Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.10.2009.

14:39

Fjorentina ne da Jovetića Junajtedu

Čelnici Fjorentine objavili su da su odbili ponudu Mančester Junajteda koji je želeo da angažuje crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema rečima sportskog direktora ’Viole’ Pantaleo Korvino za Jovetića su, pored Junajteda, interesovanje pokazali i madridski Real i Juventus, ali da je bivši igrač Partizana izrazio želju da ostane u klubu iz Firence.

Razgovarali smo sa Stevanom i on je istakao da želi da ostane. Mislim da tu nema dilemu pa ponudu Mančester Junajteda nismo ni razmatrali“, rekao je Korvino.

Direktor Fjorentine istakao je da je Jovetić svestan da će lakše moći da napreduje u ekipi iz Firence, nego u nekom velikom klubu, gde je sve u funkciji dobrog rezultata.

Njegova majka mi je rekla da je kao mali često gledao utakmice našeg tima i divio se Batistuti, a upravo on je odličan primer da neko može da postane veliki igrač u malom klubu“, naglasio je Korvino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu