoje na terenu, moramo da damo maksimum a nema sumnje da će to igrači i uraditi," rekao je Stevanović čija ekipa je jedina bez poraza u prolećnom delu takmičenja u Jelen Superligi.

'Crno-beli' su u prethodnom kolu savladali Vojvodinu u Novom Sadu ali se mogla čuti ocena da u drugom poluvremenu nisu igrali dobro.

"Moram da budem zadovoljan, mnogo bi mi bilo teže da smo igrali sjajno a ostali bez bodova. Dominirali smo protiv Javora, bilo je na kraju 0:0, onda mi neko kaže - 'Igrali ste dobro, da ste bar dali jedan gol...'"

Partizan je posle pobede u Novom Sadu bio na prvom mestu do završetka utakmice Crvena zvezda - Smederevo. Stevanović nije želeo da komentariše sporne situacije na utakmici 'večitog rivala'.

"Meni je samo važno što je bio ofsajd u Novom Sadu, ostalo ne komentarišem, da je nepravedno poništen gol Vojvodini to bi me zabolelo bez obzira što je odluka u našu korist," kaže Stevanović.


Fudbaleri Partizana na stadionu OFK Beograda, na kojem BSK igra utakmice kao domaćin, gostuju u subotu od 15 časova. U jesenjem delu šampionata 'crno-beli' su savladali Borčance, bilo je 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu