Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.01.2009.

17:32

Navijači Lacija napali igrače

Nekoliko navijača Lacija ušlo je na trening svog kluba pokušavši da se obračuna sa igračima vređajući ih verbalno.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fanovi Lacija ne mogu da oproste igračima težak poraz od Kaljarija (1:4) na Olimpiku u poslednjem kolu Serije A. Njih nekoliko je preskočilo zaštitnu ogradu kako bi se sukobili sa fudbalerima. „Vi ste gomila žena i plaćenika“, vikali su navijači na isprepadane igrače. Jedan navijač je čak izazivao Aleksandra Kolarova da se obračuna sa njim i zapretio srpskom igraču da će ga čekati posle treninga.

Trener Lacija Delio Rosi prekinuo je trening, dok se najveći broj igrača razbežao. Veliki incident Rosi je sprečio nakon što se obratio navijačima i pokušao da ih smiri.

"Imate pravo da budete ljuti, ali molim vas, smirite se, pa ćemo kasnije pričati o svemu", poručio je Rosi navijačima. Nakon toga, situacija se smirila, a Rosi je pozvao igrače da nastave sa treningom.

Prvi sukob sa navijačima igrači Lacija su imali nakon utakmice u nedelju kada su sprečili klupski autobus da napusti stadion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu