Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.12.2009.

13:11

Krasić ipak u Engleskoj?

Menadžer Miloša Krasića izjavio da njegov klijent 90 posto odlazi u Englesku, ukoliko u januaru napusti CSKA. U redu MU, Čelsi, Arsenal i Mančester Siti...

Izvor: B92, SKY

Autor:B92, SKY

Default images

Menadžer fudbalera CSKA i reprezentativca Srbije Miloša Krasića, Dejan Joksimović izjavio je da će „ukoliko Krasić napusti Moskvu u januaru, 90 posto završiti u jednom od 4 engleska kluba“. Ta izjava, izazvaće posebnu pažnju u Milanu.

Krasić , koji je proslavio 25.rodjendan „bio je viđen“ u dresu AC Milana, ali ova izjava njegovog menadžera značajno menja stvari,posebno ako se ima u vidu da su za srpskog reprezentativca zainteresovani Mančester Junajted, Čelsi, Arsenal i Mančester Siti:

Mančester Junajted? Za Miloša su zainteresovana 4 velika engleska kluba, sa velikim budžetima“ rekao je Joksimović za „Kalčomerkato“ a preneo „Skaj sports“.

AC Milan je zainteresovan za Krasića već mesecima, u igru se uključio i Inter, ali najviše novca trenutno ima u Premijerligi i Primeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu