Nova vest
Fudbal

Petak, 29.05.2009.

10:58

Žuka ipak u Deportivu

Fudbaler Partizana Antonelo Žuka naredne dve sezone nosiće dres španskog Deportiva iz La Korunje.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Iako je bilo spekulacija da će Žuka karijeru nastaviti u meksičkom Tigresu, Brazilac će ipak igrati u španskoj Primeri. Žuka je u četvrtak u Španiji trebao da prođe lekarske preglede i dogovori uslove saradnje sa budućim poslodavcima.

Iskusni vezista napustio je Brograd i otputovao u Španiju gde se našao sa menadžerom Frederikom Moraešom.

„U preogovorima smo, očekujem da ih svakog časa realizujemo“, potvrdili su čelnici Deportiva medijima na Pirinejskom poluostrvu.

Ako sve bude po planu Žuka će u novom klubu zameniti Kanađanina Žulijena De Guzmana.

„Žuka je fizički i tehnički izuzetno jak, koristiće ekipi“, objasnio je razloge transfera Migel Anhel Lotina, trener Deportiva.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, mada je jasno da Partizan na ime obeštećenja neće dobiti ni evro. Brazilac je ststus slobodnog igrača stekao činjenicom da u drugoj godini boravka u Humskoj nije sakupio dovoljan broj utakmica da bi se automatski saradnja produžila na još 12 meseci.

Žuka je u Partizan došao leta 2007. godine. U ’crno-belom’ dresu odigrao je 59 utakmica i osvojio je dve duple krune sa Partizanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu