Fudbal 85

Utorak, 01.12.2009.

13:11

Krasić ipak u Engleskoj?

Menadžer Miloša Krasića izjavio da njegov klijent 90 posto odlazi u Englesku, ukoliko u januaru napusti CSKA. U redu MU, Čelsi, Arsenal i Mančester Siti...

Krasiæ ipak u Engleskoj? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Lanejovanovic

pre 14 godina

(Lane, 2. decembar 2009 02:13)

Poenta onoga sto hocu da kazem je da u Chelseaju ako nisi razbijac, nemas neke sanse. Duff je bio standardan upravo dok nije dosao Robben, a onda su se setili da im takav tip igraca ne treba (tj, da menjaju taktiku), pa ova dvojica vise nisu videla travnjak (Robben delimicno i zbog povrede). Zirkov je vec 6 meseci u klubu i ja ne znam kada misle da ga metnu u tim ako im zaista treba. A Cole uopste ne spada u grupu igraca o kojoj pricam. Em nije klasicno krilo, em i on moze da se svrsta medju razbijace. Uostalom, Chelsea i nema klasicna krila u timu. Eto, Malouda je polako ispao iz tima, a Anelka igra tu neku poziciju za koju ni on sam ne zna sta je... dal' poluspic, dal' centarfor, dal' vezni... ne kazem da je losa taktika, jer Chelsea sa njojze ocigledno bije sve, ali da je cudna, cudna je...
S druge strane, imaju 27 centralnih veznih igraca... i Essiena, i Ballacka i Lamparda i Deco-a i Mikela. Ako mislis da pored njih ima mesta i za krilnog igraca, onda stvarno...
Kod te Ancelottijeve dijamantske formacije nema mesta za krila, a narocito za Milosa, koji nije dovoljno korpulentan za CFC...

chewu

pre 14 godina

mozda kad bi prestao da izlazis u kili kao napaljeni klinac, mozda bi nesto uradio u karijeri... svaka druga pesma: specijalno za gospodina krasu, za gospodina krasica, kao da je don korleone, a ne fudbaler

Lane

pre 14 godina

@lanejovanovic
Duff je nakon oporavka od povrede bio medju najstandardnijim prvotimcima i osvojio je Premier ligu.
Robbena necu ni da komentarisem, taj covek se povredi kad ustane iz kreveta.
Zhirkov maltene nije ni poceo karijeru u Chelseaju tako da sa njim moze biti svasta.

Vidim nije ti palo na pamet da pomenes Joe Cola, koji je 4 sezone terorisao odbrane pa se povredio, ali evo opet ulazi u formu.

Uglavnom, za Krasica nema mesta u Chelseaju jer su na svim pozicijama dobro pokriveni i cisto sumnjam da su bilo kakvo interesovanje pokazali.

You'll never walk alone

pre 14 godina

Kraso, dodji u najveci, najrtofejniji, najpopularniji, najljepsi engleski klub na svijetu,LIVERPOOL...bices Bog,njima ode Babel, Rijera,i graces 100 odsto ,i bices bog..Uz Dzerarda ces izrasti u svjestku igracinu!!!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Milose, kralju, najbolji druze Lanetov, idi gde 'oces jer si majstor i sampion, samo nemoj u Chelsea... tamo forsiraju razbijace i rmpalije... svi znamo kako tamo prolaze Robbeni, Zirkovi, Duffovi i ostali umetnici...

realno...

pre 14 godina

Ako hoces da te biju i da trcis ko mazga - idi u Englesku.
Ako hoces da driblas, cuvas noge, sprdas se sa loptom - idi u Spaniju.
Ako hoces pune tribine i najbolju atmosferu - idi u Nemacku.
Ako hoces da igras fudbal - idi u Italiju.
(Mirketz, 1. decembar 2009 20:39)

ako hoces da poboljsas dribling, tehniku, agilnost idi u Brazil...nema se tamo mnogo kinte ali tamo igraci postaju ono sto svaki ljubitelj fudbala voli - atraktivni, mastoviti , efikasni...mada to je samo pusti san, pitejte Dejana Petkovica dal ima nesto sto nije naucio u Brazilu?

milos

pre 14 godina

milos krasic je sjajan igrac, veliki talenat i tek ce svet da vidi ko je on!
ali da ne bude kao sto je obradovic zavrsio u barseloni, pantelic u romi, lekic i ninkov u juventusu. vec ste ga selili u milano, prica je bila da ima vec predugovro itd. realno, i da ode u everton ili portsmouth...moze samo da napreduje! ja licno ne vidim mogucnost u MU, Arsenalu...imaju vec igrace na tim pozicijama. mozda city...pare ce odluciti. za njega sigurno nece niko izdvojiti 20 milja. gde god da odes kraso, pamet u glavu, ne misli kao tvoj drug jovanovic samo na cash, nego izaberi ekipu u kojoj ces igrati i gde ces TI biti zvezda!
sve najbolje...

pera

pre 14 godina

Samo ne u Celzi! Nikako tamo! To je jedini klub gde verovatno nebi imao mesta u startnih 11 jer postoji veliki br. igraca kojima je tamo mesto u startnih 11 zagarantovano, a i trener je poznat poznat po tome sto voli da forsira starije igrace.

Mirketz

pre 14 godina

Ako hoces da te biju i da trcis ko mazga - idi u Englesku.
Ako hoces da driblas, cuvas noge, sprdas se sa loptom - idi u Spaniju.
Ako hoces pune tribine i najbolju atmosferu - idi u Nemacku.
Ako hoces da igras fudbal - idi u Italiju.

ivan

pre 14 godina

zamislite da i nemanja vidic ode u chelsea, pa da odbrana bude vidic ivanovic rajkovic, a vezni red matic i krasic.samo nemamo dobrih napadaca, ali i to ce doci.ko misli da je vidicu bolje da predje u chelsea neka preporuci a ko da ode u barsu ili real nek nepreporuci. Toliko od mene zivela SRBIJA.

nkica

pre 14 godina

@(boca, 1. decembar 2009 15:17)

Ee,a gde sam to pogresio,voleo bih da me ispravis??

- Pogledaj statistiku Valensije,koliko je meceva odigrao, ako je to NETACNO. PA jel mozda NETACNO da Gigs...ne igra svojih 20-ak utakmica po sezoni??
Jel, mozda LAZ da Nani, Obertran, Park, cak i Tosic igraju po levoj strani Mancester Uniteda?
Jel Mozda LAZ da Tevez, Belami, Petrov, Robinjo, Vrajt Filips...igraju po boku u Mancester City-ju...ili sam ja gledao neki drugi Mancester City ove sezone??
Jel mozda LAZ da ce Drogba, Esijen, Mikel na Africki kup sad u januaru??
Jel mozda NE TACNO da Joe Cole...vec nekoliko sezona,redovno povredjuje?
Jel mozda NE TACNO da su Beleti, Deco, Balack....vec stariji igraci...i da ih mnogi vide u nekom drugom klubu???
Jel mozda NE TACNO da je Bane Ivanovic docekao priliku...??
Jel Mozda NE TACNO da je Bentner ove sezone igrao desno...dok je bio zdrav....ili opet nismo gledali isti tim??Jel mozda LAZ da je Ebue premesten sa desnog beka (ZBOG SANJE) na desnog veznog??
Jel mozda NE TACNO da je Venger ½ubo½ pogodak sa ARSAVINOM??

Bas bih voleo, da mi takav STRUCNJAK, objasni i pokaze sve moje NETACNE informacije?

east ender

pre 14 godina

djido voma u engl,jer jedino tu ima trenutno da te plate posteno...jeste da je funta pala, ali je i dalje funta....arsenal, MU, Lpool, a mozda i west ham ako se prodaju dobro u januaru....idi u milano, ako hoces da ti frizura napreduje..

Nemanja V.

pre 14 godina

Da li je taj menadzer Joksimovic isti onaj sto je svojevremeno u listu Sport dao naslov "Vidic i Koroman su prevaranti" ! I to je odrzao konferenciju za stampu u prostorijama FK C.Z. sto je bila nevidjena sramota za klub... ( da jedan menadzer blati jednog igraca i jednu legendu Crvene Zvezde).Ala pamtim, cccccc....
Zato samo jedno "sorry Milose" na Agentu...

Man Utd Dozivotno

pre 14 godina

Fergusone pare na sunce. Milose kako bi ti stojao dres sa natpisom AIG. Dobro dosao na stadion Old Traford dom fudbalera MANCHESTER UNITED-a.Teatar Snova te ceka

Srpska

pre 14 godina

Celzi ima pravo da dovodi igrace u narednom roku, pronasao je "rupu" u zakonu i ulozio zalbu na odluku tako dokle je god proces u toku ima pravo...

Goxxyy

pre 14 godina

bestije 19

iz celsija je podneta zalba na tu odluku, a pronasli su "rupu u zakonu" koja glasi dok se vodi spor presuda ne vazi tako da ce celsi u januarskom roku verovatno dosta dobro da se pojaca.

Branimir

pre 14 godina

A sta fali Aston Vili? Odlican tim, igra u Evropi, nije da ne mogu da plate....Bio bi vodja tima!2-3 godine kaljenja u Vili i nema kluba na svetu koji ga ne bi hteo.

rale77

pre 14 godina

Vazi a pre nekoliko dana pisali ste da je Krasic izjavio da Engleska ne dolazi u obzir jer ne zeli da zivi na ostvu :)

Ele voleo bi ga vidati u Arsenalu mislim da bi se tamo lepo snasao... Samo nemoj u Mancester City ili Chelsy...mrzim tajkunske klubove!

bestije 1986

pre 14 godina

Gdje god da ode,bilo bi fino od njega da dio novca od transfera da na edukaciju i lijecenje od amnezije nasih novinara,koji lupetaju strasne gluposti.
Pominje vam se u clanku CHELSEA,kojem je zabranjeno dovodjenje igraca u naredna 2 prelazna roka.
Pijte ove vode pune proteina i magnezijuma ljudi.

SrbIN

pre 14 godina

U Liverpul, upravo sam čuo vest na tv-u. Transfer vredan 23 mil. u januaru. Kraso igraj kako znaš i nema brige, bićeš jedan od najboljih igrača. Puno sreće!

cupko

pre 14 godina

tek sto je neko pitao za njega agent odmah alav na pare!! prvo se skoci pa se kaze hop a ne obrnuto. bice to ono staro TRESLA SE GORA RODIO SE MIS. a nece milan propasti ako nedodje krasic, a najbolje ce u milanu napredovati je r na ostrvu ce proci ko tosic.

Gari

pre 14 godina

Ej a zar Celsi nema zabranu dovodjenja igraca do januara 2011. god., zbog 'afere' sa nekim klincem? Kako god bilo, njegov menadzer je 'bacio' pricu i ceka da se ukljuce ostale ekipe... u principu, sto ga prodati za npr. 15 mil. ako mozes za 25-30mil... covek uporno prica Milan, Milan i samo Milan, a menadzer odjednom menja plocu, kao 90 posto.. ma daj..

Igor

pre 14 godina

Cini mi se da dosta vas zeli Krasica u Engleskoj. A isto tako mi se cini da pola tih ga potajno zeli tamo zato sto na nasim raspalim medijima imaju prenosi samo Premijer lige.

Moje misljenjeje da Krasic ipak nije toliko jak za Premier ligu. Jeste da bi im lomio kicmu u pocetku ali ne moze te da ocekujete da ce to zauvek trajati. U Spaniji bi bio ok ali zavisi koji klub mozda Atletiko Madrid ali on se raspada, jos ce da prodaju Aguera i cao. Milan ga verovatno nece uzeti za to sto oni smeju da uzimaju jednog igraca van evropske unije po prelaznom roku, a ove zime ce verovatno biti kupljen neki Afrikanac najbolji strelac svetskog prvenstva u-20 godina. Moci ce da ga kupe na leto ali stekara je taj Berluskoni. Ali u Milanu bi imao sigurno mesto.

U Celsi nedo bog da ode. Jeste videli Zirkova skoro? Ili recimo Roben, on je igrac donekle slican Krasicu.

Manchester City cu da preskocim.

U Unitedu bih voleo najvise da ga vidim. Ali nije MU za njega tu bi cas igrao cas ne igrao. Mada ko zna oni i forsiraju igru preko krila. Mada i oni nece da daju vece pare na dsno krilo posle Valensije (bar pretpostavljam).

E vec Arsenal je odlicna opcija. Volkot je brz ali sklon povredama i sitan. Sagna ima bedan centarsut. Ebue ce jos malo da ide zbog minutaze. Tako da bi za Krasica bilo exta u Arsenalu. Zamislite Arsavin-Fabregas-Krasic. Ma ludnica. Ima para Arsen ali ih ne bi dao. Jedino ako uvidi da od klinaca nema nista.

moderatora molim da mi objavi komentar za razliku od prosla tri puta

mladja

pre 14 godina

@Igor

Slazem se sa tobom sto se tice i SPanije i Arsenala i Milana...
Sto se tice Celzija,tu si pogresio...Roben je vise proveo po bolnicama nego po terenu i to je bio najveci razlog sto je otisao u Real,tamo ista stvar,a vidis i ove godine u Bajenu se to ponavlja! Zirkov je doveden povredjen...i zbog toga ne igra.Smatram da je taj igrac dosao na striktnu preporuku Gus Hidink-a...ali eto,za sad, nista od njega.
Africki kup je u januaru i Celzi ce biti deficitan sa igracima,i tu vidim sansu MAtica,Zirkova,a sto da ne Krasica !
Ali upotpuno se slazem sa tobom MIlan je idealan,al' kad se vec neckaju,ko ih sisa ;))

Яed ARMY

pre 14 godina

Javna tajna u Rusiji je da Igor Akinfeev i Miloš Krasić u tandemu prelaze na Old Trafford i da je Manchester United dogovorio njihov transfer kad su igrali protivgu CSKA, tako da ne tupite više mozak ljudi. Kakav Arsenal, Milan i slični bakrači, SVE SE VEĆ ODAVNO ZNA

boca

pre 14 godina

nkica, 1. decembar 2009 14:14)
e bas sam bio uporan da nadjem dal` si nesto tacno napisao ali nisam imao uspeha.

Krasic je pametan momak,sa dve noge na zemlji,siguran sam da ce on izabrati pravu opciju!
Napred SRBIJA!

Djomla

pre 14 godina

Ma koja italija, koji propali milan, ti treba da ih spasavas, daaa vaaazi.. Idi brate u PREMIER ligu, koji god klub, neces pogresiti, liga je svetksa klasa....

sonsee

pre 14 godina

Mislim da je Arsenal najrealnija opcija. Tesko da ce United nakon dovodjenja Valensije, ponovo platiti za jedno klasicno desno krilo. Dijamantska formacija, koju uporno forsira Anceloti, ne trpi krilne igrace tako da ga ne vidim ni u Celziju. Kada je u pitanju Man. City tesko da ce izbaciti Filipsa iz startne postave, tako da ostaje samo Arsenal kao eventualna mogucnost!

Bojan

pre 14 godina

U Italiji se nece naigrati fudbala. Mozda je ovo moj suvise subjektivan stav ali da sam pametan i fubdalski potkovan, nisam. Ali mislim da bi mu Spanija ili Engleska vise odgovarala. Man Utd je ok, mislim da bi lako mogao da zameni Valensiju koji sada igra na toj poziciji.

stefan

pre 14 godina

veceg kluba a da ima problema na poziciji milosa krasica nema od ac milana...tako milose najpamentije bi bilo tamo da odes i da se proslavis!

realno

pre 14 godina

Propao bi on u Milanu, ne zato sto je los igrac, naprotiv, vec zato sto se Milan raspada. Zbog toga mislim da bi mu vise odgovarala Premier Liga, jer ovo nisu mali klubovi, on ce se tamo uklopiti i napredovati nadajmo se!

Branko

pre 14 godina

Mislim da ce se najvise naigrati u Arsenalu...Mada ni MU ne bi bilo lose resenje ako bi igrao na poziciji gde je do skoro igrao C.Ronaldo.

BRE!

pre 14 godina

Samo nemoj u Arsenal,pa znate sta bi engleski mediji radili Vengeru da mu jedini Englez u timu greje klupu(Volkot)...Tako da tamo bas i ne bi imao sanse,bez obzira sto ima kvalitet da igra u bilo kom klubu u Evropi!

Nox

pre 14 godina

Milosu bi najvise odgovarao stil igre koji forsira
Arsen Venger, u
Arsenalu bi mogao najvise da napreduje i zagarantovano bi mu bilo mesto na desnom krilu! Vidim ga kao novog Robera Piresa! Pitanje je samo da li bi Arsenal mogao da ga plati.
U City-u bi imao sve sanse da propadne, to je klub koji unistava igrace.
Celsi - pitanje je koliko bi igrao, zbog velike koncentracije kvalitetnih igraca na sredini terena. Mislim da mu Celsijev stil igre ne bi odgovarao.
Ipak, Man Utd ima najvise sanse da ga dovede, samo ako to budu zeleli. Zasto? Prvo, imaju para da ga plate. Drugo, odigrao je dve odlicne utakmice u LS protiv Uniteda, dao im gol na Old Trafordu, ser Alex ga je video na delu (kao svojevremeno C. Ronalda u Sportingu), a on voli da kupuje igrace na taj nacin. United pravi novi tim sa mladim igracima dogodine (Gigs, Sholes, Neville i kompanija se spremaju za zasluzenu penziju), a konkurent za mesto u timu bi mu bio Valensija koji i nije neka konkurencija. Bio bi strasan tandem sa Mikom Ricardsom po desnoj strani. Jesu tu i Nani i vecita enigma Flecer, ali oni mogu i u sredinu terena.
Ipak, kada bih ja bio Krasicev menadzer, i za manje pare bih ga prodao Arsenalu.

nkica

pre 14 godina

Da sam na mestu Milosa Krasica i da imam ovakve ponude...dobro bih razmislio! Engleska je mnogo bolja opcija od ITalije...
1. Manchester United...Valencija koji igra desno je zacementirao mesto(i sami vidite svi se rotiraju sem njega i Runija)...ostaje samo levo,tu je Gigs(dok kod ne ode u penziju on ce imati svojih 20-ak utakmica po sezoni),Obertran,Park,Nani(ukoliko ostane),Tosic(eventualnim dolaskom Krasica...moze pakuje kofere),pa bih njih stavio kao najlosiju opciju!
2.Manchester City,puno igraca koji igraju po krilu...Petrov,Robinjo,Tevez,Vrajt Filips,Belami...i u toj konkurenciji,Milos ima velike sanse da zaigra,al' da ce se rotirati...rotira ce se.Ali mnogo bolja opcija od Uniteda!
3.Celzi,po meni najbolja opcija! Najslabiji deo tima je krilo,a i ocigledno se sprema remont ekipe u junu,tako da igrac koji dodje u januaru ima vece sanse da igra sledece sezone.Plus na zimu odlaze Drogba,Esijen i Mikel na ½privremeni½rad u Afriku. Balack...cini mi se igra poslednju sezonu u Londonu,kao i Deco,Belleti,mozda Maluda...Jo Cole ima problema sa povredama,tako da Celzi deluje kao ekipa idealna za Milosa ...Videcemo Pato,Aguero ili Krasic...Cini mi se da je Krasic najblizi dolasku...prvenstvo mu je zavrseno,a ova dvojica do juna nista!Nek mu Bane Ivanovic bude za primer,cekao i docekao!Valjda Anceloti nece napraviti dva put istu gresku!(MILAN)
4. Arsenal...Dok je bio zdrav Bentner je igrao desno,kasnije Ebue,Rosicki...mislim da je posle pogodka sa Arsavinom,Venger ozbiljno zagrejan sa Milosa...odmah iza Celzija,pik je Arsenal...a i levo nisu jaki bog zna kako...precenjeni Nasri!
ali na nije na meni da izaberem,vec da dam svoje,za Milosa Krasica,ne bitno misljene :)!

Sad treba biti pametan...lako reci tesko uraditi

DID

pre 14 godina

Ovako sjajnog igraca vredi odresiti kesu. Milose sve najbolje u tvojoj daljoj karijeri. Pazi koj klub biras. Ti ces sigurno u svojim rukama za dve godine drzati pehar Lige Sampiona.

DJ Felli Fel

pre 14 godina

Ne znam koliko dobro Miloš može da odigra na poziciji levog krila, ali ukoliko je to nekih 50% od onoga što pruža na desnom krilu, onda bi mu, čak i u Man Utd-u bilo zagarantovano mesto u startnih 11.
Antonio Valencia igra sve bolje, Nani je na izlaznim vratima, Giggs pred penzijom, Obertan je još mlad i zelen, a Tošić nedovoljno jak za premier ligu, tako da bi Krasić od prvog dana imao zagarantovan status prvotimca.

Michael Jackson

pre 14 godina

Dodji u Chelsea pa da desna strana bude Ivanovic-Krasic... Milos je sigurno bolji od J.Cola... Ja sam navijac Celsija ali ako mu ne garantuju mesto u prvom timu moze i u neki drugi klub... U svakom slucaju engleska je najbolje resenje...

Petar

pre 14 godina

Svasta lupeta taj Joksimovic, cuveni menadzer Vidica, Koromana, Olica i svih fudbalera koji su igrali u Rusiji, samo sto niko nije ostvario transfer preko njega (sem Baneta Ivanovica).

Nox

pre 14 godina

Milosu bi najvise odgovarao stil igre koji forsira
Arsen Venger, u
Arsenalu bi mogao najvise da napreduje i zagarantovano bi mu bilo mesto na desnom krilu! Vidim ga kao novog Robera Piresa! Pitanje je samo da li bi Arsenal mogao da ga plati.
U City-u bi imao sve sanse da propadne, to je klub koji unistava igrace.
Celsi - pitanje je koliko bi igrao, zbog velike koncentracije kvalitetnih igraca na sredini terena. Mislim da mu Celsijev stil igre ne bi odgovarao.
Ipak, Man Utd ima najvise sanse da ga dovede, samo ako to budu zeleli. Zasto? Prvo, imaju para da ga plate. Drugo, odigrao je dve odlicne utakmice u LS protiv Uniteda, dao im gol na Old Trafordu, ser Alex ga je video na delu (kao svojevremeno C. Ronalda u Sportingu), a on voli da kupuje igrace na taj nacin. United pravi novi tim sa mladim igracima dogodine (Gigs, Sholes, Neville i kompanija se spremaju za zasluzenu penziju), a konkurent za mesto u timu bi mu bio Valensija koji i nije neka konkurencija. Bio bi strasan tandem sa Mikom Ricardsom po desnoj strani. Jesu tu i Nani i vecita enigma Flecer, ali oni mogu i u sredinu terena.
Ipak, kada bih ja bio Krasicev menadzer, i za manje pare bih ga prodao Arsenalu.

Zorz Vea

pre 14 godina

E ako AC Milan uprska ovaj transfer sa Krasic Milosem neka idu dodjavola!!!Pa ne mogu da verujem da ce da dozvole da ovo rasno krilo ode u Englesku,a u ACM bi jedan od vaznijih igraca.Ipak,ne mogu a da ne pozelim Krasic Milosu sve najbolje u nastavku karijere gde god da je nastavi...

Zivela Srbija i forza AC Milan

zoki balboa

pre 14 godina

bravo milose nije italijanski fudbal za tebe nema tamo puno mesta za umetnike. svi znamo kako inter a pogotovo milan upropascavaju igrace

MojBratBane

pre 14 godina

ja mislim da je za njega najbolji izbor milan... zasto, pa eto jer ima prostora za njega da napreduje i postane lider jednog dana, dok kod onih arapa se ne zna sta ce sutra biti... preteruju. a i izmedju ostalog italijanski stil igre ce mu leci sjasno jer podseca na ruski (a i da nam ne budu svi igraci u PL)

Machiavelli MUFC

pre 14 godina

Evo ovako stoje stvari:
- ako hoće kintu, onda mu je najbolji izbor Mančester Siti
- ako hoće da igra rasterećeno i bez pritiska osvajanja trofeja, onda pravac Arsenal
- ako hoće da igra za fensi-klub i pod pritiskom moranja osvajanja trofeja, onda nek pređe u Čelzi
- ako hoće da osvaja titule i to u nizu, da napreduje i radi sa najboljim trenerom svih vremena, onda je izbor samo jedan:
MANCHESTER UNITED FOOTBALL CLUB

nkica

pre 14 godina

Da sam na mestu Milosa Krasica i da imam ovakve ponude...dobro bih razmislio! Engleska je mnogo bolja opcija od ITalije...
1. Manchester United...Valencija koji igra desno je zacementirao mesto(i sami vidite svi se rotiraju sem njega i Runija)...ostaje samo levo,tu je Gigs(dok kod ne ode u penziju on ce imati svojih 20-ak utakmica po sezoni),Obertran,Park,Nani(ukoliko ostane),Tosic(eventualnim dolaskom Krasica...moze pakuje kofere),pa bih njih stavio kao najlosiju opciju!
2.Manchester City,puno igraca koji igraju po krilu...Petrov,Robinjo,Tevez,Vrajt Filips,Belami...i u toj konkurenciji,Milos ima velike sanse da zaigra,al' da ce se rotirati...rotira ce se.Ali mnogo bolja opcija od Uniteda!
3.Celzi,po meni najbolja opcija! Najslabiji deo tima je krilo,a i ocigledno se sprema remont ekipe u junu,tako da igrac koji dodje u januaru ima vece sanse da igra sledece sezone.Plus na zimu odlaze Drogba,Esijen i Mikel na ½privremeni½rad u Afriku. Balack...cini mi se igra poslednju sezonu u Londonu,kao i Deco,Belleti,mozda Maluda...Jo Cole ima problema sa povredama,tako da Celzi deluje kao ekipa idealna za Milosa ...Videcemo Pato,Aguero ili Krasic...Cini mi se da je Krasic najblizi dolasku...prvenstvo mu je zavrseno,a ova dvojica do juna nista!Nek mu Bane Ivanovic bude za primer,cekao i docekao!Valjda Anceloti nece napraviti dva put istu gresku!(MILAN)
4. Arsenal...Dok je bio zdrav Bentner je igrao desno,kasnije Ebue,Rosicki...mislim da je posle pogodka sa Arsavinom,Venger ozbiljno zagrejan sa Milosa...odmah iza Celzija,pik je Arsenal...a i levo nisu jaki bog zna kako...precenjeni Nasri!
ali na nije na meni da izaberem,vec da dam svoje,za Milosa Krasica,ne bitno misljene :)!

Sad treba biti pametan...lako reci tesko uraditi

Zorz Vea

pre 14 godina

E ako AC Milan uprska ovaj transfer sa Krasic Milosem neka idu dodjavola!!!Pa ne mogu da verujem da ce da dozvole da ovo rasno krilo ode u Englesku,a u ACM bi jedan od vaznijih igraca.Ipak,ne mogu a da ne pozelim Krasic Milosu sve najbolje u nastavku karijere gde god da je nastavi...

Zivela Srbija i forza AC Milan

Michael Jackson

pre 14 godina

Dodji u Chelsea pa da desna strana bude Ivanovic-Krasic... Milos je sigurno bolji od J.Cola... Ja sam navijac Celsija ali ako mu ne garantuju mesto u prvom timu moze i u neki drugi klub... U svakom slucaju engleska je najbolje resenje...

zoki balboa

pre 14 godina

bravo milose nije italijanski fudbal za tebe nema tamo puno mesta za umetnike. svi znamo kako inter a pogotovo milan upropascavaju igrace

Machiavelli MUFC

pre 14 godina

Evo ovako stoje stvari:
- ako hoće kintu, onda mu je najbolji izbor Mančester Siti
- ako hoće da igra rasterećeno i bez pritiska osvajanja trofeja, onda pravac Arsenal
- ako hoće da igra za fensi-klub i pod pritiskom moranja osvajanja trofeja, onda nek pređe u Čelzi
- ako hoće da osvaja titule i to u nizu, da napreduje i radi sa najboljim trenerom svih vremena, onda je izbor samo jedan:
MANCHESTER UNITED FOOTBALL CLUB

Petar

pre 14 godina

Svasta lupeta taj Joksimovic, cuveni menadzer Vidica, Koromana, Olica i svih fudbalera koji su igrali u Rusiji, samo sto niko nije ostvario transfer preko njega (sem Baneta Ivanovica).

DID

pre 14 godina

Ovako sjajnog igraca vredi odresiti kesu. Milose sve najbolje u tvojoj daljoj karijeri. Pazi koj klub biras. Ti ces sigurno u svojim rukama za dve godine drzati pehar Lige Sampiona.

MojBratBane

pre 14 godina

ja mislim da je za njega najbolji izbor milan... zasto, pa eto jer ima prostora za njega da napreduje i postane lider jednog dana, dok kod onih arapa se ne zna sta ce sutra biti... preteruju. a i izmedju ostalog italijanski stil igre ce mu leci sjasno jer podseca na ruski (a i da nam ne budu svi igraci u PL)

Nox

pre 14 godina

Milosu bi najvise odgovarao stil igre koji forsira
Arsen Venger, u
Arsenalu bi mogao najvise da napreduje i zagarantovano bi mu bilo mesto na desnom krilu! Vidim ga kao novog Robera Piresa! Pitanje je samo da li bi Arsenal mogao da ga plati.
U City-u bi imao sve sanse da propadne, to je klub koji unistava igrace.
Celsi - pitanje je koliko bi igrao, zbog velike koncentracije kvalitetnih igraca na sredini terena. Mislim da mu Celsijev stil igre ne bi odgovarao.
Ipak, Man Utd ima najvise sanse da ga dovede, samo ako to budu zeleli. Zasto? Prvo, imaju para da ga plate. Drugo, odigrao je dve odlicne utakmice u LS protiv Uniteda, dao im gol na Old Trafordu, ser Alex ga je video na delu (kao svojevremeno C. Ronalda u Sportingu), a on voli da kupuje igrace na taj nacin. United pravi novi tim sa mladim igracima dogodine (Gigs, Sholes, Neville i kompanija se spremaju za zasluzenu penziju), a konkurent za mesto u timu bi mu bio Valensija koji i nije neka konkurencija. Bio bi strasan tandem sa Mikom Ricardsom po desnoj strani. Jesu tu i Nani i vecita enigma Flecer, ali oni mogu i u sredinu terena.
Ipak, kada bih ja bio Krasicev menadzer, i za manje pare bih ga prodao Arsenalu.

Nox

pre 14 godina

Milosu bi najvise odgovarao stil igre koji forsira
Arsen Venger, u
Arsenalu bi mogao najvise da napreduje i zagarantovano bi mu bilo mesto na desnom krilu! Vidim ga kao novog Robera Piresa! Pitanje je samo da li bi Arsenal mogao da ga plati.
U City-u bi imao sve sanse da propadne, to je klub koji unistava igrace.
Celsi - pitanje je koliko bi igrao, zbog velike koncentracije kvalitetnih igraca na sredini terena. Mislim da mu Celsijev stil igre ne bi odgovarao.
Ipak, Man Utd ima najvise sanse da ga dovede, samo ako to budu zeleli. Zasto? Prvo, imaju para da ga plate. Drugo, odigrao je dve odlicne utakmice u LS protiv Uniteda, dao im gol na Old Trafordu, ser Alex ga je video na delu (kao svojevremeno C. Ronalda u Sportingu), a on voli da kupuje igrace na taj nacin. United pravi novi tim sa mladim igracima dogodine (Gigs, Sholes, Neville i kompanija se spremaju za zasluzenu penziju), a konkurent za mesto u timu bi mu bio Valensija koji i nije neka konkurencija. Bio bi strasan tandem sa Mikom Ricardsom po desnoj strani. Jesu tu i Nani i vecita enigma Flecer, ali oni mogu i u sredinu terena.
Ipak, kada bih ja bio Krasicev menadzer, i za manje pare bih ga prodao Arsenalu.

Branko

pre 14 godina

Mislim da ce se najvise naigrati u Arsenalu...Mada ni MU ne bi bilo lose resenje ako bi igrao na poziciji gde je do skoro igrao C.Ronaldo.

realno...

pre 14 godina

Ako hoces da te biju i da trcis ko mazga - idi u Englesku.
Ako hoces da driblas, cuvas noge, sprdas se sa loptom - idi u Spaniju.
Ako hoces pune tribine i najbolju atmosferu - idi u Nemacku.
Ako hoces da igras fudbal - idi u Italiju.
(Mirketz, 1. decembar 2009 20:39)

ako hoces da poboljsas dribling, tehniku, agilnost idi u Brazil...nema se tamo mnogo kinte ali tamo igraci postaju ono sto svaki ljubitelj fudbala voli - atraktivni, mastoviti , efikasni...mada to je samo pusti san, pitejte Dejana Petkovica dal ima nesto sto nije naucio u Brazilu?

Igor

pre 14 godina

Cini mi se da dosta vas zeli Krasica u Engleskoj. A isto tako mi se cini da pola tih ga potajno zeli tamo zato sto na nasim raspalim medijima imaju prenosi samo Premijer lige.

Moje misljenjeje da Krasic ipak nije toliko jak za Premier ligu. Jeste da bi im lomio kicmu u pocetku ali ne moze te da ocekujete da ce to zauvek trajati. U Spaniji bi bio ok ali zavisi koji klub mozda Atletiko Madrid ali on se raspada, jos ce da prodaju Aguera i cao. Milan ga verovatno nece uzeti za to sto oni smeju da uzimaju jednog igraca van evropske unije po prelaznom roku, a ove zime ce verovatno biti kupljen neki Afrikanac najbolji strelac svetskog prvenstva u-20 godina. Moci ce da ga kupe na leto ali stekara je taj Berluskoni. Ali u Milanu bi imao sigurno mesto.

U Celsi nedo bog da ode. Jeste videli Zirkova skoro? Ili recimo Roben, on je igrac donekle slican Krasicu.

Manchester City cu da preskocim.

U Unitedu bih voleo najvise da ga vidim. Ali nije MU za njega tu bi cas igrao cas ne igrao. Mada ko zna oni i forsiraju igru preko krila. Mada i oni nece da daju vece pare na dsno krilo posle Valensije (bar pretpostavljam).

E vec Arsenal je odlicna opcija. Volkot je brz ali sklon povredama i sitan. Sagna ima bedan centarsut. Ebue ce jos malo da ide zbog minutaze. Tako da bi za Krasica bilo exta u Arsenalu. Zamislite Arsavin-Fabregas-Krasic. Ma ludnica. Ima para Arsen ali ih ne bi dao. Jedino ako uvidi da od klinaca nema nista.

moderatora molim da mi objavi komentar za razliku od prosla tri puta

Яed ARMY

pre 14 godina

Javna tajna u Rusiji je da Igor Akinfeev i Miloš Krasić u tandemu prelaze na Old Trafford i da je Manchester United dogovorio njihov transfer kad su igrali protivgu CSKA, tako da ne tupite više mozak ljudi. Kakav Arsenal, Milan i slični bakrači, SVE SE VEĆ ODAVNO ZNA

sonsee

pre 14 godina

Mislim da je Arsenal najrealnija opcija. Tesko da ce United nakon dovodjenja Valensije, ponovo platiti za jedno klasicno desno krilo. Dijamantska formacija, koju uporno forsira Anceloti, ne trpi krilne igrace tako da ga ne vidim ni u Celziju. Kada je u pitanju Man. City tesko da ce izbaciti Filipsa iz startne postave, tako da ostaje samo Arsenal kao eventualna mogucnost!

BRE!

pre 14 godina

Samo nemoj u Arsenal,pa znate sta bi engleski mediji radili Vengeru da mu jedini Englez u timu greje klupu(Volkot)...Tako da tamo bas i ne bi imao sanse,bez obzira sto ima kvalitet da igra u bilo kom klubu u Evropi!

Mirketz

pre 14 godina

Ako hoces da te biju i da trcis ko mazga - idi u Englesku.
Ako hoces da driblas, cuvas noge, sprdas se sa loptom - idi u Spaniju.
Ako hoces pune tribine i najbolju atmosferu - idi u Nemacku.
Ako hoces da igras fudbal - idi u Italiju.

Djomla

pre 14 godina

Ma koja italija, koji propali milan, ti treba da ih spasavas, daaa vaaazi.. Idi brate u PREMIER ligu, koji god klub, neces pogresiti, liga je svetksa klasa....

Nemanja V.

pre 14 godina

Da li je taj menadzer Joksimovic isti onaj sto je svojevremeno u listu Sport dao naslov "Vidic i Koroman su prevaranti" ! I to je odrzao konferenciju za stampu u prostorijama FK C.Z. sto je bila nevidjena sramota za klub... ( da jedan menadzer blati jednog igraca i jednu legendu Crvene Zvezde).Ala pamtim, cccccc....
Zato samo jedno "sorry Milose" na Agentu...

Srpska

pre 14 godina

Celzi ima pravo da dovodi igrace u narednom roku, pronasao je "rupu" u zakonu i ulozio zalbu na odluku tako dokle je god proces u toku ima pravo...

east ender

pre 14 godina

djido voma u engl,jer jedino tu ima trenutno da te plate posteno...jeste da je funta pala, ali je i dalje funta....arsenal, MU, Lpool, a mozda i west ham ako se prodaju dobro u januaru....idi u milano, ako hoces da ti frizura napreduje..

pera

pre 14 godina

Samo ne u Celzi! Nikako tamo! To je jedini klub gde verovatno nebi imao mesta u startnih 11 jer postoji veliki br. igraca kojima je tamo mesto u startnih 11 zagarantovano, a i trener je poznat poznat po tome sto voli da forsira starije igrace.

ivan

pre 14 godina

zamislite da i nemanja vidic ode u chelsea, pa da odbrana bude vidic ivanovic rajkovic, a vezni red matic i krasic.samo nemamo dobrih napadaca, ali i to ce doci.ko misli da je vidicu bolje da predje u chelsea neka preporuci a ko da ode u barsu ili real nek nepreporuci. Toliko od mene zivela SRBIJA.

Bojan

pre 14 godina

U Italiji se nece naigrati fudbala. Mozda je ovo moj suvise subjektivan stav ali da sam pametan i fubdalski potkovan, nisam. Ali mislim da bi mu Spanija ili Engleska vise odgovarala. Man Utd je ok, mislim da bi lako mogao da zameni Valensiju koji sada igra na toj poziciji.

mladja

pre 14 godina

@Igor

Slazem se sa tobom sto se tice i SPanije i Arsenala i Milana...
Sto se tice Celzija,tu si pogresio...Roben je vise proveo po bolnicama nego po terenu i to je bio najveci razlog sto je otisao u Real,tamo ista stvar,a vidis i ove godine u Bajenu se to ponavlja! Zirkov je doveden povredjen...i zbog toga ne igra.Smatram da je taj igrac dosao na striktnu preporuku Gus Hidink-a...ali eto,za sad, nista od njega.
Africki kup je u januaru i Celzi ce biti deficitan sa igracima,i tu vidim sansu MAtica,Zirkova,a sto da ne Krasica !
Ali upotpuno se slazem sa tobom MIlan je idealan,al' kad se vec neckaju,ko ih sisa ;))

rale77

pre 14 godina

Vazi a pre nekoliko dana pisali ste da je Krasic izjavio da Engleska ne dolazi u obzir jer ne zeli da zivi na ostvu :)

Ele voleo bi ga vidati u Arsenalu mislim da bi se tamo lepo snasao... Samo nemoj u Mancester City ili Chelsy...mrzim tajkunske klubove!

DJ Felli Fel

pre 14 godina

Ne znam koliko dobro Miloš može da odigra na poziciji levog krila, ali ukoliko je to nekih 50% od onoga što pruža na desnom krilu, onda bi mu, čak i u Man Utd-u bilo zagarantovano mesto u startnih 11.
Antonio Valencia igra sve bolje, Nani je na izlaznim vratima, Giggs pred penzijom, Obertan je još mlad i zelen, a Tošić nedovoljno jak za premier ligu, tako da bi Krasić od prvog dana imao zagarantovan status prvotimca.

SrbIN

pre 14 godina

U Liverpul, upravo sam čuo vest na tv-u. Transfer vredan 23 mil. u januaru. Kraso igraj kako znaš i nema brige, bićeš jedan od najboljih igrača. Puno sreće!

Man Utd Dozivotno

pre 14 godina

Fergusone pare na sunce. Milose kako bi ti stojao dres sa natpisom AIG. Dobro dosao na stadion Old Traford dom fudbalera MANCHESTER UNITED-a.Teatar Snova te ceka

realno

pre 14 godina

Propao bi on u Milanu, ne zato sto je los igrac, naprotiv, vec zato sto se Milan raspada. Zbog toga mislim da bi mu vise odgovarala Premier Liga, jer ovo nisu mali klubovi, on ce se tamo uklopiti i napredovati nadajmo se!

stefan

pre 14 godina

veceg kluba a da ima problema na poziciji milosa krasica nema od ac milana...tako milose najpamentije bi bilo tamo da odes i da se proslavis!

boca

pre 14 godina

nkica, 1. decembar 2009 14:14)
e bas sam bio uporan da nadjem dal` si nesto tacno napisao ali nisam imao uspeha.

Krasic je pametan momak,sa dve noge na zemlji,siguran sam da ce on izabrati pravu opciju!
Napred SRBIJA!

You'll never walk alone

pre 14 godina

Kraso, dodji u najveci, najrtofejniji, najpopularniji, najljepsi engleski klub na svijetu,LIVERPOOL...bices Bog,njima ode Babel, Rijera,i graces 100 odsto ,i bices bog..Uz Dzerarda ces izrasti u svjestku igracinu!!!

Branimir

pre 14 godina

A sta fali Aston Vili? Odlican tim, igra u Evropi, nije da ne mogu da plate....Bio bi vodja tima!2-3 godine kaljenja u Vili i nema kluba na svetu koji ga ne bi hteo.

cupko

pre 14 godina

tek sto je neko pitao za njega agent odmah alav na pare!! prvo se skoci pa se kaze hop a ne obrnuto. bice to ono staro TRESLA SE GORA RODIO SE MIS. a nece milan propasti ako nedodje krasic, a najbolje ce u milanu napredovati je r na ostrvu ce proci ko tosic.

nkica

pre 14 godina

@(boca, 1. decembar 2009 15:17)

Ee,a gde sam to pogresio,voleo bih da me ispravis??

- Pogledaj statistiku Valensije,koliko je meceva odigrao, ako je to NETACNO. PA jel mozda NETACNO da Gigs...ne igra svojih 20-ak utakmica po sezoni??
Jel, mozda LAZ da Nani, Obertran, Park, cak i Tosic igraju po levoj strani Mancester Uniteda?
Jel Mozda LAZ da Tevez, Belami, Petrov, Robinjo, Vrajt Filips...igraju po boku u Mancester City-ju...ili sam ja gledao neki drugi Mancester City ove sezone??
Jel mozda LAZ da ce Drogba, Esijen, Mikel na Africki kup sad u januaru??
Jel mozda NE TACNO da Joe Cole...vec nekoliko sezona,redovno povredjuje?
Jel mozda NE TACNO da su Beleti, Deco, Balack....vec stariji igraci...i da ih mnogi vide u nekom drugom klubu???
Jel mozda NE TACNO da je Bane Ivanovic docekao priliku...??
Jel Mozda NE TACNO da je Bentner ove sezone igrao desno...dok je bio zdrav....ili opet nismo gledali isti tim??Jel mozda LAZ da je Ebue premesten sa desnog beka (ZBOG SANJE) na desnog veznog??
Jel mozda NE TACNO da je Venger ½ubo½ pogodak sa ARSAVINOM??

Bas bih voleo, da mi takav STRUCNJAK, objasni i pokaze sve moje NETACNE informacije?

Lanejovanovic

pre 14 godina

Milose, kralju, najbolji druze Lanetov, idi gde 'oces jer si majstor i sampion, samo nemoj u Chelsea... tamo forsiraju razbijace i rmpalije... svi znamo kako tamo prolaze Robbeni, Zirkovi, Duffovi i ostali umetnici...

Goxxyy

pre 14 godina

bestije 19

iz celsija je podneta zalba na tu odluku, a pronasli su "rupu u zakonu" koja glasi dok se vodi spor presuda ne vazi tako da ce celsi u januarskom roku verovatno dosta dobro da se pojaca.

bestije 1986

pre 14 godina

Gdje god da ode,bilo bi fino od njega da dio novca od transfera da na edukaciju i lijecenje od amnezije nasih novinara,koji lupetaju strasne gluposti.
Pominje vam se u clanku CHELSEA,kojem je zabranjeno dovodjenje igraca u naredna 2 prelazna roka.
Pijte ove vode pune proteina i magnezijuma ljudi.

Lane

pre 14 godina

@lanejovanovic
Duff je nakon oporavka od povrede bio medju najstandardnijim prvotimcima i osvojio je Premier ligu.
Robbena necu ni da komentarisem, taj covek se povredi kad ustane iz kreveta.
Zhirkov maltene nije ni poceo karijeru u Chelseaju tako da sa njim moze biti svasta.

Vidim nije ti palo na pamet da pomenes Joe Cola, koji je 4 sezone terorisao odbrane pa se povredio, ali evo opet ulazi u formu.

Uglavnom, za Krasica nema mesta u Chelseaju jer su na svim pozicijama dobro pokriveni i cisto sumnjam da su bilo kakvo interesovanje pokazali.

Gari

pre 14 godina

Ej a zar Celsi nema zabranu dovodjenja igraca do januara 2011. god., zbog 'afere' sa nekim klincem? Kako god bilo, njegov menadzer je 'bacio' pricu i ceka da se ukljuce ostale ekipe... u principu, sto ga prodati za npr. 15 mil. ako mozes za 25-30mil... covek uporno prica Milan, Milan i samo Milan, a menadzer odjednom menja plocu, kao 90 posto.. ma daj..

milos

pre 14 godina

milos krasic je sjajan igrac, veliki talenat i tek ce svet da vidi ko je on!
ali da ne bude kao sto je obradovic zavrsio u barseloni, pantelic u romi, lekic i ninkov u juventusu. vec ste ga selili u milano, prica je bila da ima vec predugovro itd. realno, i da ode u everton ili portsmouth...moze samo da napreduje! ja licno ne vidim mogucnost u MU, Arsenalu...imaju vec igrace na tim pozicijama. mozda city...pare ce odluciti. za njega sigurno nece niko izdvojiti 20 milja. gde god da odes kraso, pamet u glavu, ne misli kao tvoj drug jovanovic samo na cash, nego izaberi ekipu u kojoj ces igrati i gde ces TI biti zvezda!
sve najbolje...

Lanejovanovic

pre 14 godina

(Lane, 2. decembar 2009 02:13)

Poenta onoga sto hocu da kazem je da u Chelseaju ako nisi razbijac, nemas neke sanse. Duff je bio standardan upravo dok nije dosao Robben, a onda su se setili da im takav tip igraca ne treba (tj, da menjaju taktiku), pa ova dvojica vise nisu videla travnjak (Robben delimicno i zbog povrede). Zirkov je vec 6 meseci u klubu i ja ne znam kada misle da ga metnu u tim ako im zaista treba. A Cole uopste ne spada u grupu igraca o kojoj pricam. Em nije klasicno krilo, em i on moze da se svrsta medju razbijace. Uostalom, Chelsea i nema klasicna krila u timu. Eto, Malouda je polako ispao iz tima, a Anelka igra tu neku poziciju za koju ni on sam ne zna sta je... dal' poluspic, dal' centarfor, dal' vezni... ne kazem da je losa taktika, jer Chelsea sa njojze ocigledno bije sve, ali da je cudna, cudna je...
S druge strane, imaju 27 centralnih veznih igraca... i Essiena, i Ballacka i Lamparda i Deco-a i Mikela. Ako mislis da pored njih ima mesta i za krilnog igraca, onda stvarno...
Kod te Ancelottijeve dijamantske formacije nema mesta za krila, a narocito za Milosa, koji nije dovoljno korpulentan za CFC...

chewu

pre 14 godina

mozda kad bi prestao da izlazis u kili kao napaljeni klinac, mozda bi nesto uradio u karijeri... svaka druga pesma: specijalno za gospodina krasu, za gospodina krasica, kao da je don korleone, a ne fudbaler

Machiavelli MUFC

pre 14 godina

Evo ovako stoje stvari:
- ako hoće kintu, onda mu je najbolji izbor Mančester Siti
- ako hoće da igra rasterećeno i bez pritiska osvajanja trofeja, onda pravac Arsenal
- ako hoće da igra za fensi-klub i pod pritiskom moranja osvajanja trofeja, onda nek pređe u Čelzi
- ako hoće da osvaja titule i to u nizu, da napreduje i radi sa najboljim trenerom svih vremena, onda je izbor samo jedan:
MANCHESTER UNITED FOOTBALL CLUB

ivan

pre 14 godina

zamislite da i nemanja vidic ode u chelsea, pa da odbrana bude vidic ivanovic rajkovic, a vezni red matic i krasic.samo nemamo dobrih napadaca, ali i to ce doci.ko misli da je vidicu bolje da predje u chelsea neka preporuci a ko da ode u barsu ili real nek nepreporuci. Toliko od mene zivela SRBIJA.

Mirketz

pre 14 godina

Ako hoces da te biju i da trcis ko mazga - idi u Englesku.
Ako hoces da driblas, cuvas noge, sprdas se sa loptom - idi u Spaniju.
Ako hoces pune tribine i najbolju atmosferu - idi u Nemacku.
Ako hoces da igras fudbal - idi u Italiju.

Zorz Vea

pre 14 godina

E ako AC Milan uprska ovaj transfer sa Krasic Milosem neka idu dodjavola!!!Pa ne mogu da verujem da ce da dozvole da ovo rasno krilo ode u Englesku,a u ACM bi jedan od vaznijih igraca.Ipak,ne mogu a da ne pozelim Krasic Milosu sve najbolje u nastavku karijere gde god da je nastavi...

Zivela Srbija i forza AC Milan

zoki balboa

pre 14 godina

bravo milose nije italijanski fudbal za tebe nema tamo puno mesta za umetnike. svi znamo kako inter a pogotovo milan upropascavaju igrace

bestije 1986

pre 14 godina

Gdje god da ode,bilo bi fino od njega da dio novca od transfera da na edukaciju i lijecenje od amnezije nasih novinara,koji lupetaju strasne gluposti.
Pominje vam se u clanku CHELSEA,kojem je zabranjeno dovodjenje igraca u naredna 2 prelazna roka.
Pijte ove vode pune proteina i magnezijuma ljudi.

Michael Jackson

pre 14 godina

Dodji u Chelsea pa da desna strana bude Ivanovic-Krasic... Milos je sigurno bolji od J.Cola... Ja sam navijac Celsija ali ako mu ne garantuju mesto u prvom timu moze i u neki drugi klub... U svakom slucaju engleska je najbolje resenje...

You'll never walk alone

pre 14 godina

Kraso, dodji u najveci, najrtofejniji, najpopularniji, najljepsi engleski klub na svijetu,LIVERPOOL...bices Bog,njima ode Babel, Rijera,i graces 100 odsto ,i bices bog..Uz Dzerarda ces izrasti u svjestku igracinu!!!

nkica

pre 14 godina

Da sam na mestu Milosa Krasica i da imam ovakve ponude...dobro bih razmislio! Engleska je mnogo bolja opcija od ITalije...
1. Manchester United...Valencija koji igra desno je zacementirao mesto(i sami vidite svi se rotiraju sem njega i Runija)...ostaje samo levo,tu je Gigs(dok kod ne ode u penziju on ce imati svojih 20-ak utakmica po sezoni),Obertran,Park,Nani(ukoliko ostane),Tosic(eventualnim dolaskom Krasica...moze pakuje kofere),pa bih njih stavio kao najlosiju opciju!
2.Manchester City,puno igraca koji igraju po krilu...Petrov,Robinjo,Tevez,Vrajt Filips,Belami...i u toj konkurenciji,Milos ima velike sanse da zaigra,al' da ce se rotirati...rotira ce se.Ali mnogo bolja opcija od Uniteda!
3.Celzi,po meni najbolja opcija! Najslabiji deo tima je krilo,a i ocigledno se sprema remont ekipe u junu,tako da igrac koji dodje u januaru ima vece sanse da igra sledece sezone.Plus na zimu odlaze Drogba,Esijen i Mikel na ½privremeni½rad u Afriku. Balack...cini mi se igra poslednju sezonu u Londonu,kao i Deco,Belleti,mozda Maluda...Jo Cole ima problema sa povredama,tako da Celzi deluje kao ekipa idealna za Milosa ...Videcemo Pato,Aguero ili Krasic...Cini mi se da je Krasic najblizi dolasku...prvenstvo mu je zavrseno,a ova dvojica do juna nista!Nek mu Bane Ivanovic bude za primer,cekao i docekao!Valjda Anceloti nece napraviti dva put istu gresku!(MILAN)
4. Arsenal...Dok je bio zdrav Bentner je igrao desno,kasnije Ebue,Rosicki...mislim da je posle pogodka sa Arsavinom,Venger ozbiljno zagrejan sa Milosa...odmah iza Celzija,pik je Arsenal...a i levo nisu jaki bog zna kako...precenjeni Nasri!
ali na nije na meni da izaberem,vec da dam svoje,za Milosa Krasica,ne bitno misljene :)!

Sad treba biti pametan...lako reci tesko uraditi

realno

pre 14 godina

Propao bi on u Milanu, ne zato sto je los igrac, naprotiv, vec zato sto se Milan raspada. Zbog toga mislim da bi mu vise odgovarala Premier Liga, jer ovo nisu mali klubovi, on ce se tamo uklopiti i napredovati nadajmo se!

Gari

pre 14 godina

Ej a zar Celsi nema zabranu dovodjenja igraca do januara 2011. god., zbog 'afere' sa nekim klincem? Kako god bilo, njegov menadzer je 'bacio' pricu i ceka da se ukljuce ostale ekipe... u principu, sto ga prodati za npr. 15 mil. ako mozes za 25-30mil... covek uporno prica Milan, Milan i samo Milan, a menadzer odjednom menja plocu, kao 90 posto.. ma daj..

MojBratBane

pre 14 godina

ja mislim da je za njega najbolji izbor milan... zasto, pa eto jer ima prostora za njega da napreduje i postane lider jednog dana, dok kod onih arapa se ne zna sta ce sutra biti... preteruju. a i izmedju ostalog italijanski stil igre ce mu leci sjasno jer podseca na ruski (a i da nam ne budu svi igraci u PL)

Яed ARMY

pre 14 godina

Javna tajna u Rusiji je da Igor Akinfeev i Miloš Krasić u tandemu prelaze na Old Trafford i da je Manchester United dogovorio njihov transfer kad su igrali protivgu CSKA, tako da ne tupite više mozak ljudi. Kakav Arsenal, Milan i slični bakrači, SVE SE VEĆ ODAVNO ZNA

DJ Felli Fel

pre 14 godina

Ne znam koliko dobro Miloš može da odigra na poziciji levog krila, ali ukoliko je to nekih 50% od onoga što pruža na desnom krilu, onda bi mu, čak i u Man Utd-u bilo zagarantovano mesto u startnih 11.
Antonio Valencia igra sve bolje, Nani je na izlaznim vratima, Giggs pred penzijom, Obertan je još mlad i zelen, a Tošić nedovoljno jak za premier ligu, tako da bi Krasić od prvog dana imao zagarantovan status prvotimca.

chewu

pre 14 godina

mozda kad bi prestao da izlazis u kili kao napaljeni klinac, mozda bi nesto uradio u karijeri... svaka druga pesma: specijalno za gospodina krasu, za gospodina krasica, kao da je don korleone, a ne fudbaler

Man Utd Dozivotno

pre 14 godina

Fergusone pare na sunce. Milose kako bi ti stojao dres sa natpisom AIG. Dobro dosao na stadion Old Traford dom fudbalera MANCHESTER UNITED-a.Teatar Snova te ceka

stefan

pre 14 godina

veceg kluba a da ima problema na poziciji milosa krasica nema od ac milana...tako milose najpamentije bi bilo tamo da odes i da se proslavis!

Djomla

pre 14 godina

Ma koja italija, koji propali milan, ti treba da ih spasavas, daaa vaaazi.. Idi brate u PREMIER ligu, koji god klub, neces pogresiti, liga je svetksa klasa....

Petar

pre 14 godina

Svasta lupeta taj Joksimovic, cuveni menadzer Vidica, Koromana, Olica i svih fudbalera koji su igrali u Rusiji, samo sto niko nije ostvario transfer preko njega (sem Baneta Ivanovica).

BRE!

pre 14 godina

Samo nemoj u Arsenal,pa znate sta bi engleski mediji radili Vengeru da mu jedini Englez u timu greje klupu(Volkot)...Tako da tamo bas i ne bi imao sanse,bez obzira sto ima kvalitet da igra u bilo kom klubu u Evropi!

sonsee

pre 14 godina

Mislim da je Arsenal najrealnija opcija. Tesko da ce United nakon dovodjenja Valensije, ponovo platiti za jedno klasicno desno krilo. Dijamantska formacija, koju uporno forsira Anceloti, ne trpi krilne igrace tako da ga ne vidim ni u Celziju. Kada je u pitanju Man. City tesko da ce izbaciti Filipsa iz startne postave, tako da ostaje samo Arsenal kao eventualna mogucnost!

Igor

pre 14 godina

Cini mi se da dosta vas zeli Krasica u Engleskoj. A isto tako mi se cini da pola tih ga potajno zeli tamo zato sto na nasim raspalim medijima imaju prenosi samo Premijer lige.

Moje misljenjeje da Krasic ipak nije toliko jak za Premier ligu. Jeste da bi im lomio kicmu u pocetku ali ne moze te da ocekujete da ce to zauvek trajati. U Spaniji bi bio ok ali zavisi koji klub mozda Atletiko Madrid ali on se raspada, jos ce da prodaju Aguera i cao. Milan ga verovatno nece uzeti za to sto oni smeju da uzimaju jednog igraca van evropske unije po prelaznom roku, a ove zime ce verovatno biti kupljen neki Afrikanac najbolji strelac svetskog prvenstva u-20 godina. Moci ce da ga kupe na leto ali stekara je taj Berluskoni. Ali u Milanu bi imao sigurno mesto.

U Celsi nedo bog da ode. Jeste videli Zirkova skoro? Ili recimo Roben, on je igrac donekle slican Krasicu.

Manchester City cu da preskocim.

U Unitedu bih voleo najvise da ga vidim. Ali nije MU za njega tu bi cas igrao cas ne igrao. Mada ko zna oni i forsiraju igru preko krila. Mada i oni nece da daju vece pare na dsno krilo posle Valensije (bar pretpostavljam).

E vec Arsenal je odlicna opcija. Volkot je brz ali sklon povredama i sitan. Sagna ima bedan centarsut. Ebue ce jos malo da ide zbog minutaze. Tako da bi za Krasica bilo exta u Arsenalu. Zamislite Arsavin-Fabregas-Krasic. Ma ludnica. Ima para Arsen ali ih ne bi dao. Jedino ako uvidi da od klinaca nema nista.

moderatora molim da mi objavi komentar za razliku od prosla tri puta

Branimir

pre 14 godina

A sta fali Aston Vili? Odlican tim, igra u Evropi, nije da ne mogu da plate....Bio bi vodja tima!2-3 godine kaljenja u Vili i nema kluba na svetu koji ga ne bi hteo.

cupko

pre 14 godina

tek sto je neko pitao za njega agent odmah alav na pare!! prvo se skoci pa se kaze hop a ne obrnuto. bice to ono staro TRESLA SE GORA RODIO SE MIS. a nece milan propasti ako nedodje krasic, a najbolje ce u milanu napredovati je r na ostrvu ce proci ko tosic.

SrbIN

pre 14 godina

U Liverpul, upravo sam čuo vest na tv-u. Transfer vredan 23 mil. u januaru. Kraso igraj kako znaš i nema brige, bićeš jedan od najboljih igrača. Puno sreće!

milos

pre 14 godina

milos krasic je sjajan igrac, veliki talenat i tek ce svet da vidi ko je on!
ali da ne bude kao sto je obradovic zavrsio u barseloni, pantelic u romi, lekic i ninkov u juventusu. vec ste ga selili u milano, prica je bila da ima vec predugovro itd. realno, i da ode u everton ili portsmouth...moze samo da napreduje! ja licno ne vidim mogucnost u MU, Arsenalu...imaju vec igrace na tim pozicijama. mozda city...pare ce odluciti. za njega sigurno nece niko izdvojiti 20 milja. gde god da odes kraso, pamet u glavu, ne misli kao tvoj drug jovanovic samo na cash, nego izaberi ekipu u kojoj ces igrati i gde ces TI biti zvezda!
sve najbolje...

Nox

pre 14 godina

Milosu bi najvise odgovarao stil igre koji forsira
Arsen Venger, u
Arsenalu bi mogao najvise da napreduje i zagarantovano bi mu bilo mesto na desnom krilu! Vidim ga kao novog Robera Piresa! Pitanje je samo da li bi Arsenal mogao da ga plati.
U City-u bi imao sve sanse da propadne, to je klub koji unistava igrace.
Celsi - pitanje je koliko bi igrao, zbog velike koncentracije kvalitetnih igraca na sredini terena. Mislim da mu Celsijev stil igre ne bi odgovarao.
Ipak, Man Utd ima najvise sanse da ga dovede, samo ako to budu zeleli. Zasto? Prvo, imaju para da ga plate. Drugo, odigrao je dve odlicne utakmice u LS protiv Uniteda, dao im gol na Old Trafordu, ser Alex ga je video na delu (kao svojevremeno C. Ronalda u Sportingu), a on voli da kupuje igrace na taj nacin. United pravi novi tim sa mladim igracima dogodine (Gigs, Sholes, Neville i kompanija se spremaju za zasluzenu penziju), a konkurent za mesto u timu bi mu bio Valensija koji i nije neka konkurencija. Bio bi strasan tandem sa Mikom Ricardsom po desnoj strani. Jesu tu i Nani i vecita enigma Flecer, ali oni mogu i u sredinu terena.
Ipak, kada bih ja bio Krasicev menadzer, i za manje pare bih ga prodao Arsenalu.

rale77

pre 14 godina

Vazi a pre nekoliko dana pisali ste da je Krasic izjavio da Engleska ne dolazi u obzir jer ne zeli da zivi na ostvu :)

Ele voleo bi ga vidati u Arsenalu mislim da bi se tamo lepo snasao... Samo nemoj u Mancester City ili Chelsy...mrzim tajkunske klubove!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Milose, kralju, najbolji druze Lanetov, idi gde 'oces jer si majstor i sampion, samo nemoj u Chelsea... tamo forsiraju razbijace i rmpalije... svi znamo kako tamo prolaze Robbeni, Zirkovi, Duffovi i ostali umetnici...

Bojan

pre 14 godina

U Italiji se nece naigrati fudbala. Mozda je ovo moj suvise subjektivan stav ali da sam pametan i fubdalski potkovan, nisam. Ali mislim da bi mu Spanija ili Engleska vise odgovarala. Man Utd je ok, mislim da bi lako mogao da zameni Valensiju koji sada igra na toj poziciji.

realno...

pre 14 godina

Ako hoces da te biju i da trcis ko mazga - idi u Englesku.
Ako hoces da driblas, cuvas noge, sprdas se sa loptom - idi u Spaniju.
Ako hoces pune tribine i najbolju atmosferu - idi u Nemacku.
Ako hoces da igras fudbal - idi u Italiju.
(Mirketz, 1. decembar 2009 20:39)

ako hoces da poboljsas dribling, tehniku, agilnost idi u Brazil...nema se tamo mnogo kinte ali tamo igraci postaju ono sto svaki ljubitelj fudbala voli - atraktivni, mastoviti , efikasni...mada to je samo pusti san, pitejte Dejana Petkovica dal ima nesto sto nije naucio u Brazilu?

pera

pre 14 godina

Samo ne u Celzi! Nikako tamo! To je jedini klub gde verovatno nebi imao mesta u startnih 11 jer postoji veliki br. igraca kojima je tamo mesto u startnih 11 zagarantovano, a i trener je poznat poznat po tome sto voli da forsira starije igrace.

Nox

pre 14 godina

Milosu bi najvise odgovarao stil igre koji forsira
Arsen Venger, u
Arsenalu bi mogao najvise da napreduje i zagarantovano bi mu bilo mesto na desnom krilu! Vidim ga kao novog Robera Piresa! Pitanje je samo da li bi Arsenal mogao da ga plati.
U City-u bi imao sve sanse da propadne, to je klub koji unistava igrace.
Celsi - pitanje je koliko bi igrao, zbog velike koncentracije kvalitetnih igraca na sredini terena. Mislim da mu Celsijev stil igre ne bi odgovarao.
Ipak, Man Utd ima najvise sanse da ga dovede, samo ako to budu zeleli. Zasto? Prvo, imaju para da ga plate. Drugo, odigrao je dve odlicne utakmice u LS protiv Uniteda, dao im gol na Old Trafordu, ser Alex ga je video na delu (kao svojevremeno C. Ronalda u Sportingu), a on voli da kupuje igrace na taj nacin. United pravi novi tim sa mladim igracima dogodine (Gigs, Sholes, Neville i kompanija se spremaju za zasluzenu penziju), a konkurent za mesto u timu bi mu bio Valensija koji i nije neka konkurencija. Bio bi strasan tandem sa Mikom Ricardsom po desnoj strani. Jesu tu i Nani i vecita enigma Flecer, ali oni mogu i u sredinu terena.
Ipak, kada bih ja bio Krasicev menadzer, i za manje pare bih ga prodao Arsenalu.

mladja

pre 14 godina

@Igor

Slazem se sa tobom sto se tice i SPanije i Arsenala i Milana...
Sto se tice Celzija,tu si pogresio...Roben je vise proveo po bolnicama nego po terenu i to je bio najveci razlog sto je otisao u Real,tamo ista stvar,a vidis i ove godine u Bajenu se to ponavlja! Zirkov je doveden povredjen...i zbog toga ne igra.Smatram da je taj igrac dosao na striktnu preporuku Gus Hidink-a...ali eto,za sad, nista od njega.
Africki kup je u januaru i Celzi ce biti deficitan sa igracima,i tu vidim sansu MAtica,Zirkova,a sto da ne Krasica !
Ali upotpuno se slazem sa tobom MIlan je idealan,al' kad se vec neckaju,ko ih sisa ;))

boca

pre 14 godina

nkica, 1. decembar 2009 14:14)
e bas sam bio uporan da nadjem dal` si nesto tacno napisao ali nisam imao uspeha.

Krasic je pametan momak,sa dve noge na zemlji,siguran sam da ce on izabrati pravu opciju!
Napred SRBIJA!

Srpska

pre 14 godina

Celzi ima pravo da dovodi igrace u narednom roku, pronasao je "rupu" u zakonu i ulozio zalbu na odluku tako dokle je god proces u toku ima pravo...

Branko

pre 14 godina

Mislim da ce se najvise naigrati u Arsenalu...Mada ni MU ne bi bilo lose resenje ako bi igrao na poziciji gde je do skoro igrao C.Ronaldo.

nkica

pre 14 godina

@(boca, 1. decembar 2009 15:17)

Ee,a gde sam to pogresio,voleo bih da me ispravis??

- Pogledaj statistiku Valensije,koliko je meceva odigrao, ako je to NETACNO. PA jel mozda NETACNO da Gigs...ne igra svojih 20-ak utakmica po sezoni??
Jel, mozda LAZ da Nani, Obertran, Park, cak i Tosic igraju po levoj strani Mancester Uniteda?
Jel Mozda LAZ da Tevez, Belami, Petrov, Robinjo, Vrajt Filips...igraju po boku u Mancester City-ju...ili sam ja gledao neki drugi Mancester City ove sezone??
Jel mozda LAZ da ce Drogba, Esijen, Mikel na Africki kup sad u januaru??
Jel mozda NE TACNO da Joe Cole...vec nekoliko sezona,redovno povredjuje?
Jel mozda NE TACNO da su Beleti, Deco, Balack....vec stariji igraci...i da ih mnogi vide u nekom drugom klubu???
Jel mozda NE TACNO da je Bane Ivanovic docekao priliku...??
Jel Mozda NE TACNO da je Bentner ove sezone igrao desno...dok je bio zdrav....ili opet nismo gledali isti tim??Jel mozda LAZ da je Ebue premesten sa desnog beka (ZBOG SANJE) na desnog veznog??
Jel mozda NE TACNO da je Venger ½ubo½ pogodak sa ARSAVINOM??

Bas bih voleo, da mi takav STRUCNJAK, objasni i pokaze sve moje NETACNE informacije?

Lane

pre 14 godina

@lanejovanovic
Duff je nakon oporavka od povrede bio medju najstandardnijim prvotimcima i osvojio je Premier ligu.
Robbena necu ni da komentarisem, taj covek se povredi kad ustane iz kreveta.
Zhirkov maltene nije ni poceo karijeru u Chelseaju tako da sa njim moze biti svasta.

Vidim nije ti palo na pamet da pomenes Joe Cola, koji je 4 sezone terorisao odbrane pa se povredio, ali evo opet ulazi u formu.

Uglavnom, za Krasica nema mesta u Chelseaju jer su na svim pozicijama dobro pokriveni i cisto sumnjam da su bilo kakvo interesovanje pokazali.

east ender

pre 14 godina

djido voma u engl,jer jedino tu ima trenutno da te plate posteno...jeste da je funta pala, ali je i dalje funta....arsenal, MU, Lpool, a mozda i west ham ako se prodaju dobro u januaru....idi u milano, ako hoces da ti frizura napreduje..

DID

pre 14 godina

Ovako sjajnog igraca vredi odresiti kesu. Milose sve najbolje u tvojoj daljoj karijeri. Pazi koj klub biras. Ti ces sigurno u svojim rukama za dve godine drzati pehar Lige Sampiona.

Goxxyy

pre 14 godina

bestije 19

iz celsija je podneta zalba na tu odluku, a pronasli su "rupu u zakonu" koja glasi dok se vodi spor presuda ne vazi tako da ce celsi u januarskom roku verovatno dosta dobro da se pojaca.

Nemanja V.

pre 14 godina

Da li je taj menadzer Joksimovic isti onaj sto je svojevremeno u listu Sport dao naslov "Vidic i Koroman su prevaranti" ! I to je odrzao konferenciju za stampu u prostorijama FK C.Z. sto je bila nevidjena sramota za klub... ( da jedan menadzer blati jednog igraca i jednu legendu Crvene Zvezde).Ala pamtim, cccccc....
Zato samo jedno "sorry Milose" na Agentu...

Lanejovanovic

pre 14 godina

(Lane, 2. decembar 2009 02:13)

Poenta onoga sto hocu da kazem je da u Chelseaju ako nisi razbijac, nemas neke sanse. Duff je bio standardan upravo dok nije dosao Robben, a onda su se setili da im takav tip igraca ne treba (tj, da menjaju taktiku), pa ova dvojica vise nisu videla travnjak (Robben delimicno i zbog povrede). Zirkov je vec 6 meseci u klubu i ja ne znam kada misle da ga metnu u tim ako im zaista treba. A Cole uopste ne spada u grupu igraca o kojoj pricam. Em nije klasicno krilo, em i on moze da se svrsta medju razbijace. Uostalom, Chelsea i nema klasicna krila u timu. Eto, Malouda je polako ispao iz tima, a Anelka igra tu neku poziciju za koju ni on sam ne zna sta je... dal' poluspic, dal' centarfor, dal' vezni... ne kazem da je losa taktika, jer Chelsea sa njojze ocigledno bije sve, ali da je cudna, cudna je...
S druge strane, imaju 27 centralnih veznih igraca... i Essiena, i Ballacka i Lamparda i Deco-a i Mikela. Ako mislis da pored njih ima mesta i za krilnog igraca, onda stvarno...
Kod te Ancelottijeve dijamantske formacije nema mesta za krila, a narocito za Milosa, koji nije dovoljno korpulentan za CFC...